Εγώ, η μαμά καί διάφοροι συγγενείς (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από asdfg123
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.07 (45 Votes)
Αγαπητοί μου φίλοι γεια σας. Μετά τα όσα προέκυψαν με τη μητέρα μου από τη ληστεία μας στο σπίτι. Ξεκινήσαμε με τη μητέρα μου χωρίς να μιλάμε να φτιάχνουμε τα πράγματα του σπιτιού που ήταν όλα πεταμένα κάτω. Έκανε πάρα πολύ ζέστη και ήμουν μούσκεμα. Σε λίγο με φωνάζει η μητέρα μου να πάω στην κρεβατοκάμαρα. Μπαίνω μέσα και βλέπω τη μητέρα μου να φοράει μόνο ένα διαφανές πουκάμισο και μπροστά ανοιχτό. Οι βυζάρες της κρέμονταν. Καύλωσα αμέσως. Αυτή ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα.

-    Μικρέ μου, μου λέει, βοήθησέ με να βάλουμε το στρώμα  πάνω στο κρεβάτι.

Την ώρα που σκύβω και πάω να πιάσω το στρώμα και κοιτάω μπροστά, οι βυζάρες της μάνας μου κόντεψαν να βγουν έξω από πουκάμισο. Με κοιτάζει, νομίζω ότι με είδε που την έβλεπα. Δεν είπε τίποτα και αρχίσαμε να στρώνουμε το κρεβάτι. Όταν τελειώσαμε το στρώσιμο του κρεβατιού. Ρίχνω μια κλεφτή ματιά στη μαμά. Από το μέτωπο της έτρεχε ο ιδρώτας ποτάμι. Οι βυζάρες της γλίστραγαν μέσα από το ιδρωμένο πουκάμισο. Το μουνάκι της φαινότανε να έχει κολλήσει επάνω στο πουκάμισο. Και πριν ξεκινήσω να βγω έξω μου φωνάζει.

-    Μικρέ μου έλα λίγο εδώ.

-    Ναι μαμάκα της λέω...

και με πιάνει απ' το χέρι και καθόμαστε στο κρεβάτι.

-    Κοίτα παιδί μου αυτό που έγινε επάνω στη ληστεία δεν έπρεπε να γίνει, ήταν κακό. Μετά που σε πήρα στο μπάνιο και φίλησα το πουλάκι σου, πάλι δεν ήταν σωστό, παρασύρθηκα. Σε είδα πριν να κοιτάζεις τα βυζάκια της μανούλας. Είναι καλοκαίρι, κυκλοφορώ σχεδόν γυμνή συνέχεια μαζί σου. Θέλω να σε ρωτήσω κάτι παιδί μου.

-    Ναι μαμάκα.

-    Αυτό που κάναμε μαζί στο μπάνιο είμαι σίγουρη ότι σου αρέσει.

-    Ναι μαμάκα…

της λέω και βάζω το Κεφάλι προς τα κάτω. Μου πιάνει το μάγουλο και μου λέει…

-    μην ντρέπεσαι. Εγώ φταίω, παρασύρθηκα, δεν πρέπει όμως να ξαναγίνει. Ήταν κακό αυτό παιδί μου. Όμως θα κυκλοφορούμε γυμνοί όπως κυκλοφορούσαμε τόσο καιρό η δυο μας. Κι όπως έχουμε πει, ότι ζήσαμε εμείς δεν θα το μάθει κανείς, να είναι το μυστικό μας.

-    Ναι μαμά…

της λέω και φεύγω να πάω στο δωμάτιο μου. Μετά από λίγο, ακούω  τη μαμά να μου λέει:

-    Μικρέ μου πάω λίγο έξω και το βράδυ θα φέρω μια πίτσα να φάμε…

και ακούω που κλείνει η πόρτα πίσω της. Πάω στο μπάνιο, βγάζω τον πούτσο μου έξω και αρχίζω να τον παίζω σκεφτόμενος τις βυζάρες της μανούλας μου. Τελείωσα. Σκουπίστηκα και έκατσα να δω τηλεόραση. Κατά τις εννιά η ώρα το βράδυ ανοίγει και μπαίνει μαμάκα μου, φέρνοντας μια οικογενειακή πίτσα. Έρχεται μου δίνει ένα φιλάκι στο μάγουλο και μου λέει:

-    Μικρούλι μου, ετοίμασε εσύ να πάω να φορέσω κάτι ανάλαφρο.

Όντως έκανε πολύ ζέστη και το βράδυ. Ετοιμάζω το τραπέζι, κόβω την πίτσα τη βάζω σε πιάτα και παίρνω και μια κόκα κόλα. Έρχεται η μαμά μου φορώντας μόνο ένα διαφανές ροζ  νυχτικό. Κάθεται άνετη στο τραπέζι και οι βυζάρες της κρέμονταν ακριβώς 10 πόντους μακριά από μένα. Ο πούτσος μου ήτανε έτοιμος να βγει από το σορτσάκι μου. Παίρνοντας μια χαρτοπετσέτα, την αφήνω δήθεν να μου πέσει στο πάτωμα. Σκύβοντας να την πάρω,  βλέπω το μουνάκι της μανούλας μου να είναι ξυρισμένο και ελάχιστα μακριά από το πρόσωπό μου. Πόσο θα ήθελα να βάλω την γλώσσα  μου εκεί. Έχω μαζευτεί, κρατάω τον πούτσο μου να μην εκτεθώ γιατί κοντεύει να εκραγεί από την καύλα. Η μάνα μου δεν έχει καταλάβει κάτι, νομίζει ότι όλα είναι φυσιολογικά. Σε κάποια στιγμή δεν άντεξα, ήθελα να πάω να τον παίξω. Τότε μου λέει μαμά.

-    Πήγαινε μικρό μου στο δωμάτιο σου. Και βάλε και την τηλεόραση να δεις ότι θέλεις. Να μαζέψω κι εγώ και να πάω για ύπνο γιατί είχαμε κουραστική μέρα σήμερα.

Φεύγω και ρίχνω μία ακόμη μάτια  στα υπέροχα βυζάκια της μάνας μου. Βγάζω τα ρούχα μου και μένω με το σλιπάκι. Βάζω την τηλεόραση να ξεχαστώ λιγάκι γιατί το μυαλό μου και οι σκέψεις μου είναι συνέχεια στο υπέροχο κορμί της μανούλας μου. Βάζω το ερκοντίσιον, αλλά δυστυχώς στο δωμάτιο μου δεν δουλεύει έχει χαλάσει. Ότι και να βλέπω στην τηλεόραση το μυαλό μου ένια στις βυζάρες μανούλας  μου. Μετά από κάποια στιγμή μπαίνει μαμά μου στο δωμάτιο να μου πει καληνύχτα.

-    Μικρέ μου, μου λέει, κάνει πάρα πολύ ζέστη εδω.

-    Χάλασε το ερκοντίσιον μαμα.

Σκέφτηκε για λίγο και μου λέει:

-    Μικρούλι μου θέλεις να κοιμηθείς με τη μαμά σήμερα; Έλα στην κρεβατοκάμαρα μου γιατί εδώ θα σε φάει ζέστη.

Σηκώνομαι και πάω. Έχω βάλει το χέρι μπροστά από το σλιπάκι για να μη φαίνεται το φούσκωμα πού έχει κάνει ο πούτσος μου. Πηγαίνω στο δωμάτιο, ξαπλώνω και η μαμά έχει πάει στην κουζίνα. Βάζω τηλεόραση. Έρχεται η μαμά μου στο δωμάτιο. Κάθεται όρθια μπροστά στο ερκοντίσιον, Ο αέρας τη χτύπαγε στο σώμα. Εγώ βλέπω από πίσω την κωλάρα της. Δυστυχώς στο κρεβάτι δεν υπήρχε ένα σεντόνι να σκεπαστώ. Η καύλα μου ήταν τόσο μεγάλη που φαινότανε το εξόγκωμα στο σλιπάκι μου. Με τσούζει και πάρα πολύ η πούτσα μου. Από το βίαιο κόψιμο στο πετσάκι μου που είχα στον αναγκαστικό βιασμό της μαμάς μου. Όσο η μαμά μου ήταν μπροστά μου, έψαχνα να βρω τρόπο πως θα ακουμπήσω το κορμί της όλη τη νύχτα. Τότε προς μεγάλη μου έκπληξη πετάγεται μαμά και μου λέει.

-    Μικρέ μου, θα βάλεις κρεμούλα στη μανούλα;

-    Ναι μαμάκα…

της λέω και που δίνει ένα βαζάκι με μια κρέμα. Επιτόπου, βγάζει το νυχτικό και μένει γυμνή μπροστά. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και πέφτει μπρούμυτα. Παίρνω την κρέμα και την απλώνω  στην πλάτη της. Άρχισε το χέρι μου στο γυμνό κορμί της μανούλας να πηγαίνει πάνω κάτω, πάνω κάτω. Είπα μέσα μου… «πρέπει να την ακουμπήσεις παντού να τη καυλώσεις». Έτσι ξανάβαλα κρέμα στο χέρι μου και κατέβηκα στο κωλαράκι της. Άρχισα να της βάζω γύρω-γύρω απ' τα κωλομάγουλα κρέμα. Εκεί που φοβήθηκα για την αντίδραση της την ακούω να λέει:

-    Ναι μικρούλι μου, εκεί, έτσι!

Πήρα θάρρος. Της έβαλα και στα μπούτια. Όπως χαϊδέματα μπούτια της και ξανανεβαίνω προς το κωλαράκι της. Βάζω το δάχτυλο μου όλο μέσα στη κρέμα. Και μετά το παίρνω και το σέρνω ανάμεσα στα κωλομάγουλα της μανούλας μου. Το έκανα απαλά και τρυφερά. Η μάνα μου έχει χαλαρώσει, δεν αντιδρούσε. Το δάχτυλο μου έχει φτάσει σε μία απόσταση αναπνοής από το μουνάκι της. Όταν το ακουμπάω απαλά αισθανόμουν μια ανατριχίλα της μαμάς μου και να βγαίνει από το στόμα της ένα «μ… μικρό μου». Αρχίζω να της χαϊδεύω το μουνάκι. Άρχισε να ανάβει αυτή και να καυλώνω πολύ κι εγώ. Δεν πρόλαβα να κάνω όμως πολλά. Γύρισε αμέσως. Με παίρνει απ' το χέρι και με ξαπλώνει κοντά της.

-    Παιδί μου σου άρεσε αυτό που έκανες μαμά;

Δε μιλούσα. Μου ξαναλέει:

-    Σπυράκο μου κι εμένα μου αρέσει, αλλά δεν πρέπει, δεν κάνει είσαι παιδί μου.

Με κοιτάζει και βλέπει που έχω το χέρι μπροστά σλιπάκι. Τότε και εγώ της λέω:

-    Με τσούζει.

-    Αχ ναι μωρέ, αυτό το είχα ξεχάσει. Έβγαλες πολύ αίμα όταν κόπηκε το πετσάκι σου και τώρα πρέπει να σε πονάει.

-    Ναι μανούλα, της λέω.

Μου βγάζει το σλιπάκι. Βλέπει τον πούτσο μου να έχει ξεροχύσει. Τον ακουμπάει λίγο. Τον αφήνει και γυρίζει από την άλλη πλευρά. Ξανάρχεται πάει από την πλευρά μου, μου τον πιάνει γερά και μου λέει:

-    Παιδί μου αυτός ο μαλάκας ο πατέρας σου, γαμάει άλλες γυναίκες και μένα με αφήνει έτσι. Γι' αυτό παρασύρομαι! Θέλω κι εγώ να αισθανθώ ένα πούτσο μέσα μου. Λοιπόν το πήρα απόφαση, σήμερα μαμά θα σου δείξει τι σημαίνει sex. Σήμερα θα σε κάνει άντρα η μανούλα. Όμως θα είναι η πρώτη και τελευταία μας φορά, εντάξει;…

και μου πιάνει τον πούτσο και αρχίζει να μου τον παίζει απαλά-απαλά. Τότε έρχεται δίπλα μου και μου δίνει ένα γλωσσόφιλο. Το πρώτο μας φιλί και το έδινα στη μάνα. Η γλώσσα μου έπαιζε με τη δικιά της. Με το αριστερό της χέρι μου χαϊδεύει τον πούτσο. Σε λίγο σκύβει και βάζει τον πούτσο μου στο στόμα της. Ανεβοκατέβαινε το κεφαλάκι της πάνω κάτω πάνω κάτω στον πούτσο μου. Καύλα μου έχει φτάσει στο κόκκινο. Η γλώσσα της έγλειφε τον πούτσο μου και τα χέρια της μου χάιδευαν τα αρχίδια. Η μανούλα μου, μου έκανε την καλύτερη πίπα. Σε λίγο σηκώνεται όρθια. Αρχίσει να κάθεται πάνω στον πούτσο μου. Με το που ακουμπάει το κεφαλάκι στο μουνάκι της μανούλας μου, νιώσαμε και οι δύο σαν να μας  χτυπάει το ρεύμα. Τελικά άρχισε να μπαίνει ο πούτσος μου όλος σιγά-σιγά μέσα στο μουνάκι της. Αυτή έκανε το κουμάντο τώρα. Ανεβοκατεβαίνει σιγά-σιγά.

-    Αχ αγόρι μου τι πουτσαρά έχω εγώ…

έλεγε και ανεβοκατέβαινε όσο πιο γρήγορα γινόταν. Η καύλα ήταν ατέλειωτη. Άπλωσα τα χέρια μου και χαϊδεύω τα βυζιά της. Ήσαν πρησμένα και η ρώγα της είχε σκληρύνει. Τότε άρχισα να σπρώχνω κι εγώ.

-    Αγόρι μου, ο πούτσος σου έχει πάρει φωτιά στο μουνάκι μου. Αισθάνομαι να χτυπάει τη μήτρα μου. Κι άλλο παιδί μου και άλλο, βαλ’ τον βαθιά μέσα μου. Σκίσε το μουνάκι της μανούλα σου. Τώρα δεν είμαι μανούλα σου, είμαι η πουτάνα σου.

Ο πούτσος μου είχε πάρει φωτιά καθώς μπαινόβγαινε μέσα της. Από το  μουνί της έτρεχαν τα υγρά της. Τα αρχίδια μου είχαν γίνει μούσκεμα.

-    Θα χύσω μανούλα μου, δε μπορώ άλλο!

Τότε κατεβαίνει κι αρχίζει να μου τον παίρνει πίπα. Δεν άργησα πολύ, το καυτό μου σπέρμα πλημμύρισε το στόμα της. Μετά η μανούλα μου έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να ρουφάει μέχρι την τελευταία σταγόνα. Τα ρούφηξε όλα μέσα. Μετά έρχεται κοντά μου. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά. Και μου δίνει ένα καυτό φιλί. Ανταποκρίθηκα αλλά τότε αισθάνθηκα τα χύσια μου που είχε στο στόμα της τα μεταφέρει στο στόμα μου. Μου κράτησε το στόμα ανοιχτό και τα έφτυσε όλα μέσα.

-    Κλείσε το στόμα μικρό μου να δεις τι ωραία γεύση έχουν.

Δεν το έκανα, αισθανόμουν άσχημα.

-    Δεν είναι τίποτα, κάνε το, είναι υπέροχο σου λέω. Έχουμε να κάνουμε κι άλλα.

Κλείνω το στόμα και τα μάτια και τα καταπίνω. Αισθάνθηκα μια αναγούλα αλλά δεν είπα τίποτα. Σε λίγο παίρνει βαζελίνη και βάζει σε όλο τον πούτσο μου.

-    Θέλω να μου τον βάλεις στον κώλο παιδί μου…

και η γλυκιά μου μανούλα κάθεται στα τέσσερα. Πάω πίσω της και ακουμπάω στην τρυπούλα του κωλαράκου της τον πούτσο μου. Το σπρώχνω σιγά-σιγά προς τα μέσα. Βλέπω τα δάχτυλα της μάνας μου να σφίγγουν γερά τα σεντόνια. Σπρώχνω  απότομα και μπαίνει πούτσος μου όλος μέσα στην κωλάρα της μάνας μου.

-    Ναι… σκίσε με.

-    Πουτάνα μάνα θα σε σκίσω…

της λέω και σπρώχνω πιο δυνατά.

-    Αχ παιδί μου τι μου κάνεις. Ξεσκίζεις την κωλάρα της μανούλας σου. Έτσι γιε  μου έτσι πιο βαθιά.

Αρχίζω να μπαινοβγαίνω βαθιά και γρήγορα. Αισθάνομαι τον πούτσο μου να έχει ματώσει πάλι λίγο. Δε με πειράζει πια. Τώρα γαμώ τη μάνα μου, τι όμορφο και φανταστικό. Έχω τον πούτσο μου στην κωλάρα της μάνας μου, ποτέ δεν το' χω φανταστεί και όμως είναι αληθινό. Σπρώχνω με δύναμη και της τον βάζω όλο και πιο βαθιά. Αρχίζω και μπαινοβγαίνω γρήγορα βαθιά μέσα της. Είμαι έτοιμος να εκραγώ.

-    Μάνα θα χύσω στην κωλάρα σου.

Πριν καταλάβω το οτιδήποτε, φεύγει μανούλα μου και αρχίζει να βάζει τον πούτσο μου στο στόμα της. Το καυτό μου σπέρμα πλημμύρισε πάλι το στόμα της. Ξανάβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της. Και ρούφηξε μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Γυρίζει προς τα μένα, με κοιτάζει, κλείνει το στόμα και τα κατάπιε όλα. Ξαπλώνουμε και δύο στο κρεβάτι. Τα κορμιά μας είναι μούσκεμα στον ιδρώτα. Δε μιλάμε, κοιτάμε το ταβάνι. Εκείνη τη στιγμή σταματάει να δουλεύει το ερκοντίσιον.

-    Γαμώ την πουτάνα μου, λέει η μητέρα μου, ήταν ανάγκη να γίνει τώρα;

Σηκώνεται, ανοίγει  τη μπαλκονόπορτα και βάζει τη σίτα. Προχωράει προς την κουζίνα. Την κοιτάω από πίσω. Ήταν μουνάρα. Σε λίγο έρχεται με ένα μπουκάλι με δυο ποτήρια νερό. Τώρα που έβαζα νεράκι και έπινα, η μητέρα μου έχει  πάρει ένα τσιγάρο και πάει κοντά στη μπαλκονόπορτα. Κάνει δυο τζούρες, το σβήνει και ξαναπέφτει στο κρεβάτι. Το σπίτι είναι μονοκατοικία, απέναντι δεν έχουμε κάποιο σπίτι. Είναι η πλατεία αυτή την ώρα δεν υπάρχει ψυχή, οπότε δεν έχουμε φόβο να μας δει κάποιος. Σε κάποια στιγμή, ξαναπιάνει τον πούτσο μου, γυρίζει και μου λέει:

-    Σου αρέσει η μανούλα Σπυράκο μου;

-    Φυσικά… ήσουν υπέροχη.

-    Είσαι ψωλαράς και θα κάνεις υπέροχα γαμήσια στη ζωή σου. Σου άρεσε που μοιραστήκαμε τα χύσια σου;

-    Από αυτά που κάναμε απόψε, δεν έχω κάνει τίποτα, οπότε όλα μου αρέσουν.

Μου χαϊδεύει το πούτσο αλλά δε σηκωνότανε, γάμησε δύο φορές και είχα τραβήξει και μια μαλακία. Ήθελα λίγο χρόνο. Η μαμά μου λέει:

-    Μη φοβάσαι, έχω τον τρόπο να σου σηκωθεί αμέσως.

Ξαναπαίρνει τη βαζελίνη και μου βάζει σε όλο τον πούτσο. Άρχισε να τον παίζει με το δεξί και με το αριστερό μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Σε λίγο το δεξί της χέρι είναι έφτασε στο κωλαράκι και νιώθω ένα δαχτυλάκι της να χαϊδεύει απαλά την τρυπούλα μου. Σηκώνει το κεφάλι της, με κοιτάζει με ένα αινιγματικό βλέμμα και μου χαμογελάει με ένα πονηρό χαμόγελο. Σκύβει και βάζει όλο τον πούτσο μου στο στόμα της. Το δαχτυλάκι της έμπαινε σιγά-σιγά στη τρυπά μου. Αναφώνησα ένα «ωχ». Η μανούλα μου, μου έβαζε το δαχτυλάκι μέσα έξω στο κωλαράκι μου. Ένιωθα λίγο πόνο, αλλά αισθανόμουν τον πούτσο μου να μου σηκώνεται. Εκεί που ήμουνα έτοιμος και η μητέρα μου έκανε πίπα, αισθάνομαι το δάχτυλο της μητέρας να βγαίνει σιγά-σιγά από την τρύπα μου. Αισθάνθηκα ανακούφιση. Δεν μου άρεσε αυτό που γινόταν αν και για κάποια στιγμή ένιωθα όμορφα.

Σε κάποια στιγμή, αισθάνομαι τη μητέρα μου να χώνει όλο το δάχτυλο μέσα στον κώλο μου. Πονάω. Αυτή συνεχίζει και το βάζει πιο βαθιά και με ρυθμό μέσα έξω μέσα έξω. Πόναγα, πόναγα πολύ. Η μάνα μου, μου έπαιρνε πίπα και μου έβαζε συνέχεια το δάχτυλο στον κώλο. Πόναγα αλλά η καύλα μου ένιωθα ότι ήταν μεγαλύτερη από τον πόνο. Ενώ συνεχιζόταν αυτό για ένα περίπου λεπτό. Η μητέρα μου έβγαλε το δάχτυλο από το κωλαράκι μου. Σηκώνεται και έρχεται κοντά μου.

-    Πόνεσε λίγο παιδί μου, το ξέρω. Όμως σκέφτηκα κάτι. Αφού μαλάκας ο πατέρας σου δεν με γαμάει, από δω και πέρα θα φτιάξω εσένα να κάνουμε τρελό έρωτα.

Με σηκώνει και με βάζει σε τέσσερα. Έρχεται πίσω μου και νιώθω πάλι το δαχτυλάκι της να μπαίνει στον κώλο. Με το άλλο χέρι μου χαϊδεύει τον πούτσο. Είχα καυλώσει πολύ. Σε κάποια δόση νιώθω δύο δαχτυλάκια της μαμάς μπαίνουν στον κώλο μου.

-    Σε παρακαλώ μαμά, της λέω, όχι.

Αυτή συνέχισε. Μετά από ένα λεπτό σταμάτησε.

-    Ξάπλωσε μου λέει και χαλάρωσε.

Βάζω λίγο νερό να πιω και η μάνα μου σηκώνεται και ξαναπάει στο μπαλκόνι να κάνει ένα τσιγάρο. Κοιτάζω το ρολόι, κόντευε να πάει δυόμιση τη νύχτα. Το κωλαράκι μου πόναγε.

-    Μη φοβάσαι αγόρι μου, δε θέλω να σε κάνω πουστάκι. Εγώ θέλω να γίνεις ο γαμιάς της μαμάς. Απλά καμιά φορά θα αλλάζουμε και στάση. Σου αρέσει που η μαμά σου έβαλε το δαχτυλάκι στο κωλαράκι;

-    Κάποια στιγμή ένιωθα και όμορφα αλλά πιο πολύ πόνο μανούλα.

-    Μη φοβάσαι παιδί μου όλα θα τα κάνει μανούλα να είναι όμορφα. Έλα να το κάνουμε μια τελευταία φορά. Δε βλέπεις το μουνάκι της μανούλας στάζει από την καύλα;

-    Με σηκώνει όρθιο στον τοίχο, βάζει το πούτσο μου στο στόμα της και πάλι ένα δαχτυλάκι στο κωλαράκι μου.

Τότε ακούσαμε ένα θόρυβο. Σηκώθηκε και κοίταξε απ' το μπαλκόνι. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα.

-    Χαλάρωσε παιδί μου. Άσε τη μαμάκα να παίξει μαζί σου…

μου λέει και έρχεται πάλι κοντά στο κρεβάτι. Έρχεται δίπλα μου. Ξαπλώνει, ανοίγει τα πόδια και μου λέει…

-    χώσε τον πούτσο στο μουνάκι της μανούλας τώρα.

Πάω κοντά της και βάζω τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Σκέφτομαι από μέσα μου... πουτάνα, τώρα θα μπω πολύ βίαια μέσα σου και μπαίνω βαθιά και απότομα ανάμεσα.

-    Αχ παιδί μου ναι, ναι. Βαλ’ τον όλο στο μουνάκι της μανούλας σου παλικάρι μου.

Μπαινόβγαινα άγρια μέσα έξω, μέσα έξω. Είχα πέσει πάνω της και έγλειφα τις ρώγες από τα βυζάκια της. Σε μια δόση αισθάνομαι πάλι το δαχτυλάκι της να μπαίνει στο κωλαράκι μου. Τότε μου λέει η μανούλα:

-    Εγώ θα είμαι πουτάνα σου κι εσύ δικιά μου.

Μου έβαλε και δεύτερο δάχτυλο, η καύλα μου με χτύπησε παντού. Ένιωθα όμορφα, ήταν φανταστικό. Τότε κάποιο χέρι μου κλείνει το στόμα και αισθάνομαι  ένα χτύπημα στο κεφάλι. Συνέρχομαι σε δύο λεπτά. Και νιώθω τα χέρια μου δεμένα και το στόμα μου κλειστό. Βλέπω τη μαμά το ίδιο και αυτή δίπλα μου. Μπροστά μου δυο μαύροι για να μιλάνε στη γλώσσα του και να μας κοιτάνε. Κοιτάζω το ρολόι ήταν παρά 20, οπότε είχα μείνει αναίσθητος για κάνα δεκάλεπτο. Να τελικά τι ήταν ο θόρυβος στη βεράντα που δε δώσαμε σημασία. Πρέπει να πέρασαν απ' τη πλατεία και να μας είδαν που κάναμε έρωτα κι ανέβηκαν να στο μπαλκόνι μας. Μιλούσαν για λίγο. Κάποια στιγμή ο ένας έφυγε και πήγε  στα δωμάτια. Ο άλλος μας κοιτούσε σιωπηλός. Ήρθε πάλι αυτός που είχε πάει στα δωμάτια κρατώντας το λάπτοπ μου και τα κινητά μας. Βγάζει ένα μαχαίρι μας λύνει. Τότε ένας λέει στη μάνα.

-    Μωρή πουτάνα είμαστε 10 λεπτά και σε κοιτάγαμε να γαμιέσαι με το γιο σου! Ήθελες να το κάνεις πούστη;

-    Σας παρακαλώ πολύ πάρτε ότι θέλετε και φύγετε…

λέει η μητέρα μου. Τότε έρχεται δίπλα μου με το μαχαίρι. Κάτι λέει στη γλώσσα τους στον άλλον. Ο άλλος κλείνει τη μπαλκονόπορτα.

-    Άσε το παιδί μου, λέει η μάνα μου κι εγώ θα σας κάνω ότι θέλετέ.

Γελάνε και βγάζουν τον πούτσο τους έξω. Τι καυλιά ήταν αυτά; Πρέπει να είχαν πούτσα 20 με 22 πόντους ο καθένας. Πάνε μπροστά στη μαμά και άρχισε να τους παίρνει πίπα. Τότε χτυπάει το τηλέφωνο τους. Ακούμε μια φωνή στα ελληνικά να του λέει. «Άντε ρε μαλακές, σε 15 λεπτά φεύγουμε, δε μπορούμε να κάτσουμε. Υπάρχει φόβος να μας πιάσουν». OK είπε ο μαύρος και έκλεισε το τηλέφωνο.

-    Ρούφα πουτάνα να χύσουμε και να φύγουμε.

Έβαζε η μάνα μου μια τον ένα πούτσο στο στόμα και μία τον άλλον. Τότε κάτι ψιθυρίζει ο άλλος σε αυτόν που ξέρει ελληνικά. Και γυρίζει προς τα μένα.

-    Έλα πουτανάκι να μου γλείψεις κι εσύ τον πούτσο μαζί με τη μανούλα σου.

-    Όχι το παιδί μου λέει μάνα μου.

-    Σκάσε μωρή πουτάνα της λέει...

και της δίνει μια σφαλιάρα δυνατή. Έτσι είμαι εγώ και η μάνα μου γονατιστοί και κάνουμε πίπα στους μαύρους. Μου ήταν δύσκολο να βάλω τέτοιο πράγμα στο στόμα και αισθανόμουνα αηδία. Τελικά μετά από ένα δυο λεπτά ο ένας μαύρος έχυνε μετά τον άλλον.

-    Ρουφάτε τα όλα, να μη μείνει σταγόνα…

έλεγε ο μαύρος. Έτσι κι έγινε. Μετά μας έβαλε και φιληθήκαμε με τη μητέρα και κατάπιαμε τα χύσια τους. Ντύθηκαν γρήγορα και πήγαν στο μπαλκόνι, πήδηξαν κάτω και χάθηκαν μέσα στη νύχτα. Η μάνα μου, τελείως εξαντλημένη, κατεβάζει και κλείνει τη μπαλκονόπορτα. Φεύγει και πάει στο μπάνιο. Γυρίζει και μετά πάω εγώ και ξανάρχομαι στο δωμάτιο. Με κοιτάζει, την κοιτάζω δε λέμε τίποτα, κλείνουμε το φως και κοιμόμαστε.Copyright protected OW ref: 95905