Η γυναίκα μου και η φίλη της

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η γυναίκα μου, 53 ετών πια, έχει μια κολλητή φίλη ένα χρόνο μεγαλύτερη. Ξέρω ότι η φίλη της απατούσε για χρόνια τον άντρα της (ένα μαλάκα) με ένα συνάδελφο της που τον είχα συναντήσει λόγω της κοινής μας δουλειάς και ήταν πραγματικά ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας. Τον θαύμαζε και η δικιά μου και μου το έλεγε συχνά. Όμως αυτός τελικά τη σουτάρει και έτσι έμεινε μόνη της. Η γυναίκα μου είναι τρεις φορές πιο μουνάρα από τη φίλη της αλλά από αυτά που μου λέει πάνω στο γαμήσι η άλλη είναι τρεις φορές πιο καυλιάρα. Κανόνισαν λοιπόν να πάνε ένα τριήμερο μόνες τους στην Πάρο και έμεινα πίσω λόγω υποχρεώσεων. Δεν έπαιζε ποτέ κάτι το λεσβιακό μεταξύ τους πράγμα που θα το ήθελα για να εξελιχθεί σε τρίο. Έφυγαν λοιπόν με τις ευχές μου για να περάσουν καλά.

Μιλούσαμε αραιά και που μέχρι που τη δεύτερη βραδιά αργά πολύ αφού δεν είχαμε μιλήσει καθόλου και είχα ανησυχήσει την πήρα με βιντεοκλήση στο viber. Το σήκωσε η δικιά μου λιάρδα στο ποτό γυμνόστηθη στο δωμάτιο τους. Προσπαθούσα να καταλάβω τι μου έλεγε μέχρι που πέρασε πίσω από την κάμερα η φίλη της και ένας άντρας γυμνοί και οι δυο. Μόλις πρόλαβα να δω τον τεράστιο πούτσο του. Κατάλαβα τι θα γινόταν. Ξέχασα να σας πω ότι ενώ εγώ το θέλω κάθε ημέρα. Η γυναίκα μου το βαριέται μέχρι αηδίας.

Τα πήρα στο κρανίο και δεν ξανατηλεφώνησα ούτε και απάντησα στις κλήσεις της μέχρι που γύρισε σπίτι.

Κρατώντας μούτρα λοιπόν την υποδέχτηκα και άρχισε η ανάκριση λέγοντας της ότι τα υποθέτω όλα και θέλω να τα μάθω όλα χωρίς να φοβάται, απλά να ξέρω.

Γνώρισαν λοιπόν το παλικάρι το πρώτο βράδυ σε ένα μπαρ και αυτός κατ' αρχάς την έπεσε στη δικιά μου η οποία ήταν αρνητική, αλλά δέχτηκε πίεση από τη φίλη της να μην τον αποπάρει. Ήταν 32 ετών από το νησί και τις προσκάλεσε την άλλη ημέρα να τις πάει για μπάνιο με ένα σκάφος που είχε σε μια παραλία ερημική που θα ήταν εντελώς μόνοι τους. Τα κορίτσια δέχτηκαν. Πράγματι πήγαν και ήταν φανταστικά. Ο τύπος μόλις έφτασαν τις ρώτησε αν τις πειράζει να κάνει μπάνιο γυμνός κι εκείνες απάντησαν όχι. Μάλιστα τις πρότεινε να γδυθούν κι αυτές. "Πάθαμε πλάκα" μου είπε η δικιά μου μόλις είδαμε τον πούτσο του. Ηταν τεράστιος, μακρύς αλλά το πιο εντυπωσιακό, πολύ χοντρός. Η Κατερίνα, η φίλη της, της είπε ότι φτιάχτηκε αμέσως.

Ο τύπος, αφού τις έπεισε και γδύθηκαν, τους είπε να πέσουν μπρούμυτα για να τις αλείψει με λάδι. Αυτό μου είπε η δικιά μου εξελίχθηκε σε ένα ωραιότατο μασάζ, ταυτόχρονα και στις δύο. Όταν έφτασε στα πόδια, ζήτησε λίγο να τα ανοίξουν και πέρασε τα χέρια του από μέσα ακουμπώντας τα μουνόχειλα τους. Είχαν καυλώσει και οι τρεις. Η φίλη της σηκώθηκε και αφού του έπιασε το καυλί του άρχισε να τον τσιμπουκώνει. Αυτός έβαλε το μεσαίο δάχτυλο του στο μουνί της γυναίκας μου και με τον αντίχειρα χάιδευε την κωλοτρυπίδα της. Έκαναν μια απίστευτη παρατούζα που οι λεπτομέρειες με θύμωναν και με καύλωναν ταυτόχρονα. Τις γάμησε από παντού, τις έβαλε να κάνουν λεσβιακό, αλλά αυτό που η δικιά μου είπε ότι την τρέλανε ήταν όταν την έπαιρνε πισωκολλητό και η φίλη της με 69 της έγλειφε την κλειτορίδα ενώ και η δικιά μου της έγλειφε το μουνί, βάζοντας της το δάχτυλο όλο μέσα. Δυο ημέρες τις γαμούσε ασταμάτητα σχεδόν. Όταν πλησίαζε η αφήγηση στο τέλος, σηκώθηκα, γδύθηκα και της τον έβαλα στο στόμα. Ήταν ήδη καυλωμένη και δεν έβγαλε κιχ. Την έχυσα παντού στο πρόσωπο λέγοντας της "παρ' τα μωρή ψώλα" και επισημαίνοντας ότι στη συνέχεια θα τα "πληρώσει" όλα αλλά και θα φέρει στο κρεβάτι μας τη γαμιόλα φίλη της.
Copyright protected OW ref: 178239