Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την επόμενη μέρα κάθομαι στο γραφείο, διορθώνω γραπτά και σκέφτομαι πόσο καύλα ήσουν και πως θέλω να ξεσκίσω το μουνί σου και αυτή τη φορά να έχω περισσότερο χρόνο. Θα το τραβήξω το σκοινί σκέφτομαι. Παίρνω τηλέφωνο την γραμματεία και ζητάω το τηλέφωνό σου. Σε καλώ. Κάπου έξω θα ήσουν γιατί ακούω φωνές. Η δεσποινίς Χριστιάνα ρωτάω με μπάσα βαριά φωνή; Μου απαντάς καταφατικά. Ο επιτηρητής του μαθήματος που έδινες χθες είμαι σου λέω και παγώνεις. Αφελέστατα ρωτάς που έμαθα το τηλέφωνο σου. Δεν έχει σημασία αυτό σου λέω σημασία έχει ότι τώρα διορθώνω το γραπτό σου και υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Σου είχα πει χθες ότι είχες περάσει, όμως το γραπτό σου είναι όντως χάλια για μηδενικό. Πρέπει να έρθεις να κάτσεις εδώ να λύσεις ξανά το γραπτό σου με τις λύσεις που θα σου δώσω ώστε να μπορέσω να σε περάσω χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα με τον κύριο... και σου αναφέρω το όνομα του καθηγητή. Έχεις ηρεμήσει λίγο αφού πιστεύεις ότι αυτή την φορά είναι όντως αλήθεια, και μου λες ότι σε θα έρθεις σε μια ωρίτσα. Κλείνω το τηλέφωνο και γελάω δυνατά.

Περνάει η ώρα, χτυπάς την πόρτα. Σηκώνομαι, σου ανοίγω, σου δείχνω να περάσεις μέσα, κλείνω την πόρτα, σε ακολουθώ σου χαστουκίζω τον κώλο, κολλάω το χέρι μου πάνω και συνεχίζω να τον χουφτώνω. Προσπαθείς να τραβηχτείς και γυρνάς να μου κάνεις παρατήρηση. Το χαστούκι στο μάγουλο σε ζαλίζει. Σε καρφώνω με τα μάτια μου. Σε αρπάζω από τα μαλλιά, σε γονατίζω, σου χώνω την ψωλή στο στόμα. Ξεκινάω να σου κουνάω το κεφάλι με δύναμη. Νιώθεις την ψωλή μου να χάνεται στο στόμα σου. Όταν χτυπάω το λαρύγγι σταματώ να σε τραβώ προς τα έξω. Πνίγεσαι. Τα μάτια σου γουρλώνουν και ξεκινούν να δακρύζουν. Τον βγάζω έξω προσπαθείς να πάρεις κάποιες ανάσες όμως κατευθείαν στον τρίβω στα αρχίδια. Σε βρίζω αισχρά και σε ξεφτιλίζω. Πόσο χαμηλά πέφτεις για να περάσεις ένα μάθημα καργιολάκι, έχεις ξεπεράσει και τις βιζιτούδες.

Χτυπάει η πόρτα. Γαμώτο λέω, μαζεύω τα παντελόνια μου και πάω να κάτσω στο γραφείο, σε τραβώ, μπες κάτω από το γραφείο σου λέω γιατί όποιος και να δει την μούρη σου τώρα θα καταλάβει ότι γαμιόσουν. Μπαίνει μια συμφοιτήτρια σου μέσα. Με ρωτάει για το γραπτό της. Κοιτάω στα χαρτιά μου να το βρω. Με το άλλο μου χέρι ψάχνω το κεφάλι σου κάτω από το γραφείο, το βρίσκω το τραβώ από τα μαλλιά και το οδηγώ στην ψωλή μου. Ξεκινάς να τσιμπουκώνεις πάλι βαθιά και αργά αυτή την φορά αφού εσύ δίνεις τον ρυθμό. Ο βαθμός σου δεν είναι καλός λέω στην συμφοιτήτρια σου. Τότε αυτή αρχίζει να με παρακαλάει. Είμαι ανένδοτος, θα σε δούμε το επόμενο εξάμηνο. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος μου λέει και αρχίζει να τονίζει το μπούστο της και να σταυρώνει τα πόδια της. Παρατηρώ ότι ούτε στρινγκάκι δεν φοράει. Κανένας της απαντάω. Ούτε αν σας ρουφήξω την ψωλή, μου λέει χύμα και γελώντας τάχα ότι το κάνει ως αστείο. Έξω από εδώ, της λέω, δεν κάνω τέτοια πράγματα, εγώ είμαι σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας και ταυτόχρονα με το χέρι μου σου πιέζω το κεφάλι πάνω ώστε να πνιγείς εσύ με τον πούτσο μου. Έξω της φωνάζω με δύναμη ώστε να καλύψω και το δικό σου βογγητό που είχες πνιγεί. Σηκώνεται και φεύγει.

Βγες έξω εσύ σου λέω τώρα. Είδες τι κομμάτι θυσίασα για χάρη σου. Θα μου το ξεπληρώσεις. Πετάω τα πράγματα από το γραφείο κάτω. Σε πιάνω από την μέση. Σε ανασηκώνω ώστε να καθίσεις στο γραφείο. Σε κοιτάω στα μάτια. Ένα χαστούκι σου ταρακουνάει το πρόσωπο. Γέρνεις προς τα πίσω. Δάκρυα τρέχουν από τα μάτια σου. Το πουτσοκέφαλο μου ακουμπάει τα μουνόχειλα σου. Με κοιτάς παραπονεμένα. Καρφώνεται. Νιώθω το μουνάκι σου να καίει. Σε καβλώνει ο βιασμός καργιολίτσα. Γουστάρεις να γαμιέσαι για να περάσεις. Δεν είσαι άξια να πάρεις πτυχίο με την αξία σου, μόνο ρουφώντας την ψωλή του καθηγητή σου. Επιταχύνω. Αρχίζεις και βογκάς. Δαγκώνεσαι ώστε να μην ακουστούμε. Νιώθω τους σπασμούς από το μουνάκι σου. Νομίζω πως χύνεις. Δεν μπορώ να κρατηθώ στην ιδέα. Τον βγάζω έξω. Εκσπερματώνω. Το σπέρμα μου πέφτει παντού. Στο ανοικτό σου μουνάκι. Στην κοιλιά, στα στήθη σου. Καλό θα ήταν να είχες βγάλει τα ρούχα σου, σου λέω αφού έχει λερώσει την μπλούζα και την φούστα σου που ήταν τραβηγμένη προς τα πάνω.

Σηκώνεσαι. Αρχίζεις να καθαρίζεσαι. Τι κάνεις, σου λέω, ενώ εγώ έχω ήδη πάει και έχω καθίσει στην καρέκλα του καθηγητή που το γραφείο του ήταν καθαρό. Τι θέλετε μου λές, δε σας φτάνει που με γαμήσατε; Γιατί με ταλαιπωρείτε; Όταν μπήκα στο μουνάκι σου εγώ καυλωμένο σε είδα καργιολάκι οπότε άσε τα σάπια. Έλα να μου καθαρίσεις την ψωλή για να μπορέσω να δουλέψω. Γυρνάω την καρέκλα στο πλευρό του γραφείου, ανοίγω τα πόδια και ξεκινάς να με γλείφεις ξανά. Σε λίγο είμαι πάλι πέτρα. Θέλω να σε ξαναγαμήσω σου λέω. Δε μιλάς πλέον. Έλα κάτσε πάνω μου. Έρχεσαι. Κάθεσαι πάνω μου. Είσαι μούσκεμα. Αρχίζεις να ανεβοκατεβαίνεις στην ψωλή μου. Το κάνεις δυνατά, γρήγορα. Θες να με ξεκάνεις καργιολάκι να ξεμπερδεύεις, σου λέω, ενώ σου ελευθερώνω το στήθος και ξεκινάω πότε να δαγκώνω και πότε να τραβώ τις ρώγες σου.

Παίρνω το ένα μου χέρι από πίσω σου. Σου δίνω χαστούκια στο κωλομάγουλο. Σε ακούω που βογκάς. Σου αρέσει τσουλάκι;… σου ψιθυρίζω στο αυτί και σου δαγκώνω τον λαιμό. Όχι σημάδια μου φωνάζεις. Θα τα δει ο κερατούλης! Ανησυχείς;… σου λέω και νιώθω στιγμιαία να καρφώνεσαι πιο βαθιά μετά από αυτό. Περνάω και το άλλο μου χέρι από πίσω σου. Με συγχρονισμένη κίνηση χαστουκίζω και τα δύο σου κωλομάγουλα. Μετά τα χουφτώνω και τα ανοίγω καρφώνοντας σε με τα χέρια μου πιο δυνατά στην ψωλή μου. Σου κρατάω ανοικτά τα κωλομάγουλα. Πλησιάζω ένα δάκτυλο στο κωλαράκι. Ξεκινάω να σου χαϊδεύω την τρυπούλα. Μη… μου σιγοψιθυρίζεις. Δεν ακούω. Χώνω ελαφρά το δάκτυλο μέσα. Χύνω μου λες με πνιχτά προσπαθώντας να μην ακουστείς. Και εγώ θέλω να τελειώσω σου λέω. Μέσα μου… λες. Μα… πάω να πω. Είμαι εκτός των γόνιμων ημερών. Παρακούω την λογική μου. Τελειώνω μέσα σου. Με δύναμη και νιώθοντας το μουνάκι σου να μου πιέζει την ψωλή και το πουτσοκέφαλο.

Σηκώνεσαι. Προσπαθείς να καθαριστείς ενώ από το μουνάκι σου τρέχει ένα μίγμα ψωλοχύματος και μουνοχύματος. Σε παρακολουθώ. Αφού έχεις καθαριστεί λιγάκι μου λες να σου δώσω το γραπτό να το συμπληρώσεις με τις σωστές ασκήσεις να τελειώνουμε να φεύγεις, γιατί σε περιμένει από κάτω το αγόρι σου και έχεις αργήσει. Ποιο γραπτό;… σου λέω, το γραπτό σου είναι άριστο. Το έχω ήδη διορθώσει και έχεις πάρει 10. Τσαντίζεσαι, αρπάζεις την τσάντα σου και φεύγεις. Βάλε τον να σου γλείψει το μουνάκι, σου φωνάζω. Χτυπάς την πόρτα του γραφείου με δύναμη κλείνοντας την. Ακούω τα βήματα σου στον διάδρομο, γρήγορα και νευρικά.



Copyright protected OW ref: 100196



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.