Πίπα από τη σερβιτόρα

Δημοσιεύθηκε από lorenzo24
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.07 (7 Votes)
Καλησπέρα, έχω καιρό να γράψω μια και δε μου έχει τύχει κάτι μέχρι τώρα, μετά από την γυναίκα του αφεντικού (την είχα γράψει εδώ στο site) δεν έκανα καμία κίνηση για μιλφάκι, αλλά πριν μια εβδομάδα μου έτυχε μια περίπτωση λουκούμι.

Τη λένε Κωνσταντίνα (αλλαγμένα ονόματα). Ξανθιά, 32 χρονών, 1.70 ύψος, μέτρια βυζόμπαλα, καυλόφατσα, κωλάρα, παντρεμένη με ένα τεχνικό αυτοκινήτων σε μια κωμόπολη της Θεσσαλονίκης και έχουν 3 παιδιά μαζί. Αυτός είναι γυναικάς και γνωστός στα σπίτια με κόκκινα λαμπάκια.

Τη Ντίνα την γνώρισα αφού δουλεύει σε καφετερία σερβιτόρα, πολύ συζητήσιμη και ευγενική σαν χαρακτήρας, ανοιχτή σε κομπλιμέντα. Στα δικά μου κομπλιμέντα, ότι και να της πω χαμογελά με αθώα χαϊδέματα στην πλάτη μου. Λέω μέσα μου "όπα τι γίνεται εδώ;".

Πριν μια εβδομάδα έγινε όμως κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει. Ήμουν στην καφετερία που δούλευε και έδειχνε τον αγώνα. Φώναζα, γκρίνιαζα για τον ΠΑΟΚ και με μάλωνε η Ντίνα. Μετά της έδωσα σημασία τι φορούσε το καυλάκι. Σορτσάκι κοντό, τα μπούτια έξω (αδυναμία μου).

Τέλειωσε ο αγώνας με το γνωστά αποτέλεσμα, πλήρωσα τη Ντίνα και έφυγα με τα πόδια προς το αμάξι περίπου 60 βήματα. Ακούω βιαστικά βήματα από πίσω μου, γυρνώ και βλέπω πως με ακλούθησε η Ντίνα από πίσω για να μου δώσει τα ρέστα (3,50 ευρώ) λέγοντας:

- Lorenzo ήρθα μέχρι εδώ για σου δώσω τα ρέστα και να σου πω ότι πολλά νευρά είχες.

- Δεν είδες τους μαλακές ένα γκολ δεν μπόρεσαν αν βάλουν

Μου δίνει τα ρέστα στο χέρι και μου κολλάει το πρόσωπο της στο πρόσωπο μου.

- Εγώ πιστεύω ότι είναι κατή άλλο Lorenzo

- Σαν τι;… της λέω και της πιάνω τον κώλο.

Με πιάνει και με πάει στα αμάξια. Μέσα στο σκοτάδι με βάζει να κάτσω πάνω σε ένα καπό ενός μαύρου αμαξιού, μου ανοίγει τα πόδια, κατεβάζει παντελόνι και εσώρουχο, μου πιάνει το καυλί και αρχίζει να το παίζει σιγά-σιγά.

- Δεν έχω πολύ χρόνο ομορφούλη θα σε ξελαφρώσω τσάκα-τσάκα και θα πάω πάλι στη δουλειά μου μην καταλάβουν κάτι.

Ξεκινά μια πίπα διαστημική, άριστη με την γλωσσά της. Είχα καιρό για οτιδήποτε και θα έχυνα γρήγορα.

- Έχω μάθει ότι σου αρέσουν οι παντρεμένες και κάνεις καλή δουλειά. Ήθελα να μάθω να μου φύγει η περιέργεια

- Νινάκι ποτέ θα μιλήσω με τον κώλο σου;

- Μη βιάζεσαι… θα μιλήσουμε αύριο από κοντά.

Αρχίζω να κουνιέμαι και της λέω ότι χύνω. Τον βγάζει από το στόμα της, βγάζει τη γλώσσα έξω, κολλάει το πουλί μου κάτω στο πηγούνι της και μόλις έχυσα απλώθηκε μέχρι το μέτωπο της. Σκουπίζει το πρόσωπο της, μου δίνει ένα φιλάκι στο μάγουλο και μου είπε να πάω αύριο από το μαγαζί το μεσημέρι.

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 172142