Οικογενειακή μεταμόρφωση (3ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από ggeorgi
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.64 (18 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Οικογενειακή μεταμόρφωση (2ο μέρος)

Περιττό να σας πω για τα όνειρα που έβλεπα με θέμα το να γαμάω τη μάνα μου, εκείνο το βράδυ. Το υποσυνείδητο δούλευε στο φουλ. Κάποια στιγμή και ενώ κοιμόμουν, ένιωθα κάτι περίεργο. Κάποια ενόχληση που με ανάγκασε να ανοίξω τα μάτια μου. Τα ανοίγω κοιτάζοντας το ταβάνι αλλά η «ενόχληση» προέρχονταν από πιο χαμηλά. Ένα χέρι μου χάιδευε τον καυλωμένο πούτσο μου, που είχε πεταχτεί έξω από την τρύπα του boxer έτσι όπως ήμουν ανάσκελα. Μέσα στη ζάλη του ύπνου, δεν κατάλαβα ούτε που ήμουν αλλά ούτε ποιας το χέρι ήταν. Κοιτάζοντας το φωτιστικό που κρεμόταν από το ταβάνι, συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν σπίτι μου αλλά στη κρεβατοκάμαρα της μάνας μου.

Ξαφνικά όλα μου ήρθαν flashback. Τι ένιωσα όταν την είδα να μπαίνει στο αυτοκίνητο πριν φύγουμε για το γάμο. Τη ζήλεια που ένιωθα όταν την κοίταζαν άλλοι. Τα γέλια με την θεία Άννα. Το τραπέζι. Το σκηνικό με την θεία που την είδα γυμνόστηθη. Την ατάκα της θείας για τη μάνα μου. Την χαλαρή καυλωτική συζήτηση στην επιστροφή. Το πρώτο μας φιλί. Τα φιλιά στο ασανσέρ. Την εξομολόγηση της μάνας μου για το παρελθόν της πριν τον γάμο. Την πρώτη φορά που μου τον έπιασε μέσα από το παντελόνι. Το πρώτο μας τσιμπούκι. Το χύσιμο στο στόμα. Την ολοκλήρωση της εξομολόγησης της. Το πώς πέσαμε για ύπνο. Και την πρώτη φορά που με αποκάλεσε «καυλιάρη». Όλα ήρθαν μονομιάς στο μυαλό μου και αυτό έκανε την ψωλή μου να πετρώσει σε συνδυασμό με το ελαφρύ παίξιμο που μου έκανε.

-    Καλημέρα μωρό μου.

-    Καλημέρα μαμά

Έσκυψε πάνω, για πρώτη φορά το έκανε με δική της πρωτοβουλία και με γλωσοφίλησε απαλά. Οι γλώσσες μας έπαιξαν στις άκρες τους και τα χείλη της ρουφούσαν τα δικά μου. Το χέρι της, αντιδρώντας στην αίσθηση της πετρωμένης ψωλής μου, άρχισε να ανεβοκατεβαίνει πιο έντονα. Από τη βάση μέχρι το κεφάλι. Αργά και σταθερά.

-    Πειράζει που σε ξύπνησα αγόρι μου;

-    Θες να το ακούσεις ε;

-    Πολύ…

-    Μακάρι να με ξυπνούσες κάθε μέρα έτσι μαμά....

-    Μ…

-    Σε έβλεπα στον ύπνο μου.

-    Κι εγώ. Πως με έβλεπες;

-    Να είμαστε έτσι όπως είμαστε τώρα και να μου τον παίρνεις στο στόμα δυνατά, όπως χθες το βράδυ.

-    Θα σου κάνω το όνειρο σου, πραγματικότητα.

Με καρφωμένο το βλέμμα της στα μάτια μου, πήγε και χώθηκε ανάμεσα στα μπούτια μου. Αυτό που έβλεπα ήταν τα μισόκλειστα της μάτια να με καρφώνουν, αποτέλεσμα της δικής της κάβλας, το χέρι της που ήταν τυλιγμένο στο καβλί μου, τα βυζιά της που κρέμονται, και τον τουρλωμένο κώλο της, ακριβώς πίσω από το κεφάλι της. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι ήθελε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Και αυτό έκανε. Έβγαλε την γλώσσα και άρχισε να παίζει το κεφάλι. Το βογγητό μου ήταν πολύ έντονο σε αυτές τις πρώτες επαφές της γλώσσας της. Της άρεσε γιατί χαμογέλασε. Αμέσως πήρε τον μισό μέσα στο στόμα της ενώ ότι περίσσευε ήταν μέσα στην παλάμη της, την οποία ανεβοκατέβαζε παίζοντας τον μου.

-    Έτσι μανάρι μου. Έτσι συνέχισε να μου τον ρουφάς πόντο-πόντο. Δικός σου είναι από σήμερα και για πάντα. Αχ μάνα μου, τι μου κάνεις γαμώτο.

Ήμουν σε ένα μικρό παραλήρημα ηδονής. Από την μία ήθελα να της μιλήσω πολύ πιο άσχημα και «βρώμικα», από την άλλη τα μάτια της μου υπενθύμιζαν ότι αυτή που μου ρουφάει τον πούτσο είναι η μάνα μου. Της άρεσε πολύ ότι άκουγε και αυτό φάνηκε από την αντίδραση της. Με την μία πήρε όλο όσο μπορούσε στο στόμα της και κρατήθηκε εκεί. Ένιωθα στην άκρη του πουτσοκέφαλου, το λαρύγγι της. Είχε μπουκωθεί. Είχα χάσει πλέον το βλέμμα της γιατί στην προσπάθεια να πάρει στο στόμα της όσο περισσότερο γίνεται, το πρόσωπό της ήταν φάτσα στην κοιλιά μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα κάτι που καμιά στο παρελθόν δεν είχε κάνει. Ενώ τον είχε σχεδόν όλο μέσα της, ένιωσα να μου τον δαγκώνει ελαφρώς, ίσα-ίσα που να με πονέσει και την γλώσσα της να μου γλύφει το πουτσοκέφαλο μου, κυκλικά,  μέσα στο στόμα της. Ήταν απίστευτή η αίσθηση αυτή. Ταυτόχρονα, το χέρι της έπαιζε με τα αρχίδια μου. Τα πίεζε έντονα. Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε και πως το έκανε. «Τυχερέ πατέρα», σκέφτηκα. «Τόσα χρόνια γαμούσες τέτοιο μουνί και σου έκανε τέτοια κόλπα. Για αυτό κόλλησες μαζί της και δεν κοίταξες καμιά άλλη τόσα χρόνια.». Ένα μικρό βήξιμο ακούστηκε και αμέσως την είδα να τον βγάζει όλο από το στόμα της για να ξεμπουκώσει. Τα σάλια της έτρεχαν από το στόμα της, όπως ακριβώς βλέπουμε και στις τσόντες. Αμέσως ξανακάρφωσε το βλέμμα της στο δικό μου. Όλο αυτό την έκανε να σταματήσει να μου τον παίζει.

-    Μην σταματάει το χέρι σου πουτάνα.

-    Πουτάνα την μανούλα; (και χαμογέλασε αυτάρεσκα)

-    Αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνεις, δείχνει το πόσο πουτάνα είσαι στο κρεβάτι.

-    Μ… το ήξερα ότι μοιάζεις στον πατέρα σου, αλλά πλέον βλέπω ότι και στο κρεβάτι είσαι ακριβώς ίδιος με εκείνον. Έτσι μου μιλούσε και εκείνος και καύλωνα περισσότερο.

-    Ίδιος; Ακριβώς ίδιος;

-    Όχι… Στο είπα και χθες. Ο πούτσος σου αγόρι μου είναι λίγο μεγαλύτερος από το δικό του. Και σίγουρα αρκετά πιο χοντρός.

-    Δε θα αντέξω πολύ, έτσι όπως το πας!

-    Ποιος σου είπε ότι θέλω να μείνεις καυλωμένος για πολύ ώρα;

Ήθελα να μου γλύψει τα αρχίδια και κάτω από τα αρχίδια. Αυτή ήταν η επιθυμία μου. Εκεί είναι το κουμπί μου για να χύσω άμεσα. Πριν προλάβω να κουνήσω τα χέρια για να τις πιέσω το κεφάλι πιο χαμηλά ή να πω κάτι, σαν να ήταν μέσα στο μυαλό μου, σαν να ήξερε από πάντα το πώς να με χειρίζεται, χαμήλωσε ακόμη περισσότερο το πρόσωπο της ανάμεσα στα μπούτια μου και την ένιωσα να μου ρουφάει το ένα αρχίδι. Το δεξί της χέρι δεν είχε αφήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο το καβλί μου, το οποίο έπαιζε σε έναν σταθερό ελαφρώς γρήγορο ρυθμό, ενώ με το αριστερό με χάιδευε στα μπούτια έντονα. Έβγαλε από το στόμα της το ένα και πήρε το άλλο. Αυτό το εναλλάξ γινόταν για 1-2 λεπτά. Δεν ξέρω πως, αλλά ένιωθε το πώς ήμουν σχεδόν έτοιμος να εκτοξεύσω τα χύσια μου παντού. Σε εκείνο το σημείο, νιώθω την γλώσσα της ακριβώς πίσω από τα αρχίδια μου. Τα είχε σηκώσει με την μύτη της και είχε ελευθερώσει εκείνο το μαγικό σημείο της απόλυτης ηδονής. Ένιωθα τη γλώσσα της να πηγαίνει πάνω κάτω με τρελή ταχύτητα. Το χέρι της να μου παίζει το καβλί και το άλλο της χέρι να με τρίβει πολύ ψηλά στα μπούτια. Έτρεμα και πάλι. Είχα πιάσει γερά τα σεντόνια και τα τραβούσα ενώ όλο μου το κορμί είχε σφίξει εντελώς. Ήμουν έτοιμος!

-    Χύσε με γιέ μου…

Αυτό ήταν. Η ανωμαλία του να βρίσκομαι στο κρεβάτι με την μάνα μου αποτυπωνόταν σε αυτό που είπε. Η κάβλα της σχέσης μας είχε φτάσει στο απόγειο της. Με καρφωμένα τα μάτια μου στα δικά της, και στο ενδιάμεσο μας το πετρωμένο μου καβλί, ένιωσα σαν να πάθαινα ένα μικρό εγκεφαλικό. Ξαφνικά, άρχισα να χύνω πίδακες σπέρματος στον αέρα. Πολύ δυνατά. Σαν σιντριβάνι. Πρέπει να έπεφταν παντού. Πάνω μου. Στα σεντόνια. Πάνω στο κεφάλι της. Εκείνη δε σταματούσε να με γλείφει σε εκείνο το μαγικό σημείο. Ήξερα ότι θα σταματούσε μόνο όταν και η τελευταία σταγόνα σπέρματος είχε βγει από μέσα μου.

-    Παρ’ τα πουτάνα! Παρ’ τα μαμά… ναι…

Εκείνη δεν έλεγε τίποτα. Το σπέρμα μου και τα λόγια μου ήταν η επιβράβευση της. Σταμάτησε μόνο όταν ένιωσε τον πούτσο ξεκάυλωτο στο χέρι της. Σήκωσε το κεφάλι της και στο βλέμμα της υπήρχε αυτή η αίσθηση ότι πέτυχε το στόχο της. Η αλήθεια είναι ότι αυτό ακριβώς θέλαμε και οι δυο μας. Να με κάνει να χύσω όσο πιο έντονα γινόταν.

-    Να πάω να πλυθώ πριν σε φιλήσω.

-    Μην λες βλακείες μαμά. Έλα εδώ.

Για πρώτη φορά την είδα εντελώς γυμνή μπροστά μου. Το καλοδιατηρημένο κορμί της, για την ηλικία της, με τις όποιες βέβαια ατέλειες, ήταν μπροστά μου για πρώτη φορά στην ζωή μου. Τα πεσμένα της βυζιά με τις πολύ μεγάλες ρώγες, η κοιλίτσα της το αμακιγιάριστο πρόσωπο της, το τριχωτό του μουνιού της, οποίο φαινόταν ελάχιστα μιας και ήταν δίπλα μου, καθισμένη στα γόνατα της. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω τα μάτια μου. Έτρωγα την εικόνα της με μανία. Τη σκάναρα κυριολεκτικά, λες και ήθελα να κρατήσω στην μνήμη για πάντα αυτή την εικόνα. Λες και δεν θα την ξαναέβλεπα ποτέ έτσι. Το πρώτο πρωινό φιλί μας επαναλήφθηκε. Εκ των πραγμάτων, μετά από τόσο δυνατή εκτόνωση, δεν ήταν δυνατόν να ξανακαυλώσει ο πούτσος μου, αλλά μέσα μου έκαιγα από ηδονή.

-    Μην με ρωτήσεις αν μου άρεσε. Δεν θέλω να λέμε τα προφανή

-    Δηλαδή η μανούλα να μην επιβραβευτεί για την προσπάθεια της και λεκτικά;

-    Δε χρειάζεται. Είδες πως με έκανες. Και είδες πόσο σπέρμα εκτόξευσα στον αέρα. Με άκουσες τι έλεγα. Αυτά τα λένε όλα. Αν δεν ήταν κάτι τόσο έντονο, τότε θα δικαιολογιόταν αυτή η ερώτηση.

-    Σα δικηγόρος ακούστηκες τώρα. Μ’ αρέσει αυτό.

-    Σου αρέσει και κάποιος δικηγόρος συγκεκριμένα;

-    Μη λες μαλακίες. Σου είπα ότι τόσα χρόνια δεν πήγα με κανέναν άλλο. Μην μου το χαλάς τώρα μετά από αυτό το εκπληκτικό που συνέβη. Δεν σου είπα και δεν πρόκειται να σου πω ψέματα ποτέ.

-    Εντάξει, εντάξει. Συγνώμη. Δεν το εννοούσα έτσι. Απλά στο μυαλό μου υπάρχει το τι έκανες πριν παντρευτείς και το τι έκανες αφού παντρεύτηκες. Και ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω αυτή την μεταμόρφωση.

-    Σε καταλαβαίνω. Αλλά φαντάσου επί τόσα χρόνια να συμβαίνει αυτό που συνέβη μόλις πριν 2 λεπτά. Ποια γυναίκα ή άντρας έχει ανάγκη να ψάξει για κάτι άλλο;

-    Η θεία;

-    Χα, χα...  Κοίτα, εδώ μιλάμε για μένα, που θεωρώ ότι συγκαταλέγομαι στην κατηγορία των normal γυναικών και όχι για τη θεία σου, που παρόλο που περνάει αρκετά καλά σεξουαλικά, δε σταματάει να σκέφτεται το σεξ συνέχεια.

-    Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό;

-    Πιστεύω ότι επειδή εγώ, πέρα από το να γίνω σύζυγος και μάνα δύο υπέροχων αντρών, δούλευα αλλά και είχα τα hobbies και τις παρέες μου, γενικά δηλαδή είχα και έχω μία γεμάτη ζωή, με εξαίρεση τους τελευταίους μήνες. Η Άννα ούτε hobbies είχε, ούτε δούλεψε ποτέ. Παρόλο που έχει ένα καλό γάμο, νιώθει σε έναν βαθμό καταπιεσμένη. Κάτι που δεν το ένιωσα ποτέ εγώ.

-    Μάλιστα. Βλέπω έχεις μία εξήγηση για όλα.

-    Μην ξεχνάς το μεταπτυχιακό μου στην ψυχολογία.

-    Σωστά. Το είχα ξεχάσει αυτό.

-    Μήπως οι αναφορές μου στον πατέρα σου σε ενοχλούν;

-    Όχι καθόλου. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ίσα-ίσα το αντίθετο θα έλεγα.

-    Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο με χαροποιεί αυτό. Αυτή η τελευταία μέρα με κάνει να νιώθω ότι, κατά κάποιο τρόπο, έχω τον πατέρα σου δίπλα μου. Αυτό μου δίνει χαρά, δύναμη και ηδονή ταυτόχρονα. Έχω κάποιες ενοχές ότι αυτός που παίρνει την θέση του δεν είναι κάποιος άλλος, αλλά ο γιος μου, βέβαια.

-    Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στιγμές που και εγώ το νιώθω αλλά αυτό οφείλεται στο στερεότυπο της τυπικής σχέσης μαμάς-γιου. Απλά είναι περίεργο που ικανοποιούμαστε σεξουαλικά και εγκεφαλικά, σε αυτό το βαθμό, οι δυο μας. Αλλά πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα ξεπεραστεί αυτό αλλά πιστεύω ότι μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα νιώθεις το μπαμπά, μέσα από μένα, όλο και λιγότερο και θα βλέπεις εμένα και μόνο εμένα.

-    Μέσα στο μυαλό μου είσαι.

Χαμογέλασε ευτυχισμένα και με φίλησε στο στόμα. Ξάπλωσε πάνω στο στήθος μου και δεν είπαμε κουβέντα για λίγα λεπτά.  Μετά από λίγο αρχίσαμε να μιλάμε για μένα, για τις σχέσεις μου, τις γκόμενες μου. Ήθελε να μάθει τα πάντα για μένα. Και όσο τις μιλούσα τόσο περισσότερο ένιωθα ότι ερχόμαστε όλο και πιο κοντά. Γελάσαμε και διασκεδάσαμε πολύ είναι η αλήθεια. Σαν ένα κανονικό ζευγάρι που μετά το γαμήσι, επικοινωνεί και διασκεδάζει ακόμη και χωρίς να κάνει σεξ.

-    Να σου πω. Αλήθεια πιστεύεις ότι τότε που πήρα μάτι την θεία, αν έκανα κίνηση, θα μου καθόταν;

-    Εκεί εσένα το μυαλό σου βλέπω ε;

-    Κοίτα, αυτό το θέαμα στοίχειωνε σχεδόν το 80% των φορών που τραβούσα μαλακία. Είναι το απωθημένο μου πρέπει να ομολογήσω.

-    Ναι ε; Δεν ήμουν ποτέ εγώ;

-    Όχι. Μέχρι χθες το απόγευμα, δεν σε είχα δει ποτέ σεξουαλικά. Η σχέση μας και η στάση σου γενικότερα, δεν μου έδωσε ποτέ αφορμή για κάτι τέτοιο.

-    Έχεις δίκιο. Αυτό δείχνει ότι αυτό που συμβαίνει τώρα δεν προήλθε από ένα λάθος δικό μου στο παρελθόν αλλά είναι μία φάση μεταξύ ενηλίκων. Ναι, νομίζω πως θα σου καθόταν. Είναι τρελή αυτή αλλά αν μάθει τι συνέβη σήμερα μεταξύ μας, θα πάθει μεγάλη πλάκα. Θα είναι η πρώτη φορά που θα την έχω ξεπεράσει σε κάτι που αφορά το σεξ!

Όση ώρα μιλάγαμε είτε χαϊδευόμασταν είτε φιλιόμασταν. Αυτά δεν είχαν σταματήσει ούτε δευτερόλεπτο.

-    Είναι τρελή αλλά και εσένα σε παρασύρει εύκολα από ότι έχω καταλάβει. Αν κρίνω από το παρελθόν σας και όσα μου έχεις πει, μαζί με το γεγονός ότι εκείνη σε φύτεψε την ιδέα να έρθουμε τόσο κοντά οι δυο μας, έχει μεγάλη επιρροή πάνω σου.

-    Αλήθεια είναι αυτό. Αλλά εγώ, μετά από πολύ σκέψη και βλέποντας χθες και τις δικές σου αντιδράσεις, πήρα την πρωτοβουλία να το προχωρήσω. Και η θεία σου δεν γνωρίζει τίποτα!

-    Ε ναι, γιατί αν περίμενες από μένα, θα περίμενες πολύ.

-    Λογικό είναι βρε Γιάννη μου. Είναι ποτέ δυνατόν να την έπεφτες εσύ στην ίδια σου την μάνα; Δεν γίνονται αυτά. Και μη θεωρείς ότι επειδή εγώ στην έπεσα, με πλάγιο τρόπο, και όχι εσύ, δεν σε θεωρώ άντρα. Μετά από ότι είδα, είσαι πάρα πολύ άντρας. Το ήξερα, το ξέρω και το ένιωσα.

-    Δεν ξέρω τι να σου πω τώρα. Τα είπες όλα.

-    Δε χρειάζεται.

-    Από χθες που ξεκινήσαμε, εσύ δεν έχεις τελειώσει ούτε μία φορά. Δεν σε ενοχλεί αυτό;

-    Καθόλου. Για μένα, να τελειώσω δεν είναι κάτι τόσο σημαντικό. Ιδίως, για την τελευταία μέρα, αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου. Αυτό που ήθελα ήταν να προχωρήσουν όλα, όμορφα και ομαλά, και να σε ικανοποιήσω. Αυτό το πέτυχα και αυτό μου αρκεί… προς το παρόν!

-     Κρίνοντας από ότι έχω δει και μάθει για σένα, πρέπει να είσαι, συγνώμη για την έκφραση, πολύ καυλιάρα γυναίκα.

-    Μην ζητάς συγνώμη. Όταν είμαστε στο κρεβάτι ή τέλος πάντων οι δύο μας σε τόσο χαλαρή κατάσταση, δεν έχω πρόβλημα να μου μιλάς και χυδαία. Ίσα-ίσα που μου αρέσει. Εκτός από τον πατέρα σου, κανείς άλλος δεν τόλμησε ποτέ να μου μιλήσει έτσι και αυτό είναι κάτι σαν απωθημένο για μένα. Οπότε μην το σκέφτεσαι. Και πράγματι είμαι πολύ καυλιάρα. Όταν έλειπε ο πατέρας σου, σχεδόν υπέφερα.

-    Και αυτούς τους 9 μήνες πως την έβγαλες τότε;

-    Τους πρώτους 4-5 μήνες ούτε που με απασχολούσε είναι η αλήθεια. Αλλά τους τελευταίους 2-3, πράγματι επανήλθα στην πρότερη μου κατάσταση.

-    Και;

-    Ας είναι καλά η θεία σου!

-    Πλάκα μου κάνεις!

-    Όχι. Μιλάω πολύ σοβαρά. Μιας και μεγάλωσαν οι γιοί της και δεν έχει πλέον να ασχολείται με τόσα πράγματα στο σπίτι, είχε πολύ ελεύθερο χρόνο. Ερχόταν από εδώ και…

-    Τι;

-    Θυμηθήκαμε τα παλιά!

-    Και έχασα τέτοιο θέαμα; Τέτοιες ευκαιρίες;

-    Όταν μιλάς έτσι μου αρέσει πολύ. Το διασκεδάζω αφάνταστα.

-    Παίζεις με τον πόνο μου τώρα ε; Από την μία έχασα την ευκαιρία να γαμήσω το πρώτο μου milf στην εφηβεία. Από την άλλη, συνέβαιναν τέτοια κόλπα εδώ και εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα.

-    Και ποιος σου είπε ότι δε θα έχεις την ευκαιρία σου;

Την έπιασα και τη φίλησα με πολύ πάθος. Εδώ και 18 ώρες περίπου, η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη. Από εκεί που ήμουν ένας άντρας με κανονική σεξουαλική ζωή που το πολύ να έκανε καμιά παρτούζα ακόμη ή να ξενογαμούσε όταν παντρευόταν, από τη μία στιγμή στην άλλη, μου ανοίγονταν ένα σωρό νέες ευκαιρίες που ούτε μπορούσα να τις διανοηθώ ποτέ. Παρτούζα με 2 γυναίκες, αδερφές μεταξύ τους και μάλιστα η μία να είναι η μάνα μου και η άλλη η βυζαρού θεία μου; Τι άλλο πρόκειται να μου συνέβαινε; Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα με είχε τρελάνει όλο αυτό που βίωνα. Η κάβλα μου χτύπησε κόκκινο και πάλι και έκανα κίνηση να έρθω από πάνω της και να μπω μέσα της. Εκείνη όμως με σταμάτησε.

-    Χαλάρωσε λίγο. Έχουμε χρόνο για αυτά. Άλλωστε μόλις πριν λίγο τελείωσες.

-    Ε και;

-    Κοίτα, εγώ διαφέρω από τις άλλες. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να έχει μεγάλη διάρκεια το sex. Εμένα δεν με απασχολεί τόσο η διάρκεια αλλά η ποιότητα. Και η ποιότητα του sex προέρχεται από την εμπειρία και από την ένταση. Και όπως και να το κάνουμε, sex μεγάλης διάρκειας γεμάτο ένταση, δεν μπορεί να γίνει. Οπότε το προτιμώ να είναι του 5λεπτού και πολύ δυνατό, παρά του μισάωρου και να σκεφτόμαστε «άντε πότε θα τελειώσεις κι εσύ»

-    Το έχεις πολύ ωραία στο μυαλό σου. Μ’ αρέσει.

-    Η εμπειρία μου τα έχει διδάξει αυτά. Και πριν αλλά και με τον πατέρα σου. Και έχω καταλάβει ότι μετά από σύντομης διάρκειας και πολύ έντονου sex, οι κουβέντες που γίνονται είναι χρυσός.

-    Μάλιστα, θα το δοκιμάσω και αυτό. Μίλησε μου για τα γαμήσια με την θεία τότε.

-    Πονηρέ. Εκεί το μυαλό σου πάλι. Ωραία. Θα σου πω τότε πως με κατάφερε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του πατέρα σου. Μου την είχε πέσει πολλές φορές και τις το ξέκοβα γιατί πραγματικά δεν είχα διάθεση. Ώσπου μία μέρα μπήκε με μία σακούλα, χωρίς να γράφει τίποτα απ’ έξω.

-    Δεν πήγαινε το μυαλό σου κάπου;

-    Όχι. Σου είπα και χθες ότι πάντα μου άρεσε σεξουαλικά η θεία σου.

-    Οι βυζάρες της ε;

-    Ναι, οι βυζάρες της, όπως το λες. Αλλά και το μυαλό της. Είναι πολύ open minded σε θέματα sex και με τρέλαινε κάθε φορά. Η πρώτη μας φορά, που ξεπαρθενιαστηκάμε μεταξύ μας με την βούρτσα, είναι μία μέρα που δεν θα την ξεχάσω μέχρι να πεθάνω.

-    Έλα συνέχισε. Ο «φίλος» μου ανυπομονεί να ακούσει την συνέχεια!

-    Ο «φίλος» σου ε; Εκεί τα ρίχνεις τώρα; Αν είμαι εγώ πουτάνα, εσύ είσαι καριόλης.

-    Μ...

-    Δεν την ρώτησα τι είχε μέσα η σακούλα μιας και δεν έδωσα μεγάλη σημασία. Καθίσαμε στον σαλόνι για καφέ και άρχισε να μου την πέφτει διακριτικά. Ξέρεις, μου έλεγε για τις αναμνήσεις που είχε από αυτά που κάναμε στο παρελθόν, αλλά εγώ της το ξέκοβα. Δεν τις άρεσε η αντίδραση μου αλλά δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Κάποια στιγμή πήρε τη σακούλα και πήγε στην τουαλέτα, δήθεν για την ανάγκη της. Επέστρεψε μετά από κάνα 5λεπτο και ξανά-έκατσε κοντά μου. Μιλούσαμε και άρχισε πάλι να μου αναφέρει για τις μεταξύ μας φάσεις. Αντέδρασα αλλά μου είπε ότι δεν είχε σκοπό κάτι άλλο και απλά τις άρεσε που μιλάγαμε για αυτά. Το δέχτηκα σκεπτόμενη ότι δεν είναι κακό απλά να τα συζητάμε. Κάποια στιγμή, μετά από λίγη ώρα που τα λέγαμε, την παρατήρησα ότι έτριβε κάτι, σχετικά ψηλά ανάμεσα στα μπούτια της, πάνω από το jean που φορούσε. Στην αρχή νόμισα ότι κάτι την έτρωγε αλλά μετά το είδα.

-    Σοβαρά μιλάς? Είχε φορέσει strapon μέσα από το παντελόνι?

-    Ω ναι! Δεν ήταν μεγάλο, για να μπορεί να χωράει από μέσα, αλλά πραγματικά μου έδινε την αίσθηση ότι πρόκειται για μία καυλωμένη πούτσα μέσα από το παντελόνι της Άννας. Κόλλησα. Ούτε μου προκάλεσε κάποια ηδονή αλλά δε μου δημιούργησε αρνητική αίσθηση. Περισσότερο έκπληξη και περιέργεια θα έλεγα.

-    Ρε την θεία Άννα. Μεγάλο αλάνι. Δεν το είχατε κάνει ποτέ στο παρελθόν με strapon;

-    Όχι ποτέ. Και δεν γνώριζα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο. Δεν έβλεπα τσόντες όπως εκείνη γιατί δεν το είχα ανάγκη είναι η αλήθεια. Σκέψου όμως την εικόνα. Η θεία σου που είναι πολύ θηλυκή σαν παρουσία, με το μεγάλο στήθος της, χωρίς σουτιέν, να φαίνονται οι καυλωμένες της ρώγες, που δεν τις είχα παρατηρήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή και με κάτι σαν πούτσο μέσα από το παντελόνι. Κάτι ξεκλείδωσε μέσα μου εκείνη τη στιγμή αλλά όχι τόσο δυνατό έτσι ώστε να θέλω να συμβεί κάτι εκείνη τη στιγμή. Όταν κατάλαβε ότι κατάλαβα τι είναι αυτό, με ρώτησε αν θέλω να το δω. Της αρνήθηκα αλλά εκείνη σηκώθηκε μπροστά μου και το έβγαλε έξω από το φερμουάρ.

-    Όπως συνέβη χθες το βράδυ, μεταξύ μας στο σαλόνι.

-    Ακριβώς έτσι. Τον κοίταζα, θυμάμαι, αποχαυνωμένη. Ήταν ότι πιο κοντινότερο σε πούτσα, που με είχε πλησιάσει το τελευταίο 5μηνο, νομίζω. Ήξερε ότι αν περίμενε από μένα να κάνω κίνηση, θα περίμενε ακόμη. Οπότε με έπιασε από τα μαλλιά και μου τον έβαλε με το ζόρι στο στόμα. Έκατσε πάνω στο πρόσωπο μου και μου γαμούσε το στόμα με το πλαστικό καβλί.

-    Strapon ρε μαμά.

-    Ναι, ναι, με το strapon. Αυτή η βιαιότητα, ήταν μάλλον αυτό που χρειαζόμουν και η Άννα το είχε καταλάβει. Όσο ήταν έτσι, έβγαλε ότι φορούσε από πάνω και το στήθος ήταν πολύ κοντά μου. Μου έπιασε τα χέρια και με ανάγκασε να της τα χουφτώσω. Τραβιόμουν αλλά με ένα χαστούκι με έπεισε. Το ήθελα πολύ είναι η αλήθεια. Και το χαστούκι για να συνέλθω αλλά και να ξανανιώσω της βυζάρες της. Αλλά σκέφτηκα να συνεχίσω αυτό το παιχνίδι της αρνητικότητας. Όταν το έβγαλε από το στόμα μου, πίστευε ότι απλά πλέον θα της καθόμουν. Εγώ όμως αντιστάθηκα και έκανα να πάω προς την κουζίνα. Νεύριασε, με πρόλαβε και με έριξε στα 4, μπροστά στον καθρέφτη, στο χολ. Και καλά εγώ δεν ήθελα για αυτό έκανα ότι αντιστεκόμουν.

-    Είσαι μεγάλη πουτάνα μαμά!

-    Τα είπαμε αυτά, μην τα ξαναλέμε. Αυτό που έβλεπα από τον καθρέφτη, ήταν εμένα στα 4, την κιλότα μου στα γόνατα, την θεία σου γυμνή από την μέση και πάνω, με τα υπέροχα βυζιά της να παλινδρομούνται έτσι όπως με πηδούσε, άγρια. Άκουγα τις βρισιές της, ένιωθα το μουνί μου να ανοίγει, παρόλο που το strapon, τελικά ήταν μικρού μεγέθους. Η αγαμία βλέπεις. Δεν θα πολυλογήσω. Το θέαμα, η αίσθηση του γαμησιού και πάλι μετά από τόσο καιρό και οι βρισιές που άκουγα, συνέθεσαν ένα coctail ηδονής. Έχυνα ασταμάτητα. Δεν ξέρω και εγώ πόση ώρα έχυνα. Και η πουτάνα δεν σταματούσε μέχρι να με δει να μην μπορώ άλλο. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Και μου έδωσε σχεδόν αυτό που έπρεπε. Ένα βιασμό από την αδερφή μου. Αυτό ήταν. Με ξεκλείδωσε σεξουαλικά.

-    Έχω μείνει και άφωνος και καυλωμένος full.

-    Τα βλέπω και τα δύο αγόρι μου.

Ένα ακόμη παθιασμένο φιλί, 2-3 λεπτών, το τρίψιμο που μου έκανε στη πούτσα μου, και οι εικόνες από την ιστορία που μου είπε, με έκαναν έτοιμο για αυτό που θα επακολουθούσε.

-    Μπορείς να μείνεις εδώ όλη την μέρα; Μπορείς να το κάνεις αυτό για την μαμά σου;

-    Εννοείτε. Εσύ είσαι η γυναίκα της ζωής μου. Εσύ έχεις προτεραιότητα.

-    Ωραία. Κάνε τα τηλεφωνήματα σου, σκέψου λίγο τι έχει συμβεί, τι άκουσες και τι σκέφτεσαι ότι θα συμβεί και έλα σε κάνα 5 λεπτό μέσα για να πιούμε καφέ και να κάνουμε και κάνα τσιγάρο.

-    Τσιγάρο; Μα εσύ δεν καπνίζεις!

-    Κάπνιζα πριν γεννηθείς. Και όπως και πολλά άλλα πράγματα που σταμάτησα να κάνω πριν παντρευτώ, έτσι και το τσιγάρο, θα το ξεκινήσω και πάλι. Χωρίς τον πατέρα σου, μπορώ να επιστρέψω σε πράγματα που με ικανοποιούσαν. Δεν μου έλειπαν γιατί η παρουσία του με γέμιζε. Τώρα πλέον μπορώ να έχω και τις παλιές μου συνήθειες και ένα κομμάτι του μέσα από εσένα.

Σηκώθηκε, φόρεσε μόνο το κιλοτάκι της, πήρε ένα από τα τσιγάρα μου και το άναψε, κοιτώντας με στα μάτια, προσπαθώντας να καταλάβει τι σκεφτόμουν. Για άλλη μία φορά, το μυαλό μου ήταν τόσο μπερδεμένο. Αυτή η γυναίκα ήταν κάτι άλλο στο μυαλό μου πριν λίγες ώρες και τώρα ήταν κάτι άλλο. Και μιλάμε για την μάνα μου την οποία γνώριζα επί 28 χρόνια. Και έτσι όπως ήταν, μόνο με το κιλοτάκι, βγήκε από το δωμάτιο και με άφησε μόνο μου, καυλωμένο και μπερδεμένο, στις σκέψεις μου.

(συνεχίζεται)

Θα ήθελα πολύ να έβλεπα τα σχόλια σας.(Copyright protected OW ref: 93391)