Με την γυναίκα μου πρώτη φορά σε swinger club

Δημοσιεύθηκε από sakis39
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.77 (13 Votes)
Προσπαθούσα να πείσω την γυναίκα μου πολύ καιρό να πάμε σε ένα swiunger club. Δεν είχα πάει ποτέ και με ερέθιζε η ιδέα από αυτά που άκουγα και γράφονταν.

Ένα Σάββατο βράδυ που είχαμε και οι δυο πολλές καύλες την έπεισα να πάμε για ένα ποτό. Της είπα να πάμε απλά από περιέργεια και ότι όπως είχα καταλάβει δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις κάτι. Ότι το όχι είναι όχι. Η γυναίκα μου είναι μουνάρα και ήξερα ότι αν πηγαίναμε θα θελαν όλοι να την ξεσκίσουν. Από μόνη της φόρεσε ένα φορεματάκι και από κάτω ψιλές κάλτσες με ζαρτιέρες και μπότες.

Πήγαμε κατά τη μια. Είχε αρκετό κόσμο και σε γενικές γραμμές ωραίες παρουσίες. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν αμήχανοι και οι δύο για αρκετή ώρα. Καθίσαμε στο μπαρ, πίναμε τα ποτά μας και κοιτούσαμε τον κόσμο και την ατμόσφαιρα στο μαγαζί. Βλέπαμε κόσμο να πηγαινοέρχεται αλλά δεν καταλάβαμε αμέσως τι ακριβώς γινόταν ώσπου ρώτησα διακριτικά την σερβιτόρα και μου εξήγησε τους χώρους.

Μετά από δύο ποτά και έχοντας χαλαρώσει πια, είπα στη γυναίκα μου να πάμε στο διπλανό από το μπαρ δωμάτιο να δούμε τις φάσεις που παίζονταν. Υπήρχαν δύο ζευγάρια στο κρεβάτι που έδιναν πόνο και μάτι. Στην πόρτα και στο μικρό χωλ στέκονταν κάποια ζευγάρια. Καυλωμένος φουλ όπως ήμουν πια και βλέποντας την γυναίκα μου πολύ άνετη με τη φάση που έβλεπε, σκέφτηκα ότι ήταν η στιγμή. Της σήκωσα το φόρεμα και της χούφτωνα την κωλάρα της. Όσο δεν αντιδρούσε της σήκωσα το φόρεμα ψηλά ως τη μέση και συνέχιζα το χούφτωμα. Κάποια άτομα που στέκονταν εκεί ήταν γύρω μας σε απόσταση αναπνοής. Διακρίνω ότι ένας τύπος που στεκόταν δίπλα στην γυναίκα μου είχε βγάλει το καυλί του και τον έπαιζε. Κάποια στιγμή της πήρε απαλά το χέρι και το ακούμπησε στο καυλί του. Η γυναίκα μου γύρισε και με κοίταξε αμήχανα αλλά με ένα νεύμα της έδωσα να καταλάβει ότι είμαι οκ.

Πιο απελευθερωμένη πια τον μαλάκιζε δυνατά ώσπου κάποια στιγμή γονάτισε και του τον πήρε στο στόμα σε ένα αχόρταγο τσιμπούκι. Ο τύπος δεν άργησε να χύσει και μάλιστα μέσα στο στόμα της γυναίκας μου. Περίμενα μετά από αυτό να γίνει ένα γερό ξέσκισμα αλλά η γυναίκα μου δεν ήταν ακόμη πρόθυμη για γαμήσι κι εγώ δεν ήθελα να την πιέσω. Πιστεύω ότι θα δοθεί η ευκαιρία. Το γαμήσι όμως που κάναμε οι δυο μας μετά ήταν μοναδικό.
Copyright protected OW ref: 171284