Η βραδιά μας

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.63 (4 Votes)
Μόλις είχα σχολάσει από τη δουλειά. Το νερό στο μπάνιο ήδη έτρεχε κι εγώ ήμουν τέρμα καυλωμένη.

Είμαι η Αριάδνη είμαι 27 με αρκετά πλούσιο στήθος μελαχρινή με πράσινα μάτια. Ο φίλος μου ας τον πούμε Γ μελαχρινός με καστανά μάτια. Αλλά αρκετά με την εμφάνιση μας.

Εκείνος ήταν μέσα κι εγώ ήδη είχα βγάλει τα ρούχα μου, ετοιμαζόμουν να του κάνω παρέα. Δεν είχε ακούσει ότι γύρισα. Αφού έμεινα τελείως γυμνή τράβηξα την κουρτίνα του μπάνιου και μπήκα μέσα. Ξαφνιάστηκε και με έσφιξε πάνω του. Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε ενώ του έτριβα τον πούτσο και εκείνος χάιδευε τις ρώγες. Σε λίγο το χέρι του έπιασε το μουνάκι μου και μου έβαλε 2 δάχτυλα. Μου φιλούσε το λαιμό και στο αυτάκι μου έλεγε πόσο καλή πουτάνα είμαι, ενώ με το άλλο χέρι μου έπιανε το κωλαράκι.

Ξαφνικά σταματάει και βγαίνει. Εντελώς ξενερωμένη τελειώνω το μπάνιο μου και συνεχίζω αυτό που άφησε στη μέση. Έβαλα δυο δάχτυλα και έπαιζα το μουνάκι μου. Μου ξέφυγε ένα βογκητό και είδα την κουρτίνα να ανοίγει. Στεκόταν δίπλα στη ντουζιέρα και με κοιτούσε. Αφού τελείωσα, με τύλιξε με μια πετσέτα και με κουβάλησε ως το κρεβάτι στα χέρια του. Είπα να κάνω ένα τσιγάρο να βρω την ανάσα μου. Εκείνος συνέχισε να με κοιτάει χωρίς να μιλάει. Μόλις τελείωσα το τσιγάρο τράβηξα την πετσέτα μου και τη δική του και ξεκίνησα να του παίρνω πίπα. Με την άκρη του ματιού μου τον βλέπω να χαμογελάει αλλά συνεχίζω το έργο μου.

Μετά από λίγο με σταματάει και μου λέει να γυρίσω στο πλάι. Γυρίζω και νιώθω τον πούτσο του να με χαϊδεύει από πίσω πριν τον καρφώσει στο μουνάκι μου. Ένα βογκητό μας ξέφυγε σχεδόν ταυτόχρονα. Με το ένα χέρι μου έσφιγγε απαλά το λαιμό ενώ με το άλλο μου έτριβε τη μία ρώγα, ήξερε πόσο με τρελαίνει. Μετά του λέω να γυρίσω στα 4 και μόλις βάζει τον πούτσο του ξαπλώνω ελαφρώς και κολλάει επάνω μου. Βάζει 2 δάχτυλα και τα ρουφάω όσο με γαμάει. Μου τραβάει τα μαλλιά, με σφίγγει στο λαιμό και μου δαγκώνει την πλάτη. Μετά από λίγο του λέω ότι θέλω να ανέβω πάνω του. Ξαπλώνει, ανεβαίνω πάνω του, καρφώνω τον πούτσο του μέσα μου και αρχίζω να ανεβοκατεβαίνω αργά. Εκείνος χαϊδεύει το στήθος μου και αργότερα του ζητάω να μου τρίψει τις ρώγες μου απαλά.

Γαμιόμασταν αρκετή ώρα έτσι, έβλεπα την απόλαυση στα μάτια του και συνέχιζα. Μετά από ώρα με καρφώνει πάνω του και αρχίζει να μου γλείφει τις ρώγες και το στήθος. Του παραδόθηκα τελείως. Με ξάπλωσε πάνω του και μου δάγκωνε απαλά τους ώμους και το λαιμό. Ξαφνικά με σηκώνει, βάζει τη μια ρώγα μου στο στόμα και τη δαγκώνει ενώ τον ακούω να ψελλίζει ότι χύνει το μουνάκι μου. Ένιωσα τα χύσια του να πλημμυρίζουν το μουνί μου. Ξάπλωσα δίπλα του και με σκέπασε. Σύντομα μας πήρε ύπνος. Το ίδιο βράδυ με ξέσκισε αρκετές φορές.

Αν σας άρεσε, θα σας γράψω κι άλλες εμπειρίες μου.
Copyright protected OW ref: 174290