Ανείπωτη ευτυχία (4ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από Vellerefontis
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.20 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Ανείπωτη ευτυχία (3ο μέρος)

Ήταν αρχές καλοκαιριού κι εγώ μαζί με τη μητέρα μου, είχαμε πάει στο εξοχικό μας. Ένα πρωινό, καθώς πίναμε τον καφέ μας, η μητέρα μου, άρχισε να μου μιλάει για μία παλιά της γνωριμία με την οποία είχαν χαθεί, αλλά, πριν από λίγο καιρό είχε επιστρέψει και της είχε προτείνει να περάσει λίγες ημέρες μαζί μας, στο εξοχικό. Ήταν Ολλανδέζα Μολούκα, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Μολούκα. Σκεφτόμενος πονηρά και γνωρίζοντας την μητέρα μου, ήξερα εκ των προτέρων, ότι θα περνούσαμε πολύ καλά. Μία νέα άφιξη θα ανέβαζε και τις επιδόσεις μας.

Πράγματι, την επόμενη ημέρα το μεσημέρι, υποδεχόμασταν την Ιωάννα, τη Μολούκα φίλη της μητέρας μου. Εντυπωσιακή, ψηλή, με κατάμαυρα σγουρά μακριά μαλλιά, στρόγγυλο πρόσωπο, σαρκώδη χείλη και μεγάλα μαύρα μάτια. Το στενό σορτς που φορούσε άφηνε στη θέα των ματιών μου δύο τεράστια πανέμορφα πόδια, ενώ ένας υπέροχος κώλος ήταν φυλακισμένος κάτω από στενό τζιν ύφασμα. Μετά τις καθιερωμένες συστάσεις, πήγα να βουτήξω και να αφήσω τις κυρίες να πουν τα δικά τους.

Μετά από κάμποση ώρα, επιστρέφοντας στο σπίτι, τις άκουσα να χαχανίζουν από την μεριά της κουζίνας, η οποία βρισκόταν στο πίσω μέρος του σπιτιού. Φώναξα ένα γεια, για να ενημερώσω ότι γύρισα και θα πήγαινα επάνω να κάνω ένα ντους, όταν άκουσα την φωνή της μητέρας μου να με προσκαλεί. Το θέαμα που αντίκρισα μπαίνοντας στην κουζίνα, ήταν αναμενόμενο μεν, αλλά υπέρ του δέοντος καυλωτικό, δε. Η μητέρα μου, με την αγαπημένη αμφίεσή της όταν ήμασταν μόνοι, μία παλιά αθλητική μπλούζα με τιράντες που της έφτανε μέχρι τη μέση των μηρών της και τσίτσιδη από κάτω, ήταν καθισμένη πάνω στον πάγκο της κουζίνας, έχοντας ανοιχτά τα όμορφα μπούτια της, ενώ το σγουρό κεφάλι της Ιωάννας ήταν χωμένο ανάμεσά τους.

-    Έλα, γλυκέ μου, στην παρέα μας….

Μου φώναξε η μητέρα μου, ενώ το πρόσωπό της, φωτισμένο από την καύλα έλαμπε. Η Ιωάννα, δεν έκανε τον κόπο να μου μιλήσει, απορροφημένη σε αυτό που έκανε. Ήταν μισόγυμνη, φορούσε μόνο το στενό σορτς και τα καλοκαιρινά υφασμάτινα μποτάκια. Πήγα από πίσω της και με τα δύο μου χέρια χούφτωσα τα βυζιά της. Ήταν μεγαλούτσικα κι ολοστρόγγυλα, γιατί περίσσευαν λίγο από τις παλάμες μου, αλλά πρέπει να ήταν σιλικονάτα. Δε με χάλασε και συνέχισα φιλώντας τη γυμνή της πλάτη. Η μητέρα μου, κατέβασε τις τιράντες από το μπλουζάκι, κι ελευθέρωσε τα όμορφα βαριά της στήθη. Τα χέρια της Ιωάννας, κατευθύνθηκαν και στις δύο ρώγες που ήταν ήδη όρθιες κι άρχισε να τις τραβάει. Ο οργασμός, με την κίνηση αυτή, ανέβηκε στο μισάνοιχτο στόμα της μάνας μου, η οποία άρχισε να φωνάζει ακατάληπτα, ενώ με τα δύο της χέρια, έσπρωχνε το σγουρόμαλλο κεφάλι της φίλης της όσο το δυνατόν περισσότερο προς το μουνί της. Όταν τελείωσε, η Ιωάννα σηκώθηκε, της έδωσε ένα γλωσσόφιλο διαρκείας κι αμέσως μετά, γύρισε σε εμένα ψάχνοντας το δικό μου στόμα. Τα σαρκώδη φιλήδονα χείλη της, υγρά από τα χύσια της μάνας μου, αγκάλιασαν τα δικά μου, και μία ζεστή γλώσσα μπήκε μέσα στο στόμα μου, ψάχνοντας. Το χέρι της, κατέβηκε και χούφτωσε πάνω από το μαγιό τον όρθιο πούτσο μου….

-    Μ…! Έτοιμος είσαι, γλυκέ μου…

μου είπε, και με μία κίνηση κάθισε σε βαθύ κάθισμα, παρασέρνοντας το μαγιό μου στους αστραγάλους μου με τα χέρια της, και παίρνοντας τον πούτσο μου στο στόμα της.

-    Είσαι αλμυρός από την θάλασσα… μ’ αρέσει!

Με κοίταξε με τα υπέροχα τεράστια μαύρα μάτια της, κι αφοσιώθηκε στο έργο της. Από την άλλη, η μητέρα μου, χωρίς να κουνηθεί με το μπλουζάκι της να είναι στη μέση της, χάιδευε τα βυζιά της φέρνοντας τις ρώγες της στο στόμα της, χάιδευε το υγρό, μουσκεμένο από σάλια και χύσια μουνί της, σάλιωνε τα δάχτυλά της και τα έβαζε μέσα στην τρύπα της. Ήταν μαιτρ, η γυναίκα στο τσιμπούκι. Ούτε η μάνα μου, δεν έκανε τέτοιο τσιμπούκι. Λες κι ήξερε τι μου άρεσε. Δε χρειάσθηκε πολύ ώρα να με τσιμπουκώνει. Το θέαμα της μάνας μου πάνω στον πάγκο και το θεσπέσιο τσιμπούκι που μου χάριζε η Ιωάννα, με έκαναν να χύσω μέσα στο στόμα της. Ακούγοντας τα βογκητά μου και καταλαβαίνοντας ότι έχυνα η μητέρα μου, κατέβηκε από τον πάγκο, και στάθηκε δίπλα στην γονατισμένη φίλη της. Όταν η Ιωάννα πήρε στο στόμα της και την τελευταία σταγόνα από τα χύσια μου, σηκώθηκε και τα πέρασε στο μισάνοιχτο στόμα της μάνας μου, που τα περίμενε αδημονούσα.

Το γλωσσόφιλο κράτησε αρκετή ώρα. Το στόμα της μάνας μου, κατέβηκε στον ψηλό λαιμό της Ιωάννας, η οποία, έριξε πίσω το κεφάλι της και τσίτωσε τα δύο βυζιά της, τα οποία αμέσως δέχθηκαν επίθεση από το αδηφάγο στόμα της μητέρας μου. Εγώ, έκανα λίγο πιο πίσω, και χάζευα το καυλιάρικο θέαμα. Τα έμπειρα χέρια της μάνας μου, γρήγορα ξεκούμπωσαν το σορτς και με μία κίνηση κατέβασαν σορτς και σλιπάκι μαζί, πάνω στα μποτάκια της Ιωάννας. Ένας μεγάλος πούτσος, ξεπρόβαλε απειλητικός μπροστά στο πρόσωπο της μάνας μου, η οποία με μία κίνηση τον εξαφάνισε μέσα στο στόμα της, ενώ εγώ κόντεψα να πέσω κάτω από την σαστιμάρα μου! Το στόμα μου, παρέμενε ανοικτό ενώ όπως ήμουν γυμνός, κάθισα σε μία καρέκλα, μη μπορώντας να καταλάβω τι έχει γίνει ενώ, το στόμα της μάνας μου εμφάνιζε κι εξαφάνιζε την σκληρή ψωλή της Ιωάννας. Το μυαλό μου είχε αδειάσει από οποιαδήποτε σκέψη εκείνη τη στιγμή, όμως το κάτω κεφάλι είχε την δική του γνώμη.

Ο πούτσος μου, άρχισε να σκληραίνει με το θέαμα που έβλεπαν τα μάτια μου. Η μητέρα μου, σταμάτησε το τσιμπούκωμα, κι άρχισε να τραβάει γρήγορα μαλακία στην Ιωάννα, ενώ με το άλλο της χέρι χάιδευε τα μπαλάκια της. Δεν άργησε κι η Ιωάννα, να χύσει. Το χέρι της μάνας μου, οδήγησε το κεφάλι της ψωλής πάνω στο πρόσωπό της, η οποία έχυνε πάνω στα κλειστά μάτια, στη μύτη και στα όμορφα χείλη της μάνας μου. Μόλις τελείωσε έφερε το ψωλοκέφαλο στο στόμα της και το καθάρισε με την γλώσσα της, ενώ με τα δάχτυλά της, έπαιρνε ότι ψωλόχυμα υπήρχε στο πρόσωπό της και τα έγλειφε από τα δάχτυλά της. Έπιασα τον εαυτό μου, να τραβάει μαλακία.

Το σούρουπο, μας βρήκε καθισμένους στην βεράντα, να αγναντεύουμε το πέλαγος και να πίνουμε τον καφέ μας, συζητώντας διάφορα. Η μητέρα μου, φορώντας το γνωστό μπλουζάκι, κι η Ιωάννα, ένα μακό πολύ κοντό φόρεμα, ολόγυμνες και οι δυο τους από κάτω. Εγώ φορούσα ένα αθλητικό φαρδύ σορτσάκι. Έμαθα τη θλιβερή ιστορία του Ιωάννη που έγινε Ιωάννα, πως έφθασε στον πάτο της εξαθλίωσης και πως βγήκε από εκεί, πως γνωρίστηκαν με τη μητέρα (γιατί, ένα φεγγάρι, είχαν σχέση) κι άλλες πικάντικες και μη ιστορίες.

Συνεχίζοντας, η κουβέντα έφθασε και στην αντίδρασή μου. Ήταν πρώτη φορά που είδα τέτοιο θέαμα. Μπορεί, η μητέρα μου, να μου όργωνε με τους δονητές της το κωλαράκι μου, αλλά η σκέψη και μόνο ενός άνδρα να με πηδάει μου ήταν εντελώς αποκρουστική. Όμως, βλέποντας αυτό το πλάσμα, δίπλα μου με το άσπρο στενό μακό φόρεμα, με τις τσιτωμένες ρώγες να προσπαθούν να σχίσουν το ύφασμα, το κωλαράκι μου, άρχισε να «ψάχνεται» για φρέσκο κρέας. Το μάτι της Ιωάννας, έπεσε στο φούσκωμα που έκανε η ανόρθωση της πούτσας μου, και έριξε μία πονηρή ματιά στην μητέρα μου, δείχνοντας της το επίκαιρο σημείο.

-    Καύλωσε ο κανακάρης μου, σκεφτόμενος ότι το κωλαράκι του θα γαμηθεί από πραγματική ψωλή;

Μου είπε κοροϊδευτικά, η μητέρα μου και σηκώθηκε από την πολυθρόνα της, ερχόμενη προς το μέρος μου. Ήρθε από πάνω μου κι άρχισε να μου χαϊδεύει το ημίγυμνο κορμί μου, ενώ, κι η Ιωάννα, γονάτισε κάτω στο γρασίδι και άρχισε να μου βγάζει το σορτσάκι μου. Έμεινα γυμνός με την σκληρή μου πούτσα, να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η Ιωάννα, έσκυψε και πήρε την πούτσα μου, στο στόμα της. Πραγματικά, έκανε φοβερό τσιμπούκι. Η μητέρα μου, όρθια, γύρισε προς το μέρος μου κι έφερε το δεξί της πόδι πάνω από στον αριστερό μου ώμο, με αποτέλεσμα το κεφάλι μου να χωθεί ανάμεσα στα πόδια της. Το μοσχομυρισμένο μουνάκι της, είχε αρχίσει να υγραίνεται, κι η γλώσσα μου, συνέχισε την προσπάθεια. Οι αναστεναγμοί από το στόμα της μάνας μου, ενώθηκαν με τους ήχους του τσιμπουκιού και τα δικά μου βογκητά.

Ευτυχώς, η εποχή δεν είχε φέρει ακόμα κόσμο, ώστε να μας ακούσει κάποιος, αλλά, ούτε και να μας δει αφού όλο το σπίτι ήταν κτισμένο σε ένα λόφο. Συνεχίσαμε έτσι, μέχρι που, η καυλωμένη για πούτσα, μάνα μου, έκανε πέρα το κεφάλι της Ιωάννας, και κάθισε πάνω στην σκληρή ψωλή μου, κι άρχισε να τη γαμάει. Η Ιωάννα, όσο η μάνα μου με γαμούσε, πέταξε από πάνω της το φόρεμά της, κι έμεινε ολόγυμνη. Το σώμα της, κάτω από τις πορτοκαλιές ακτίνες του δύοντος ήλιου, ήταν καταπληκτικό. Έβλεπα, μία όμορφη γυναίκα με μία ψωλή και πανέμορφο σώμα. Η κοιλιά της επίπεδη, η περιφέρειά της κανονική, τα άκρα της λεπτά με καταπληκτικά γεμάτα μπούτια. Έφερε την πούτσα της, κοντά στο στόμα μου. Η μητέρα μου, σταμάτησε το γαμήσι, να δει την αντίδρασή μου. Το ψωλοκέφαλο, ακούμπησε στα χείλη μου. Κοίταξα την μητέρα μου, που είχε ένα επιδοκιμαστικό βλέμμα.

-    Παρ’ την αγάπη μου, στο στόμα σου. Παρ’ τη να νοιώσεις την καύλα της πούτσας στο στόμα σου…

Μου είπε, κι άρχισε και πάλι να με γαμάει. Άνοιξα το στόμα μου, κι έβαλα το ψωλοκέφαλο στο στόμα μου. Το έγλειψα με τη γλώσσα μου και το έβγαλα. Έπιασα με το αριστερό μου χέρι την σκληρή πούτσα. Ήταν πρώτη φορά που έπιανα ξένη πούτσα. Άρχισα να τη μαλακίζω απαλά, ενώ με τη γλώσσα μου έδινα και μερικές γλειψιές. Με την άκρη της γλώσσας μου, έφερα μερικές γύρες στην τρύπα της ουρήθρας και μετά άρχισα να βάζω σιγά-σιγά τον πούτσο μέσα στο στόμα μου. Κάποια στιγμή, πνίγηκα τρόμαξα κι άρχισα να βήχω.

-    Ήρεμα, καμάρι μου… Πάρε βαθιά ανάσα, και βαλ’ την σιγά μέσα!

Άκουσα τη λαχανιασμένη από το γαμήσι, φωνή της μάνας μου, να μου δίνει συμβουλές. Πράγματι, υπακούοντας στη γνώστρια, ο σκληρός πούτσος μπήκε καλύτερα μέσα. Μόλις τα πράγματα καλυτέρεψαν, άρχισα να τσιμπουκώνω την ψωλή της Ιωάννας, ενώ συγχρόνως τη μαλάκιζα. Το θέαμα, ήταν βγαλμένο από σκληρή τσόντα. Τα βογκητά της Ιωάννας, προμήνυσαν ότι έρχεται σε οργασμό, όμως η μητέρα μου, καταλαβαίνοντας ότι θα χύσει η φίλη της, μου πήρε απότομα την σκληρή ψωλή και συνέχισε να την μαλακίζει, μέχρι που τα άσπρα χύσια εκσφενδονίστηκαν πάνω στα βυζιά της και το πρόσωπό της. Έχοντας αυτό το θέαμα μπροστά στα μάτια μου, άρχισα κι εγώ να χύνω μέσα στην μουνάρα της μάνας μου. Τελευταία, έχυσε η μάνα μου.

-    Χύνω καύλες μου… χύνω την ψωλάρα του γιου μου… χύνω…

Μόλις τελείωσε, χώθηκε μέσα στην αγκαλιά μου, ενώ ακόμα το γυμνό κορμί της έτρεμε από τους σπασμούς της ηδονής. Η Ιωάννα, γονάτισε δίπλα στην πολυθρόνα, χαϊδεύοντας τα βυζιά της φίλης της. Σε λίγο, σηκωθήκαμε, και βουτήξαμε στα δροσερά νερά της πισίνας. Αφού παίξαμε λίγο, βγήκα να φέρω πετσέτες, γιατί είχε ήδη πέσει ο ήλιος, και είχε βγάλει λίγη ψύχρα. Τελειώνοντας το τελετουργικό του σκουπίσματος, περάσαμε μέσα στο σπίτι.

Οι ώρες περνούσαν ευχάριστα, με ιστορίες του παρελθόντος, με τα επόμενα σχέδια που έκανα για το μέλλον μου, μέχρι που και οι τρεις κουτουλούσαμε από τη νύστα. Ανεβήκαμε επάνω, και πέσαμε στο τεράστιο κρεβάτι των γονιών μου. Με έβαλαν στην μέση, τις αγκάλιασα και τις δύο και κοιμηθήκαμε σαν πουλάκια, γεμάτοι κι ευχαριστημένοι.

Το πρωί, ξύπνησα, από μία ευχάριστη αίσθηση χαμηλά στην κοιλιά μου. Κάποια, είχε μεταφερθεί ανάμεσα στα πόδια μου και είχε πάρει την κοιμισμένη ψωλή μου στο στόμα της, με ανήθικους σκοπούς. Αυτή ήταν η μητέρα μου, γιατί η Ιωάννα βρισκόταν ακόμα στην αγκαλιά μου. Δε μίλησα, κι άφησα να με τσιμπουκώνει με τον αργό ερεθιστικό ρυθμό που ήξερε ότι μ’ αρέσει. Συνέχισε για λίγο ακόμα, και μετά άρχισε να ρουφάει τα αρχίδια μου. Τα έπαιρνε ένα-ένα μέσα στο στόμα της και τα έπαιζε με την γλώσσα της. Συνέχισε με το κάτω μέρος των αρχιδιών και στο τέλος έφθασε και στην κωλοτρυπίδα μου. Όμως όλη αυτή η κίνηση, ξύπνησε την Ιωάννα, η οποία έφυγε από την αγκαλιά μου, απομακρύνθηκε λιγάκι για να έχει καλύτερη θέα και άρχισε να παίζει με την πούτσα της. Βλέποντας η μητέρα μου ότι ξύπνησε κι η φίλη της, έγινε περισσότερο, επιθετική. Γονάτισε ανάμεσα στα πόδια μου, τα οποία, πιάνοντας τα από τις πατούσες, ανέβασε τα πόδια μου προς το στήθος μου, χώνοντας ταυτόχρονα το κεφάλι της ανάμεσά τους.

Η γλώσσα της, άρχισε να στριφογυρίζει την κωλότρυπα μου και τη γύρω περιοχή. Φαίνεται όμως, ότι της ήταν κουραστική αυτή η στάση, γι’ αυτό με πρόσταξε να γυρίσω και να μείνω στα τέσσερα. Και πάλι, δεν έμεινε ευχαριστημένη. Έσπρωξε την πλάτη μου προς τα κάτω, ώστε το στήθος μου να ακουμπάει στο κρεβάτι ενώ ο κώλος μου τούρλωσε, μπροστά στο στόμα της. Με τα δύο της χέρια, άνοιξε τα κωλομάγουλα μου, κι η τρύπα μου, άνοιξε μπροστά στα μάτια της. Η πεινασμένη γλώσσα της, χώθηκε μέσα στην τρύπα μου φέρνοντας μου μία υπέροχη αίσθηση καύλας. Άρχισε ένα υπέροχο κωλογλείψιμο για λίγη ώρα, ενώ όπως είδα, η ψωλή της Ιωάννας, είχε ήδη σκληρύνει. Μάλλον, σήμερα, θα πρωτογνώριζα την πραγματική ψωλή να οργώνει την κωλοτρυπίδα μου. Αφήνοντας το γλείψιμο στη μέση, η μάνα μου σηκώθηκε γρήγορα, πήγε στο κομοδίνο κι έβγαλε ένα μπουκαλάκι με λιπαντικό. Άλειψε με γρήγορες κινήσεις τα δύο της χέρια, κι έριξε και λίγο μέσα στην ανοικτή μου τρύπα.

Το κρύο υγρό με ανατρίχιασε ευχάριστα. Ακόμα ένα ζευγάρι χέρια ήρθαν πάνω στα κωλομέρια μου, κρατώντας τα ανοιχτά, ενώ ένα δάχτυλο χώθηκε στην υγρή τρύπα μου. Μπήκε απότομα, και με ξάφνιασε. Καύλα! Δούλεψε λίγο το δάχτυλό της, μέσα, το έβγαλε κι έβαλε δύο. Προσπαθούσε να δουλέψει τον μυ, ώστε να ανοίξει για να μπει η πούτσα της Ιωάννας.  Σε κάποια στιγμή, κατάλαβα ότι τα δάχτυλα είχαν γίνει τρία, και στην προσπάθεια να μπουν μέσα στον κώλο μου, ένας γλυκός πόνος ανέβαινε από εκείνη την περιοχή. Η προσπάθεια συνεχίστηκε λίγο ακόμα, μέχρι που θεώρησε έτοιμη την τρύπα μου. Έβγαλε το χέρι της, και πήρε την ψωλή της φίλης της, αλείφοντας την με λιπαντικό. Αφού τη λίπανε καλά, γύρισε και έφτυσε μία τελευταία φορά τη μισάνοιχτη κωλότρυπα μου. Μετά, οδήγησε τη σκληρή ψωλή στον κώλο του γιου της. Το πουτσοκέφαλο, ήρθε με ορμή για να κάνει την είσοδό του. Πόνεσα, και πήγα τον κώλο μου πιο μπροστά. Η παλάμη της μάνας μου έπεσε βαριά στο αριστερό μου κωλομάγουλο!

-    Γαμιόλα, στάσου ήρεμη γιατί θα σου κοκκινίσω τα κωλομέρια με την παντόφλα…

άκουσα τη μητέρα μου να φωνάζει. Ξανά, το κεφάλι της πούτσας, ακούμπησε την τρύπα μου. Τώρα, με είχαν κρατήσει κι έτσι δεν μπόρεσα να τραβηχτώ. Η Ιωάννα, άρχισε να σπρώχνει με ήρεμες απαλές κινήσεις την πούτσα της μέσα στην υγρή από σάλια τρύπα μου. Όσο περισσότερο έμπαινε, τόσο περισσότερο πονούσα. Η ανάσα μου έγινε κοφτή κι όταν το πουτσοκέφαλο κατάφερε να μπει μέσα, δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου από τον πόνο. Τον έβγαλε εντελώς, κι η μάνα μου, άρχισε πάλι να τον τσιμπουκώνει. Ξανά η ίδια προσπάθεια, αφού έφτυσε και πάλι την τρύπα μου. Αυτή τη φορά, μπήκε πιο εύκολα και με λιγότερο πόνο. Τον ξαναέβγαλε. Τον έβαλε και πάλι. Αυτό έγινε αρκετές φορές, μέχρι που ο μυς του κώλου μου, άνοιξε στην πρέπουσα διάμετρο, ώστε το ψωλοκέφαλο να μπαίνει άνετα.

Αφού μπήκε μέσα, άρχισε την πίεση και την είσοδο όλου του μήκους της πούτσας. Και πάλι δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου, οι αναστεναγμοί έγιναν βογκητά και σιγανές φωνές πόνου. Η πούτσα έπιασε πάτο! Αισθανόμουνα να πάλλεται μέσα μου. Άρχισε να τη βγάζει. Όλη. Η γλώσσα της μάνας μου, λίπανε την είσοδο ενώ κι άλλο σάλιο, έπεσε μέσα στην ανοιχτή τρύπα. Ξανά, είσοδος. Μέχρι τον πάτο. Με πόνο και φωνές και τραβήγματα και σφαλιάρες στα κωλομάγουλα και βρισιές από τη μάνα μου και ξανά τα ίδια. Τώρα, ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος, η πούτσα της έμπαινε πολύ πιο εύκολα μέχρι που αισθανόμουνα τα αρχίδια της να ακουμπάνε στα δικά μου, ενώ η μάνα μου, είχε κάνει πράξη την απειλή της, κι είχε πάρει την παντόφλα της και μου κοκκίνιζε τα κωλομάγουλα. Πονούσα εσωτερικά, έτσουζα εξωτερικά, μια πούτσα μπαινόβγαινε στην τρύπα μου και ένα κύμα πρωτόγνωρης καύλας ξεκίνησε από την περιοχή της κοιλιάς μου, κι ανέβηκε στο λαιμό μου.

Παραδόθηκα, ηρέμησα. Οι ανάσες μου πιο κοφτές, τα βογκητά μου καυλωμένα. Ήθελα να μη τελειώσει ποτέ αυτό το γαμήσι. Η ζωντανή ζεστή πούτσα μέσα μου, παλλόταν κι αυτή κι έδινε άλλη αίσθηση όταν γαμούσε. Έπαιρνα διαφορετική ηδονή, τώρα. Θεωρώ, ότι αυτή η φορά, ήταν πολύ καλύτερη από όλες τις άλλες που με πήδηξαν. Ίσως να ήταν και η στιγμή, ίσως η πραγματική πούτσα που έτρωγα, ίσως η Ιωάννα, αλλά, τώρα καταλάβαινα την πραγματική ηδονή του να έχεις μία πούτσα μέσα σου. Τώρα καταλάβαινα τις κραυγές καύλας που έβγαζαν όλες όταν τις γαμούσα από τον κώλο και πρώτη και καλύτερη η μάνα μου, που το ζητούσε το γαμήσι από τον κώλο, επιτακτικά.

Δεν ήξερα τι έβγαινε από το στόμα μου. Ο ρυθμός της έγινε ακόμα πιο γρήγορος, ενώ οι παντοφλιές έπεφταν και στα δύο κωλομέρια μου. Είχα φέρει τα χέρια μου πάνω από το κεφάλι μου, και είχα γραπώσει το μαξιλάρι, ενώ το κεφάλι μου χωμένο μέσα σε αυτό, φιλτράριζε τις καυλωμένες κραυγές μου. «Είναι έτοιμη να χύσει» σκέφτηκα, αφού αισθάνθηκα μέσα μου να σκληραίνει ακόμα πιο πολύ, η ψωλή ενώ ο ρυθμός της έγινε ακόμα πιο γρήγορος. Μου έπιασε τα χερούλια του έρωτα και τράβηξε την περιφέρειά μου, πάνω της, ενώ πίεζε την ψωλή της πάνω στον γαμημένο κώλο μου. Άρχισε να χύνει μέσα μου. Βογκούσε, καθώς, ριπές καυτού σπέρματος εκσφενδονιζόταν μέσα μου…

-    Σε χύνω ρε γαμιόλη… σου χύνω τον πάτο σου παλιοπούστρα… είσαι η πουτανίτσα μου και σου ξεσκίζω την κωλάρα!

Τι καύλα ήταν αυτή; Είχε τελειώσει, αλλά η ψωλή της, ακόμα έτρεμε μέσα στη στενή μου τρύπα. Η Ιωάννα, είχε ρίξει το σώμα της πάνω μου, κι έσπρωχνε όσο πιο βαθιά μπορούσε. Γλίστρησα αποκαμωμένος με την πούτσα της ακόμα καρφωμένη στον κώλο μου. Έπεσε κι αυτή από πάνω μου. Όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα, αισθανόμουνα την συρρίκνωση της πούτσα της. Την τράβηξε έξω, κι έγειρε ανάσκελα στο κρεβάτι. Έσφιξα τον μυ του κώλου μου και τα χύσια άρχισαν να τρέχουν από τη κωλοτρυπίδα μου.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα, πέρασε, ανάμεσα στην πισίνα, ηλιοθεραπεία στον κήπο διάβασμα κουβέντα και ξεκούραση. Οι σκέψεις μου, συνεχώς τριγυρνούσαν γύρω από την Ιωάννα. Ήθελα, να έχω την ψωλή της συνέχεια στο στόμα μου ή στον κώλο μου. Και βέβαια, δεν έχασα ευκαιρία, αφού και οι δύο ήταν ολόγυμνες και ξαπλωμένες στις ξαπλώστρες. Πήγα από πάνω της. Χάζεψα για αρκετή ώρα το ολόγυμνο όμορφο αψεγάδιαστο κορμί της. Όπως είπα και παραπάνω, αν εξαιρέσει κανείς τα γεννητικά όργανα, δεν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει ότι αυτό εδώ το πλάσμα είναι άνδρας. Το μεγάλο καπέλο που είχε ρίξει πάνω στο κεφάλι της, δεν της επέτρεπε να με δει που την παρατηρούσα. Πρέπει να ήταν περίπου τριάντα χρονών. Δεν άντεξα άλλο. Γονάτισα, και λαίμαργα πήρα τον πεσμένο πούτσο της, όλον, μέσα στο στόμα μου. Ξαφνιασμένη, έβγαλε μία φωνούλα έκπληξης, ανασηκώθηκε και κρατώντας το καπέλο της, με κοίταξε στα μάτια, για λίγες στιγμές. Χαμογέλασε κι επέστρεψε στην αρχική της θέση.

Όσο έγλειφα την πούτσα, τόσο σκλήραινε. Όταν έγινε σκληρή, την έπιασα με το αριστερό μου χέρι, κι άρχισα απαλά να τη μαλακίζω, ενώ με το δεξί χάιδευα τα μπαλάκια της. Την έγλειφα σε όλο το μήκος, από όλες τις πλευρές και μετά την έβαζα όλη στο στόμα μου. Μετά, έβαζα μόνο το πουτσοκέφαλο μέσα και το έγλειφα απαλά με ήρεμες κινήσεις με τη γλώσσα μου. Ήδη, η Ιωάννα είχε ανασηκώσει την λεκάνη της, βάζοντας ένα μαξιλάρι από κάτω, ώστε να έχω πρόσβαση και στην κωλοτρυπίδα της, την οποία ακόμα δεν είχα γαμήσει. Σάλιωσα ένα δάχτυλο και το έσπρωξα προσεκτικά μέσα στον κώλο της. Βόγκηξε σιγανά και κούνησε την λεκάνη της, ώστε να γλιστρήσει καλύτερα μέσα της. Τώρα, έβαλα τον μισό πούτσο στο στόμα μου, και τον ρουφούσα, λες κι ήθελα να πάρω με το ζόρι όλο της το σπέρμα.

-    Με πονάς! Πιο ήρεμα… χαλαρά…

μου είπε με σιγανή χαδιάρικη φωνή. Υπάκουσα, και συνέχισα. Έφερα τώρα τα μπαλάκια της μέσα στο στόμα μου, ενώ το δάχτυλό μου, συνέχιζε να βρίσκεται μέσα της.

-    Είναι στεγνά! Νατάσα, έχεις λιπαντικό εδώ;

-    Γιατί δεν πάμε μέσα, που θα είμαστε και πιο άνετα;

Έριξε την ιδέα, η μητέρα μου και σηκώθηκε από την ξαπλώστρα. Το λαδωμένο ολόγυμνο κορμί της, φάνταζε εξαίσιο στα μάτια μου. Τα βαριά της στήθη, η επίπεδη κοιλιά της το ξυρισμένο μουνάκι της, με τον μικρό θύσανο πάνω στην ήβη της τα πανέμορφα μακριά πόδια της με τρέλαιναν. Είχα και την πούτσα της Ιωάννας στο στόμα μου. Τι να θέλει άλλο ένας άνδρας; Η μητέρα μου, απομακρύνθηκε κατευθυνόμενη στο σπίτι, κουνώντας προκλητικά τους λαγόνες της.

-    Άντε, πάμε κι εμείς μέσα;

Με ρώτησε, η Ιωάννα. Τη βοήθησα να σηκωθεί, και την ακολούθησα. Πιο ψηλή, πιο ντελικάτη με πιο μικρό κώλο, ήταν ακόμα ένα πανέμορφο θέαμα για τα τυχερά μου μάτια.

Η μητέρα μου, μας περίμενε για να μας υπενθυμίσει τη συνηθισμένη υγιεινή πριν από τις ερωτικές μας περιπτύξεις. Κατευθυνθήκαμε όλοι στο μπάνιο. Αφού έγινε ένας μικρός χαμός, λόγω της επιθυμίας της Ιωάννας να μου κάνει κλύσμα και τα πειράγματα της μητέρας μου, τελικά πέρασε το δικό τους. Κάποια στιγμή, έμεινα τελευταίος, έκανα ένα γρήγορο ντους και επέστρεψα στην γωνία του καθιστικού, όπου η μητέρα μου το είχε διαμορφώσει με μεγάλες μαξιλάρες και χαμηλό τραπεζάκι, ώστε να ξαπλώνουμε και να βλέπουμε το πέλαγος, αφού μπροστά υπήρχε αντί για τοίχο χοντρό κρύσταλλο για να βλέπει κανείς την θέα. Εκεί, τα κορίτσια, είχαν ήδη αρχίσει τις περιπτύξεις, αλλά, απαίτησα, να ξεκινήσουμε από εκεί που μας σταμάτησε η μητέρα μου. Κάνοντας την θυμωμένη, η μητέρα μου σηκώθηκε να φέρει το λιπαντικό, ενώ η Ιωάννα προσπαθούσε να πάρει την καλύτερη θέση γι’ αυτήν.

Στο τέλος, έμεινε στα τέσσερα, αλλά τούρλωσε τόσο τον κώλο της, ώστε να βρίσκεται η τρύπα της στο ύψος της πούτσας μου.  Τακτοποιήθηκα κι εγώ από πίσω της έχοντας πρώτο πλάνο τα όμορφα κωλομέρια της. Χάιδεψα λίγο τα αρχίδια της, κι έφερα το στόμα μου, πάνω στην μισόκλειστη τρύπα της. Άρχισα να γλείφω τη γύρω περιοχή, χωρίς να αγγίξω την τρυπούλα της, σε λίγο άρχισε να δυσανασχετεί, που δεν είχα ασχοληθεί ακόμα με το σωστό αντικείμενο. Εξακολούθησα ακόμα λίγο την τακτική, μέχρι που έβαλα απότομα την γλώσσα μου, μέσα της. Βόγκηξε από καύλα και τινάχτηκε. Η γεύση όπως κι η μυρωδιά ήταν από το τσάι, με το οποίο είχαμε κάνει την υγιεινή μας. Έφτυσα μία δύο φορές την τρύπα της, και προσπάθησα να την καρφώσω με τον σκληρό μου πούτσο.

-    Πονάω! Αχ…! Έτσι, σιγά-σιγά… απαλά! Ναι… Ναι!

Ήμουν λίγο απότομος, αλλά δεν έφταιγα εγώ. Τέτοιον κώλο, δεν είχε ούτε η μάνα μου. Σιγά-σιγά, άρχισα να σπρώχνω, ενώ η Ιωάννα, με κάποιες κινήσεις της λεκάνης της, βοηθούσε στη διείσδυση. Η καυλιάρικη φωνή της, με καύλωνε ακόμα περισσότερο. Ήρθε το τέρμα. Τα αρχίδια μας, ενώθηκαν. Έπιασα τις αρχές από τους μηρούς της και την έφερα πιο κοντά μου. Ο ρυθμός μου δεν άλλαξε. Απαλά και ρυθμικά, γαμούσα τώρα το κωλαράκι της, ενώ κι εκείνη λίκνιζε την λεκάνη της, μέχρι να βρει τον ρυθμό μου. Οι αναστεναγμοί μας, άρχισαν να πληθαίνουν ενώ κι ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος.

-    Ναι, καύλα μου! Γάμα με. Γάμα το κωλαράκι μου! Δικό σου είναι. Έτσι, πιο γρήγορα, πιο γρήγορα…

Έφερε το χέρι της και χούφτωσε τον πούτσο της αρχίζοντας να τραβάει μαλακία. Τη σταμάτησα.

-    Θα χύσω μέσα στον πάτο σου και μετά θα χύσεις μέσα στο στόμα μου. Θέλω να καταπιώ το σπέρμα σου!

Με κοίταξε για λίγο απορημένη με αυτό που της είπα, αλλά η καύλα της υπερίσχυσε, έκλεισε τα μάτια κι αφέθηκε στο γαμήσι του κώλου της. Το μόνο που έκανε, κρατούσε κι αυτή τον ρυθμό. Δε μπορούσα να κρατηθώ. Ένοιωθα όπως όταν γάμησα την πρώτη φορά. Ανυπομονησία. Άφησα ελεύθερο τον εαυτό μου, κι άρχισα να χύνω μέσα στον κώλο της. Μία, δύο τρεις βίαιες κινήσεις και τελείωσα.

-    Αχ… νοιώθω το καυτό σου σπέρμα στη γαμημένη κωλάρα μου! Καύλα…

Χωρίς να απαντήσω, την έφερα ανάσκελα και πήρα τον σκληρό της πούτσο στο χέρι μου, κι άρχισα να τον μαλακίζω. Έκλεισε τα μάτια της κι αφέθηκε στα χάδια μου. Σε λίγο, έκλεισα με τα χείλη μου το πουτσοκέφαλο της, ενώ ταυτόχρονα συνέχιζα τη μαλακία. Δεν χρειάστηκε παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα, το σώμα της τεντώθηκε ο πούτσος της σκλήραινε κι άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα μου. Η πρώτη, έπεσε πάνω στον ουρανίσκο μου, ενώ η δεύτερη φουρνιά σπέρματος πήγε λίγο πιο μέσα. Άνοιξα το στόμα μου, και σάλια μαζί με σπέρμα άρχισαν να κυλούν πάνω στην πούτσα της, Συνέχισα να τη μαλακίζω, μέχρι που ο πούτσος της στέρεψε από σπέρμα. Με την άκρη της γλώσσας μου και με την βοήθεια των χειλιών μου, της καθάρισα εντελώς την πούτσα. Όταν τελείωσα, τα χέρια της μάνας μου, η οποία είχε έρθει στο μεταξύ, και χάζευε το θέαμα, μου έπιασαν το κεφάλι κι αναζήτησε τα χείλια μου. Η γλώσσα της χώθηκε μέσα στο στόμα μου εξερευνώντας να γευθεί το σπέρμα της φίλης της. Με παρέσυρε και πέσαμε πάνω στα μαξιλάρια, ενώ δεν άφησε το στόμα μου από το δικό της. Ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι όλοι. Κάποια στιγμή, έσπασε την ηρεμία της στιγμής, η μητέρα μου.

-    Θέλω να μου γαμήσετε  όλες μου τις τρύπες….

-    Πως θα τα καταφέρουμε, φιλενάδα;

Ρώτησε, κοροϊδευτικά η Ιωάννα…

-    Με την βοήθεια αυτού του οργάνου.

Απάντησε, η μητέρα μου, δείχνοντας μας, έναν μεγάλο δονητή, στο χρώμα του δέρματος, με μία βεντούζα στην άκρη του.

-    Θέλω, αυτός να μου γαμάει το μουνάκι μου, η Ιωάννα να μου σκίζει την κωλάρα μου κι ο γιός μου, να μου γαμάει το στόμα. Έτσι, θα έχω τρεις καύλες.

-    Αν είναι έτσι, δέχομαι…

είπε γελώντας η Ιωάννα, ενώ με κοίταξε να δει αν συμφωνούσα κι εγώ. Δεν είχα καμία αντίρρηση, φυσικά, κι η μάνα μου, έστρωσε ξανά τις μαξιλάρες, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η φαντασίωσή της. Στερέωσε το δονητή κάτω στο πάτωμα, κι αφού τον έβαλε για λίγο στο στόμα της για να τον υγράνει, κάθισε σε βαθύ κάθισμα πάνω από τον δονητή, και με ήρεμες κινήσεις έχωσε όλον τον δονητή μέσα στην καυλωμένη μούνα. Μόλις χάθηκε ο δονητής, έριξε το σώμα της, πάνω στις μαξιλάρες τούρλωσε τον κώλο της και με τα δύο της χέρια άνοιξε τα κωλομέρια της.

-    Έλα, γλυκιά μου, ξέσκισε μου τον πάτο...

παρακάλεσε την Ιωάννα, που δε χρειάστηκε δεύτερο παρακάλι. Άρχισε να υγραίνει την κωλοτρυπίδα της φίλης της, γλείφοντας, φτύνοντας και χώνοντας τη γλώσσα της μέσα στην ανοιχτή τρύπα.

Εγώ, πήγα μπροστά από το κεφάλι της μάνας μου και ξάπλωσα, φέρνοντας την όρθια πούτσα μου, μπροστά στο κεφάλι της. Η πούτσα μου, εξαφανίστηκε ως δια μαγείας, μέσα στο λαίμαργο στόμα της. Κόντεψε να πνιγεί. Η Ιωάννα, μέχρι να γίνουν όλα αυτά, είχε ήδη πάρει θέση κι ο πούτσος της, ήδη χανόταν μέσα στη γαμημένη τρύπα της μητέρας μου. Πέρασε λίγος χρόνος, μέχρι να συντονιστούμε. Μόλις όμως, έγινε αυτό, τα βογγητά της τυχερής μάνας που γαμιόταν από τρεις τρύπες, ήταν ότι καλύτερο είχα ακούσει. Ακατάληπτες λέξεις έβγαιναν από το γεμάτο στόμα της, ενώ της Ιωάννας ο ρυθμός γινόταν όλο και πιο γρήγορος, αλλά κι ο δικός μου ρυθμός ακολούθησε τον δικό της, ανασηκώνοντας την λεκάνη μου, γαμούσε το στόμα της.

-    Χύνω, πουτάνες μου… χύνω στο στόμα της καυλιάρας μάνας μου!

Άρχισα να βογκάω και να χύνω το καυτό μου χύσι στο ανοικτό της στόμα, ενώ την ίδια στιγμή, η Ιωάννα, της έχυνε στον πάτο της κωλότρυπας της. Η μητέρα μου, συνέχισε και μετά από αυτό να γαμιέται πάνω στον δονητή, μέχρι που άφησε τον πούτσο μου, ανασήκωσε το κορμί της, κάθετα στον δονητή, βγάζοντας την πούτσα από τον κώλο της, άρχισε να χύνει πάνω στο καυλί που καθόταν.

Η Ιωάννα, ήρθε από μπροστά και έδωσε ένα γλωσσόφιλο διαρκείας στην φίλη της, ενώ, εγώ δεν έχασα την ευκαιρία, να της ανοίξω τα κωλομάγουλα και να της γλείφω τη δική της κωλοτρυπίδα. Ξαπλώσαμε αγκαλιασμένοι και οι τρεις κι αφήσαμε τους εαυτούς μας, ελεύθερους.Copyright protected OW ref: 96486