Ο πρώτος (και τελευταίος;) οργασμός της πεθεράς μου

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.44 (8 Votes)
Μόλις τέλειωσαν η πεθερά μου με τον Αλί, εκείνος πήγε για ύπνο και εκείνη να καθαρίσει το σπέρμα από τα στήθια της στο μπάνιο. Έρχεται και με βρίσκει ξαπλωμένο στο κρεβάτι μου.

- Τελικά Σοφία ούτε εσύ κρατήθηκες ε;

- Τι εννοείς; Καλέ... ξυρισμένος είσαι;

Παρατήρησε τα πόδια μου και ξαφνιάστηκε ,αλλά δεν ήταν ώρα για τέτοια. Έπρεπε να την καλμάρω και να την κάνω να νιώσει πιο άνετα, για να μιλήσουμε και να γίνει ότι ήταν να γίνει.

- Σχετικά με τα πόδια μου, ας πούμε ότι εγώ και η κόρη σου έχουμε κάποια βίτσια στο κρεβάτι. Αλλά δε χρειάζεται να έχεις αυτό το ένοχο ύφος απέναντί μου και να αισθάνεσαι άβολα. Με ξέρεις χρόνια και σίγουρα έχεις καταλάβει ότι είμαι "τάφος" σε μυστικά. Άρα, μπορείς να μοιραστείς μαζί μου, όπως έχω και εγώ και θα μοιραστώ μαζί σου.

- Τέλος πάντων, εσείς οι δύο ξέρετε. Κοίταξε να δεις... ο πεθερός σου είναι πλέον και σε μία ηλικία, που δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε συχνότερο βαθμό στο σεξ, έστω μία φορά την εβδομάδα. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία του κάποιες φορές. Εγώ όμως, σα γυναίκα, νιώθω ακόμη ότι έχω την ανάγκη για κάτι περισσότερο. Τώρα, το πως ξεκίνησε μεταξύ μας με τον Αλί... άστο. Μην το συζητάς.

- Αν η Ζωή διώξει κάποια στιγμή τον Αλί, τι σκέφτεσαι ότι θα κάνεις;

- Εμ, μπορώ να κάνω και τίποτα; Δε μπορώ η γυναίκα! Θα κάνω ότι έκανα παλιότερα. Θα περιμένω τον πεθερό σου. Δεν έχω άλλη επιλογή.

- Καλά, για να σε καθησυχάσω, θα σου πω προς το παρόν ότι η Ζωή δεν νομίζω ότι σκοπεύει να τον διώξει. Όχι μόνο γιατί είναι γρήγορος στη δουλειά του, αλλά και επειδή δεν είσαι η μόνη που του άνοιξε το μουνί της.

- Α, καλά... κατάλαβα! Εκείνη σας το είπε;

- Όχι, εκείνος μας το είπε. Και μη νομίζεις ότι και η άλλη σου η κόρη δεν έχει επίσης σηκώσει τα μπούτια της. Με μία μεγάλη διαφορά όμως.

- Αι καλά! Τι γίνεται ρε παιδιά; Ποιά διαφορά;

- Ότι η Ζωή δεν τον έχει αφήσει να χύσει μέσα της, για προφανείς λόγους. Η Μαίρη όμως τον άφησε.

- Τον άφησε η Μαίρη;

Ξαναρώτησε σαστισμένη, αλλά της θύμισα τον τρόπο με τον οποίο καταφέραμε να μείνει έγκυος η κόρη της. Εκεί καλμάρισε. Μόνο που, μέσα σε αυτά τα λίγα λεπτά που μιλήσαμε, ο δικός μου πούτσος είχε πέσει. Το πρόσεξε και ξάπλωσε δίπλα μου στο πλάι, προς εμένα. Τον έπιασε απαλά με το χέρι της και άρχισε να τον χαϊδεύει και να τον παίζει. Εγώ τη χάιδευα σε όλο της το κορμί και ενώ σήκωσε το ένα της πόδι λυγίζοντας το γόνατο, πέρασα το χέρι μου πάνω από το τριχωτό μουνί της που ήταν ακόμα σχετικά υγρό, έτριψα λίγο την κλειτορίδα της και της έχωσα μέσα ένα δάχτυλο. Έκλεισε λίγο τα μάτια της και άφησε να της φύγει ένας αναστεναγμός.

- Από οργασμό πως τα πας;

Τη ρώτησα.

- Τη λέξη την ξέρω. Τι σημαίνει δεν ξέρω.

- Από πίπες;

- Α, δεν είμαι εκπαιδευμένη σ' αυτά. Άστο καλύτερα.

- Καλά, θα δούμε. Απόψε πάντως θα φτάσεις σε οργασμό μαζί μου.

Με λίγα χάδια από 'κει, λίγα χάδια από 'δώ πάνω στο κορμί της, ο πούτσος μου ξανασηκώθηκε. Της εξήγησα πως μπορούσε να μου γλείψει το πουτσοκέφαλο και πως να πάρει τον πούτσο μου στο στόμα της, όσο μπορούσε, χωρίς να με πονέσει. Άρχισε να με γλείφει και σιγά-σιγά να παίρνει πίπα, ενώ ενδιάμεσα έπαιρνε και ανάσες. Την άφησα να κάνει παιχνίδι, όσο ξάπλωσα πίσω το κεφάλι στο μαξιλάρι και απολάμβανα την παρθένα γλώσσα της. Αν και τον έπαιρνε μέχρι τη μέση σχεδόν, αλλά μου αρκούσε. Κάποια στιγμή ένιωθε να κουράζεται. Την έβαλα να ξαπλώσει και άρχισα τα δικά μου παιχνίδια με το κορμί της. Αφιέρωσα χρόνο στο να της γλείφω τα βυζιά, ενώ με το ένα δάχτυλο έπαιζα με το μουνί της. Όταν κατάλαβα πια ότι ήταν υγρή, άφησα τα βυζιά της και με γλωσσόφιλα ταξίδεψα στο κορμί της φτάνοντας ανάμεσα στα μπούτια της. Άφηνε απαλούς αναστεναγμούς, ενώ κρατούσε τα μάτια της κλειστά και κάποιες στιγμές τα άνοιγε για να δει αυτό που της συνέβαινε. Δεν είχε ξαναζήσει ποτέ κάτι τέτοιο.

Με τη γλώσσα μου να κατεβαίνει αργά από το άλλο της γόνατο, έφτασα στην άκρη του μηρού της γλείφοντας και φιλώντας όσο μπορούσα πιο απαλά, έχοντας περάσει τα χέρια μου γύρω από τα μπούτια της. Στο τέλος, κατέληξα στο μουνί της. Είχε ήδη αρχίσει να τρελαίνεται και όταν έφτασα πλέον στα μουνόχειλα της και ακούμπησα τη γλώσσα και τα χείλια μου, "τα είδε όλα"! Άρχισε να τρέμει ολόκληρη από ηδονή. Δε σπατάλησα περισσότερο χρόνο. Έχωσα μέσα της τη γλώσσα μου και την κουνούσα μέσα-έξω,κρατώντας με τα δάχτυλά μου τα μουνόχειλα της ανοιχτά και θέλοντας να την κάνω να χύσει για πρώτη φορά. Εκείνη άφηνε μόνο αναστεναγμούς. Δεν είχε μάθει κάτι άλλο. Την άφησα να νιώσει, να καυλώσει, να χύσει. Το γλείψιμο στα τοιχώματα δεν της άφησε και πολλά περιθώρια αντοχής. Έφτασε σε οργασμό μέσα σε μισό λεπτό. Έτρεμε σύγκορμη. Το μυαλό της είχε χαθεί στο σύμπαν. Έβγαλα τη γλώσσα μου, αφήνοντάς τη να το απολαύσει και δίνοντάς της λίγο χρόνο για να πάρει ανάσα και να συνέλθει. Δε σηκώθηκα από πάνω της. Ξάπλωσα ανάμεσα στα μπούτια της, στηριζόμενος στα χέρια μου δεξιά και αριστερά της και με έτοιμο τον πούτσο μου να χωθεί στη σπηλιά της. Όταν μετά από 2 λεπτά κατάφερε να συνέλθει, άνοιξε λίγο τα μάτια της και ψέλλισε:

- Βαλ' το μέσα τώρα!

Μπήκα μέσα της ολόκληρος και χωρίς καμία δυσκολία. Άρχισα να κουνιέμαι αργά, φτάνοντας μέχρι τέλους, θέλοντας να νιώσω αυτό το ώριμο μουνί. Όταν συνήλθε από τον οργασμό και αντιλήφθηκε πλέον πως ήμουν μέσα της, κρατούσε ανοιχτά τα μπούτια της με τα χέρια της. Έγειρε το κεφάλι της λίγο πιο πίσω και με στόμα μισάνοιχτο και αναστεναγμούς, μία με κοιτούσε, μία έκλεινε τα μάτια της απολαμβάνοντας. Όσο περνούσαν τα λεπτά, κουνιόμουν όλο και πιο γρήγορα αλλά σταθερά. Άρχισα να απολαμβάνω και εγώ το μουνί της και ασφαλώς λαχταρούσα να χύσω μέσα της. Όπως με την κόρη, έτσι και με τη μάνα. Όλα μέσα! Μετά από κανένα 10λεπτο γαμήσι, ένιωθα σιγά-σιγά πως ήμουν έτοιμος.

- Πες μου… πόσο καιρό έχεις να νιώσεις σπέρμα μέσα σου;

- Γιατί αγόρι μου; Θέλεις να χύσεις μέσα μου; Αχ...

- Θα το ήθελα... εσύ το θέλεις; Θέλεις να τα νιώσεις;

- Τώρα, έτσι κι αλλιώς, στην ηλικία που είμαι και στην κατάσταση που είμαι, για να μείνω έγκυος ξανά, αποκλείεται. Οπότε...

- Θέλεις να σε χύσω; Ναι ή όχι;

- Ναι αγόρι μου, χύσε, ρίξε τα μέσα να τα νιώσω!

Αυτή η παρότρυνση ήταν ότι χρειαζόμουν. Μέσα σε μισό λεπτό άρχισα να νιώθω τη δική μου τρεμούλα και τα χύσια μου να έρχονται. Με λίγο κούνημα ακόμη ο πούτσος μου σκλήρυνε. Τον σφήνωσα βαθιά μέσα της, σήκωσα πίσω το κεφάλι μου κλείνοντας τα μάτια μου και τίναξα όλο μου το είναι στην ώριμη μήτρα της. Τέσσερα καλά και δυνατά τινάγματα.

Ξάπλωσα δίπλα για να πάρω ανάσες κι εγώ. Εκείνη βρήκε όσο κουράγιο της είχε απομείνει και σηκώθηκε για να πλυθεί. Μετά από λίγο, ακολούθησα κι εγώ. Δε λέω... καλό το γαμήσι με την πεθερά μου, αλλά με τη Μαίρη είναι κλάσης καλύτερο. Και δε χρειάζεται να αναφέρω ότι όλα κρατήθηκαν μυστικά για το τι έγινε αυτή τη μέρα. Όπως λέει και ένα ρητό, για όσους το ξέρουν... "τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται".Copyright protected OW ref: 95358