Στο μετρό για το σπίτι

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.09 (17 Votes)
Είμαι καστανόξανθη, 1.70 περίπου, καλοσχηματισμένη και όποτε φορώ μίνι όπως σήμερα, όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω μου. Εργάζομαι σε δικηγορική εταιρεία και πολλές φορές μένω στο γραφείο αργά για ολοκληρώσω φάκελους πελατών.

Αυτό συνέβη και σήμερα αν και βιαζόμουν να γυρίσω στον άντρα μου που περίμενε στο σπίτι κι εγώ τον λαχταρούσα, καθώς είμαι νιόπαντρη, πολύ ερωτευμένη μαζί του κι έλειπε 5 μέρες σε ταξίδι επαγγελματικό. Έκλεισα το γραφείο και κατέβηκα στο μετρό, ήδη αναμμένη, σκεπτόμενη το ξέσκισμα που με περίμενε στο σπίτι μετά από 5 μέρες συσσωρευμένης καύλας.

Στο μετρό χαμός... είχε τελειώσει ένας τοπικός ποδοσφαιρικός αγώνας και είμαστε μέσα σαν παστές σαρδέλες. Κρατήθηκα από τη χειρολαβή και ένοιωσα το βάρος κάποιου πίσω μου την ώρα που ξεκινούσαμε.

Περίμενα ότι η πίεση θα χαλαρώσει, αλλά αντίθετα αυξήθηκε και ένοιωσα ένα μεγάλο ορθωμένο καυλί να τρίβεται στον κώλο μου πάνω απ' την φούστα μου και μέσα απ' το παντελόνι του άγνωστου. Προσπάθησα να τον αγνοήσω, αλλά μάταια, καθώς το μουνάκι μου ήταν ήδη μουσκεμένο πριν καν μπω στο μετρό.

Ένα χέρι βούτηξε το μηρό μου και ανέβηκε ανάμεσα στα μπούτια μου, παραμέρισε το στρινγκάκι μου και ένα μακρύ δάχτυλο χώθηκε κατευθείαν βαθιά μέσα στο μουνί μου που ήταν πλημυρισμένο από τα υγρά μου.

Βόγκηξα από καύλα και άρνηση, αλλά ποιος να με ακούσει αφού οι οπαδοί συνεχώς τραγουδούσαν και φώναζαν.

Το δάχτυλο τραβήχτηκε, ένοιωσα ένα πασπάτεμα και αμέσως μετά ένα γυμνό τεράστιο καυλί και ένα χέρι που το οδηγούσε στο μουνί μου. Χωρίς να σκέπτομαι, κρατήθηκα καλά από τη χειρολαβή και έσκυψα όσο μπορούσα αφήνοντας ένα τεράστιο πούτσο να μπαίνει πολύ βαθιά μέσα μου και οι πρώτοι σπασμοί του οργασμού ξεκίνησαν. Ένα χέρι πέρασε κάτω από το λαιμό, μου ξεκούμπωσε ένα ακόμη κουμπί από το πουκάμισο και αδιάντροπα χούφτωσε το αριστερό μου βυζί μέσα απ' το σουτιέν μου. Τρελαινόμουν από επανωτούς οργασμούς... το τρένο άρχισε να μειώνει ταχύτητα... φτάναμε στη στάση μου. Το χέρι άρχισε να τσιμπάει άγρια τη ρώγα μου, βόγκηξα δυνατά από πόνο και καύλα καθώς το τραίνο φρενάριζε και ένα καυτό κύμα λάβας ξεχύθηκε μέσα μου.

Η ψωλή τραβήχτηκε, το χέρι σηκώθηκε από το φλεγόμενο βυζί μου, ένα μαύρο δάχτυλο ήρθε στα χείλη μου, χωρίς να σκεφτώ, άνοιξα το στόμα μου και το έγλειψα.

Είχε αρχίσει η αποβίβαση. Βγήκα και περπάτησα γρήγορα προς το σπίτι μου ενώ τα χύσια του έτρεχαν στα μπούτια μου. Θα τα καθαρίσω στον ανελκυστήρα σκέφτηκα. Ο άντρας μου με περίμενε…

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 172633