Εγκεφαλική ηδονή

Δημοσιεύθηκε από Αλεξ20
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.64 (7 Votes)
Είμαι ο Αλέξης, έχω γενικά πολλές εμπειρίες με κοπέλες, είμαι 21 χρονών και η μητέρα μου Βαγγελιώ, είναι 49 χρονών, μία πολύ καλή γυναίκα, σεμνή, αφοσιωμένη στο σπίτι της που ποτέ δεν προκάλεσε. Έχει κανονικό ανάστημα, γενικά εύσωμη γυναίκα, με μαύρα μαλλιά σπαστά μέχρι την πλάτη, που κάποιες φορές τα ισιώνει, μαύρα μάτια, λεπτά χείλη, ωραίο στήθος και ένα μεγάλο κώλο, ολοστρόγγυλο, κωλάρα με λίγα λόγια, μεγάλη.

Από μικρός 5-6 χρονών θυμάμαι να έχω πονηρό μυαλό. Θυμάμαι ακόμα εκείνη τη μέρα που είχαμε καθίσει σε μια καφετέρια με τη μητέρα μου και εκείνος ο κουστουμάτος κύριος δε σταμάταγε να τη κοιτάζει. Όταν της το είπα φάνηκε ότι το είχε καταλάβει, αλλά δεν έδωσε σημασία. Από εκείνη τη μέρα άρχισαν οι σκέψεις ότι η μητέρα μου έχει γκόμενο. Μικρό παιδί και η φαντασία μου έτρεχε. Φανταζόμουν εκείνο τον κύριο να την ακουμπάει και να την κοιτάζει με εκείνο το βλέμμα που έλεγε "σε θέλω, θέλω να σε σκίσω". Αυτή η φαντασία και μόνο με νευρίαζε απίστευτα, αλλά με καύλωνε ταυτόχρονα, δε ξέρω το λόγο, αλλά μόνο στη σκέψη ότι κάποιος άλλος καυλώνει για τη μητέρα μου με έστελνε σε μια άλλη διάσταση, μια διάσταση ηδονής, όπου δε χρειαζόταν καλά-καλά να ακουμπήσω το πουλί μου για να τελειώσω, τελείωνε από μόνο του.

Αυτό το στήθος, όχι αρκετά μεγάλο, αλλά πανέμορφο, τα σουτιέν της με οδηγούσαν σε διαδρόμους που δεν ήθελα να διαβώ. Τρελαινόμουν με τα βλέμματα 1-2 φίλων μου που την κοίταζαν περίεργα όποτε την έβλεπαν. Πολλά βράδια μου ερχόταν στο μυαλό η σκέψη με τη μητέρα μου στα τέσσερα, αυτή η κωλάρα στημένη να περιμένει ένα μεγάλο καυλί να μπει μέσα της, τα μαλλιά να είναι αφημένα στη πλάτη, φορώντας ακόμα το σουτιέν της και τις μπότες μέχρι τον αστράγαλο. Φανταζόμουν την αίσθηση του τύπου που επρόκειτο να την πηδήξει (άλλες φορές γνωστός, άλλες φορές φίλος, άλλες φορές ένας άγνωστος), τον σκεφτόμουν τέρμα καυλωμένο να πηγαίνει αργά από πίσω της και να πιάνει τη μέση της μπαίνοντας μέσα της. Τρέλα, δεν έχω ξανανιώσει έτσι, ένα συναίσθημα απερίγραπτης καύλας και ηδονής. Ποτέ δεν άργησα να τελειώσω με αυτή τη φαντασίωση, στο τελείωμα όμως πάντα με κατέκλυζαν οι τύψεις γι αυτό που έκανα.

Την επόμενη μέρα όμως πάλι εκεί, στο δωμάτιο της, να ανοίγω τα συρτάρια του κομοδίνου και να ψάχνω γι αυτό το στρινγκάκι που δε πίστευα ότι θα φόραγε ποτέ η μητέρα μου. Όταν το έβλεπα γαργαλιόταν όλο μου το σώμα, ερεθιζόμουν απίστευτα, το φανταζόμουν πάνω σε αυτόν τον ολοστρόγγυλο κώλο κι έτρεμα. Μπορεί σα γυναίκα να μην έχει τις διαστάσεις μοντέλου, άλλα έχει αυτή τη ξεχωριστή αύρα, της νοικοκυράς, της σωστής γυναίκας, που όμως αυτό το μαύρο κορακί μαλλί και ο τεράστιος στρογγυλός κώλος σε προστάζει να τη στήσεις στα τέσσερα, να τη χουφτώσεις σαν να μην υπάρχουν άλλες γυναίκες στο πλανήτη και να νιώσεις τη ζεστασιά του κορμιού της. Μπαίνοντας στην τουαλέτα με τη πρόφαση ότι βιάζομαι, αφού είχε μόλις βγει απ το μπάνιο τυλιγμένη με μια πετσέτα στο κορμί της, καλύπτοντας το στήθος της και ίσα-ίσα τον κώλο τεντώθηκε για να πιάσει κάτι. Τότε τα είδα όλα! Η πετσέτα άνοιξε και εμφανίστηκε μπρος στα μάτια μου ο κώλος που ονειρευόμουν από παιδάκι, πιο ωραίος από ότι περίμενα, η πλάτη της και η μέση της που είχα φανταστεί τόσες φορές ότι τελειώνω εκεί.

Ακόμα και στις τσόντες, όπου πολλές φορές τυχαίνει να έχω βρει μιλφ οι οποίες της φέρνουν λίγο έως ελάχιστα, ακόμα και εκεί την αντικαθιστώ με την πρωταγωνίστρια και τη φαντάζομαι να γλείφει παθιασμένα στητά καυλιά και να απολαμβάνει το στήσιμο της στα τέσσερα. Πολλές φορές αποφάσισα να σταματήσω να τον παίζω και να τη φαντασιώνομαι. Όταν είχα μια-δυο βδομάδες να πηδήξω, πάθαινα ονείρωξη τα βράδια, ακόμα και μεσημέρια, που φανταζόμουν να σκύβει μπροστά μου και να την ακουμπάω, το κεφαλάκι να τρέμει απ' τη καύλα και να είναι έτοιμο να σπάσει, λερώνοντας το μποξεράκι μου σε δευτερόλεπτα. Όλη αυτή την πρωτόγνωρη καύλα λίγα άτομα θα την έχουν νιώσει. Μακάρι να μην το πάθαινα και εγώ, αλλά τι να κάνουμε, συμβαίνει και ειδικά όταν είσαι στην εφηβεία πιστεύω το ζεις επί 200. Θέλω να διαβάσω τα σχόλια σας, αν έχετε παρόμοιες εμπειρίες. Αυτή ήταν η ιστορία μου. Ελπίζω να μη βαρεθήκατε.
(Copyright protected OW ref: 94812)