Με άφηναν να βλέπω

Δημοσιεύθηκε από xaris
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.03 (16 Votes)
Είμαι ο Χάρης, 34 χρόνων και  η ιστορία που θα πω έγινε όταν ήμουν 17 πάνω στης τρελές καύλες. Είμαι 1.70, 70 κιλά, κανονικό σώμα. Οι γονείς μου - ο πατέρας μου Γιάννης, ψηλός, αδύνατος, γυμνασμένο σώμα και αρκετά μεγάλη και χοντρή ψωλή, η μανούλα, Ελένη, λίγο πιο κοντή από εμένα, με αρκετά πιασιματάκια, γεμάτο κωλαράκι και αρκετά μεγάλα βυζιά με σκούρες ρόγες. Πολλές φορές τον έπαιζα για πάρτη της, είτε σε φορεμένα εσώρουχα, είτε την έπαιρνα μάτι όταν έκανε μπάνιο και κάποιες φορές που καταλάβαινα ότι γαμιόντουσαν, πήγαινα κρυφά, μπας και δω τίποτα και άλλες μόνο που άκουγα τα βογκητά της, έχυνα ποτάμια για πάρτη της. Εκεί αρχίζει η ιστοριούλα μου.

Κάποιες φορές, ήταν διακριτικοί όταν γαμιόντουσαν για να μην τους πάρω χαμπάρι, αλλά κάποιες άλλες, ενώ ήξεραν ότι είμαι σπίτι, βογκούσαν σαν τρελοί σαν να ήθελαν να τους ακούσω. Μια μέρα παραγγείλαμε απ έξω να φάμε για βράδυ και η ατμόσφαιρα ήταν κάπως. Ο πατέρας κάπως νευρικός, αλλά με ένα περίεργο χαμόγελο στο πρόσωπο του και η μανούλα αρκετά σέξι ντυμένη με ένα σχεδόν διάφανο νυχτικάκι, από μέσα δαντελωτό string και από πάνω τίποτα. Ελεύθερα τα βυζόμπαλα με της σκούρες ρόγες καυλωμένες. Καθώς τρώγαμε, με ρώτησαν αν θα βγώ, τους είπα όχι και ότι θα πάω να αράξω στο δωμάτιο μου. Τότε σα να χάρηκαν που τους είπα ότι θα κάτσω μέσα. Μετά από λίγη ώρα, πήγα στο δωμάτιο μου, ξάπλωσα και άρχισα να φαντάζομαι της ρώγες της μανούλας και καύλωσα αρκετά. Πριν αρχίσω να τον παίζω όμως, ακούστηκαν βογκητά και αυτή τη φορά αρκετά δυνατά. Σηκώθηκα ήσυχα να μην ακουστώ και άνοιξα την πόρτα του δωματίου μου. Απέναντι και λίγο πιο πέρα, η πόρτα της κρεβατοκάμαρας τον γονιών μου σχεδόν μισάνοιχτη, γι’ αυτό και τα δυνατά βογκητά.

Πήγα όσο πιο ήσυχα μπορούσα μπας και δω κάτι. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί! Ήταν  μέσα ήταν ο μπαμπάς ξαπλωμένος και η μαμά είχε καθίσει πάνω στο πρόσωπο του και της έγλειφε με λύσσα το μουνάκι, φρεσκοξυρισμένο με μια μικρή φουντίτσα ψηλά. Ο πούτσος του μπαμπά, πολύ καυλωμένος και κουνιόταν από την καύλα. Μετά από λίγο, γύρισε η μαμά σε στάση 69 και με μια κίνηση τον έβαλε όλο στο στόμα της μέχρι τα αρχίδια. Περιττό να σας πω ότι ο δικός μου πούτσος έσταζε χωρίς καν να τον ακουμπήσω. Αφού γλείφτηκαν καλά, σηκώθηκε ο μπαμπάς έριξε τη μαμά ανάσκελα στο κρεβάτι, της σήκωσε τα πόδια ψηλά και τον έβαλε βαθιά στο μουνάκι της. Τη γάμησε για λίγο έτσι μετά την έβαλε στα 4 αλλά με το πρόσωπο της να κοιτάει προς την πόρτα που ήμουν εγώ και άρχισε να τη γαμάει δυνατά. Εγώ τραβήχτηκα να μη με δουν, αλλά η καύλα δε με άφηνε να φύγω. Τον έβγαλα έξω από το μποξεράκι που φορούσα και άρχισα να τον παίζω δυνατά και έγερνα σιγά-σιγά μήπως δω κάτι. Βλέπω τη μανούλα να γαμιέται άγρια, το μπαμπά να της τραβάει τα μαλλιά και να κοιτάει επίμονα προς την πόρτα.

Εκεί ήταν που με είδε κιόλας, αλλά αντί να σταματήσει ή να πει κάτι, σα να είδα ένα πουτανίστικο χαμόγελο στο πρόσωπο της, σα να μου έλεγε «σ’ αρέσει;». Κόλλησα, έκανα πίσω, ενώ ταυτόχρονα έχυνα δυνατά. Όταν σταμάτησα, δεν άκουγα πια βογκητά και σκέφτηκα πως ίσως αλλάζουν στάση και πήρα το θάρρος να ξανακοιτάξω μέσα να δω τι κάνουν. Τότε βλέπω τη μανούλα μπροστά στην πόρτα γυμνή και με ρωτάει με μια όλο καύλα φωνή:

-    Έχυσες παλικάρι μου;

Πάγωσα. κοιτάω από πίσω, ήταν ο μπαμπάς ξαπλωμένος με τον πούτσο στο χέρι να τον παίζει πάνω κάτω. Τότε μου λέει η μανούλα «έλα μέσα» και μου άπλωσε το χέρι της. Κόλλησα. Σκύβει μου πιάνει το χέρι (αυτό που τον έπαιζα), με τα χυσιά και με τράβηξε μέσα. Με έβαλε να καθίσω σε μια καρέκλα και εκεί μου εξήγησε ότι ήξεραν ότι τον παίζω για πάρτη τους, ότι τους άρεσε αυτό και αν θέλω να καθίσω να τους δω να το κάνουν. Απλά κούνησα το κεφάλι. Πήγε πάλι στο κρεβάτι η μαμά και όπως ήταν όρθια, ενώ με κοιτούσε στα μάτια, άρχισε να κάθεται στον πούτσο του μπαμπά. Με τα πρώτα βογκητά ο πούτσος μου έγινε πέτρα πάλι και μου λέει η μανούλα με πουτανίστικο και ναζιάρικο ύφος:

-    Καύλωσε το παλικάρι μου; Θέλεις να τον παίξεις για την μανούλα; Κάνε το.

Τον έπιασα και άρχισα να τον παίζω, αλλά όχι δυνατά, δεν ήθελα να χύσω γρήγορα. Μετά από κάποιες στάσεις που έκαναν, σηκώνεται ο μπαμπάς όρθιος, την πιάνει από τα μαλλιά και τη φέρνει μπροστά μου να κάτσει στα 4 στο πάτωμα και να με βλέπει. Πήγε από πίσω της και από τα βογκητά της μανούλας κατάλαβα ότι της τον έβαζε στον κώλο. Το πρόσωπο της μανούλας ήταν το πολύ ένα μέτρο μακριά από τον πούτσο μου. Άρχισα να τον παίζω δυνατά, όπως τη γαμούσε ο μπαμπάς. Δεν άντεξα, έχυσα μια μεγάλη ποσότητα πάνω μου, αλλά και στο πάτωμα. Τότε όπως τη γαμούσε ο μπαμπάς, την πιάνει από τα μαλλιά και της λέει...

-    γλείψε τα χύσια του γιου σου από το πάτωμα πουτάνα!

Με κοίταξε για λίγο στα μάτια, έσκυψε κάτω ενώ άρχισε να γλείφει τα χύσια μου καθώς άρχισε να σπαρταράει και να χύνει δυνατά. Μετά από 2,3 χτυπήματα, άδειασε και ο μπαμπάς όλο το περιεχόμενο του στο κωλαράκι της μανούλας.(Copyright protected OW ref: 92941)