Λίγα μέτρα μακριά

Δημοσιεύθηκε από Biboy25
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.33 (20 Votes)
Κατέβηκα τρέχοντας τις σκάλες του σπιτιού γιατί είχα ήδη αργήσει πολύ. Άλλος ένας βαρετός και τυπικός καφές με περίμενε με άτομα που έβλεπα μια στο τόσο και δεν είχα και ιδιαίτερη όρεξη να βλέπω πιο συχνά. Βγήκα από την εξώπορτα και με βιαστικό βήμα απομακρυνόμουν από το σπίτι μου που είχα αφήσει άδειο. Η μάνα μου επαρχία για 2 μέρες, ο πατέρας μου σε δουλειές και η αδερφή μου δεν είχα ιδέα που ήταν. Μέσα στο λεωφορείο και καθώς συλλογιζόμουν την ώρα που θα κάνω να φτάσω μιας και δεν ήξερα ακριβώς τι ώρα είναι πάω να βγάλω το κινητό μου από την τσέπη του μπουφάν μου. Πουθενά! Ως συνήθως το είχα ξεχάσει σπίτι! Εκνευρισμένος και με διάθεση φονική κατεβαίνω στην αμέσως επόμενη στάση και ξεκινάω να γυρίσω με τα πόδια σπίτι, κοντά είμαι σκέφτηκα ας το πάω με τα πόδια. Γύρω στα 15 λεπτά αργότερα βλέπω το σπίτι μου από μακριά. Κλειστά πατζούρια και το αμάξι του πατέρα μου από κάτω παρκαρισμένο κάπως πρόχειρα. Δεν δίνω και πολύ σημασία μιας και θεώρησα πως θα νύσταζε και τον ενοχλούσε ο απογευματινός ήλιος.

Ανεβαίνω πάνω και με ελαφρώς λιγότερο θόρυβο από το κανονικό μπαίνω σπίτι για να μην τον ενοχλήσω. Κατευθύνομαι προς το δωμάτιο μου προσπερνώντας το δικό του με ταχύ βήμα. Και τότε τους άκουσα. Πνιχτές ανάσες και γελάκια ερχόταν από το δωμάτιο του με την πόρτα να μην είναι καν εντελώς κλειστή. Ίσα-ίσα την είχαν γύρει να ακουμπήσει στο τέρμα της χωρίς να είναι κλειστή αλλά και χωρίς να μπορείς να δεις. Πάγωσα εκεί που ήμουν. Οι ήχοι είχαν έναν ξεκάθαρο ερωτικό τόνο και από μέσα μου ένιωθα τρελή ικανοποίηση που θα είχα την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό να ικανοποιήσω την πιο βαθιά μου επιθυμία. Nα πάρω μάτι! Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα κυριολεκτικά με την ταχύτητα του φωτός σχεδόν. Όμως δεν άργησε να έρθει και η δεύτερη. Ντροπή του να φέρει τη γκόμενα ή την ξεπέτα του μέσα στο σπίτι. Κανένας σεβασμός! Ξεπέρασα τον αρχικό μου θυμό γιατί η καύλα επικράτησε και πάω σιγά-σιγά στο δωμάτιό μου. Στέλνω ένα γρήγορο μήνυμα σε όσους με περίμεναν πως μου έτυχε κάτι ξαφνικό και δεν θα τα καταφέρω να πάω. Γδύνομαι εντελώς και παρατηρώ τον πούτσο μου να έχει φουσκώσει σε μεγάλο βαθμό χωρίς όμως να είναι καυλωμένος.

Βάζω μια φόρμα στα γρήγορα χωρίς μποξεράκι φυσικά να μπορώ να τον παίξω άνετα και ξεκινάω την αθόρυβη προσέγγιση της πόρτας! Φιλιά και μερικές ανάσες ήταν αυτό που άκουσα αρχικά. Υγρά γλωσσόφιλα και ήχοι απόλαυσης καθώς και το μικρό τρίξιμο του κρεβατιού που υποδήλωνε μια μικρή κίνηση. Άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου και τις ρόγες μου που ήταν πέτρα και ένιωσα το εργαλείο μου να σκληραίνει στα χέρια μου σε έντονο βαθμό. Έσκυψα να δω από την κλειδαρότρυπα αλλά το μόνο που κατάφερα να δω ήταν τον πατέρα μου χωρίς μπλούζα με ένα μαύρο μποξεράκι να είναι πάνω από κάποια που μόνο τα τυλιγμένα γύρω από τη μέση του πόδια της μπορούσα να δω. Έτριβαν τα σώματα τους δυνατά και φιλιόντουσαν σαν να ήταν πεινασμένοι ο ένας για τον άλλον. Σηκώθηκα και άρχισα να ικανοποιώ και τα αρχίδια μου που έφταναν στα όρια του ελαφρού πόνου από την καύλα. ο πούτσος μου με το αυξανόμενο πάχος του στεκόταν από πάνω κάγκελο και τότε άκουσα τις πρώτες λέξεις:

-    Μου έλειψες…

της λέει ο πατέρας μου.

-    Εμένα να δεις!...

λέει η άλλη όλο νόημα και προφανώς αναφερόταν στον πούτσο του έτσι όπως το είπε.

-    Άσε με να σου φάω λίγο το μουνάκι μωρό μου!

-    Μ… αμέσως!

Εγώ τρελαμένος απ’ έξω άρχισα να νιώθω παράξενα, διότι η φωνή της αν και βαθιά έτσι όπως μιλούσε μου φάνηκε οικεία. Η καρδιά μου άρχισε να ανεβάζει παλμούς χωρίς να ξέρω το γιατί.

-    Άνοιξέ το με τα χεράκια σου μωρό μου να δω μέσα σου…

της το φτύνει δυνατά και ρουφούσε το σάλιο του από μέσα της και της το έφτυνε πάλι μέσα... και πάλι και πάλι. Αυτή να κάνει "μ…" και εγώ να γίνομαι όλο και πιο ανήσυχος.

-    Άνοιξε το καλά σου είπα…

και πέφτει μια ελαφριά σφαλιάρα. Οι ήχοι από το γλειφομούνι που της έκανε ήταν δυνατοί. Το δάγκωνε, το ρουφούσε, το γάμαγε με τη γλώσσα του και έτριβε όλη του τη μούρη πάνω στο μουνί της. Έσκυψα ξανά να δω και είδα τον κώλο του προς το μέρος μου με τα βαριά του αρχίδια να κρέμονται από κάτω και το κεφάλι του να είναι σφιγμένο ανάμεσα στα πόδια της. Γνωστά πόδια!

-    Χύνω ΜΠΑΜΠΑ μου, χύνω, χύνω!

Αν με είχε χτυπήσει κεραυνός ίσως να ήμουν σε καλύτερη κατάσταση. Η καρδιά μου έκανε ένα μπαμ που μέχρι και τώρα νομίζω πως ακούστηκε. Λύθηκαν τα γόνατά μου και το καυλί μου έπεσε σε δευτερόλεπτα. Ήμουν το πολύ 3 μέτρα μακριά από την αδερφή μου που έχυνε στο στόμα τον πατέρα μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Είχα κοκαλώσει. Το ίδιο όμως άρχισε να κάνει και ο πούτσος μου ξανά. Πιο γρήγορα απ’ ότι πριν. Το σοκ έγινε έξαψη και αποφάσισα να μείνω.

-    Μπράβο το μωρό μου, χαλάρωσε λίγο τώρα.

-    Όχι, όχι σειρά μου, έλα ξάπλωσε…

του λέει. Εκεί ξαναείδα μετά από πολύ καιρό την ψωλάρα του πατέρα μου: 19cm, χοντρή που να μην κλείνει γύρω από την παλάμη του και στητή τόσο πολύ που μαρτυρούσε πολλά για τη σκληρότητά της. Η αδερφή μου, 20 χρονών, μελαχρινή και με απίθανο σώμα, κατέβηκε χαμηλά, προσφέροντάς μου μια απίθανη θέα του κώλου της και του λείου μουνιού της που γυάλιζε.

-    Σίγα σιγά μανάρι μου, θα τον πάρεις όλο, δικός σου είναι, της λέει. Πω, πω μωρό μου με τρελαίνεις, παρ’ τον λίγο πιο βαθιά. Έτσι, ναι, ναι να σου γαμάω το στοματάκι!

Την είχε πιάσει από τα μαλλιά και την κάρφωνε με απίστευτη δύναμη πάνω στο καυλί του. Η μικρή κόντευε να σκάσει αλλά συνέχιζε να τον τρώει χωρίς παράπονο. Τη σταματάει απότομα και τον βγάζει από το στόμα της. Την κρατάει από τα μαλλιά με το ένα χέρι και με το άλλο της δίνει πουτσοσκάμπιλα και την κοιτάει στα μάτια.

-    Θέλω να σε σκίσω καύλα μου!

-    Κι εγώ πολύ!

-    Ξάπλωσε πουτανάκι μου.

Τη βάζει από κάτω και γονατίζει ανάμεσα στα πόδια της, φτύνει το πουτσοκέφαλο του και άρχισε να της κάνει πινέλο δυνατά.

-    Θες να μπω μωρό μου;

-    Ναι σε παρακαλώ!

-    Όχι αν δεν μου πεις πόσο το θες.

-    Έλα μπες! Δε βλέπεις ότι τρέμει η τρύπα μου από το πόσο σε θέλω;

-    Θες να σε γαμήσει δυνατά ο μπαμπάκας μωράκι μου;…

της λέει, σταματάει το πινέλο και ευθυγραμμίζει το καυλί του στην τρύπα της.

-    Σε παρακαλώ, μη με βασανίζεις άλλο. Πήδα με!

Ένα δυνατό του κάρφωμα έχει στείλει το καυλί του βαθιά μέσα στα σωθικά της. Τα "αχ" που έκαναν αδυνατώ να τα περιγράψω με λόγια. Βαθιές φωνές, γεμάτες ένταση, καύλα και ανακούφιση.

-    Καις μωρό μου! Τι τρύπα είναι αυτή; Τι πάτος είναι αυτός;

-    Σκίσε με! Τρύπα μου τη μήτρα με την ψωλάρα σου.

Τ’ αρχίδια του χτυπούσαν δυνατά πάνω της και τα άκουγα ξεκάθαρα. Το μουνί της είχε τσιτώσει γύρω από το εργαλείο του και έτρεχε υγρά. Την πήδαγε σα ζώο. Σκληρά και με μανία. Το κρεβάτι έτριζε τόσο πολύ και έδενε τέλεια με τους ήχους του γαμησιού τους και ο πούτσος μου έσταζε στο πάτωμα όσο τον έπαιζα.

-    Αχ… εκεί, εκεί. Πιο δυνατά εκεί που με ακουμπάς αλλά πιο δυνατά. Χύνω χυνω…

-    Χύσε πάνω στο πουτσοκέφαλο μου μωράκι μου!

Εκεί χαλάρωσε και ο ρυθμός λιγάκι. Βγήκε από μέσα της και ξάπλωσαν ο ένας δίπλα στον άλλο.

-    Πραγματικά με έχεις ανοίξει στα 2, του λέει.

-    Και που είσαι ακόμα!

Την τραβάει πάνω του και εκείνη τον καβαλάει σε βαθύ κάθισμα και βουλιάζει το καυλί του μέσα της. Άρχισε να την καρφώνει δυνατά και εκείνη να βογκάει όλο καύλα. Εκεί μου ήρθε να χύσω αλλά κρατήθηκα. Ήθελα να συγχρονιστώ μαζί τους. Έσκυψα ξανά. Την είδα να είναι από πάνω και να κάνει κυκλικές κινήσεις με τη μέση της. Με το μυαλό μου φαντάστηκα το καυλί του πατέρα μου να κάνει κυκλικές κινήσεις μέσα στον κόλπο της και να την αγγίζει στα τοιχώματά του. Τ’ αρχίδια μου άρχισαν να βράζουν και απ’ ότι κατάλαβα του πατέρα μου το ίδιο διότι τα βογκητά του ερχόταν όλο και πιο γρήγορα.

-    Ξάπλωσε μπρούμυτα πουτανάκι μου.

Εκείνη κατέβηκε από πάνω του και ξάπλωσε. Εκείνος πήγε από πίσω της και της σήκωσε ελαφρώς τη μέση και καρφώθηκε μέσα στο μουνί της δυνατά. Εκείνη έσκουζε και αυτός την κάρφωνε.

-    Κι άλλο, κι άλλο μπαμπά μου... πιο βαθιά!

-    Κοντεύω μωράκι μου, θα σε χύσω!

-    Κι εγώ! Γέμισε μου τον πάτο με το σπέρμα σου. Κάψε με βαθιά μέσα μου.

-    Σε χύνω μωρή καριόλα. Παρ’ τα, παρ’ τα! Σε γκαστρώνει ο πατέρας σου πουτανάκι μου.

Κι εκείνη να χύνει μαζί του και απλά να ουρλιάζει από την ένταση. Ταυτόχρονα εγώ εκτόξευα πίδακες καυτού σπέρματος παντού. Δεν τέλειωνα με τίποτα. Αφού βρήκα την ανάσα μου αποφάσισα να κοιτάξω μια τελευταία φορά να κρατήσω την εικόνα τους καλά μέσα μου. Δεν είχαν αλλάξει στάση. Με το δάχτυλό του που έχωνε ξανά και ξανά μέσα της την τάιζε το σπέρμα του. Ένιωθα τέλεια. Είχαμε χύσει και οι 3 μαζί τόσο κοντά ο ένας στον άλλον. Γρήγορα πήγα στο δωμάτιο που και έφυγα πολύ αθόρυβα για μια χαλαρή βόλτα μόνος μου και με την ικανοποίησή μου που είχε φτάσει κορυφή.(Copyright protected OW ref: 89954)