Ο γιός, η μάνα και ο θείος Ζάχος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.34 (19 Votes)
Στα 13,5 μου χρόνια, ένα ξαφνικό και αναπάντεχα τραγικό γεγονός, άλλαξε την ζωή και της μάνας μου και λίγο αργότερα και την δική μου. Ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα μου ήρθε στην χειρότερη στιγμή για την οικογένεια μας. Τώρα θα μου πείτε υπάρχει καλή στιγμή για να χάσεις έναν δικό σου άνθρωπο; Σαφώς και όχι. Αλλά η στιγμή αυτή χρονικά ήρθε αμέσως μετά από οικονομικά ανοίγματα που έκανε για να στήσει μια επιχείρηση ζαχαροπλαστικής.

Η μάνα μου βρέθηκε ξαφνικά με τεράστιο χρέος και ένα κατάστημα που δεν μπορούσε με τίποτα μόνη της να το διαχειριστεί. Βοηθούσε βέβαια τον πατέρα μου, αλλά ήταν σαν μια κανονική υπάλληλος.

Για να τα φέρει είς πέρας, ζήτησε βοήθεια από τον αδερφό του πατέρα μου το Ζάχο. Ο θείος μου ήταν ναυτικός και έκανε διάφορα μπάρκα σε όλο τον κόσμο. Δέχθηκε λοιπόν να αναλάβει μαζί της μήπως και βγει μια άκρη και καταφέρουν να το λειτουργήσουν, έτσι ώστε να βγουν και τα χρέη.

Εγώ τότε πήγαινα ακόμα σχολείο και τις ώρες που δεν είχα μαθήματα, είχα ένα μικρό δωματιάκι στο μαγαζί όπου εκεί διάβαζα και γενικότερα εκεί περνούσα τις ώρες μου μιας και στο σπίτι δεν ήταν κανείς.

Η μάνα μου ήταν τότε 37 ετών, μελαχρινή με φυσικές αναλογίες και μπορώ να πω ότι περπατούσε και σήκωνε πολλά βλέμματα στο διάβα της. Ο θείος μου ήταν 44 και ήταν που λένε ''μούρη''. Δεν ήταν παντρεμένος και χαρακτηριστικός γκομενιάρης.

Από το πρώτο διάστημα άρχισα να διαισθάνομαι μια υπερβολική οικειότητα απέναντι στη μητέρα μου, κάτι μωρό μου, κάτι ματάκια μου, κάτι κουκλάκι μου, αλλά δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι παραπάνω. Ήξερα βέβαια ότι ο θείος Ζάχος ήταν μπερμπάντης, είχα ακούσει συζητήσεις του πατέρα μου με την μάνα μου, αλλά δεν είχα κάτι το χειροπιαστό ώστε να επιβεβαιώσω τις υποψίες μου.

Ο καιρός περνούσε, όλα άρχισαν να μπαίνουν σε μια σειρά, οικονομικά, όμως εγώ είχα κάτι που δεν μου κόλλαγε στις συμπεριφορές. Η μάνα μου είχε γίνει λίγο πεταχτούλα, στον 1 χρόνο είχε βγάλει και τα μαύρα άρχισε να φοράει και τα κοντά της, ο θειος μου άρχισε να κατοικοεδρεύει στο σπίτι μας, ξενοικιάζοντας το σπίτι που έμενε για να μειωθούν και τα έξοδα όπως έλεγαν, αν και είχε το δικό του δωμάτιο στο σπίτι μας.
Ένα Σαββατόβραδο καθόμασταν στην τηλεόραση και κατά τις 11 εγώ πήγα στο δωμάτιο μου για ύπνο. Εκείνοι κάθισαν να δουν.

Μετά από κάμποση ώρα, μπορεί και μία, σηκώθηκα λες και κάτι με έτρωγε και πήγα προς την κουζίνα για νερό. Δεν άκουγα τίποτα πέρα από την τηλεόραση, άλλα μόλις έφτασα από το χολ να περάσω για το ψυγείο, βλέπω τον θείο μου ξαπλωμένο στον καναπέ και την μάνα μου ανάμεσα στα πόδια του να του παίρνει τσιμπούκι. Εκείνος την κρατούσε από το πάνω μέρος του κεφαλιού και την έσπρωχνε να τον πάρει όλο. Εκείνη το προσπαθούσε αλλά μάλλον δεν το κατάφερνε και τον άκουγα να της λέει ψιθυριστά..

-    Έτσι καυλώτα μου, τα αρχίδια μόνο να αφήνεις έξω..

Καύλωσα! Ένοιωσα ηλεκτρισμό να με διαπερνά και προσπάθησα να συνεχίσω το μάτι όμως περισσότερο προσπαθούσα να συντονιστώ με τα λόγια τους, ακόμα και αν κάποιες στιγμές δεν έβγαινα από το κρυφτούλι μου πίσω από την γωνία.

Συνέχισε να την πιπώνει πιέζοντας το κεφάλι της και σε κάποια φάση ακούω..

-    Έλα να καθίσεις πουτανιάρα μου.

-    Σ… μην κάνεις φασαρία.

-    Έλα καύλα μου να χαρώ το κωλαράκι σου.

-    Πάλι κώλο βρε Ζάχο, με έχεις ξεσκίσει.

-    Όχι εγώ μωρό μου, οι άλλοι, εγώ μονάχα τσιμπολογώ.

Τρελάθηκα! Οι άλλοι; Ποιοί άλλοι; Δεν πρόλαβα να το περάσω δεύτερη ανάγνωση από το μυαλό μου και έρχεται το επιστέγασμα.

-    Ναι αλλά ο έρωτας που μου κάνεις με ανοίγει, μού ανοίγεις και τα καπούλια και μου σαρώνεις τα πάντα. Ο Θωμάς και ο Μίλτος απλά γαμάνε.

-    Έτσι πρέπει γαμιάρα μου για να έχεις προοπτικές.

-    Σ… μην μιλάς δυνατά…

και σηκώνεται, γυρίζει και ο Θείος σε καθιστή θέση στον καναπέ και η μάνα μου, σηκώνοντας το νυχτικό της στη μέση, κάθεται πάνω του. Ένα πνιχτό "αχ" και...

-    Άνετα καύλα μου μπαίνει... και δε σε σάλιωσα.

-    Ναι μωρό μου, είμαι ανοιχτή.

-    Σου αρέσει που είσαι ανοιχτή;

-    Πολύ αγάπη μου.

-    Σ' αρέσει να γεμίζεις την τρύπα σου;

-    Συνεχώς γαμιά μου.

-    Είσαι ωραία πουτάνα μωρό μου.

-    Με έκανες πουτάνα.

-    Σε έκανα γιατί σου αρέσουν οι πούτσες.

-    Ναι μωρό μου αρέσουν, μου αρέσουν πολύ.

-    Του Θωμά και του Μίλτου;

-    Ναι… είναι υπέροχες.

-    Σε ετοιμάζω και για το Σωτήρη με τα φωτιστικά.

-    Άχ… με σκίζεις, αυτός μωρό μου είναι μικρός, αχ ναι όλο...

-    Έτσι γαμιόλα, σιγά-σιγά και όλο.

-    Θα με κάνεις πάσα και στο Σωτήρη, είναι μικρός, άχ…

-    Είναι 25αρής... κοκοράκι, θα σε σκίσει.

-    Στο είπε;

-    Ναι ψωλού μου, θέλει να σε χύσει μου είπε.

-    Χύνω, χύνω από τον κώλο μου Ζάχο…

-    Και εγώ χύνω μέσα στον κώλο σου μωρό μου.

Έχω πάθει την πλάκα μου. Δεν ξέρω τι να πρωτοεπεξεργαστώ. Είμαι σχεδόν ένας 16χρονος που βλέπει να του γαμάει την μάνα του ο θείος του, με δεδομένο πια ότι την σπρώχνει και σε άλλους!

Γυρίζω στο δωμάτιο και τον παίζω 3 φορές έχοντας ακόμη στα αφτιά μου κάθε τους λέξη.

Συνεχίζεται…Copyright protected OW ref: 97431