Γλυκειά Μόνα Λίζα

Δημοσιεύθηκε από giotaki
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.72 (9 Votes)
Την πεθερά μου την λένε Λένα. Τη γνώρισα όταν ήταν 39 κι εγώ 23, τώρα είναι 54 κι εγώ 36. Όμορφη γυναίκα, μελαχρινή, αδύνατη με όμορφο στήθος. Είναι μια γυναίκα που ποτέ δεν προκαλεί, αλλά έχει ένα βλέμμα που μιλάει μόνο που σε κοιτά. Πριν τρία χρόνια χώρισε έναν άντρα κατά πολύ μεγαλύτερο από εκείνη. Από τότε, αρχίσαμε να δερνόμαστε πιο πολύ, καθώς μόνη πια την παίρναμε μαζί μας σε εξόδους και βόλτες. Πολλές φορές ερχόταν σπίτι ή πήγαινα στο δικό της καθώς η γυναίκα μου δούλευε πολλές ώρες. Υπήρχαν φορές που έπιανα το βλέμμα μου να χάνεται στο ντεκολτέ της. Εκείνη το καταλάβαινε και πάντα πρόσεχε μη δώσει δικαίωμα.

Μια μέρα, πέρασα έξω απ' την κρεβατοκάμαρα της και από το άνοιγμα της πόρτας την είδα με πλάτη να ντύνεται. Φορούσε μαύρα εσώρουχα. Ένα Σαββατοκύριακο η γυναίκα μου θα έλειπε επαρχία. Χωρίς τίποτα να προμηνύει τι θα συμβεί, πήγα για φαγητό σπίτι της. Καλοκαίρι, η ζέστη αφόρητη. Πέρασε η ώρα κι άρχισε να νυχτώνει. Αρχίσαμε τα ποτά. Ανεβήκαμε στη σοφίτα και χαζεύαμε τη θέα του φεγγαριού. Ξαφνικά άρχισε να μου κάνει μασάζ στους ώμους. Ανατρίχιασα ολόκληρος.

Χωρίς να το πολυσκεφτώ, γύρισα και τη φίλησα στο λαιμό. Άκουσα ένα μούγκρισμα. Συνέχισα στο στόμα. Έδειχνε γυναίκα που διψούσε για έρωτα. Την έγειρα αργά στο πάτωμα κι άρχισα να τη χαϊδεύω, το ίδιο κι εκείνη. Σιγά-σιγά της κατέβασα το φόρεμα και της το έβγαλα. Φάνηκε το όμορφο της σώμα κι άρχισα να τη φιλάω παντού. Της έβγαλα τα εσώρουχα με τα δόντια και άρχισα να πιπιλάω τις σκληρές της ρώγες. Κατέβηκα πιο κάτω. Μούσκεμα. Έβαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να γλείφω, ενώ εκείνη είχε σχεδόν σπασμούς.

Ήρθε η σειρά της. Μου κατέβασε τα ρούχα και με μιας έβαλε το πέος μου στο στόμα της. Άρχισε ένα απίστευτο παιχνίδι με σάλιο και γλώσσα. Της άνοιξα τα πόδια και μπήκα αργά μέσα της. Σχεδόν φώναζε. Άρχισα να της κάνω έρωτα σιγά-σιγά, ενώ αυτή έσφιγγε τον πισινό μου. Της έγλειφα το λαιμό. Δεν άντεξα πολύ. Μέσα σε σπασμούς, τελείωσα μέσα της. Καθίσαμε αγκαλιά και χάζευα με την θέα για λίγη ώρα. Τώρα άρχισα εγώ το μασάζ, σε όλο το σώμα με έμφαση τον πισινό. Σηκώθηκε και πήρε θέση στα τέσσερα. Μπήκα μέσα πάλι αργά, μετά πιο γρήγορα χαϊδεύοντας το όμορφο στήθος της. Ήθελα να μπω κι από πίσω.

Εκείνη αρνήθηκε στην αρχή. Αφού τη χάιδεψα αρκετά και ανακάτεψα τα υγρά της, έκανα πρώτη απόπειρα. Με τίποτα. Ξαναπροσπάθησα, αλλά με τίποτα. Πονούσε αφόρητα. Εμένα όμως το πέος μου έσταζε από προσμονή πλέον. την γύρισα με κανονική θέση, από κάτω της έβαλα ένα μαξιλάρι για να ανασηκωθεί και προσπάθησα ξανά. Μπήκε λίγο και ξανά πιο πολύ και σε λίγο, σχεδόν όλο μέσα. Δεν θα ξεχάσω τον πόνο μαζί με ηδονή που της φαίνονταν. Αφού ζεσταθήκαμε, τη γύρισα ξανά στα τέσσερα.
Το κορμί της έσταζε ιδρώτα. Μπήκα πιο εύκολα από πίσω. Σιγά προσεκτικά κι αργά. Πιο γρήγορα και μέσα σε ανατριχίλα τελείωσα μέσα της, τραβώντας τα στήθη της. Ουρλιάξαμε κυριολεκτικά. Μας πήρε ο ύπνος εκεί.

Το πρωί ξύπνησα μόνος. Εκείνη έλειπε. Δεν ξαναέγινε τίποτα μεταξύ μας κι έκανε πολύ καιρό να με συναντήσει, αλλά πάντα θα περιμένω.Copyright protected OW ref: 95759