Η απιστία που άλλαξε τη ζωή μου

Δημοσιεύθηκε από sexplayandmusic
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.94 (8 Votes)
Γεια σας, με λένε Νίκο, είμαι 35 χρόνων και την γυναίκα μου Βάσω 33 χρόνων (όχι τα πραγματικά μας ονόματα). Είμαστε μαζί 6 χρόνια και τα 2 παντρεμένοι. Τη γνώρισα ένα καλοκαίρι σε μια παραλία από κοινή παρέα, κοκκινομάλλα τότε, φόραγε ένα μαύρο κοφτό μαγιό, έβλεπα την κωλάρα της και έλεγα ότι πρέπει να την γνωρίσω. Τελικά τα φτιάξαμε, ταιριάζαμε στα γούστα αλλά όχι στο σεξ τόσο πολύ, όπως έμαθα αργότερα.

Η πρώτη φορά μας έγινε στο αμάξι μου. Όταν γδύθηκε καύλωσα πολύ και πωρώθηκα, ενώ εκείνη όχι τόσο αλλά δεν είπε κάτι. Περίμενε κάτι πιο μεγάλο. Συνεχίσαμε τη σχέση για 3 μήνες. Μετά τον πρώτο μήνα δεν κάναμε συχνά σεξ και παραπονιόταν ότι την παραμελώ. Αργότερα… πάλι δεν κάναμε συχνά, αλλά δεν έλεγε τίποτα, μου έλεγε "δεν πειράζει οπότε έχεις όρεξη". Εκεί άρχισε να μου μπαίνει η ιδέα ότι με απατάει, γιατί μου έλεγε θα βγει το βράδυ με φίλες για ποτό.

Αυτό συνέχισε για πάνω από βδομάδα και ένα βράδυ την παρακολούθησα να δω αν λέει αλήθεια. Όντως ήταν με τις φίλες αλλά και με 2 ακόμα αγόρια και ο ένας ήξερα ότι ήταν πρώην της. Μετά από ώρα φύγανε οι φίλες της κι έμειναν τα αγόρια και η Βάσω. Μετά από καμιά ώρα πλήρωσαν και έφυγαν. Μόνο που ο ένας έφυγε μόνος, ενώ η Βάσω και ο πρώην της έφυγαν μαζί. Τους ακολούθησα με τα πόδια. Προχωρούσαν και μίλαγαν, Μετά από λίγο έστριψαν σε ένα στενό σταμάτησαν και άρχισαν να φιλιούνται ενώ εκείνος της χούφτωνε τον κώλο. Μετά από λίγο μπήκαν σε ένα σπίτι. Ήταν το σπίτι του πρώην της, έμενε εκεί κοντά.

Εγώ μετά από όσα είδα ένιωθα χάλια, το στομάχι μου κόμπος και πληγωμένος για την απιστία της δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ. Σκεφτόμουν τι να κάνω; Την άλλη μέρα ήρθε σπίτι μου σα να μην συμβαίνει τίποτα, με φιλούσε και ήταν χαρούμενη. Θα πέρασε καλά χθες σκέφτηκα. Της ζήτησα να κάνουμε σεξ αλλά έλεγε "άστο μωρέ, δεν έχω πολύ όρεξη". Επέμενα λέγοντας ότι έχουμε πάνω από βδομάδα να κάνουμε και θέλω πολύ. Μετά από λίγο δέχτηκε αλλά είδα ότι δίσταζε. Όταν μπήκα μέσα της δε δυσκολεύτηκα καθόλου. Της λέω "σε νιώθω πολύ ανοιχτή" και μου λέει ότι τελικά καύλωσε πολύ και έχει υγρά. Δεν είπα κάτι και συνέχισα να μπαινοβγαίνω μέσα της ενώ τελείωσα μετά από λίγα λεπτά. Όσο το κάναμε σκέφτηκα να μην της πω τίποτα και να την ξανά παρακολουθήσω και να την πιάσω στα πράσα, αφού μου είπε ότι θα έβγαινε πάλι και αύριο βράδυ με τις φίλες της.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 168798