Εμπιστοσύνη σε καμία

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.64 (7 Votes)
Με λένε Χάρη και είμαι 19 χρόνων. Είμαι φοιτητής και έως πρόσφατα είχα σχέση με μια κοπέλα, ας την πω Δήμητρα. Η Δήμητρα, ύψος 1.58, γλυκό πρόσωπο και σέξι ταυτόχρονα, λίγα κιλάκια παραπάνω, υπέροχη κωλάρα και βυζάρες που δεν είναι απαρατήρητα από το αντρικό φύλο. Ήμασταν μαζί από το καλοκαίρι του 2018 έως τον Μάρτη του 2019. Ήμασταν ερωτευμένοι και αγαπημένοι και όλα έδειχναν τέλεια. Είναι 18 και δίνει πανελλήνιες τώρα. Ξαφνικά άρχισε να λέει πως πιέζεται, πως θέλει ηρεμία και πως δεν έχει χρόνο να ασχολείται με εμένα. Ο χωρισμός μας έγινε από κοντά, είχαμε σκοπό να περάσουμε καλά την τελευταία φορά σα ζευγάρι, αφού δέχτηκα να την αφήσω στην ησυχία της.

Μετά από 3 εβδομάδες την πετυχαίνω έξω. Μέσα στη τρελή χαρά. Μιλήσαμε λίγο και λέει πως δε τα πάει καλά με το διάβασμα και πως δε θα περάσει πουθενά. Στεναχωρήθηκα προφανώς γιατί νοιάζομαι για εκείνη. Όμως για κακή ή και καλή μου τύχη, βγήκα ένα Σάββατο με τη παρέα μου και ήταν στο ίδιο μαγαζί. Την είδα να φεύγει με έναν περίπου 20 χρονών λεπτό με λίγα μούσια. Τους ακολουθώ. Όταν πλέον φτάνουν στον προορισμό τους, βλέπω άλλους 3 τύπους να έρχονται προς το μέρος τους. Εκείνη γονατίζει και αρχίζει να τσιμπουκώνει και τους 4 με μανία και να ζητάει το σπέρμα τους στο πρόσωπο της. Να πω επίσης πως με μένα σιχαινόταν την πίπα και με το ζόρι μου βαρούσε μαλάκια. Τέλος πάντων όταν πλέον την έχυσαν όλοι στο πρόσωπο, μετά, την πήραν από όλες τις τρύπες ταυτόχρονα. Ένας τύπος ο οποίος είχε μεγάλο πούτσο σχετικά, την πήρε από κώλο ενώ έλεγε σε μένα πως ποτέ δε θα το δοκίμαζε. Όταν την ξεπέταξαν και τελείωσαν πάνω της για δεύτερη φορά, της έδωσαν χαρτομάντιλα να σκουπιστεί και οι τύποι θα έφευγαν από ένα άλλο στενό ώστε να μη φανούν ότι ήταν μαζί με της. Εγώ ενώ τόση ώρα παρακολουθούσα πίσω από ένα δέντρο, όταν έφυγαν οι άλλοι πήγα και της μίλησα.

- Ώστε πίεση από πανελλήνιες ε; Να ξέρεις πως έχω σε βίντεο ότι έγινε και φαίνεσαι πεντακάθαρα… (είπα ψέματα).

- Όχι σε παρακαλώ, λέει, ήμουν τεράστια πουτάνα το ξέρω. Αλλά εσένα αγαπάω αλήθεια!

- Άσε τις μαλακίες και πες μου γιατί το έκανες αυτό.

- Οκ εντάξει. Απλά βαρέθηκα να είμαι με έναν σε σχέση, ήθελα να ζήσω την απόλυτη καύλα. Θέλω να είμαι πουτάνα, να πληγώνω και να μη με νοιάζει. Αλλά αλήθεια σ' αγαπώ.

Δεν την άφησα να τελειώσει. Έφυγα και της φώναξα:

- Αυτό θα το πληρώσεις. 7 μήνες απτή ζωή μου ήταν άχρηστοι εξαιτίας σου!

Συνεχίζεται...
Copyright protected OW ref: 168169