Οικογενειακή μεταμόρφωση (7ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ggeorgi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (14 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Οικογενειακή μεταμόρφωση (6ο μέρος)

Μπήκα και εγώ στο αυτοκίνητο και ξεπάρκαρα.

-    Λοιπόν άκου μικρέ. Έχεις μεγάλη ευκαιρία να περάσεις πολύ καλά από εδώ και μπρος.

-    Τι εννοείς;

-    Την είδες την μάνα σου πως είναι, έτσι; Από τη μία έχει μεγαλώσει, αλλά έχει παραμείνει πολύ όμορφη και από την άλλη έχουν ξυπνήσει πάλι τα σεξουαλικά της ένστικτα. Εδώ και 1-2 μήνες που την κατάφερα, θέλει να είναι μέσα στις καύλες συνέχεια. Δεν ξέρω τι σου έχει πει για εμάς τις δύο και τι κάναμε στο παρελθόν, αλλά η μεγάλη μας διαφορά ήταν ότι εγώ ήμουν η πιο τρελή από τις δυο μας αλλά εκείνη όταν ξεκινούσε δε σταματούσε με τίποτα.

-    Δε σε καταλαβαίνω. Εσύ δηλαδή σταματούσες ενώ εκείνη, όχι;

-    Εγώ έχω και κάποια όρια. Όταν έχω καύλες, θα γαμηθώ. Δεν το σκέφτομαι όλη μέρα. Ενώ η μάνα σου και τώρα που μιλάμε, είμαι σίγουρη ότι έχει πάρει τον δονητή και γαμιέται.

-    Άσε ρε θεία. Είπαμε ότι είναι καυλιάρα η μάνα μου αλλά όχι και έτσι.

-    Ρε συ, ακούς τι σου λέω; Είμαι πολύ σίγουρη.

-    Ε… κοψ' το, δεν είναι αστείο. Δεν είναι τόσο πολύ...

-    Βάζεις στοίχημα;

-    Βάζω. Τι θα χάσεις;

-    Να σκεφτώ… Λοιπόν, αν χάσω θα κάνουμε παρτούζα μαζί με άλλη γκόμενα, κάποια φίλη μου. Αλλά αν χάσεις θα με παρτουζώσεις μαζί με κάποιον φίλο σου και θα κάνετε όλα μου τα γούστα.

-    Αυτό δεν είναι στοίχημα. Χάσω κερδίσω, για μένα είναι η ίδια καύλα. Θα σε γαμήσω για άλλη μία φορά. Αλλά για σένα γιατί είναι τόσο σημαντικό;

-     Αγόρι μου, με γυναίκα έχω χορτάσει. Δεν λέω, τη βρίσκω πολύ με την αδερφή μου, αλλά έχω πολλά χρόνια να πάω με 2 αγόρια. Άλλωστε και για σένα είναι προτιμότερο να πας με 2 γυναίκες παρά να έχεις έναν ακόμη άντρα στο κρεβάτι. Έτσι δεν είναι;

-    Έτσι όπως το λες, δεν έχεις άδικο. Λοιπόν, την παίρνω τηλέφωνο.

Είχαμε φτάσει κάτω από το σπίτι της θείας και βρισκόμουν και πάλι σε μία γλυκιά ένταση. Όπως νιώθουμε όλοι οι άντρες λίγο πριν γαμήσουμε κάποια η οποία δεν είναι η γκόμενα μας ή η γυναίκα μας.

-    Έλα μαμά

-    Έλα Γιάννη μου. Έπαθες κάτι μωρό μου; (ακούστηκε πολύ αισθησιακή η φωνή της. Εκεί είχα ήδη καταλάβει ότι είχα χάσει το στοίχημα)

-    Όχι μαμά μου, μια χαρά είμαι. Απλά πήρα γιατί μου έλειψες κιόλας και ήθελα να σε ακούσω.

-    Αχ μωρό μου. Τι καλός που είσαι. Και εγώ σε σκεφτόμουν τώρα.

-    Πως και έτσι μαμά;

-    Σκεφτόμουν πως με πήρες το μεσημέρι μωρό μου. Στην κουζίνα και ερεθίστηκα.

-    Και; Τι κάνεις τώρα;

-    Είμαι γυμνή στο κρεβάτι, έχω πάρει τον δονητή και τον τρίβω στο μουνάκι μου.

Η καυλωμένη φωνή της μάνας μου, το αυτάρεσκο χαμόγελο της θείας που καμάρωνε επειδή είχε δίκιο, οι καυλωμένες της ρώγες που λίγο ακόμη θα τρύπαγαν και το σουτιέν, με έκαναν να ερεθιστώ απότομα. Ο πούτσος μου μισοκαύλωσε και άρχισε να ζορίζεται μέσα στο παντελόνι. Είχα σταματήσει σε ένα σκοτεινό σχετικά σημείο κάτω από την πολυκατοικία της θείας. Ασυναίσθητα άρχισα να τον χαϊδεύω πάνω από το παντελόνι, όσον την άκουγα σε αυτή την κατάσταση.

-    Που είσαι τώρα;

-    Στο αυτοκίνητο. Μόλις άφησα τη θεία.

-    Και τι κάνεις;

-    Τρίβω τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Με καύλωσες μανούλα.

-    Αχ αγόρι μου, τέτοια λέγε στην πουτάνα σου, αχ ναι…

Ξαφνιάστηκα. Από την μία η μάνα μου ήθελε κι άλλο. Η θεία είχε δίκιο. Η καύλα είναι ριζωμένη μέσα της και μάλλον, τώρα που δεν έχει να συμβιβαστεί στα πλαίσια ενός γάμου, που όσο απολαυστικός και να είναι πάντα καταπίεζε την μία πλευρά της, έχει αφεθεί εντελώς και βιώνει μία διαρκή καύλα. Από την άλλη ένιωσα το χέρι της θείας μου να μου χουφτώνει γερά το πούτσο. Γύρισα και την κάρφωσα στα μάτια με ένα έντονα έκπληκτό βλέμμα αλλά εκείνη ήταν σε κατάσταση πλήρους ελέγχου της κατάστασης. Με είχαν βάλει, οι δυο αδερφές στην μέση και πάλι. Η μάνα μου, χωρίς να το ξέρει, και η θεία μου που δεν έχασε την ευκαιρία να νιώσει την καύλα μου μέσα στην παλάμη της.

-    Μίλα μου αγόρι μου, μίλα μου μέχρι να τελειώσω…

-    Τι θες να σου πω μωρό μου;

-    Για ότι έγινε το απόγευμα.

-    Αχ μάνα… τα σκέφτομαι πάλι και τρελαίνομαι στην καύλα. Ιδίως όταν είχα στριμώξει την καριόλα της αδερφή σου, την ξέσκιζα και έχυνε πάνω στον πούτσο μου με όλη της την δύναμη και εσύ ταυτόχρονα μας πετούσες τα υγρά σου πάνω μας, ήταν απίστευτο!

-    Αχ ναι αγόρι μου. Την ξεπάτωσες την πουτάνα την Άννα. Όπως τη γαμάω κι εγώ, αλλά εσύ είσαι άντρας αγόρι μου! Με το Α κεφαλαίο, ψωλαράς, πιο άντρας από το μπαμπά σου.

-    Είμαι γαμώτο μου. Είμαι ο γαμιάς της οικογένειας, ο πούτσος που θα σας γαμάει το στόμα, το μουνί, την κωλοτρυπίδα, τα πάντα.

Η θεία μου τον έπαιζε και πάλι τέλεια. Άψογα. Το δεξί της χέρι είναι φτιαγμένο για να βαράει μαλακία. Αλήθεια σας λέω. Μόνο εγώ μπορώ να τραβήξω καλύτερη μαλακία στον εαυτό μου. Και αμέσως μετά έρχεται η βυζαρού μου. Μου τον είχε βγάλει έξω και μου τον βαρούσε απίστευτα και δεν το είχα καταλάβει γιατί ήμουν αφοσιωμένος στην τρεμάμενη φωνή της μάνας μου. Είπαμε κι άλλα, μέχρι που…

-    Γιάννη… Γιάννη μου…

-    Πες το μάνα μου…

-    Γιάννη μου… Τρέμω αγόρι μου!

-    Κοντεύεις μάνα; Δωσ' τα όλα για το γαμιά το γιό σου…

-    Ναι, ναι…

-    Χύσε για τον γαμιά της ζωής σου! Χύσε για μένα πουτάνα…

Η μέρα κόντευε να ολοκληρωθεί αλλά η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη. Αυτή τη φορά μου καύλωνε το μυαλό η μάνα, από την άλλη μου καύλωνε τον πούτσο η θεία, που ήδη είχε σκύψει και μου τον ρουφούσε. Το μάτι μου έπεσε στα δύο φουσκώματα, δεξιά και αριστερά από την κάθε της μασχάλη. Ήταν οι βυζάρες της, που από την πίεση που ασκούσε το σκύψιμο που έκανε, τις ανάγκαζε να ξεχειλίζουν. Με πέθαινε το θέαμα. Η φωνή και των δυο μας έτρεμε, ήμασταν κοντά. Σχεδόν ταυτόχρονα με μένα, άκουγα την μάνα μου να βγάζει μία ξέπνοη διακεκομμένη τσιρίδα που χανόταν σιγά-σιγά όσο ηρεμούσε και εγώ βογκούσα με κλειστό το στόμα γιατί αν αφηνόμουν θα μας άκουγαν οι πάντες. Το λίγο σπέρμα που κουβαλούσα στα αρχίδια μου το ένιωθα να βγαίνει από το πουτσοκέφαλο αλλά αντί να χαθούν στο στόμα της Άννας, πετάχτηκαν πάνω μου και περισσότερο στο πουκάμισο μου. Είχε προλάβει να τραβηχτεί.

-    Αχ μωρό μου τι καύλα μου δίνεις ακόμη και όταν δεν είσαι δίπλα μου. Αχ αγόρι μου το είχα ανάγκη αυτό. Θα κοιμηθώ σχεδόν αμέσως τώρα γιατί με ξεθέωσες σήμερα αγόρι μου.

-    Καληνύχτα μαμά. Θα σε σκέφτομαι (και έκλεισα το τηλέφωνο).

-    Τι έγινε μικρέ; Το χάσαμε το στοίχημα;

-    Μωρή καριόλα. Όχι μόνο το κέρδισες αλλά δεν έχασες και ευκαιρία να τον ρουφήξεις ε;

-    Γιαννάκη μου αν θυμάσαι, δε στον είχα τσιμπουκώσει μέχρι τώρα. Και εγώ δεν αφήνω τέτοιες ευκαιρίες! Σιγά μην την έχανα την ευκαιρία αυτή.

-    Μ’ αρέσετε και οι δυο σας γαμώτο. Κάνετε λες και δεν θα ξανά έχετε την ευκαιρία να γαμηθείτε και αρπάζετε ότι σας κάτσει.

-    Α σε παρακαλώ. Δεν αρπάζουμε ότι μας κάτσει αλλά είμαστε πολύ επιλεκτικές και σκεφτόμαστε πολύ καλά σε ποιόν θα το δώσουμε και ποιόν θα πάρουμε.

-    Οκ, οκ. Έχεις δίκιο. Σ’ ευχαριστώ πολύ θεία για το σημερινό.

-    Μη με ευχαριστείς. Δεν έχεις δει τίποτα ακόμη. Τώρα που σε βρήκα, δε θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί μικρέ. Α, και που είσαι. Κουβέντα στην μάνα σου για τι κάνουμε και τι θα κάνουμε οι δυο μας. Δε χρειάζεται να ξέρει.

-    Μα…

-    Άκουσες τι σου είπα; Αν σου φύγει κουβέντα, ξέχασες τες αυτές… (και πιάνοντας τα βυζιά της μου έκλεισε το μάτι).

Αποχαιρετιστήκαμε με ένα πεταχτό φιλί και λίγο χούφτωμα στις βυζάρες της. Χωρίς να γυρίσει να με κοιτάξει, βγήκε από το αμάξι προσεκτικά, μην την πάρει κανένα μάτι και έτρεξε προς την πολυκατοικία της. Όπως την κοίταζα να φεύγει μέσα από το μεγάλο καθρέφτη του αυτοκινήτου, προσπάθησα να ηρεμήσω, να καθαριστώ και να καταλάβω τι είχε παιχτεί. Χθες το πρωί, φεύγοντας από το σπίτι μου για να πάω να πάρω την μάνα μου για να πάμε στο γάμο, όχι μόνο δεν σκεφτόμουν το σεξ αλλά μέσα μου ήθελα να τελειώσει αυτή η υποχρέωση και να γυρίσω στην Γεωργία για να πηδηχτούμε. Και 35 ώρες αργότερα είχα μάθει τα πάντα για αυτές τις δύο, τις γάμησα, τις τσιμπούκωσα, τις έχυσα, τις είδα να κάνουν λεσβιακό, έκανα τηλεφωνικό με τη μάνα μου ενώ με πίπωνε η θεία και άλλα πολλά. Το πιο σημαντικό ήταν ότι όλο αυτό που ξεκίνησε, φαίνεται ότι θα υπήρχε και μία συνέχεια, χωρίς να έχω στο μυαλό μου τι ακριβώς θα επακολουθούσε. Εκτός βέβαια από το χαμένο στοίχημα, όπου θα έπρεπε να παρτουζώσω τη θεία με κάποιο φίλο μου. Όπως σας είχα πει, είχα μία πολύ normal σεξουαλική, αρκετά ενεργή, ζωή. Αλλά όλο αυτό με ξεπερνούσε πλέον. Όχι ότι δεν το άντεχα, αλλά όπως και να το κάνεις, χρειαζόμουν χρόνο για να το επεξεργαστώ. Αποφάσισα να πάω σπίτι και να κάνω αμέσως ένα ντους γιατί η μικρή θα καταλάβαινε τι παίχτηκε έτσι και μύριζε τα ρούχα μου.

Γύρισα σπίτι όπου η Γεωργία με περίμενε, χαζεύοντας στην τηλεόραση. Άλλωστε ήταν γύρω στις 9 το βράδυ. Μπήκα για μπάνιο αμέσως και μετά άραξα μαζί της με το μπουρνούζι. Δεν είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα γιατί η δικαιολογία που είχα χρησιμοποιήσει ήταν ότι αυτή ήταν η 1η κοινωνική έξοδος της μάνας μου και ότι την είχε τσακίσει ψυχολογικά να βρίσκετε ανάμεσα σε τόσους γνωστούς χωρίς την παρουσία του πατέρα μου, πλέον.  Προφανώς και πίστεψε ότι τις είχα πει, αφού άλλωστε δεν της είχα δώσει το παραμικρό δικαίωμα μέχρι εκείνη τη μέρα. Αλλά το γυναικείο ένστικτο είχε λειτουργήσει χωρίς να ξέρει τι είχε συμβεί. Άρχισε να μου λέει ότι ζηλεύει που ασχολήθηκα τόσο πολύ με τη μάνα μου και την άφησα όλο το ΣΚ, χωρίς παρέα. Και που να ήξερε! Άρχισε τις γλύκες, τα νάζια και τα παιχνίδια αλλά όπως καταλαβαίνετε, θα έπρεπε να είχα πάρει ένα μπλε χαπάκι για να μπορέσω να ανταπεξέλθω και σε έναν ακόμη γύρο, παρόλο που ήμουν πολύ μικρός για τέτοια. Τις τελευταίες 24 ώρες είχα τελειώσει… χμ… 1 στο στόμα της μάνας μου το βράδυ, μία το πρωί, μία όταν την γάμησα 1η φορά, μία όταν είχα τις δύο αδερφές μαζί, την θεία να μαλακίζεται και την μάνα μου να με χαϊδεύει και να με φιλάει, μία όταν η μία μου τον έπαιζε και η άλλη μου τον ρουφούσε, και μία στο αμάξι με την θεία να με τσιμπουκώνει και την μάνα μέσα από το τηλέφωνο να μαλακίζεται για πάρτι μου. Σύνολο; 6! Ε αυτό ήταν προσωπικό ρεκόρ πλέον. Και έπρεπε να το σπάσω με την Γεωργία! Γαμώτο.

Το πρόβλημα δεν ήταν να καυλώσω. Το πρόβλημα ήταν να τελειώσω. Και δεν είχα αστοχήσει ποτέ στο παρελθόν με την μικρή. Δεν έπαιζε να την πατήσω τώρα, με τίποτα. Αν δεν τα κατάφερνα, μία πολύ μικρή υποψία ότι κάτι άλλο έκανα το προηγούμενο βράδυ, όχι βέβαια με αυτές που το έκανα, αλλά με κάποια άλλη ενδεχομένως, θα έμπαινε στο μυαλό της. Και άντε μετά να της το βγάλεις. Η Γεωργία, σε αντίθεση με την μάνα μου, ήταν υπέρ  του αργού και απολαυστικού σεξ, με πολλά προκαταρκτικά. Όχι βέβαια κάθε φορά αλλά έτσι το ήθελε συνήθως. Αφού φιλιόμασταν για ώρα, ήρθε η ώρα να προσπαθήσω μπας και τελειώσω με αυτή την «υποχρέωση». Γιατί περί υποχρέωσης πρόκειται μιας και αν συγκρίνεις το συμβατικό σεξ με την γκόμενα σου, με το σεξ με την μάνα και την θεία σου, καταλαβαίνεις ότι είναι σαν να συγκρίνεις τις πούτσες με τις βούρτσες. Με είχε φτιάξει καλά, δε λέω, αλλά ένιωθα ότι το να τελειώσω θα ήταν μία μακρά, δύσκολη και βασανιστική διαδικασία. Την είχα φέρει πάνω και με καβαλούσε άγρια. Ήξερε πολύ καλά ότι αυτή η στάση με φτιάχνει και είχε δώσει έναν καλό ρυθμό. Αλλά ένιωθα τα αρχίδια μου άδεια. Προσπαθούσα πολύ να βελτιώσω την κατάσταση αλλά δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Ευτυχώς ακόμη δεν είχε καταλάβει τίποτα η μικρή, μιας και το γαμήσι που κάναμε είχε μεγάλη διάρκεια και το απολάμβανε. Είχε ήδη χύσει μία φορά πάνω στο πούτσο μου και συνέχιζε ακάθεκτη. Προσπαθούσα να φτιαχτώ με τα φιλιά μας και τα βυζάκια της αλλά τα αρχίδια μου παρέμεναν άδεια.

Κάποια στιγμή, όπως φιλιόμασταν, άνοιξα τα μάτια μου και το βλέμμα μου καρφώθηκε πάνω στην κορνιζαρισμένη φωτογραφία της μάνας μου. Την κοίταζα και έκανα την προαναφερθείσα αναδρομή του 24ώρου που είχε περάσει. Η σκέψη ότι και πάλι ήταν μέσα στο μυαλό μου παρόλο που γαμούσα την μικρή, όπως είχε συμβεί 1 ώρα πριν στο αμάξι, όταν της μιλούσα στο τηλέφωνο ενώ μου έγλειφε το πούτσο η θεία, μου δημιούργησε μία ανατριχίλα στα αρχίδια. Αυτό ήταν, είχα βρει τι έπρεπε να κάνω. Χωρίς να βγω μέσα από την Γεωργία, την σήκωσα στον αέρα και την πήγα στην κουζίνα. Την κατέβασα, την έστησα όρθια με πλάτη σε μένα, έτσι ώστε να έχει τούρλα το κωλαράκι της και χώθηκα απότομα μέσα στο κώλο της.

-    Αχ… τι κάνεις ρε καργιόλη άντρα;

-    Σε σκίζω μωρό μου, σου ανοίγω το κώλο καύλα μου!

-    Έτσι, έτσι… Έτσι άντρα μου, πόσο καύλας είσαι απόψε!

Και που να ήξερε. Έπρεπε να νιώσω ότι γαμάω την ίδια μου την μάνα και πάλι για να μπορέσω να αδειάσω έστω και λίγο σπέρμα από μέσα μου. Τη γαμούσα ακριβώς στην ίδια στάση που γαμούσα την Σοφία, μόνο που τώρα βρισκόμουν στο κώλο της Γεωργίας. Όπως και νωρίτερα, έτσι και τώρα η Γεωργία στηριζόταν και με τα δύο χέρια στον τοίχο ενώ εγώ την είχα γραπώσει γερά από τους ώμους και μπαινόβγαινα μέσα της. De ja vu που λένε και οι Γάλλοι. Είχα ξεχάσει ότι ήταν η μικρή που γαμούσα. Για μένα ήταν και πάλι η μάνα μου αυτή που σπαρταρούσε κάθε φορά που ένιωθε την ψωλή μου μέσα της. Είχα κλείσει τα μάτια μου και ξαναζούσα το όνειρο. Είχα περάσει το δεξί χέρι μου μπροστά από την λεκάνη της μικρής και της έτριβα την κλειτορίδα. Έχυνε δυνατά για άλλη μία φορά ενώ εγώ ένιωθα ότι τα αρχίδια μου θα σκάσουν από την καύλα. Είχα βρει τον τρόπο να τα γεμίσω για άλλη μία τελευταία φορά.

-    Έλα γαμιά μου, τελείωσε μέσα μου. Χύσε την πουτάνα σου!

Αυτό ήταν. Μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος είχε πλημυρίσει τον κώλο της Γεωργίας και εγώ δε σταματούσα να την κοπανάω από πίσω, μέχρι που είχα ξεκαυλώσει εντελώς και ο πούτσος μου είχε ζαρώσει και σχεδόν «εξαφανιστεί». Είχα ξαπλώσει, από τη μέση και πάνω,  πάνω στην πλάτη της και εκείνη με τη σειρά της είχε ξαπλώσει στον πάγκο της κουζίνας. Δε μπορούσα να κινηθώ κι εκείνη με παρακαλούσε να μετακινηθώ για να μπορέσει να ξεφύγει από το βάρος μου. Με τα πολλά, πήρα τα πόδια μου και άραξα στον καναπέ ενώ η μικρή πήγε να ξεπλυθεί.

-    Γιάννη, τι έπαθες σήμερα;

-    Τι έγινε μωρό μου; Δεν ήμουν καλός;

-    Τι είναι αυτά που λες; Ήσουν απίστευτος. 1 χρόνο που είμαστε μαζί, δεν με έχεις ξαναπάρει έτσι. Πως προέκυψε;

-    Ε μάλλον φταίει ότι μου έλειψες μωρό μου. Τόσες ώρες με την μάνα μου και την αδερφή της, η αγαμία, αυτό μάλλον φταίει.

-    Αν είναι έτσι να σε στέλνω πιο συχνά να κοιμάσαι στη μάνα σου και να ακούς τα κουτσομπολιά με την χοντρή την θεία σου. Να βαριέσαι του θανατά και να έρχεσαι να μου κάνεις ότι μου έκανες.

-    Έλα μωρέ. Δεν είναι χοντρή.

-    Τι λες τώρα ρε συ Γιάννη. Το κάθε της βυζί πρέπει να ζυγίζει 5 κιλά, λέμε τώρα.

Εγώ γέλασα αλλά μέσα έλεγα «που να ήξερες, που να ήξερες».  Η μικρή πήγε μέσα να ξαπλώσει. Θυμήθηκα ότι έπρεπε να φορτίσω το κινητό, μιας και πρέπει να ήταν στο όρια της η μπαταρία. Είδα ότι είχα ένα SMS. Το είχα βάλει στο αθόρυβο για να μην με ενοχλούν και το είχα ξεχάσει έτσι, ευτυχώς. Ανοίγω το SMS και διαβάζω «Αύριο προφασίσου ότι είσαι άρρωστος και μην πας στην δουλειά. Πάρε με τηλέφωνο στις 10.30 ακριβώς. Φιλιά στην ψωλάρα σου μωρό μου.». Το SMS ήταν από την…

Συνεχίζεται…

(θα ήθελα πολύ να μάθαινα τα σχόλια σας)(Copyright protected OW ref: 94057)