Η Τουρκάλα

Δημοσιεύθηκε από sexyman135
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.58 (6 Votes)
Ήταν το περασμένο καλοκαίρι κι ήμουν σε κάποιο νησί λόγο δουλειάς. Ήθελα να ταξιδέψω με το καραβάκι απέναντι στην Τουρκία να δω τα παράλια. Μεσημεράκι λοιπόν πάω απ' το διαβατηριακό έλεγχο να τσεκάρω το διαβατήριο μου να δω αν είναι κομπλέ και πέφτω την ώρα που έχει έρθει το καραβάκι από Τουρκία γεμάτο τουρίστες. Μέσα στο πλήθος τσεκάρω μια κοπέλα περί τα 30κατι. Σκέτη καύλα. Ξανθιά, με βυζάρες, κωλάρα, ταττού στον ώμο, ένα αποκαλυπτικό σετάκι φούστα μπουστάκι κι ένα καυλωτικό σκουλαρίκι στο χείλος, η οποία με κοιτούσε.

Καυλώνω απίστευτα με την πάρτη της αλλά κάνω τον αδιάφορο και περιμένω τη σειρά μου. Βλέπω και μένει στο τέλος. Δε χάνω ευκαιρία και πάω και τις μιλάω. Μου λέει ότι είναι από Τουρκία, ότι ήρθε μόνη για διακοπές ένα τριήμερο και ότι δεν έχει ξανάρθει στο νησί. Δεν έχασα ευκαιρία και της λέω να την ξεναγήσω το απόγευμα καθώς θα τελείωνα τις δουλειές μου. Δέχτηκε κι ανταλλάξαμε κινητά. Απογευματάκι λοιπόν μου στέλνει να βρεθούμε για μια μπύρα. Πάω και τη βρίσκω. Αράζουμε και τα λέγαμε. Δύο χρόνια μεγαλύτερη, χωρισμένη ένα χρόνο περίπου, μαμά κι απ όταν χώρισε ήταν μόνο σπίτι δουλειά και δεν είχε γαμηθεί όλο αυτό το διάστημα! Έδειχνε ότι γούσταρε να το προχωρήσουμε.

Φεύγουμε, κάνουμε μια βόλτα με τα πόδια τριγύρω στο μέρος, αράζουμε κάπου ήρεμα κι ανάβουμε τσιγάρο. Εκεί πέσανε και τα πρώτα φιλιά. Την παίρνω και της λέω "πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο". Την πάω, αράζουμε σε μια καβάτζα παραλία πιο πέρα απ' το ξενοδοχείο της κι αρχίζουμε να φασωνόμαστε. Ο πούτσος μου είναι έτοιμος να σπάσει απ' την καύλα. Της τον πετάω έξω και της λέω "κοίτα πως τον έχεις κάνει". Τον πιάνει κατευθείαν και αρχίζει να με πιπώνει. Απ' τις καλύτερες πίπες που μου έχουν κάνει! Κόντεψα να χύσω. Τραβιέμαι και της λέω πάμε και ξεκινάω για το ξενοδοχείο. "Όχι εκεί" μου λέει… "ο ιδιοκτήτης ξέρει την οικογένεια μου".

"οκ… πάμε σπίτι μου…" της λέω. Σ' όλη τη διαδρομή είχα το χέρι μου ανάμεσα στις μπουτάρες της, έπαιζα το μουνάκι της και την άκουγα να βογκάει. Φτάνουμε, αράζω, μπαίνουμε σπίτι και πριν προλάβω να αφήσω κλειδιά κλπ τη βλέπω και γδύνεται. Την πετάω στον καναπέ και ξεκινάω να γλείφω τις βυζάρες της. Έχει καυλώσει και μου λέει "γάμησε με". Βάζω προφυλακτικό και καρφώνω το σκληρό καυλί μου στη μουνάρα της. Βόγκηξε από καύλα. Τη γαμούσα σαν να μην υπάρχει αύριο και την άκουγα να χύνει ξανά και ξανά. Τη γυρνάω στα τέσσερα και κόντεψα να σπάσω την κωλάρα της απ' το σφυροκόπημα. Βογκούσε, σπαρταρούσε και τραβούσε τα σεντόνια απ' την καύλα. Κόντευα κι εγώ να εκραγώ.

Κάπου εκεί τραβιέμαι, βγάζω την καπότα, τη γυρνάω, της καρφώνω το καυλί μου στο στόμα κι άρχισα να χύνω στο λαρύγγι της έτσι όπως την είχα μπουκώσει. Τα κατάπιε χωρίς σκέψη και συνέχισε να ρουφάει το καυλί μου μέχρι που δεν άφησε σταγόνα. Κάναμε ντουζάκι κι αράξαμε καναπέ να ξεκουραστούμε πριν το δεύτερο γύρο.
Copyright protected OW ref: 168798