Στην εγκυμοσύνη

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.10 (10 Votes)
Γεια σας ονομάζομαι Μίρκα είμαι 30 ετών και θα σας διηγηθώ τη δική μου εμπειρία. Όταν ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι αποφάσισα να πάρω μια γυναίκα που θα ερχόταν δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι να με βοηθάει στις δουλειές. Βρήκαμε μια κοπέλα 35 ετών και συμφωνήσαμε να έρχεται Τρίτη και Παρασκευή για αρχή. Μετά από δύο εβδομάδες που την είχαμε γνωρίσει καλά και εγώ πια στον 6 μήνα με πολλές υπνηλίες, ερχόταν το πρωί της άνοιγε ο άντρας μου και έφευγε για δουλειά ενώ εγώ ακόμα ήμουν ξαπλωμένη.

Ένα πρωί μήνας Αύγουστος με πολύ ζέστη και αφού ήμουν ξαπλωμένη και φορούσα μόνο το κιλοτάκι μου ανοίγει η πόρτα στο δωμάτιο και ήταν η Αγγέλα, με ένα δίσκο με κρουασάν και χυμό πορτοκάλι. Μόλις την είδα λίγο ντράπηκα που ήμουν γυμνή, αλλά από την άλλη μου άρεσε κιόλας. Η Αγγέλα ήταν μια πολύ όμορφη κοπέλα, 1.60 περίπου, με μαύρο μαλλί και μπλε μάτια. Τα κιλά της ήταν περίπου 50 και είχε ένα ωραίο στήθος. Δε φορούσε σχεδόν ποτέ σουτιέν και μόλις ερχόταν σπίτι έμπαινε στο δωμάτιο για να μου φέρει πρωινό. Πάντα την έκανα μια αγκαλιά για να την ευχαριστήσω. Εκείνο το πρωί η αγκαλιά ήταν λίγο πιο ερωτική. Το βλέμμα της αμήχανα καρφώθηκε πάνω στο γυμνό μου στήθος. Δεν κρύβω ότι μου άρεσε αυτό. Κατέβασε το βλέμμα, μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο όπως πάντα και έφυγε για να ξεκινήσει τις δουλειές. Εγώ έφαγα το πρωινό μου. Μια στιγμή δεν ξέχασα το βλέμμα αυτό άρχισα να το σκέφτομαι συνέχεια όλο και πιο έντονα και να νοιώθω το μουνάκι μου υγρό. Σηκώθηκα από το κρεβάτι και πήγα στην κουζίνα που ήταν. Μόλις με είδε ταράχτηκε πάλι.

- Τι έχεις σήμερα και μόλις με δεις ταράζεσαι;

- Τίποτα απλά σκέφτομαι ότι είσαι πολύ όμορφη κοπέλα και η κοιλίτσα σου πολύ χαριτωμένη.

- Σε ευχαριστώ! Αλλά πιστεύω ότι εσύ είσαι ακόμα πιο όμορφη από εμένα.

- Μπορώ να χαϊδέψω λίγο την κοιλίτσα σου;

- Και βέβαια, το ρωτάς.

Η Αγγέλα ήρθε από πάνω μου και άρχισε να χαϊδεύει την κοιλίτσα μου που ήταν σα μικρό καρπούζι αυτό το χάδι μου άρεσε τόσο πολύ που ασυναίσθητα δάγκωσα το κάτω χείλος μου. Το είδε αυτό η Αγγέλα και τράβηξε το χέρι της απότομα.

- Γιατί σταμάτησες;

- Ε… νομίζω ήρθε η ώρα για να κάνω καμιά δουλειά στο σπίτι.

- Δεν πείραζει τις κάνεις αργότερα, μου αρέσει πολύ να χαϊδεύουν την κοιλιά μου και χαλαρώνει και το παιδί.

- Αλήθεια; Καλά τότε ας ασχοληθώ ακόμα λίγο με το μικρούλη.

Το χέρι της χάιδευε την κοιλιά μου μέχρι την άκρη που ξεκινούσε το εσώρουχο μου ήθελα τόσο πολύ να πάει λίγο πιο κάτω, το είχα ανάγκη εκείνη τη στιγμή και νομίζω το κατάλαβε από τις κινήσεις που έκανα. Αφού χάιδευε άρχισε να πηγαίνει όλο και πιο κάτω μέχρι που ακούμπησε την κλειτορίδα μου. "Εδώ είμαστε…" σκέφτηκα.

- Νομίζω κάθε μέρα θα μου χαϊδεύεις την κοιλίτσα μου γιατί μου αρέσει πάρα πολύ.

- Γιατί όχι αν σε χαλαρώνει θα κάνω και αυτό και ότι άλλο μου ζητήσεις.

- Ότι άλλο σου ζητήσω;

- Ναι.

- Δηλαδή τι θα ήθελες να κάνεις αυτή την στιγμή;

- Εσύ θα μου πεις τι θες.

- Θέλω να βάλεις το χέρι σου λίγο πιο κάτι και να χαϊδέψεις το μουνάκι μου.

- Ευχαρίστως θα το κάνω αυτό και επίσης μπορώ να γλείψω και τις ρώγες σου.

- Μ… μόνο θα το λες;… καν' το κιόλας.

- Βλέπω σου αρέσει όλο αυτό.

- Ναι μωρό μου, μου αρέσει πολύ. Θέλω να με γαμήσεις αν μπορείς.

- Εδώ και καιρό θέλω να σε γαμήσω καύλα μου…

και αμέσως γονατίζει και αρχίζει να γλείφει το μουνάκι μου που ήταν μέσα στα υγρά. Ήταν το καλύτερο γλειφομούνι που μου έχουν κάνει ποτέ. Σιγά-σιγά μου έβαζε και δύο δάχτυλα, μου άρεσε τόσο πολύ! Πριν χύσω τη σήκωσα να πάμε στο κρεβάτι. Ξάπλωσα, έβγαλε και αυτή τα ρούχα της και άρχισε πάλι να με γλείφει. Το έκανε τόσο καλά που δε μπορούσα να κρατηθώ. Έτσι όπως είχε καθίσει, είχα κι εγώ το δάχτυλο μου στο υγρό της μουνί. Μόλις ήταν έτοιμη κι εκείνη να χύσει, μου άνοιξε τα πόδια και τα μουνάκια μας ενώθηκαν σε ένα υπέροχο ψαλιδάκι. Χύσαμε παρέα και με πολύ δυνατές φωνές από καύλα. Από εκείνη τη φορά, αν και φούσκωνα μέρα με την ημέρα, το κάναμε πολύ συχνά. Μετά που γέννησα και πάλι ερχόταν για να με βοηθάει στις δουλειές και το κάναμε συνέχεια. Είναι τα πιο ωραία γαμήσια της ζωής μου!
Copyright protected OW ref: 172998