Αδέλφια (3ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.00 (10 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Αδέλφια (2ο μέρος)

Η μαμά μου με έπιασε από το χέρι και με οδήγησε στο υπνοδωμάτιο.

-    Κούκλα μου, θες η μανούλα να σου γλείψει το μουνάκι σου;

Το κορμί μου έτρεμε ολόκληρο μόνο και μόνο στην σκέψη πώς η μαμά μου θα με έγλυφε.

-    Ναι μαμά το θέλω πάρα πολύ!

Με ξάπλωσε στο κρεβάτι, μου έβγαλε τα ρούχα και έμεινε κι αυτή γυμνή. Μου  άνοιξε διάπλατα τα πόδια και μου χάιδεψε απαλά το μουνάκι μου. Πρώτη φορά ένιωθα τέτοιο ερεθισμό. Έσκυψε και έβαλε το πρόσωπο της ανάμεσος στα πόδια μου, ένιωθα την ανάσα της πάνω στο σώμα μου και ερεθιζόμουν περισσότερο. Έβαλε απαλά την γλώσσα της πάνω στο μουνάκι μου και σιγά-σιγά άρχισε να το γλείφει. Με τα χείλια της τραβούσε τα μουνόχειλα μου και τα άφηνε, ξανά από την αρχή και μετά μου κάρφωνε την γλώσσα της μέσα μου, όσο πιο βαθιά μπορούσε, λες και ήθελε να με ξεσκίσει  με την γλώσσα της. Δεν άντεχα άλλο και φώναξα από καύλα και αυτή να με πήδα με τη γλώσσα, ενώ με ένα  χέρι να μου βάζει δάχτυλο στο κωλαράκι μου και να μουρμουρίζει

-    Ωχ… τι πουτανάκι κόρη έχω… μπράβο κορίτσι μου, χύσε για τη μαμά…

κι εγώ να χύνω, να χύνω ασταμάτητα και αυτή να προσπαθεί να τα πάρει όλα στο στόμα της. Να γευτεί κάθε σταγόνα που έπεφτε από το καυτό μουνάκι μου. Όταν έχυσα ήρθε κοντά μου, με αναγάλλιασε και με χάιδεψε τρυφερά.

-    Άντε να κάνουμε μπάνιο

-    Μαμά… σε λίγο έρχονται οι μικροί. Τι θα κάνουμε;

Χαμογέλασε και λέει…

-    γι αυτό πρέπει να κάνουμε μπάνιο νε ετοιμαστούμε!

Κάναμε μπάνιο, πήγα να φορέσω ρούχα και μου λέει:

-    Όχι … όχι θα τους περιμένουμε γυμνές και χαμογέλασε          

Μόνο με την ιδέα πώς θα έβλεπα τη μαμά να πηδιέται με τα αδέλφια μου, ένιωθα το μουνάκι μου ήδη να καίγεται. Όταν έφτασε η ώρα να έρθουν, η μαμά μου ζήτησε να πάμε στο κρεβάτι να τους περιμένουμε. Ξάπλωσα κι αυτή άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου. Σε λίγο ακούσαμε την πόρτα να ανοίγει και πριν πουν κάτι τους φώναξε να έρθουν στο δωμάτιο. Μόλις μπήκαν στο δωμάτιο κοκάλωσαν, παλάβωσαν, δε μιλούσαν. Βλέπουν τη μαμά να με γλείφει κι αύτη να τους τουρλώνει την κωλάρα της. Στεκόντουσαν σαν άγαλμα και τότε η μαμά τους λέει:

-    Αγάπες μου τα ξέρω όλα. Μου τα είπε η αδελφή σας…

μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα και συνέχισε:

-    Λοιπών θα μας γαμήσετε ή θα απλά θα βλέπετε;

Στο πι και φι ήταν και οι δυο γυμνοί διπλά μας, έπεσαν σαν τρελοί πάνω στη μαμά και την έγλειφαν παντού. Εγώ έπαιζα με το μουνάκι μου κι έβλεπα… έβλεπα τη μαμά να απολαμβάνει τα αγόρια της. Ο ένας της έγλειφε το μουνάκι και ο άλλος της γαμούσε το στόμα. Εγώ να βλέπω την καλύτερη τσόντα που είδα ποτέ, να βλέπω την μαμά μου να πηδιέται με τα αδέλφια μου. Τα αδέλφια μου ακόμα δεν είχαν συνειδητοποίηση καλά-καλά ότι είχαν τη μαμά γυμνή κοντά τους και συχνά πυκνά με έβλεπαν λες και ήθελαν την έκκριση μου για να συνεχίσουν. Η μαμά, πιο έμπειρη σε τέτοιες φάσεις, με φώναξε κι εμένα.

-    Έλα και εσύ κούκλα μου έλα  μαζί μας!

Γονάτισα, πήγα κοντά κι άρχισα να της γλείφω τα μουνάκι το οποίο έσταζε από καύλα. Η ίδια είχε τους δυο πούτσους κοντά στο στόμα, μια έγλειφε τον ένα, μια τον άλλο και σε κάποια στιγμή  τους έβαλε και τους 2 στο στόμα. Τα αγόρια δεν άντεχαν και πολύ τέτοια καύλα και  άρχισαν να χύνουν και να τις γεμίζουν το στόμα με τα χύσια τους, ενώ αυτή το απολαμβάνει. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι  να ξεκουραστούμε από τους δυνατούς οργασμούς μας και οι 4 μαζί. Η μαμά χάιδευε τα καυλιά και τον δυο και σε κάποια στιγμή τους λέει:

-    Λυπών αγοράκια μου, η μαμά θέλει πούτσο! Θα με πηδήξετε;

-    Εγώ μαμά εγώ είπε ο μικρός...

και ανέβηκε πάνω της και βάζοντας αργά-αργά και εύκολα τον πούτσο του μέσα στο υγρό μουνάκι της, της είπε:

-    Μαμά είσαι μουνάρα, είσαι καυλιάρα, με τρελαίνει το μουνάκι σου.

-    Ναι, ναι γαμιά μου… και εμένα με τρελαίνει ο πούτσος σου, φωτιές μου έχεις ανάψει γαμιά μου, γάμησε με, δυνατά, ξέσκισε με, ξέσκισε το μουνάκι μου, κι άλλο, κι άλλο, μη σταματάς, έτσι δυνατά ναι, ναι, ναι, αχ, αχ... σε θέλω τρελά. Τί πούτσος είναι αυτός; Γάμα με δυνατά!

Εγώ και ο μεγαλύτερος αδελφός, βλέποντα την όλη φάση να εξελίσσεται μπροστά μας, τρελαθήκαμε από καύλα . Ήρθε από πάνω μου και μπήκε βιαία μέσα μου. Όπως ήμουν ξαπλωμένη μπορούσα να βλέπω τον πούτσο του μικρού να καρφώνεται στο μουνάκι της μαμάς και η μαμά έβλεπε τον πούτσο του γιου της να πηδά έμενα. Ήταν απίστευτο αυτό που γινόταν και η μαμά του έλεγε:

-    Γάμησε με... γάμησε με γιε μου, σκίσε μου το μουνάκι, καν’ το δικό σου κι εσύ γάμα καλά την αδελφούλα σου. Έτσι, έτσι κάρφωσε τη να καταλάβει από πούτσο.

Μας πηδούσαν και οι 2 με μανία, λες και ήθελαν να διαπεράσουν τους πούτσους τους από μέσα μας, να μας ξεσκίσουν τη μήτρα. Ουρλιάζουμε και οι 2 από καύλα και τους παρακαλάμε να μας ξεσκίσουν να μας κάνουν προσωπικές πουτάνες τους. Δεν άντεχαν και πολύ, ήθελαν και οι 2 να χύσουν. Έφεραν τα καυλιά τους στα πρόσωπα μας, άρχισαν να τον παίζουν και σε λίγο πετάχτηκε το χύμα τους σα λαβα να μας καλύψει όλο το πρόσωπο. Εμείς σα λυσσασμένες γλείφουμε της ψωλές τους, προσπαθούμε να γευτούμε όλο το υγρό που έβγαινε από μέσα τους. Έτσι όπως γλείφαμε, με άρπαξε η μαμά και άρχισε να μου γλείφει το πρόσωπο. Ήθελε να με καθαρίσει από τα χύσια του γιου της και τα κατάπιε όλα.

Μείναμε πάνω στο κρεβάτι αγκαλιασμένοι για πολύ ώρα, χαδεύοντας ο ένας τον άλλο, προσπαθώντας να συνέρθουμε από το τι είχε συμβεί και πώς πλέον, η σχέσης μας είχα μπει σε άλλο επίπεδο, καθώς επίσης και πώς θα ήταν η όλη φάση, όταν θα πηγαίναμε σπίτι με το μπαμπά.



(Copyright protected OW ref: 94338)