Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ο Κύριος Αντρέας, η Άννα και οι πελάτες του

Την επόμενη μέρα η Άννα ξύπνησε στο κρεβάτι των δύο αγροτών. Μάζεψε τα ρούχα της, έκανε ένα μπάνιο και πήρε το τηλέφωνό της από το γραφείο τους χαιρετώντας τους. Πήρε στα χέρια της τη συμφωνία και επέστρεψε στο γραφείο του κύριου Αντρέα. Πήγε στο γραφείο του και κάθισε δίπλα του. Του έδειξε την συμφωνία ενώ εκείνος είχε το χέρι του πάνω στο πόδι της. Ήταν εμφανώς ικανοποιημένος και το έδειχνε το χαμόγελό του. Θα την επιβράβευε με ένα εφάπαξ ποσό της τάξεως των 500 ευρώ για αυτή τη συμφωνία. Όμως ήθελε να την πηδήξει κιόλας. Ξεκούμπωσε το φερμουάρ του  και έβαλε το χέρι της πάνω στην ψωλή του. Άρχισε να του τον παίζει λέγοντας του όμως ότι σήμερα μόνο θα τον γλείψει καθώς οι τρύπες της πονάνε από το χθεσινό βράδυ. Γονάτισε στα πόδια του, κάτω από το γραφείο και τον ρούφηξε ολόκληρο. Προσπαθούσε μέσα από το άνοιγμα του παντελονιού του να του χουφτώσει και τα αρχίδια. Εκείνος φώναξε μέσα την Μαρία και του ζήτησε να του φτιάξει ένα δεύτερο καφέ την ώρα που η Άννα τον ρουφούσε. Η Μαρία γνωρίζοντας τι συμβαίνει αφού είχε δει την Άννα να μπαίνει στο γραφείο του τον φτιάχνει και τον φέρνει χαμογελώντας. Μετά από λίγο αδειάζει τα αρχίδια του στο στόμα της Άννας. Αφού του καθαρίζει την ψωλή με την γλώσσα της σηκώνεται και πάει στην τουαλέτα να καθαριστεί.

Μετά από περίπου μια ώρα τη φωνάζει ο κύριος Αντρέας στο γραφείο του. Σήμερα θα σχολάσεις πιο νωρίς της λέει. Θα δούμε ένα πελάτη και μετά θα φύγεις γιατί θα πας να τον βρεις βράδυ. Είναι ιδιοκτήτης μπαρ οπότε δεν μπορείς να τον βρεις άλλη ώρα. Εγώ δε μπορώ να έρθω γιατί θα γκρινιάζει η γυναίκα μου. Παρόλο που ήταν η πρώτη της φορά δε φοβόταν που θα πήγαινε μόνη της. Ίσα-ίσα ευελπιστούσε ότι αυτή τη φορά δε θα ήταν αναγκασμένη να γαμηθεί με τους πελάτες του αφεντικού της.

Θυμήθηκε όμως και τον Γιώργο. Εδώ και μέρες ήξερε ότι σήμερα θα πήγαιναν να ψωνίσουν μαζί στο εμπορικό κέντρο και μετά για δείπνο. Θα έπρεπε να το ακυρώσει. Ένα ακόμη πρόβλημα ενώ ακόμη δεν του έχει απαντήσει στις χθεσινές κλήσεις και ακόμη δεν είχε σκεφτεί καν τι δικαιολογία θα του έλεγε. Αποφάσισε να τον καλέσει. Αφού του ζήτησε συγγνώμη, του είπε ότι είχε πολλή δουλειά του ζήτησε να πάνε το μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο, πράγμα και το οποίο έγινε, αφού πέρασε και την πήρε από το γραφείο. Προσπάθησε να αναδομηθεί όσο μπορούσε. Μετά το εμπορικό κέντρο αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του. Είχε μέρες να την γευτεί και του είχε λείψει. Μόνο που όταν έγλειφε το μουνάκι της αυτό μύριζε περίεργα. Και ήταν ιδιαίτερα κόκκινο. Μετά το τέλος τη ρώτησε αν είχε κάποιο πρόβλημα και αυτή τα έριξε σε ένα καινούριο εσώρουχο που πήρε από κινέζικο και της προκάλεσε ερεθισμό. Έδειξε ότι την πίστεψε.

Δεν την είχε πιστέψει. Είχε δει και τον κώλο της ξεσκισμένο και τα κωλομέρια της ολοκόκκινα. Κάτι άλλο είχε γίνει χτες το βράδυ και κάπου πήγαινε το μυαλό του. Απλά δεν της το είπε ακόμη, το κράτησε για τον εαυτό του. Η Άννα ενημέρωσε το Γιώργο ότι έπρεπε να την πάει σπίτι της για να ντυθεί, καθώς ο λόγος που σχόλασε πιο νωρίς ήταν απλά γιατί θα πήγαινε το βράδυ για δουλειά. Τη ρώτησε αν θα είναι μόνη ή με το αφεντικό της καθώς δεν πολυσυμπαθούσε τον κύριο Αντρέα, του φαινόταν κάπως πρόστυχος. Το ότι θα ήταν μόνη τον ανακούφισε. Δεν του είπε το όνομα του μπαρ. Κακώς, αν του το έλεγε μπορεί και εν τέλει να την απέτρεπε από το να βρεθεί εκεί καθώς ήταν κοντά στην γειτονιά του και ήξερε ότι δεν ήταν ένα συνηθισμένο μπαράκι. Είχαν συμφωνήσει ότι θα τον καλούσε την επόμενη μόλις ξυπνούσε.

Αμόρε. Το όνομα του. Δεν προμήνυε ένα απλό μπαρ. Θα το διαπίστωνε μόλις περνούσε την πόρτα. Σκοτεινιά. Παρακμή. Πελάτες 50ρηδες και 60ρηδες. Μερικές ξένες σερβίρουν ποτά και μάλλον κάνουν κονσομασιόν. Η μόνη ελληνίδα, μια μπαργούμαν 40ρα, την κοιτάει από πάνω ως κάτω. Ένας διάδρομος στην άκρη του με δύο μπράβους να τον προσέχουν. Ο ορισμός του κωλόμπαρου. Άμα το ήξερε δε θα ερχόταν. Την φοβίζει ο χώρος. Και σίγουρα δε θα ντυνόταν όπως είχε ντυθεί. Φαντάστηκε ότι θα πάει σε ένα απλό μπαρ οπότε αποφάσισε να φορέσει κάτι πιο σέξι. Ένα μίνι μαύρο φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ, ψηλές κάλτσες, μπότες ψηλοτάκουνες μέχρι το γόνατο με 12ποντο τακούνι. Παρόλα αυτά, αφού ήρθε θα κάνει την δουλειά της.

Πάει στους μπράβους και ζητάει το αφεντικό. Ο ένας εκ των δύο την οδηγεί στο γραφείο του στην άκρη του διαδρόμου. Μπαίνουν μέσα στο γραφείο του οποίου η πόρτα ήταν ήδη ανοικτή. Τη βλέπει εξεταστικά το αφεντικό. Λέει στον μπράβο του όλο θυμό ότι σήμερα είχε πολύ σημαντική δουλειά.

-    Δεν σου έχω πει να μην με διακόψεις; Χτυπάει το χέρι του με δύναμη στο γραφείο. Σου είχα πει ότι περιμένω τον λογιστή σήμερα. Να περάσει αύριο η καινούρια.

Ψελλίζοντας ο μπράβος είπε ότι δεν είναι η καινούρια αλλά είναι η λογίστρια. Την ξανακοιτάει. Με ένα νεύμα διώχνει τον μπράβο.

-    Δεν τόλμησε ο καργιόλης ο Αντρέας να έρθει ο ίδιος έ; Θα τον ξεκωλιάσω όμως στο ίδιο του το γραφείο αφού δεν θέλει να έρθει εδώ.

Η Άννα είχε παγώσει. Αυτός 1,90 ύψος. Μυώδης. Φαλακρός. Ντυμένος με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και γραβάτα. Στο γραφείο του παρατημένο το όπλο του. Σε δημόσια θέα. Η πόρτα του πάντα ανοικτή για να βλέπει ποιος πλησιάζει στο δωμάτιο. Μητσάρας. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του υποκόσμου της πόλης. Ελέγχει κωλόμπαρα και οίκους ανοχής και πουλάει προστασία σε όλα τα μαγαζιά της περιοχής ευθύνης του. Δίπλα του καθόταν ο Βαγγέλης. Ο λογιστής της εταιρίας του. Χρησιμοποιούσε εξωτερικούς λογιστές μόνο όταν ήθελε να ξεπλύνει χρήμα. Και με τον κύριο Αντρέα για αυτό συνεργάζονταν. Μόνο που την τελευταία φορά ο κύριος Αντρέας κράτησε 2000 ευρώ για τον εαυτό του λέγοντας πως τα χρησιμοποίησε για να λαδώσει εφοριακούς. Ο Μητσάρας έμαθε όμως ότι δεν έγινε έτσι ακριβώς αυτό αλλά τα κράτησε ο ίδιος. Για κακή τύχη του κύριου Αντρέα ο ξάδελφος του Βαγγέλη δούλευε στην εφορία που επικαλέστηκε λάδωμα. Και τα είπε όλα στο Βαγγέλη και από εκεί τα έμαθε ο Μητσάρας. Για αυτό και απαίτησε να τον δει σήμερα.

Η Άννα δεν ήξερε τίποτα από όλα αυτά. Ήταν όμως αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον εργοδότη της.

-    Ο κύριος Αντρέας δεν είναι απατεώνας και γνωρίζει πολύ καλά την δουλειά του… απαντάει με πυγμή η Άννα.

-    Σε πηδάει καργιολάκι, λέει ο Μητσάρας, όμως. Μπορώ να σε πηδήξω κι εγώ αν χρειαστεί της λέει με νεύρο.

Χρόνια στην νύκτα έχει αντιμετωπίσει πολύ δυσκολότερους αντιπάλους. Και τώρα που το σκέφτεται, δε θα του κακόπεφτε να την πηδήξει, σκέτη καύλα ήταν. Είχε βαρεθεί με τις ξένες που δοκίμαζε για τα μαγαζιά του. Καιρός να πηδήξει και μια ελληνίδα. Και να βγάλει πάνω της όλο το θυμό που έχει για το αφεντικό της.

Σηκώνεται από το γραφείο του. Πάει κοντά της. Γυρνάει γύρω από την καρέκλα που κάθεται. Βάζει το χέρι του στο πηγούνι της και σηκώνει το κεφάλι της προς τα πάνω. Την κοιτάζει στα μάτια. Ξαναρωτάει.

-    Σε έχει πηδήξει καργιολάκι;

Η Άννα δεν απαντάει. Αντ' αυτού τον φτύνει… και ξαφνικά ένα χτύπημα και ζαλάδα. Ήταν το πιο δυνατό χαστούκι που είχε δεχτεί ως τώρα. Έπεσε από την καρέκλα. Βρισκόταν στο πάτωμα και το μάγουλο της έκαιγε. Πονούσε. Ένιωσε ένα χέρι να μπλέκεται στα μαλλιά της και να της τραβάει από τα μαλλιά το κεφάλι πάνω. Βρέθηκε γονατισμένη. Άκουσε ένα φερμουάρ να ανοίγει και ένιωσε μια αντρική ψωλή να πιέζει τα χείλη της. Τα κρατούσε με δύναμη κλειστά. Μέχρι που δύο αντρικά δάκτυλα της πιέζουν τα μάγουλα. Πονάει και ανοίγει ασυναίσθητα το στόμα της. Πνίγεται. Η αντρική ψωλή βίαια μπαίνει μέχρι το λαρύγγι της. Ξαφνιάζεται με τον εαυτό της όταν αντιλαμβάνεται ότι είναι μούσκεμα και το μουνάκι της καίει. Ακολουθεί το ρυθμό που της δίνει ο Μητσάρας. Οι αντιστάσεις της έχουν καμφθεί. Απολαμβάνει τον τρόπο που της γαμάει το στοματάκι. Είναι αποφασισμένη να κλείσει άλλη μια δουλειά με τον τρόπο που ξέρει μα και να το απολαύσει. Προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο αυτή. Μα δεν την αφήνει ο Μητσάρας. Όποτε θέλει τον βγάζει έξω και της κτυπάει το πουτσοκέφαλο στα χείλια. Της τρίβει τα αρχίδια στο πρόσωπο και την βάζει να τα ρουφήξει. Θέλει να τη γαμήσει. Βγάζει την ψωλή από το στόμα της και την σηκώνει.

Πριν προλάβει να την πετάξει στον καναπέ αυτή βγάζει τη σύμβαση αποδοχής που της είχε δώσει ο κύριος Αντρέας, βάσει της οποίας θα εξασφάλιζε τα 2000 που είχε παρακρατήσει από το Μητσάρα. Το φέρνει στον Μητσάρα να το υπογράψει. Όλους τους υπόλοιπους είχε καταφέρει να τους πείσει σε αυτή την φάση με κίνητρο να την γαμήσουν. Το παίρνει ο Μητσάρας και το σκίζει. Θα την γαμήσει, θα την ξεσκίσει και δε θα της δώσει τίποτα. Καργιολάκι θα ξεσκίσω εσένα και μετά το αφεντικό σου. Και θα πάρω και τα χρήματα πίσω. Ένα δεύτερο χαστούκι την ξαναζαλίζει. Τα χέρια του την αρπάζουν από το φόρεμα και το σκίζουν. Την παίρνει από το έδαφος και την πετάει στον καναπέ. Ξαπλωμένη μπρούμυτα την πλησιάζει από πίσω. Ξαπλώνει πάνω της και βίαια χώνεται στο μουνί της. Η πουτάνα είναι μουσκεμένη και το αντιλαμβάνεται ο Μητσάρας. Είναι σίγουρος ότι ήδη έχει χύσει και θα ξαναχύσει την ψωλή του. Της ξεσκίζει την τρύπα και αυτή το απολαμβάνει. Είναι άγριος και πρόστυχος και τα δικά της βογγητά ακούγονται σε όλο το μαγαζί. Τα σφυρίγματα και οι επιδοκιμασίες των θαμώνων το επιβεβαιώνουν. Μέχρι που τη χύνει μέσα και ταυτόχρονα νιώθει το μουνί της να συσπάται. Χύνει μαζί του η παλιοπουτάνα σκέφτεται. Τον βγάζει έξω και τον τινάζει στον κώλο της.

Ο Βαγγέλης παρατηρούσε με το στόμα ανοικτό τόση ώρα. Είχε καυλώσει και τον έπαιζε κρυφά κάτω από το γραφείο. Κοιτάει τον Μητσάρα στα μάτια. Γελάει ο Μητσάρας.

-    Δική σου…

του λέει. Έτσι όπως είναι ξαπλωμένη στον καναπέ η Άννα, έρχεται ο Βαγγέλης από πίσω της και ξαπλώνει πάνω της. Της ξεσκίζει το ήδη χυμένο μουνί κι αυτή εξακολουθεί να καυλώνει. Η ψωλή του Βαγγέλη έχει ασπρίσει από το ψωλόχυμα του Μητσάρα που βρίσκεται ήδη μέσα στο μουνί της Άννας. Ο Μητσάρας ακούει τα βογγητά της, τη βλέπει ενώ έχει ήδη συμμαζευτεί. Απολαμβάνει το πούρο του κοιτώντας την. Με τον ίδιο τρόπο τελειώνει και ο Βαγγέλης. Της τον δίνει μάλιστα και στο στόμα για να τον καθαρίσει από τα χύσια του Μητσάρα. Ακολούθως ο Μητσάρας φωνάζει και τους δυο του μπράβους. Εναλλάξ ξεσκίζουν την Άννα όπως και ο Βαγγέλης και τη χύνουν επίσης μέσα στο μουνί.

Ένας μεθυσμένος πελάτης περνάει το διάδρομο που στιγμιαία ήταν χωρίς μπράβους. Έψαχνε την τουαλέτα και μπήκε στο γραφείο του Μητσάρα. Ο Μητσάρας κατευθείαν τράβηξε το όπλο του πριν αντιληφθεί ότι ο άλλος ήταν απλά μεθυσμένος. Ζητώντας συγγνώμη γυρνάει να φύγει και λέει στον Μητσάρα ότι θέλει να τη γαμήσει κι αυτός. Τον έχει καυλώσει τόση ώρα που την ακούει από μέσα. Ο Μητσάρας τον φωνάζει να γυρίσει πίσω. Ζητάει από τους μπράβους του να παραμερίσουν.

-    Δική σου… του λέει. Άμα δεν την κάνεις να χύσει όμως με την γλώσσα σου θα σε καθαρίσω.

Πανικοβάλλεται. Τελείωνε του λέει ο Μητσάρας. Τη γυρνάει ανάσκελα. Γονατίζει. Αρχίζει να της γλείφει το μουνάκι. Το απολαμβάνει η Άννα. Του μιλάει πρόστυχα. Η γλώσσα του ανακουφίζει το ξεσκισμένο μουνάκι της. Του ζητάει να την ξεζουμίσει. Εκείνος αντιλαμβάνεται ότι γλείφει και αντρικό ψωλόχυμα μα η απειλή του όπλου τον αναγκάζει να συνεχίζει. Ο Μητσάρας γελάει και του λέει να κάνει το καργιολάκι να χύσει δυνατά και να το απολαύσει. Μετά από λίγο με τα χέρια της η Άννα κολλάει το στόμα του στο μουνί της. Χύνει με σπασμούς και γέρνει ξέπνοη στον καναπέ. Ο μεθυσμένος πάει να τον βγάλει έξω μα μετά από ένα σήμα του Μητσάρα οι μπράβοι τον πετάνε έξω από το γραφείο.

Εν τω μεταξύ η Άννα είχε καθίσει στον καναπέ. Ήταν οι μόνοι που δεν τελείωσαν και τους είχε φωνάξει πίσω ο Μητσάρας. Πάντα σεβόταν όσους δούλευαν για αυτόν και ήταν τίμιοι. Ξαναξεκουμπώνουν το παντελόνι τους και τον δίνουν στην Άννα. Τους τσιμπουκώνει ταυτόχρονα και τους δύο. Τους ρουφάει εναλλάξ, πεινασμένη για δυο ντούρες, νεαρές ψωλές. Δεν αργεί να τους κάνει να πετάξουν το ψωλόχυμα τους διαδοχικά μέσα στο στόμα της. Αφού τους τον καθαρίζει, κουμπώνονται και καθαρίζονται ώστε να πάνε ξανά στο πόστο τους.

Πριν φύγουν ο Μητσάρας τους διέταξε να την πάρουν έξω, να την ξεφορτωθούν. Την πέταξαν έξω και της πέταξαν και τα ρούχα της σκισμένα. Όσο την περνούσαν από το μαγαζί οι υπόλοιποι θαμώνες την έβριζαν, της έβαζαν χέρι, την έφτυναν και γελούσαν. Τα είχαν ακούσει όλα και προπάντων τα βογγητά της. Η βροχή είχε ήδη ξεκινήσει. Πήρε τα ρούχα της από το δρόμο που τα πέταξαν οι μπράβοι του Μητσάρα και κάθισε σε μια γωνία στο δρόμο. Ξεκίνησε να κλαίει. Ο Μητσάρας είδε όλο το σκηνικό από τις κάμερες. Ενώ στην αρχή γελούσε, μετά τη λυπήθηκε. Μπορεί να ήταν άνθρωπος του υποκόσμου όμως είχε μεγάλη ψυχή και στα κρυφά είχε βοηθήσει πολλούς φτωχούς. Σηκώθηκε. Βγήκε έξω στην βροχή με το πουκάμισό του. Την πλησίασε. Την σήκωσε στην αγκαλιά του. Την πήρε ξανά μέσα στο γραφείο του. Την απόθεσε στον καναπέ στο οποίο πριν λίγο επί της ουσίας την είχε βιάσει μαζί με τον Βαγγέλη. Ζήτησε να της φέρουν καφέ. Δεν έφταιγε η ίδια και δεν έπρεπε να της συμπεριφερθεί έτσι. Το είχε μετανιώσει. Έδιωξε τον Βαγγέλη από το γραφείο. Τη συνέφερε με την βοήθεια του καφέ και ξεκίνησαν να κουβεντιάζουν αφού της είχε ήδη ζητήσει συγνώμη. Τη χάιδεψε στο μάγουλο. Ακούμπησε τα χείλη του στα δικά της. Έκαναν για πρώτη φορά έρωτα. Έγινε παντοτινά δική του εκείνο το βράδυ.

Η Άννα δεν ξαναείδε τον Γιώργο. Δεν τόλμησε ποτέ να του μιλήσει, ούτε καν να του εξηγήσει γιατί τον αφήνει. Δεν τον κάλεσε την επόμενη όπως του είχε υποσχεθεί και δεν απάντησε στην κλήση του, την ημέρα των γενεθλίων της.

Η Άννα δεν ξαναείδε ούτε τον κύριο Αντρέα. Την επομένη το πρωί δύο μπράβοι του Μητσάρα επισκέφθηκαν το γραφείο του. Φρόντισαν να του τονίσουν ότι η απόφαση της Άννας είναι να μην τον ξαναδεί ούτε να τον ξανακούσει. Μερικές γροθιές τον έκαναν να το αντιληφθεί όπως και η απειλή ότι αν προσπαθήσει έστω να την βρει θα έχει να κάνει με το Μητσάρα προσωπικά. Του άφησαν τα έγγραφα της παραίτησής της όπως και την λύση της συνεργασίας μεταξύ του κυρίου Αντρέα και του Μητσάρα.

Από την επόμενη η Άννα αναλάμβανε επικεφαλής του λογιστηρίου των επιχειρήσεων του Μητσάρα. Δεν είχε επαφή με κανένα εκ των παλιών πελατών του κύριου Αντρέα με εξαίρεση το βοηθό του υπουργού. Εκβιάζοντας τον με τα βίντεο που υπήρχαν από τις προηγούμενες συνευρέσεις τους κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε, την συνάντηση με τον υπουργό ανάπτυξης. Μέσω αυτού επεδίωξε και κέρδισε την γνωριμία με τον υπουργό δικαιοσύνης. Με αυτό τον τρόπο κατάφερνε να ξελασπώσει το Μητσάρα όποτε χρειαζόταν. Ο μοναδικός άντρας που μπορούσε να γευτεί το κορμί της πλέον, εκτός του Μητσάρα ήταν ο εκάστοτε υπουργός δικαιοσύνης και αυτό το έκανε για να διασφαλίζει αμνηστία στον άντρα της ζωής της.



Copyright protected OW ref: 104446



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.