Με την ανιψιά

Δημοσιεύθηκε από vagreload21
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.08 (6 Votes)
Με λένε Κώστα και είμαι 31 χρονών, γυμνασμένος, καθώς από μικρός ασχολιόμουν με γυμναστήρια και τον αθλητισμό. Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ έγινε το καλοκαίρι του 2009 όταν αποφάσισα να κάνω διακοπές μόνος μου στο χωριό. Στο χωριό μου είχα να πάω από μικρό παιδί, και δεν είχα επαφές με τους συγγενείς μου για καμιά 10ετία.

Έφτασε το καλοκαιράκι, ετοίμασα τα πράγματα μου και ξεκίνησα πρωί-πρωί το ταξίδι. Μετά από ταξίδι 6 ωρών, έφτασα κουρασμένος στο σπίτι. Έπρεπε να συμμαζέψω πρώτα για να κοιμηθώ. Αφού λοιπόν συμμάζεψα είχε πια βραδιάσει. Εξουθενωμένος… έπεσα ξερός για ύπνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ξεκίνησαν οι διακοπές μου. Ετοιμάστηκα και πήγα στην παραλία.

Εκεί δεν γνώριζα κανέναν, έκατσα λοιπόν σε μια ξαπλώστρα και ήρθε η σερβιτόρα να παραγγείλω καφέ. Στη διπλανή ξαπλώστρα καθόταν μόνο του ένα ξανθό μουνάκι μπρούμυτα με το επάνω μαγιώ της να μην υπάρχει και να διαγράφεται το στήθος από το πλάι εμφανώς μεγάλο. Δεν έχασα την ευκαιρία και προσφέρθηκα να της βάλω αντηλιακό. Με χαρά πήρα θετική απάντηση. Ξεκίνησα λοιπόν να της απλώνω λάδι σε όλη την πλατούλα θαυμάζοντας την απίστευτη στητή και ηλιοκαμένη κωλάρα με το μαγιό της να ακουμπάει την κωλοτρυπίδα της. Αμέσως ή πούτσα μου φούσκωσε. Δε μπορούσα να το κρύψω και από μία αδέξια μου κίνηση η πούτσα μου ακούμπησε το χέρι της όπως ήταν ξαπλωμένη. Δεν έκανε καμία αντίδραση και είδα ένα χαμογελάκι να ξεπροβάλει.

- Με έχεις καυλώσει, μου λέει.

Έμεινα μαλάκας, δεν περίμενα αυτή την αντίδραση.

- Κι συ εμένα...

της λέω κλείνοντας το μάτι και δείχνοντας τις προθέσεις μου. Το χέρι μου γλιστρά ανάμεσα στα κωλομέρια της χαϊδεύοντας το καυτό μουνάκι της γύρω-γύρω από το μαγιό.

- Αχ καύλα μου, αυτό ήταν που ήθελα από εσένα…

μου λέει με μία φωνή τρεμάμενη. Άρχισα να χαϊδεύω το μουνάκι της πιο έντονα και να καταλαβαίνω το πόσο υγρό ήταν στα δάχτυλα μου. Τραβώ το μαγιώ στην άκρη και αρχίζω να τρίβω τα μουνόχειλα με την τύπισσα να αναστενάζει και να είναι έτοιμη να χύσει. Το πρώτο δάχτυλο στο μουνάκι της δεν άργησε να μπει. Αμέσως τούρλωσε τον κώλο της και όπως ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα στην ξαπλώστρα, λύγισε το ένα πόδι της αφήνοντας το μουνάκι της τελείως ορθάνοιχτο για μένα. Η καύλα της φαινόταν στο πρόσωπο της που για πρώτη φορά έβλεπα. "Τι καύλα..." αναφωνούσε μέσα στα βογκητά της. Μετά από λίγη ώρα έχυσε τα δάχτυλα μου.

Εκείνη τη στιγμή ένα καυλωτικό χαμόγελο έκανε την εμφάνιση του και γυρνώντας το κεφάλι της σε μένα μου λέει:

- Σε ευχαριστώ, ήταν ότι χρειαζόμουν…

σηκώθηκε από την ξαπλώστρα και πήγε προς τη θάλασσα. Την ακολούθησα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 167226