Αδέλφια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.79 (17 Votes)
Γεια σας, είμαι η Χαρά κι αποφάσισα να γράψω κι εγώ την ιστορία μου. Σπουδάζω στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, έχω ξανθό μαλλί ως τη μέση, ολοστρόγγυλα στητά βυζιά, κορμί λαμπάδα και πολύ προκλητικό κωλαράκι. Όλος αυτός ο συνδυασμός με έκανε να έρθω αντιμέτωπη με πολλές εμπειρίες και πολλές απολαύσεις. Είχα κάνει σχεδόν τα πάντα επάνω στον τομέα του σεξ. Ποτέ δεν έλεγα σε τίποτα όχι. Το σεξ είχε γίνει η πιο αγαπημένη μου συνήθεια, αφού είχα οποίον ήθελα και οπότε το ήθελα. Επιπρόσθετα έχω και 2 αδελφούς, μικρότερους μου που για λογούς οικονομικούς πέρσι που είχαν περάσει και οι 2 πανεπιστήμιο, ήρθαν να μείνουμε μαζί - είμαστε από επαρχία.

Όλα κυλούσαν φυσιολογικά, δε με ενοχλούσαν ούτε τους ενοχλούσα, μέχρι που όλα έγιναν πριν 1 περίπου χρόνο. Εκείνο τον καιρό, τα είχα με ένα συμφοιτητή μου και συχνά πυκνά κανόνιζα της Παρασκευές να πηγαίνω στο σπίτι του, που έμενε μόνος και περνούσαμε μαζί τα σαββατοκύριακα. Έτσι είχα κανονίσει και εκείνη την Παρασκευή. Πήγα λοιπόν στο σπίτι του όπως είχα κανονίσει, αλλά μετά από 2 ώρες τον ειδοποίησαν από δουλεία και χρειάστηκε να φύγει. Έτσι κι εγώ αποφάσισα να γυρίσω στο σπίτι μου. Γυρνώντας στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα τα έχασα. Βρέθηκα με ένα θέαμα που ποτέ δεν το περίμενα. Τα δυο αδέλφια μου γυμνά να κάθονται στον καναπέ σούπερ καυλωμένοι και να βλέπουν τσόντα. Τα έχασαν και οι 2 όπως φυσικά και εγώ. Κατάφερα να τους πω:

-    Τι κάνετε εκεί;

Είχαν παγώσει από των φόβο τους και οι 2. Κάθισα σε μια καρέκλα απέναντι τους, κρατούσα το κεφάλι μου και ψέλλιζα:

-    Τι κάνετε ρε κωλόπαιδα εκεί;

Μίλησε ο μεγάλος, φοβισμένος και σχεδόν έτυμος να βάλει τα κλάματα.

-    Απλά... απλά παίζαμε.

-    Τι παίζατε ρε μαλακές; Πηδιέστε μεταξύ σας!

-    Όχι… όχι απάντησαν μαζί.

-    Σε παρακαλώ πολύ, λέει ο μικρός, μην πεις τίποτα στους δικούς μας, σχεδόν κλαίγοντας.

-    Οκ… οκ δε θα αναφέρω τίποτα.

Ήθελα όμως να τους δώσω ένα μάθημα.

-    Δεν κάνετε κάτι μαζί;

-    Όχι! Απλά κάποτε τον παίζει ο ένας του αλλού, απαντά ο μικρός.
Βλέποντας τον μεγάλο του λέω επιτατικά.

-    Δείξε μου τι του κάνεις.

Αυτός χωρίς να πει κουβέντα, άπλωσε το χέρι και έπιασε τον καυλωμένο πούτσο του μικρού. Επικράτησε για λίγο παγωμάρα και σίγα-σίγα άρχισε να χαϊδεύει απαλά τον πούτσο του αδελφού μας. Δε μιλούσε κανείς. Και οι δυο έβλεπαν εμένα, περιμένοντας την επόμενη διαταγή μου. Καθόμουν απέναντί τους. Η ανάσα μου βαραίνει. Είχα αρχίσει να ερεθίζομαι αλλά δεν ήθελα να το δείξω.

-    Χάιδεψε του τα αρχίδια…

και αυτός υπάκουος άρχισε να του τα χαϊδεύει.

-    Έχεις γλείψει ποτέ πουτσα;… του λέω.

-    Όχι… μου απάντησε.

-    Κάνε το!

Τον πρόσταξα. Χωρίς διαμαρτυρία έσκυψε και άρχισε να φιλά απαλά τον κορμό του πούτσου του αδελφού μας, ενώ με κάρφωνε με το βλέμμα του. Ένιωθα το μουνάκι μου να καίγεται και τα υγρά μου να τρέχουν στα πόδια μου. Ο μεγάλος το κατάλαβε και μου λέει:

-    Έλα... έλα να μου δείξεις πώς να τον γλείψω.

Είχα μαρμαρώσει. Σηκώθηκε, ήρθε κοντά μου με πήρε από το χέρι και μου λέει το ίδιο. Γονάτισα μπροστά στον ερεθισμένο πούτσο του μικρού, το έπιασα στα χέρια μου και σαν τρελή άρχισα να γλείφω, να γλείφω αυτόν τον υπέροχο πούτσο που είχα στο στόμα μου. Ο μεγάλος με γρήγορες κινήσεις βρέθηκε πίσω μου, ξάπλωσε στο πάτωμα, παραμέρισε το εσώρουχο μου, έβαλε τη γλωσσά του πάνω στο υγρό μουνάκι μου και άρχισα να γλείφει και να πίνει τους χυμούς μου. Χύνω ασταμάτητα. Συνέχισε να γλείφει τα μουνόχειλα μου, πηγαίνοντας γύρω απ’ την κλειτορίδα και σε κάποιες στιγμές άρχισε να βάζει τη γλώσσα του όσο πιο βαθιά μπορούσε στο μουνί μου και να τραβά τα υγρά στο στόμα του. Ο μικρός με παίρνει από το κεφάλι και με δύναμή άρχισε να μου γαμάει το στόμα και να μου λέει:

-    Αδελφούλα είσαι γλύκα, είσαι καύλα…

και να νιώθω το καυλί του να μου σκίζει το στόμα. Δεν άργησε και μου γέμισε το στόμα με χύσια, τα οποία με μεγάλη απόλαυση δέχτηκα. Σηκώθηκε και ο μεγάλος αδελφός, με σήκωσε, με πήρε στην αγάλια του και με πήρε στο κρεβάτι. Με ξάπλωσε και μου έβγαλε όλα τα ρούχα. Ξάπλωσαν και οι 2 δίπλα μου ο ένας από την μια μεριά και ο άλλος από την άλλη και άρχισαν να με γλείφουν, να γλείφουν όλο μου το σώμα. Ήθελαν να γευτούν κάθε εκατοστό του κορμιού μου και εγώ να βρίσκομαι σε πρωτόγνωρες ερωτικές διαθέσεις. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Να σπαρτάρα όλο μου το κορμί με τα άγγιγμά των αδελφών μου να επιζητώ τα φιλιά τους και να ξέρω πως δυο υπέροχες πούτσες, με ποθούν σαν τρέλες. Δεν άντεξα και τους φώναξα:

-    Σας θέλω! Σας θέλω πολύ και τους δυο. Θέλω να με κάνετε την πουτάνα σας! Θέλω να με γαμήσετε πολύ.

Μου άνοιξε τα πόδια ο μεγάλος και χωρίς δεύτερη κουβέντα, έβαλε το υπέροχο μεγάλο του καβλί μέσα στο πεινασμένο μουνάκι μου. Τ’ αρχίδια του χτυπούσαν δυνατά πάνω μου και τα άκουγα ξεκάθαρα. Το μουνί μου είχε περιτυλιχτεί γύρω από το εργαλείο του. Με πήδαγε σα ζώο. Σκληρά και με μανία. Το κρεβάτι έτριζε τόσο πολύ και έδενε τέλεια με τους ήχους του γαμησιού μας. Ο μικρός να γλείφει και να φιλά τα στήθη μου και να μουρμουρίζει:

-    Αδελφούλα είσαι υπέροχη, είσαι δικιά μας και θα σε γαμάμε εμείς τώρα.

Οπός με γαμούσε ο μεγάλος αδελφός, έβγαλε το καυλί από το μουνάκι μου, μου το έδωσε στο στόμα και έγνεψε στον μικρό να αρχίσει αυτός να με πήδα. Είχα τρελαθεί από καύλα, και ρούφαγα και έπαιζα ταυτόχρονα με το καβλί του μεγάλου μου αδελφού. Με τόση καύλα και με τέτοιους πούτσους, δεν άργησα να πω ότι χύνω. Έβγαλαν και οι 2 τα καυλιά τους έξω και χύσαμε μαζί ταυτόχρονα και οι 3. Αυτοί έχυσαν σε όλο μου το πρόσωπο και εγώ προσπαθούσα να γευτώ τα χύσια και των 2. Ξάπλωσαν εξουθενωμένοι διπλά μου και οι 2 και να με φιλάνε στο στόμα χωρίς να τους νοιάζει που γεύονταν τα δικιά τους χύσια. Σε λίγο ήταν και οι 2 πανέτοιμοί και καυλωμένοι. Ξάπλωσέ ο μικρός και μου ζήτησέ ο μεγάλος να καθίσω πάνω στο καυλί του μικρού.

Κάθισα με ευχαρίστηση. Σε λίγο ήρθε ο μεγάλο από πίσω μου και μου ψιθύρισε…

-    θα σε πηδήξουμε όπως τις πουτάνες στις τσόντες που βλέπουμε…

και με δύναμη έβαλε το καυλί του μέσα στο κωλαράκι μου. Ένοιωθα να με ξεσκίζουν στα δυο, το κορμί μου όλο να καίγεται και να φωνάζω ότι λατρεύω τα αδέλφια μου, και αυτοί να πηδάνε σα ζώα. Σκληρά και με μανία και να φωνάζουν πως έχουν την πιο καύλα αδελφή.

-    Σε λίγο θα σε χύσω, ακούω.

-    Γεμιστέ με σπέρμα το στόμα μου!

-    Παρ’ τα, παρ’ τα πουτανάκι μου…

μου γέμισαν το στόμα με τα χύσια τους και να τα γλείφω. Τα καταπίνω και ουρλιάζω από την ένταση και ευχαρίστηση.

-    Σας ευχαριστώ γαμιάδες μου…

ψιθύρισα και με φίλησαν. Οι γλώσσες μας, βρεθήκαν δεμένες στα στόματα των άλλων.(Copyright protected OW ref: 92828)