Η πρώτη πίπα στον αδερφό μου

Δημοσιεύθηκε από maria1992
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.10 (24 Votes)
Γεια σας, είμαι η Μαρία, 23 ετών και η ιστορία που θα σας γράψω έγινε πριν κάποιους μήνες. Όλα ξεκίνησαν όταν γύρισα ένα βράδυ από νυχτερινή έξοδο με την παρέα μου. Μετά από αρκετό ποτό και πολλά κερασμένα σφηνάκια, έφτασα έξω από το σπίτι μου, έβαλα το κλειδί στην πόρτα και άνοιξα σιγά-σιγά για να μην κάνω θόρυβο. Οι γονείς μου εκείνη την περίοδο ήταν στο χωριό. Για να μη σας πολυλογώ, με το που μπήκα στο σπίτι άκουσα φωνές από το δωμάτιο του αδερφού μου. Όσο πλησίαζα τόσο πιο έντονες γίνονται. Η πόρτα του δωματίου του ήταν μισάνοιχτη και τι να δω! Τον αδερφό μου με την κοπέλα του να γαμιούνται, αυτή στα τέσσερα στο κρεβάτι κι αυτός όρθιος από πίσω της να τη γαμάει.

Δεν είχα και πολύ καλή οπτική επαφή αλλά άκουγα τα κορμιά τους και τον ήχο που έκανε ο πούτσος του καθώς έμπαινε μέσα της. Στην αρχή ντράπηκα, αλλά αντί να πάω στο δωμάτιό μου έσκυψα λίγο έτσι ώστε να τους βλέπω από τον καθρέφτη που είχε στο ντουλάπι του δωματίου του πλέον έβλεπα καθαρά τον πούτσο του να μπαινοβγαίνει στο μουνί της. Το μουνί μου είχε γίνει μούσκεμα από το θέαμα που έβλεπα. Είχα αρχίσει είδη να τρίβομαι και είχα καυλώσει απίστευτα. Αυτός συνέχιζε να τη γαμάει και να τη βρίζει. Μετά από λίγο που άλλαξαν στάση κι έβγαλε τον πούτσο τού από μέσα της, έπαθα σοκ. Ήταν τεράστιο! Τον έπαιζε και της είπε να το πάρει στο στόμα. Τα χείλη μου είχαν στεγνώσει αλλά το μουνί μου έσταζε κυριολεκτικά. Σηκώθηκα όρθια, ανέβασα τη φούστα μου, έκανα στην άκρη το εσώρουχο μου, έχωσα ένα δάχτυλο στο υγρό μου μουνί και άρχισα να μαλακίζομαι. Συγχρόνως δάγκωνα τα χείλη μου για να μη βγάλω κραυγή. Καθώς περνούσε η ώρα και έβαζα πιο πολλά δάχτυλα μέσα μου και είχα πλέον αφεθεί στην καύλα που ένιωθα, διασταυρώθηκαν τα βλέμματα μας στον καθρέφτη.

Είδε που είχα σηκώσει τη φούστα μου και γαμούσα το μουνί μου με τα δάχτυλά μου. σταμάτησε για λίγο αλλά μετά συνέχισε σαν να μη με είδε. Τη γαμάει πιο άγρια, τη χτυπάει και τη βρίζει. Με αργά βήματα πήγα προς την κεντρική πόρτα έκανα θόρυβο και καλά μόλις γύρισα, δεν ήμουν σίγουρη ότι με είχε δει και πήγα γρήγορα στο δωμάτιο μου. Καθώς άρχισα να γδύνομαι και είχα μείνει μόνο με τα εσώρουχα, ανοίγει η πόρτα του δωματίου μου. Φόραγε μόνο το μποξέρ του και ήταν ακόμα καυλωμένος, καθώς το σχήμα του πούτσου του φαινόταν.

-    Τι έγινε μικρή, γύρισες;

-    Ναι, πριν λίγο…

απάντησα και δεν είχα πάρει τα μάτια μου από το μποξεράκι του.

-    Τι κοιτάς;

-    Τίποτα…

Απαντάω και συνέχιζα να κοιτάω τον πούτσο του. Με μια κίνηση, κατεβάζει το μποξέρ, παίζει με τον πούτσο του και μου λέει…

-    αυτό δεν κοιτάς όπως και πριν;

Μου πιάνει το χέρι, το ακουμπάει στον πούτσο του και μου λεει:

-    Σ… είναι η Έλενα δίπλα.

Συγχρόνως είχε αρχίσει να τρίβει το μουνί μου και με έσπρωξε να κάτσω στο κρεβάτι μου. Μου έπιασε το κεφάλι και το έφερε κοντά στον πούτσο του. Τα είχα χάσει εντελώς. Το μόνο που έκανα αυθόρμητα ήταν να ανοίξω το στόμα μου και μου το γέμισε με τον πούτσο του το έσπρωξε μέσα και δάκρυσα καθώς με έπνιξε. Άρχισα να του παίρνω πίπα. Ένιωθα το στόμα μου συνέχεια μπουκωμένο και δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Μετά από λίγο ένιωσα τα καυτά υγρά του στο στόμα μου.(Copyright protected OW ref: 90496)