Αδέλφια (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.42 (6 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Αδέλφια (3ο μέρος)

Φαινόντουσαν όλα ήρεμα, αν και εμένα είχε δεθεί κόμπο το στομάχι μου από την αγωνία πώς θα συμπεριφερόταν ο πατέρας μου που θα μας έβλεπε.  Ξαφνιάστηκα  όταν συναντηθήκαμε, η συμπεριφορά του όπως πάντα, λες και δεν ήξερε, λες και δεν ήθελε να μιλήσει, κυλούσαν όλα φυσιολογικά. Συνάντησα τη μαμά στην κουζίνα, μονές μας.

-    Μαμά ο μπαμπάς ξέρει.

-    Να αγάπη μου ξέρει αλλά όλα με την ώρα  τους μην ανησυχείς

Με καθησύχασε κάπως με τα λόγια, επίσης μου πρότεινε να πήγαινα στη γιαγιά μου που έμενε πιο κάτω να την δω, είχα καιρό να την επισκεφτώ. Βρήκα την ιδέα της μαμάς καλή και έτσι ξεκίνησα και πήγα στην γιαγιά μου. Πράγματι ξεχάστηκα και πέρασα ωραία μαζί της, πέρασε και η ώρα και αποφάσισα να επιτρέψω σπίτι. Ανοίγω την πόρτα και για λίγο ξαφνιάστηκα, η μαμά και η θεία να πηδιούνται με τα αδέλφια μου. Η μαμά μου χαμογέλασε, σταμάτησε να χοροπήδα πάνω στον πούτσο του αδελφού μου και ήρθε κοντά μου.

-    Γδύσου και πήγαινε στο δωμάτιό μου σε περιμένει ο μπαμπάς.

Γδύθηκα και άνοιξα την πόρτα της κρεβατοκάμαράς των γωνιών μου. Ο πατέρας ήταν γυμνός, ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

-    Καλώς το κορίτσι μου!

-    Γεια σου μπαμπά.

-    Έλα να δώσεις ένα φιλάκι στον μπαμπά.

Κινήθηκα προς το μέρος του και έσκυψα να του δώσω ένα φιλί στα χείλια.

-    Όχι εδώ, μου λέει… εδώ θέλω…

και μου έδειξε των καυλωμένο του πούτσο.

-    Εδώ θέλω να με φιλήσει το κοριτσάκι μου .

Έσκυψα και του έδωσα ένα φιλί. Ένα φιλάκι πάνω στο μεγάλο ερεθισμένο του πουτσοκέφαλο . Ένα επιφώνημα ευχαρίστησης ακούστηκε από το στόμα του. Γονάτισα και με όλη μου την τέχνη άρχισα να του γλείφω το καυλί του.

-    Μ… είσαι πράγματι υπεροχή!

-    Θέλω να μου τελείωσής στο στόμα!

Ανασήκωσα λίγο τα πόδια του πάνω και άρχισα να γλείφω, του έγλειφα τα πάντα. Έφτασα μέχρι και την τρυπούλα του. Μούγκριζέ από καύλα. Έβαλα όσο μπορούσα στο στόμα μου τον τεράστιο και χοντρό του πούτσο. Άρπαξε το κεφάλι και άρχισε να μου γαμάει με δύναμη το στόμα. Με έπνιγε με τον πούτσος του. Δεν άντεξέ και πολύ και ένιωσα σε όλο μου το στόμα το καυτό του σπέρμα. Ένωσα κι εγώ να φτάνω σε οργασμό μόνο με τη σκέψη πώς είχα στο στόμα μου το σπέρμα του μπαμπά μου. Όταν έγλειψα καλά και καθάρισα το καυλί του μου ζήτησε να καθίσω στο πρόσωπο του. Κάθισα και αυτός σαν παιδάκι που του χαρίζεις γλυκά, άρχισε να γλείφει, να γλείφει υπέροχα, προσπαθούσε να γευτεί κάθε ίντσα του κορμιού μου, μου έγλειφε με  μαεστρία το μουνάκι μου, αλλά συνάμα έγλειφε και το κωλαράκι μου. Δεν άντεξα και άρχισα να χύνω ασταμάτητα και αυτός να τα γλείφει και να εκστασιάζεται με τα χύσια μου.

-    Σου αρέσει μωρό μου;

Δε μίλησα. Δε μπορούσα να μιλήσω. Ένας λυγμός βγήκε απ’ τα  χείλια μου. Με φίλησε ενώ τα δάχτυλα του είχαν ανοίξει τα μουνόχειλα και έπαιζαν με την κλειτορίδα μου. Μετά άρχισε να γλείφει τα βυζάκια μου και να δαγκώνει τις ρώγες μου. Είχα  παραλύσει απ’ την καύλα. Δεν σκεφτόμουν τίποτα, το μόνο που ήθελα ήταν να με γαμήσει.  

-    Σε θέλω… του είπα. Γάμησε με. Μη με βασανίζεις…

του είπα και γυρίζω στα τέσσερα. Μου τον βάζει στην κωλάρα μου! Πλάνταξα στον πόνο.

-    Σ’ αρέσει πουτανάκι; Φα' τον από το μπαμπάκα. Τώρα που σε ξεσκίζω δε θα είσαι κανενός! Θα είσαι μόνο του μπαμπάκα. Θα σε πηδάει ο μπαμπάκας σα ζώο! Γουστάρεις τον μπαμπάκα; Πάρε την ψωλή του στον κώλο σου τώρα!

Τα άκουγα όλα αυτά και καύλωνα. Έχυσα δυο φορές όταν μίλαγε. Το μόνο που μπορούσα να πω ήταν «Α…» μόνο αυτό. Ύστερα με έχυσε μέσα στον κώλο μου. Κι εγώ έκανα την φαντασία μου πραγματικότητα. Ο μπαμπάκας μου με ξέσκισε. Βγήκε από μέσα μου και ξαπλώσαμε και οι δύο. Με πήρε αγκαλιά και με φίλησε. Ήταν το καλύτερο φιλί που μου έχουν δώσει.Copyright protected OW ref: 95860