Διακοπές με τη θεία

Δημοσιεύθηκε από georgos22
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.14 (7 Votes)
Καλησπέρα σας. Η ιστορία ξεκινά κάπου τον Αύγουστο σε ένα νησί των Κυκλάδων. Έχοντας πάει διακοπές με τη θεια μου, η όποια είναι 43 χρόνων, μελαχρινή, αδύνατη, με ωραίο στήθος και κώλο. Όλα ξεκίνησαν από ένα τηλέφωνο που δέχτηκα και μου είπε να πάω μαζί της διακοπές μια εβδομάδα. Έτσι είπα το ναι. Φτάσαμε εκεί και μας έδωσαν δωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Ταχτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο, κάναμε ένα ντους και ξεκινήσαμε για ένα βραδινό ποτό.

Την επόμενη το πρωί, ξύπνησα πρώτος και όπως γυρνώ να κοιτάξω, βλέπω ότι έχει βγει λίγο έξω από το ραντάκι το βυζί της. Καυλώνω επιτόπου και πάω στο μπάνιο και τραβώ μια μαλακία. Ξυπνάει κι εκείνη, ντυνόμαστε και πάμε στην παραλία. Εκεί καθώς κολυμπούσαμε με ρώτησε αν έχω καμιά κοπέλα αυτό το διάστημα. Απάντησα κατάλληλα και αντέστρεψα την ερώτηση προς εκείνη. Μου πε πως δεν έχει κάτι εδω και καιρό και πως θέλει έναν άνθρωπο να περάνε καλά. Εκεί τελείωσε η συζήτηση μας. Το βράδυ λοιπόν, βγαίνουμε και τα πίνουμε. Φορούσε ένα μαύρο κοντό φόρεμα και δε φορούσε σουτιέν από μέσα. Εγώ τα είχα παίξει.

-    Πω, πω τι θεια έχω εγώ. Μια κουκλάρα… της λέω.

-    Στάματα να με κολακεύεις μικρέ!

Η νύχτα περνούσε ωραία. Γυρνώντας μέσα από τα σοκάκια, λίγο το ποτό, κάτι σφηνάκια, ήταν λίγο θολωμένη, έτοιμη για όλα, περπατούσαμε αγκαλιά και η συζήτηση έφτασε πάλι στο ερωτικό κομμάτι.

-    Θεια σταμάτα, δε μπορώ, έχω ανάψει!

-    Μ… και είναι κακό αυτό;

-    Όχι αλλά πως θα σβήσω;

-    Θα σε σβήσω εγώ…

μου λέει. Μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο, με πιάνει, με φιλάει και με γλείφει στο λαιμό. Αρχίζω, την ξεντύνω, την αφήνω με το string και την πετώ στο κρεβάτι. Αρχίζω και τις γλείφω τα πόδια και ανεβαίνω προς τα πάνω. Περιποιούμαι το στήθος της και κατεβαίνω και της βγάζω το string και της κάνω γλειφομούνι. Φώναζε « χύνω, χύνω… » συνέχισε και αφήνει τα υγρά στο στόμα μου. Εκείνη τη στιγμή έρχεται, παίρνει το καυλί μου στο στόμα της και το βάζει βαθιά μέσα της. Την πιάνω τη ρίχνω και της τον βάζω μέσα.

-    Ψωλαρά μου συνέχισε!

Τη γυρνάω στα 4, της τον βάζω πάλι μέσα και επιτόπου δυο δάκτυλα στον κώλο.

-    Θα χύσω… μου φώναζε.

-    Χύσε μωρή ξεκωλιάρα…

της είπα και με μια απότομη κίνηση της τον βάζω στον κώλο.

-    Τι έχανα τόσο καιρό…

έλεγε, ενώ της έριχνα κάποιες σφαλιάρες στα κωλομάγουλα. Αφού έχυσε, γυρνά, τον παίρνει στο στόμα της και μου λέει…

-    τα θέλω όλα μέσα.

Της χύνω το στόμα και τα καταπίνει όλα. Ξαπλώσαμε αφού κάναμε ντουζάκι γυμνοί και κάπως έτσι πέρασα τις διακοπές μου.(Copyright protected OW ref: 92957)