Αχ ρε θεία είσαι φοβερή

Δημοσιεύθηκε από Teodor 1979
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Προηγούμενο μέρος: Θεία Σούλα (η αρχή)

Είχα πάει ένα διήμερο με τις "ευλογίες" της θείας με τη Δέσπω όπου ήθελε να μου πει κάτι σημαντικό. Εκεί η Δέσπω μου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος από εμένα αλλά το μωρό θα το χρεώσει στον άνδρα της. Τελικά καταλήξαμε να κάνουμε ένα διήμερο όλο καύλα.

Με παραξένεψε το γεγονός ότι η θεία δέχθηκε έτσι εύκολα να φύγω ένα διήμερο ξέροντας ότι θα γαμούσα κάποια γκόμενα. Υπό άλλες συνθήκες θα έσκιζε πανιά. Επέτρεψα τελικά σπίτι και βρήκα το γιο της να φεύγει. Με είδε, ήρθε κοντά μου και μου λέει:

- Τρελάθηκε η μάνα μου, έχει 2 ημέρες που τη γαμάω και κάνει λες και θέλει συνέχεια γαμήσι. Είναι αχόρταγη, ανάλαβε εσύ τώρα.

Τα γαμήσια μας πάντα είναι υπέροχα αλλά ποτέ της δεν κάνει σαν αχόρταγη. Μπήκα λοιπόν σπίτι, τη βρήκα γυμνή στο κρεβάτι και μου λέει:

- Χώσε μου τον, πεινάω.

Δεν είπα λέξη, απλά την κάρφωσα. Γαμούσα τη γυναίκα μου, τον έρωτα μου. Αφού την πήρα μπρος πίσω και έβγαλε πολύ καύλα, τελείωσα μέσα της. Με τράβηξε πάνω της και μου λέει:

- Θέλω ένα μωρό μαζί σου!

- Ξέρεις ότι δεν γίνεται.

- Θέλω ένα δεύτερο μωρό μαζί σου!

Τα έχασα και της λέω:

- Τι θες να πεις;

Ο Ανδρέας είναι δικός σου γιος… στο έκρυβα τόσα χρόνια. Τώρα με γαμάει πατέρας και γιος, σας αγαπώ.

Τρελάθηκα, καύλωσα και τη γάμησα άλλες 3 φορές εκείνη την ημέρα. Μετά της είπα για τη Δέσπω. Γέλασε και μου λέει:

- Το ξέρω, μου το είπε, νόμιζε ότι θα μας χωρίσει για να είστε μαζί. Τελικά κάναμε λεσβιακό και σας κανόνισα το 3ήμερο αγάπη μου.

Συμφώνησαν να τις γαμήσω μαζί. Όμως πήρε και την απόφαση να μου πει την αλήθεια για τον Ανδρέα. Τώρα πατέρας και γιος θα γαμάμε μαζί, θεία σε λατρεύω!
Copyright protected OW ref: 178614