Ο θείος αναλαμβάνει δράση

Δημοσιεύθηκε από miss-e
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.74 (25 Votes)
Όπως είπα ήδη στην πρώτη ιστορία που έστειλα, το ενδιαφέρον μου είχε επικεντρωθεί στο θείο μου, το μεγαλύτερο αδελφό του πατέρα μου. Για όσους δεν διάβασαν την προηγούμενη ιστορία, θα πω ότι πήγαινε στα 45 τότε και τον είχα τσεκάρει αμέτρητες φορές να παίρνει μάτι τα βυζιά μου, τον κώλο μου, τα πόδια μου. Εγώ φυσικά με τη πρώτη ευκαιρία του έδινα όσο περισσότερο φαΐ μπορούσα.

Ώσπου έφτασε μια γιορτή της μητέρας μου. Φορούσα ένα καλό μακρύ λαχουρέ φορεματάκι, με ραντάκια, από πολύ λεπτό ύφασμα, πολύ άνετο. Από τη κοιλιά και πάνω μέχρι το στήθος είχε κουμπάκια. Είχε και μία φόδρα να φοράω από μέσα για να κόβει τη διαφάνεια, αλλά φυσικά δεν τη φόρεσα. Όπως επίσης δεν φόρεσα και σουτιέν και άφησα 3-4 κουμπιά ανοικτά. Μόλις εμφανίστηκα μπροστά στη μάνα μου, φρίκαρε. Τα πόδια μου φαίνονταν από μέσα ξεκάθαρα και φυσικά το λευκό βρακάκι μου, ενώ αχνά φαινόταν ακόμα και το μαύρο μου μουνί μέσα από το βρακάκι. Το στήθος μου ήταν μισό έξω και οι ρώγες μου με όλη τη θηλή διαγράφονταν ολοζώντανα κάτω από το λεπτό ύφασμα.

Μαλώσαμε άσχημα με τη μάνα μου που φώναζε ότι δεν είναι ντύσιμο αυτό για 17 χρονών κορίτσι και τι θα λένε οι συγγενείς και οι φίλοι μας, μέχρι που εμφανίστηκε ο πατέρας μου. Η μάνα μου του είπε να μου βάλει μυαλό και αυτός (που προφανώς του άρεσε αυτό που έβλεπε, για να μην πω τίποτε πιο ακραίο, όπως ότι «τον καύλωνε»), της απάντησε να με αφήσει να κάνω ότι θέλω και ότι εγώ είμαι αυτή που θα γίνω ρεζίλι σε συγγενείς και φίλους, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, γιατί δεν μπορώ να θυμάμαι ακριβώς όσα είχαν ειπωθεί. Σημασία έχει ότι εγώ εμφανίστηκα έτσι και φυσικά οτιδήποτε αρσενικό υπήρχε στον χώρο, είχε λιγωθεί πάνω μου.

Εγώ βέβαια εστίασα στις αντιδράσεις του θείου μου, ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω μου, ειδικά όσο εγώ τον κάρφωνα επίμονα μέσα στα μάτια. Φρόντιζα να κινούμαι πάντα τριγύρω του, ώστε να έχει καλή θέα των ποδιών μου, του κώλου μου, του μουνιού μου, να κάθομαι απέναντί του, να σκύβω μπροστά του ώστε να παίρνει μάτι τα βυζιά μου μέχρι και τον αφαλό μου, έτσι όπως άνοιγε το φαρδύ λεπτό μου φόρεμα.

Την ημέρα αυτή μου δόθηκε η ευκαιρία να χορέψω μαζί του κάτι slow χορούς, κατά τη διάρκεια των οποίων είχα κολλήσει εντελώς πάνω του, φρόντιζα τα μπούτια μου να τρίβονται πάνω στα δικά του και ένιωθα ανάγλυφη τη καύλα του να τρίβεται κολλημένη στη κοιλιά μου, λίγο πάνω από το μουνί μου που είχε γίνει μούσκεμα. Αυτή ήταν η αρχή και πιστεύω η μέρα που τον έκανε να με δει διαφορετικά, μια και καλή. Μέχρι που ήρθε το Πάσχα εκείνης της χρόνιας.

Ο θείος μου με τη θεία μου, την ξαδέλφη μου και τον ξάδελφο μου, θα πήγαιναν στην Κέρκυρα, φιλοξενούμενοι κάτι φίλων του. Η ξαδέλφη μου συνεχώς ζητούσε να πάω μαζί για να έχει παρέα και τελικά πήγα μαζί τους. Η θεία μου με τη φίλη της είχαν κανονίσει να πάνε για 2 μέρες σε ένα μοναστήρι και έφυγαν λίγο μετά που φτάσαμε. Ο ξάδελφος μου κοιμήθηκε μαζί με τους γιους της οικογένειας στο δωμάτιό τους και τα πράγματα ήρθαν έτσι, που εγώ με την ξαδέλφη μου και το θείο μου πήγαμε να μείνουμε στον ξενώνα που είχαν στον κήπο τους. Εκεί, το σχέδιο ήταν να κοιμηθούμε εγώ και η ξαδέλφη μου στρωματσάδα στο πάτωμα και ο θείος μου με τη θεία μου στο διπλό κρεβάτι. Επειδή όμως η θεία μου είχε φύγει, ο θείος μου είπε να κοιμηθούμε τα κορίτσια στο κρεβάτι κι εκείνος στο πάτωμα.

Πήγα πρώτη για μπάνιο και βγήκα φορώντας μια μεγάλη πετσέτα γύρω μου. Ο θείος μου ήταν ξαπλωμένος στο στρώμα στο πάτωμα και περίμενε να τελειώσουμε τα κορίτσια για να πάει μετά εκείνος για μπάνιο. Η ξαδέλφη μου μπήκε μετά από εμένα. Μόλις μπήκε στο μπάνιο βρήκα την ευκαιρία μου να παίξω λίγο.

Ο θείος μου ήταν καρφωμένος πάνω μου κι εγώ κάνοντας πως δε βλέπω, έσκυψα ανέμελα και πήρα ένα βρακάκι από τη τσάντα μου (φροντίζοντας με το σκύψιμο να δώσω πλήρη πρόσβαση για μάτι στο κώλο μου και το μουνί μου, από πίσω, στον ξαπλωμένο μου θείο. Μάλιστα έμεινα για λίγο σκυμμένη, ψάχνοντας). Πήρα ένα, σηκώθηκα όρθια για να το στρώσω και έσκυψα για ακόμα μία φορά για να το φορέσω. Κατάφερα, ανεβάζοντάς το, να μπερδευτεί με τη πετσέτα, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει την ώρα που το έβαζα στη θέση του. Παρ’ όλα αυτά άφησε το στήθος μου ελεύθερο κι εγώ χωρίς να προσπαθώ να το κρύψω γύρισα και χαμογέλασα στο θείο μου, του έδωσα το χρόνο να χαζέψει τα βυζιά μου κι έσκυψα και πήρα τη πετσέτα από κάτω. Φόρεσα ένα φανελάκι και ξάπλωσα. Μετά από λίγο η ξαδέλφη μου βγήκε από το μπάνιο και ήρθε και ξάπλωσε δίπλα μου.

Όση ώρα ο θείος μου έκανε μπάνιο, φαντασιωνόμουν απίθανα πράγματα και είχα καυλώσει θανάσιμα. Όταν βγήκε, φορούσε ένα φανελάκι και ένα μποξεράκι μόνο. Πήγε και ξάπλωσε στο στρώμα. Εγώ φυσικά είχα φροντίσει να ξαπλώσω στο κρεβάτι από τη μεριά του στρώματός του. Μόλις ήρθε, άρχισα να του λέω να έρθει να πέσει κι αυτός στο κρεβάτι και ότι χωράμε και οι 3 και δεν υπάρχει λόγος να κοιμάται στο πάτωμα. Η αθώα ξαδέλφη μου έπεσε στη παγίδα κι άρχισε να του το λέει κι αυτή. Εγώ, την έσπρωξα στην άκρη του κρεβατιού, μετακινήθηκα στη μέση και του είπα να έρθει να ξαπλώσει δίπλα μου.

Φυσικά, εκείνος το έκανε και ήρθε και μπήκε κάτω από τα σκεπάσματα. Η ξαδέλφη μου γύρισε να κοιμηθεί στο πλάι, εγώ γύρισα επίσης στο πλάι, κοιτώντας τη πλάτη της και γυρίζοντας τη δική μου προς τον θείο μου. Σβήσαμε τα φώτα. Όλα πήγαιναν όπως τα ήθελα. Δεν ξέρω πόση ώρα πέρασε μέσα στην αγωνία μου, όμως κάποια στιγμή επιτέλους ο θείος μου κινήθηκε πίσω μου και γύρισε στο πλάι προς εμένα. Σύντομα έβαλε διακριτικά το χέρι του πάνω στη μέση μου. Εγώ, που υποτίθεται κοιμόμουν, μετακινήθηκα αδιάφορα λίγο προς τα πίσω ακουμπώντας πάνω του. Το χέρι του αγκάλιασε εντελώς τη μέση μου και έπεσε από μπροστά. Ο κώλος μου ήταν ακουμπισμένος στη κοιλιά του, όμως πολύ γρήγορα μετακινήθηκε προς τα πάνω και ένιωσα το καυλί του να με αγγίζει στο κάτω μέρος του κώλου μου. Ήταν καυλωμένος και σκληρός σαν πέτρα.

Το χέρι του ανέβηκε ψηλά και ακούμπησε χαλαρά πάνω στο βυζί μου. Η ρώγα μου ήταν πολύ σκληρή και την αισθάνθηκα να πιέζει τη παλάμη του. Η αβρότητα και η ευγένεια στις κινήσεις αντικαταστάθηκε ξαφνικά από αυθάδεια. Τράβηξε απότομα το φανελάκι μου προς τα κάτω και βγάζοντας το βυζί μου έξω το χούφτωσε με δύναμη. Με τράβηξε και με κόλλησε πάνω του. Η ξαδέλφη μου κινήθηκε αλλά ευτυχώς δε γύρισε. Ο θείος μου μαρμάρωσε για λίγο αλλά συνέχισε. Γύρισα και τον κοίταξα. Το χέρι του ήρθε στο στόμα μου, μου το άνοιξε απότομα και έμπηξε μέσα τη γλώσσα του. Μετά την έβγαλε έξω από το στόμα μου και την πέρασε σχεδόν σε όλο μου το πρόσωπο. Το χέρι του είχε επανέλθει στο στήθος μου και έπαιζε τσιμπώντας τη καυλωμένη μου ρώγα.

Το καυλί του τριβόταν, πάνω-κάτω, στη χαραμάδα του κώλου μου και πίεζε. Τράβηξε πάνω από το μπράτσο μου και έβγαλε το ραντάκι από το φανελάκι μου, ελευθερώνοντας εντελώς το αριστερό μου βυζί. Με γύρισε λίγο και έμπηξε τα δόντια του στη ρώγα μου. Έβγαλα ένα αναστεναγμό μαζί με πνιγμένη κραυγή πόνου και αμέσως με άφησε και σταμάτησε να κινείται. Η ξαδέλφη μου γύρισε και άρχισε να με ρωτάει ψιθυρίζοντας τι έπαθα αλλά εγώ έκανα ότι κοιμάμαι και δεν απάντησα. Το κακό είναι ότι έμεινε γυρισμένη προς εμένα. Η ξαδέλφη μου είναι ίδιας ηλικίας με εμένα. Δεν την λες πανέμορφη είναι όμως πολύ συμπαθητική φάτσα και, κυρίως, έχει πολύ πρόστυχα, πανέμορφα χείλια και τρομερό κώλο. Πολλές φορές είχα βάλει ιδέες στο κεφάλι μου αλλά μόνο κάτι κλεφτά φιλάκια στα χείλια είχαμε αλλάξει. Εκείνη πάντα μου έλεγε πόσο πανέμορφη είμαι, πόσο με ζηλεύει και πάντα με είχε σαν πρότυπο κατά κάποιο τρόπο. Ότι της έλεγα το έκανε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Της ζητούσα ας πούμε να γδυθεί για να χαζέψω το σώμα της, για να δούμε και καλά πως είναι σε σχέση με το δικό μου, που επίσης το ξεγύμνωνα μπροστά της και το έκανε.

Ο θείος μου άρχισε να μου χαϊδεύει τον κώλο περνώντας το χέρι του μέσα στο βρακάκι μου, προσπαθώντας να μην κάνει έντονες κινήσεις. Μου κατέβασε μέχρι τα μπούτια το βρακί και αισθάνθηκα γυμνό το καυλί του να τρίβεται πάνω στα κωλομέρια μου και μέσα στον κώλο μου. Ήμουν στον έβδομο ουρανό και άρχισα να αναστενάζω και να αναπνέω πιο έντονα. Είχα κλειστά τα μάτια, είχα χαθεί και το απολάμβανα. Όταν τα άνοιξα, είδα την ξαδέλφη μου να με κοιτάει μέσα στα μάτια και να χαμογελάει. Ευτυχώς τα σκεπάσματα δεν της επέτρεπαν να δει τι γινόταν κάτω από αυτά κι έτσι της χαμογέλασα ζεστά, χάιδεψα τα μαλλιά της και της ψιθύρισα ότι έβλεπα ένα πολύ καυλωτικό όνειρο. Ο θείος μου στο μεταξύ είχε σταματήσει κάθε κίνηση και είχε τραβηχτεί.

Η ξαδέλφη μου ζήτησε να της πω τι έβλεπα κι εγώ ψιθυρίζοντάς της ότι είμαι πολύ καυλωμένη για να κάθομαι και να περιγράφω, έσκυψα μπροστά και χώνοντας τη γλώσσα μου μέσα στο στόμα της άρχισα να ρουφάω τα υπέροχα, σαρκώδη χείλια της. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει τι γίνεται και με έσπρωξε με τα χέρια της. Κάνοντας γκριμάτσες και νοήματα με τα χέρια της αναρωτήθηκε αν ήμουν τρελή και μου έδειχνε τον πατέρα της, ο οποίος -όπως εκείνη νόμιζε- κοιμόταν στη πλάτη μου. Της έκανα κι εγώ μία γκριμάτσα ότι μου είναι αδιάφορο και έσκυψα και της ψιθύρισα στο αυτί -φροντίζοντας ταυτόχρονα να το γλείψω και να το ρουφήξω- ότι θα έχει πλάκα να τον καυλώσουμε.

Έμεινε να με κοιτάει στα μάτια με έκπληξη και απορία μαζί, όμως δεν της άφησα πολύ περιθώριο να επεξεργαστεί την ιδέα. Χουφτώνοντας δυνατά τα μικρά βυζιά της, έσκυψα μπροστά κι άρχισα πάλι να της ρουφάω τα χείλια και τη γλώσσα, φροντίζοντας να τουρλώσω και τον κώλο μου προς τα πίσω για να ακουμπήσω στο καυλωμένο καυλί του θείου μου. Κατάλαβα ότι είχε μείνει ακούνητος, προσπαθώντας ίσως να συνειδητοποιήσει κι εκείνος τι γινόταν. Τους είχα εκεί που ήθελα και έπαιζα και τους δύο ταυτόχρονα. Η ξαδέλφη μου φυσικά, δεν είχε αντιληφθεί τι γινόταν με τον πατέρα της όμως, ήδη, στο σατανικό και πρόστυχο μυαλό μου επεξεργαζόμουν τον τρόπο που θα της το αποκάλυπτα χωρίς να το καταλάβει εκείνος.

Η πλάκα είναι ότι τελικά και οι δύο ανταποκρίθηκαν μια χαρά. Η ξαδέλφη μου ενέδωσε και αφέθηκε στα χάδια μου, τα φιλιά και τα γλειψίματα, ενώ ο πατέρας της άρχισε πάλι να τρίβει το καυλί του μέσα στον κώλο μου. Πέρασα το χέρι μου μέσα στη πιτζάμα και το βρακί της και άρχισα να παίζω με το μουνί της που ήδη ήταν μούσκεμα. Της είχα τραβήξει το κεφάλι πάνω στο βυζί μου και της είχα δώσει μία ρώγα να τη ρουφάει και να τη πιπιλάει. Ο θείος μου πνιγόταν στη καύλα και έκανε έντονες κινήσεις πάνω στον κώλο μου. Όπως ήταν σκυμμένη πάνω στο βυζί μου κι αυτός είχε τραβηχτεί πίσω και είχε σπρώξει μπροστά τον πούτσο του τρίβοντάς τον πάνω από τον κώλο μου, βρήκα την ευκαιρία να τραβήξω με το πόδι μου τα σκεπάσματα προς τα κάτω αποκαλύπτοντάς τον.

Εκείνος δεν κατάλαβε τίποτα. Εκείνη όμως είδε τον πούτσο του μπροστά της, λίγο πιο κάτω και πάνω από το κωλομέρι μου και αμέσως τραβήχτηκε κοιτώντας με έντρομη μέσα στα μάτια, με την απορία ζωγραφισμένη στο βλέμμα της. Της χαμογέλασα και της έκλεισα πονηρά το μάτι, ενώ με τον δείκτη του χεριού μου πάνω στον κρόταφο, έκανα τη χαρακτηριστική κίνηση τού "είδες που στα έλεγα;" Εκείνη είχε μείνει μαρμαρωμένη να κοιτάει τον πούτσο του πατέρα της να τρίβεται πάνω στο κωλομέρι μου. Και πάλι δεν άφησα πολλά περιθώρια να επεξεργαστεί στο μυαλό της την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Όσο εκείνη είχε κολλήσει το βλέμμα της στο καυλί του πατέρα της, εγώ πήρα μία ρώγα της στο στόμα και άρχισα να τη δαγκώνω, να τη ρουφάω και να την πιπιλάω, ενώ ταυτόχρονα με το χέρι μου τυραννούσα το μουνί της που έκανε μπάνιο στα ζουμιά της.

Δοκίμασα κάτι ακραίο. Της ψιθύρισα να παίξει μαλακία στον πατέρα της, ότι δεν θα καταλάβαινε τίποτα και θα νόμιζε ότι το κάνω εγώ. Δεν ήθελε με τίποτα να το κάνει. Έτσι, πήρα το χέρι μου από το μουνί της, γεμάτο από τα υγρά της και έκανα εγώ αυτό που της ζητούσα εκείνης να κάνει. Κοίταζε ακίνητη από το σοκ. Την τράβηξα πάνω μου και κόλλησα τη μούρη της στα βυζιά μου, λίγο πάνω από τον πούτσο του πατέρα της που σπαρτάραγε μέσα στη χούφτα μου. Με ρούφαγε, με δάγκωνε, με πιπίλαγε, είχε σίγουρα καυλώσει υπερβολικά με αυτό που έβλεπε μερικά εκατοστά μπροστά από τα μάτια της. Από την άλλη μεριά ο θείος μου είχε βέβαια αντιληφθεί μια χαρά τι γινόταν με εμένα και την κόρη του και φυσικά, δε φαινόταν να είχε κανένα πρόβλημα. Αντίθετα μάλλον είχε καυλώσει ακόμα περισσότερο, γιατί οι κινήσεις του μέσα στη χούφτα μου είχαν γίνει έντονες, ενώ με το ένα του χέρι μου κρατούσε σφιχτά τον ώμο.

Ξαφνικά, τινάχτηκε, σφίχτηκε, με πίεσε στο μπράτσο, κόλλησε πάνω στο κώλο μου και άρχισε να χύνει όπως του τον έπαιζα. Οι ριπές από τα χύσια του, έπεσαν πάνω στο κώλο μου, στη μέση μου, αλλά έφτασαν και μέχρι τα βυζιά μου κι έτσι, ήταν αναπόφευκτο να προσγειωθούν και πάνω στο πρόσωπο της κόρης του, που τινάχτηκε προς τα πίσω γεμάτη έκπληξη. Έφτανα σε ένα απίστευτο οργασμό και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τι με έσπρωχνε πιο έντονα σε αυτόν. Η αίσθηση -για πρώτη φορά στη ζωή μου- του καυτού χυσιού πάνω στο κορμί μου; Ο σκληρός πούτσος που σπαρταρούσε και παλλόταν μέσα στο χέρι μου; Ότι ο πούτσος αυτός ανήκε στον θείο μου; Ότι ήταν εκεί και η κόρη του και φασωνόμουν μαζί της; Ότι άρπαξε τα χύσια του πατέρα της στη μούρη της; Ότι την έβλεπα μέσα στην απορία και την αγωνία με το χύσι πάνω στο μάγουλό της, να έχει μαρμαρώσει και να μην ξέρει τι να κάνει;

Ο θείος μου ξαφνικά σηκώθηκε και με μεγάλη ταχύτητα εξαφανίστηκε αθόρυβα στο μπάνιο. Η ξαδέρφη μου άρχισε να μου λέει σε έντονο ύφος, αλλά κρατώντας τη φωνή της χαμηλά, τι μαλακίες ήταν αυτές που έκανα και ότι μας πήρε χαμπάρι ο πατέρας της και θα γίνει ο χαμός. Ταυτόχρονα ρωτούσε, αηδιασμένη, τι θα κάνει με αυτό που είχε πέσει στο πρόσωπό της. Προσπαθούσα ακόμα να βρω τις ανάσες μου, αλλά γύρισα, ξάπλωσα μπρούμυτα ολόκληρη πάνω στο σώμα της, αισθανόμενη τα χύσια πάνω στο σώμα μου να ποτίζουν τη πιτζάμα της, της χαμογέλασα, της είπα να μην ανησυχεί γιατί ο πατέρας της -έβαζα στοίχημα- πως θα έκανε σα να μην συνέβη τίποτα (γιατί φυσικά δεν τον συνέφερε κάτι τέτοιο) και όσο για τα χύσια πάνω στο πρόσωπό της, έσκυψα και πολύ αργά, τα μάζεψα με τη γλώσσα μου και τα ήπια. Όλο αυτό, τη στιγμή που ένιωθα το χύσι να κατεβαίνει στο λαιμό μου και αισθανόμουν τη βαριά μυρωδιά του, μου έδωσε ακόμα έναν οργασμό, εκεί, πάνω στο σώμα της. Η απόλυτη καύλα.

Μόλις ηρέμησα, κατέβηκα από πάνω της και της είπα να γυρίσει από την άλλη και να κάνει πως κοιμάται. Ότι θα κάνουμε τα κορόιδα και να δούμε τι θα γίνει όταν έρθει ξανά στο κρεβάτι ο πατέρας της. Και φυσικά είχα όλο το δίκιο με το μέρος μου. Γιατί σχεδόν μετά από καμιά ώρα, ο θείος μου επέστρεψε και έπεσε αθόρυβα στο κρεβάτι πίσω μου χωρίς να πει το παραμικρό. Το μόνο που έκανε ήταν να σκύψει και να μου δώσει ένα φιλί στον ώμο. Δεν είπα τίποτα. Το πρωί ξυπνήσαμε με τη ξαδέρφη μου και ο θείος μου έλειπε. Τα είπαμε, και κανονίσαμε να κάνουμε τις αδιάφορες. Όμως τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, ήταν η αρχή για να ανοίξει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου, το οποίο ακόμα δεν έχει κλείσει και για το οποίο έχω σίγουρα να πω πολλά στο μέλλον.Copyright protected OW ref: 96115