Μια ώρα πριν γνωριστούμε

Δημοσιεύθηκε από PanosK87
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.63 (8 Votes)
Πάνε 4 χρόνια. Ήμουν σε σχέση με την Κ, εγώ 27 και αυτή 21, εμφανίσιμοι πολύ και οι δυο, με μέτρια ερωτική ζωή. Θα μπω στο θέμα αμέσως όμως.

Με την Κ, ενώ ήταν κυριολεκτικά γυναικάρα, 1.75, στήθος 3, με ωραίο σώμα και κωλάρα, δυστυχώς δεν ήταν τόσο ανοιχτή στο να δοκιμάσουμε πράγματα. Εγώ από την άλλη, κυριολεκτικά δεν είχα όρια στον ερωτικό τομέα (λένε ότι φαίνεται στο βλέμμα μου αυτό) σώμα ποδοσφαιριστή, μελαχρινός, και μπλα-μπλα. Στο θέμα λοιπόν. Η Κ μιλούσε στις φίλες της για εμένα και μια εξ αυτών άρχισε να τη παρακινεί να ενδίδει στις σκέψεις μου, ωστόσο εγώ δεν τη γνώριζα. Μόλις ενημερώθηκα πάνω σε μια ερωτική φάση, την ακολούθησα στο ινστα και κρυφά αρχίσαμε να μιλάμε. Είχε μπει στο μυαλό μου να φτιάξω ένα story, να τη βάλω σε ένα ρόλο και να τη σκίσω. Εκεί λοιπόν που μιλούσα με την Κ μου πρότεινε να βγούμε Σάββατο και να πάμε για ποτό με τη Ζ. Εγώ έκανα το μαλάκα και της είπα οκ. Ωστόσο μιλώντας με τη Ζ της είπα ότι θα είμαι στο γραφείο μέχρι της 7-8 το βράδυ και αν θέλει να περάσει να πούμε ένα γεια.

Φτάνει 6:30, τσουπ το ινστα και μου λέει να ανοίξω να μπει για λίγο διότι ότι είχε τελειώσει από την αισθητικό της. Ανεβαίνει λοιπόν και βλέπω μια κοπέλα την οποία μάλλον δε θα κοιτούσα στο δρόμο, με ταπεινό βλέμμα, θα έλεγα όμορφη, 1.60 που λίγα διέκρινε κάποιος με το ντύσιμο της. Ήρθε κοντά μου αναψοκοκκινισμένη και φιληθήκαμε σταυρωτά. Αμηχανία για λίγο και είπαμε τα βασικά. Έκατσε και αμέσως τη ρώτησα αν ισχύουν όσα ακούω από την Κ. Εκεί η αμηχανία έγινε πιο έντονη και μου είπε ότι η Κ είναι πολύ τυχερή και ότι και αυτή τα σκέφτεται αυτά τα ερωτικά αλλά δεν είχε ποτέ κατάλληλο ερωτικό σύντροφο.

Εκεί λοιπόν μου είπε ότι άργησε και θα έφευγε. Σηκώθηκα να ανοίξω τη πόρτα και όπως πήγα να τη φιλήσω, την έπιασα χαμηλά από τη μέση και τη φίλησα μεταξύ μάγουλο και στόμα. Αναστέναξε και την έφερα πάλι μέσα. Με έσπρωξε λέγοντας μου πως δε γνωριστήκαμε και δεν πρέπει να πούμε τίποτα στην Κ. Συμφώνησα, την άρπαξα με δύναμη και την έβαλα με πλάτη στο γραφείο. Σε δευτερόλεπτα είχα βουτήξει στο μουνάκι της και το έτρωγα κυριολεκτικά. Κουνιόταν σαν τρελή και αναστέναζε. Γέμισα με υγρά και τα δάκτυλα μου και άρχισα να παίζω με το κωλαράκι της. Ένιωσα να συσπάται το μουνάκι της και να τελειώνει για πρώτη φορά. Μου ψιθύρισε να μπω μέσα της. Σηκώθηκα και της είπα να πάει να ετοιμαστεί και ότι δε γνωριζόμαστε και θα επαναληφθεί η συνάντηση μας το επόμενο Σάββατο την ίδια ώρα.

Έδειξε να ξενερώνει η αλήθεια είναι.

Όλο το βράδυ υπήρχε ένας ερωτισμός και όλες οι συζητήσεις αφορούσαν την ερωτική μου ζωή με την Κ η οποία με τη βοήθεια του αλκοόλ έδινε πολλές πληροφορίες για τις φαντασιώσεις μου και για το μόριο μου στη Ζ.

Συνεχίζεται αν σας άρεσε.
Copyright protected OW ref: 161957