Ραντεβού με έναν άγνωστο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Υπόθεση: Η εξέλιξη της γνωριμίας και του πρώτου ραντεβού της Μαιρούλας με τον άγνωστο.

Είχα κλείσει, μέσα από chat, συνάντηση το βράδυ με κάποιον άγνωστο. Θα βρισκόμασταν στις 11.00, σε μια πάροδο της Μεσογείων. Ντύθηκα από νωρίς περιμένοντας να βραδιάσει. Έφτασα λίγο πριν το ραντεβού. Πάρκαρα και βγήκα στο δρόμο. Ήμουν ντυμένη πολύ προκλητικά. Σταμάτησαν μερικά αμάξια, με κάλεσαν να μπω. Δεν πήγα μαζί τους. Είχε πάει 11:30 και το ραντεβού μου δεν είχε έρθει. Αποφάσισα να ψαρευτώ από κάποιον ή κάποιους περαστικούς, να με γαμήσουν. Πριν βγω στο φως της Μεσογείων, κάποιο αμάξι έστριψε στην πάροδο και σταμάτησε. Κατέβηκε ο τύπος που περίμενα, πήγα κοντά.

-    Είσαι καλύτερη από ότι περίμενα

είπε, βάζοντας το χέρι στον κώλο. Με πήρε με το αμάξι και πήγαμε σε κάποιο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Στον δρόμο είχε βγάλει έξω τον πούτσο, ήταν αρκετά μεγάλος, σίγουρα μικρότερος από ότι μού είχε πει, αλλά πολύ καλός και χονδρός. Τον έπιασα ενώ τον σκεφτόμουν να μπαίνει στον κώλο και να με ξεσκίζει. Μετά από λίγο φτάσαμε σε μια μονοκατοικία. Με είχε τρελάνει η προσμονή. Άνοιξε την αυλόπορτα. Πριν παρκάρει τον είχα πάρει στο στόμα. Παίξαμε για λίγο στο αμάξι. Τον ήθελα στον κώλο. Κατεβήκαμε. Με πήγε στο σπίτι και με έγδυσε. Στήθηκα αμέσως στα τέσσερα ανυπομονώντας να μού τον βάλει.

Ήρθε επάνω, ήμουν υγρή από την κάβλα και την προσμονή. Μού τον έβαλε αμέσως. Τον αισθάνθηκα να με ανοίγει και να μπαίνει όλος μέσα. Ήταν τουλάχιστον 18 πόντους. Άλλες φορές με το μέγεθος αυτό πονούσα. Αυτή την φορά δεν μού έφτανε. Ήθελα μεγαλύτερο. Με γαμούσε με δύναμη, φωνάζοντας για την κωλάρα που ξέσκιζε, ζητώντας να λέω ότι είμαι πούστης, ότι μ' αρέσει ο πούτσος του και ότι είμαι πουτάνα που μπορούσε να της κάνει ότι γουστάρει. Είχα καβλώσει, έλεγα ότι ήθελε, γουργούριζα σαν σκύλα, φώναζα να μου τον βγάλει, να με ξεσκίσει στον πούτσο, να κάνει ότι θέλει επάνω μου. Με γαμούσε πολύ ώρα αλλάζοντας στάσεις. Σε κάποια στιγμή έχυσα. Ο οργασμός ήταν υπέροχος.

Σταματήσαμε, με σήκωσε από το κρεβάτι και με πήγε στον κήπο. Στην αυλή υπήρχε ένα μεγάλο πεύκο. Μ' έστησε εκεί. Πριν βγούμε, είχα φορέσει το κιλοτάκι και μια ριχτή μεταξωτή πουκαμίσα πού κάλυπτε τον μισό κώλο μου. Έσκυψα περιμένοντας με τα χέρια στο πεύκο και το στρινγκ κατεβασμένο. Αυτήν την φορά αισθάνθηκα να μ' εμβολίζουν. Είχαν στεγνώσει τα υγρά και ένοιωσα να με ξεσκίζει. Πόνεσα και τραβήχτηκα. Αυτό τον ερέθισε περισσότερο. Άδειασε αμέσως μέσα μου φωνάζοντας

-    Παρ’ τα πουτάνα, πάρε τα χύσια στην κωλάρα σου.

Πριν αδειάσει όλο το σπέρμα, τραβήχτηκε και μου τον έβαλε στο στόμα αδειάζοντας εκεί τις τελευταίες σταγόνες. Με άφησε πεσμένη στα γόνατα και πήγε στο σπίτι. Γύρισε αμέσως κρατώντας μια φωτογραφική μηχανή πολαρόιντ. Ο πούτσος του ήταν και πάλι σηκωμένος.

-    Παρ’ τον πίπα, είπε, θέλω να βγάλω φωτογραφίες με τον πούτσο στο στόμα σου, να θυμάμαι τις χειλάρες σου.

Τον πήρα. Αυτός έβγαζε τις φωτογραφίες. Τέλειωσε το φιλμ και με πήγε ξανά στο σπίτι. Είδαμε τις φωτογραφίες. Όπως το είχα σκεφτεί το πρόσωπο δεν φαινόταν ολόκληρο, μόνο ένα μέρος του με τον πούτσο στο στόμα. Το σκηνικό αυτό με ερέθισε. Έσκυψα, τον πήρα στο στόμα, αισθάνθηκα να μεγαλώνει και να σκληραίνει. Τον ήθελα και πάλι στον κώλο. Τραβήχτηκα, γύρισα κάθισα επάνω του και τον έβαλα μέσα μου. Μπήκε δύσκολα αυτή τη φορά, κάνοντας να φωνάξω από τον πόνο. Με πέταξε στο πάτωμα, ήρθε επάνω και συνέχισε να με γαμάει, για πολύ ώρα, αλλάζοντας στάσεις. Στο τέλος χύσαμε μαζί.

-    Είσαι μεγάλη πουτάνα…

είπε, μόλις ξεκουράστηκε. Έβαλε ποτά και κάθισε κοντά. Ζήτησα συγνώμη, πήγα στο μπάνιο, έφτιαξα το μακιγιάζ, διόρθωσα την περούκα, ντύθηκα και γύρισα στο δωμάτιο.

-    Σού άρεσε;

Ρώτησε, ενώ πίναμε το ποτό.

-    Με ξεκώλιασες, αγάπη μου, απάντησα, αλλά αν θέλεις κι' άλλο, δεν θα πω όχι.

-    Σε λίγο θα είμαι έτοιμος. Πάντως αν δε χόρτασες έχω ένα φίλο γιατρό. Μένει στη Λούτσα και του αρέσουν πολύ τα πουτανάκια σαν εσένα. Πάμε σπίτι του να σε πάρουμε παρτούζα.

Τού είπα να το κανονίσουμε μια άλλη φορά. Μιλήσαμε για λίγο, ήταν ιστιοπλόος. Με προσκάλεσε να πάω κάποια φορά μαζί μ' αυτόν και τούς φίλους του.

-    Δεν ξέρω, είπα, από ιστιοπλοΐα.

-    Μανάρι μου ξέρεις να γαμιέσαι κι αυτό φτάνει, απάντησε. Εσύ θα κάνεις ηλιοθεραπεία κι εμείς θα σού βάζουμε αντηλιακό, θα σε πιπώνουμε, θα σε γαμάμε, θα σού κάνουμε ότι γουστάρεις.

Μού άρεσαν όλα αυτά και η παρτούζα στο σπίτι του γιατρού και να γίνω πουτάνα για αυτόν και τούς φίλους του. Περάσαμε λίγη ώρα μαζί, με πήγε στο μέρος πού συναντηθήκαμε. Πήρα το αμάξι και γύρισα χορτασμένη στο σπίτι. Μετά απ' αυτό συναντηθήκαμε αρκετές φορές, αλλά ποτέ ξανά μόνοι μας. Με πήγε στο σπίτι τού γιατρού, εκεί με γάμησαν παρέα. Τις περισσότερες φορές πήγαινα σπίτι του, με περίμενε παρέα με φίλους του. Με γαμούσαν για ώρες, μέχρι να μην αντέχω άλλο, να τούς παρακαλάω να σταματήσουν.

Την τελευταία φορά πού πήγα, ήταν πέντε μαζί. Με γάμησαν κι αφού με έχυσαν όλοι στον κώλο και στο στόμα, μ' έδεσαν έξω στο δένδρο. Δύο απ' αυτούς έβγαλαν τις ζώνες και με μαστίγωσαν. Οι άλλοι γελούσαν. Μετά με πήγαν στο σπίτι, με πέταξαν μπρούμυτα στο πάτωμα και δύο ή τρείς με γάμησαν ξανά. Πονούσα φοβερά, ο κώλος και η πλάτη είχαν σχεδόν ματώσει από τα χτυπήματα, ίσως κάποια στιγμή να λιγοθύμησα, δεν είμαι σίγουρος. Έκλαιγα, τούς παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά μάταια. Στο τέλος όταν κουράστηκαν με άφησαν, όχι πριν μού ρίξουν μερικές βουρδουλιές ακόμα. Ντύθηκαν και έφυγαν, λέγοντας στον φίλο μου ότι είχαν περάσει φοβερά, να κανονίσει να με γαμήσουν και το άλλο βράδυ.

Μού πρότεινε να κοιμηθώ μαζί του, να περάσουμε παρέα την μέρα και το βράδυ να μαζευτούν να με πάρουν παρτούζα. Αρνήθηκα, ευχαριστώντας για την πρόταση, υποσχέθηκα ότι το βράδυ θα πήγαινα να τούς ικανοποιήσω, ντύθηκα και έφυγα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Αυτή ήταν η τελευταία φορά. Δεν ξαναπήγα ποτέ εκεί. Με πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο, ζήτησε συγνώμη γι' αυτόν και τούς φίλους του, υποσχέθηκε ότι δεν θα άφηνε κανέναν να με χτυπήσει. Στο τέλος βλέποντας ότι δεν δεχόμουν, μού πρότεινε να με πληρώνουν κάθε φορά πού θα πήγαινα. Αρνήθηκα. Συνέχισε να με παίρνει τηλέφωνο αλλά δεν το σήκωνα, στο τέλος το πήρε απόφαση και σταμάτησε να μ' ενοχλεί.

 

(Copyright protected OW ref: 75039)