Η αφεντικίνα μου

Δημοσιεύθηκε από alrois
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.36 (11 Votes)
Ποιος υπάλληλος δε θα ήθελε να έχει την εύνοια του αφεντικού του; Δύσκολα όμως μπορεί κάποιος να σκεφτεί ότι θα μπορούσε να τον έχει γονατιστό μπροστά στα πόδια του.

Είμαι η Ρούλα, 23 χρόνων και εργάζομαι σε μια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και εσώρουχα. Η κα Μαρία, 44 χρόνων είναι η ιδιοκτήτρια και αφεντικίνα μου. Είναι αρκετά αυστηρή και τυπική. Είναι γοητευτική, γυμνάζεται και γενικά προσέχει πολύ τον εαυτό της. Είναι χωρισμένη χωρίς παιδιά.

Το δεύτερο μήνα πρόσεξα ότι άρχισε να με κοιτάζει κάπως διαφορετικά, ήταν πιο διαχυτική μαζί μου και συχνά πυκνά βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες με αγκάλιαζε. Στην αρχή ένιωθα κάπως άβολα, γρήγορα το συνήθισα και μάλιστα άρχισε να μου αρέσει. Μια φορά που με είχε αγκαλιάσει με έσφιξε στην αγκαλιά της και με φίλησε στα χείλη. Πήγα να τραβηχτώ αλλά αυτή με κράτησε κοντά της, με χάιδεψε και συνέχισε να με φιλά. Με χάιδευε στη πλάτη και στο κώλο μου και στη συνέχεια τα βυζιά μου. Πάγωσα, είχε μουδιάσει όλο το κορμί μου, ένιωθα πολύ περίεργα αλλά στο βάθος μου άρεσε. Τη χάιδεψα κι εγώ και ανταπέδωσα τα φιλιά της.

Σε λίγο μου ξεκούμπωσε τη μπλούζα και το σουτιέν και μου έγλειψε τα βυζιά πιπιλώντας μου τις ρώγες. Είχα καυλώσει πολύ. Γονάτισε μπροστά μου, μου σήκωσε τη φούστα, μου κατέβασε το βρακί και φίλησε το μουνάκι μου. Ήμουν ιδρωμένη από τη δουλειά της ημέρας ενώ δέκα λεπτά πριν είχα κατουρήσει και επειδή βιαζόμουν δε σκούπισα καλά τα τσίσα μου. Πήγα να τραβηχτώ, να της πω ότι δεν είμαι καθαρή αλλά εκείνη με κράτησε και άρχισε να μου γλείφει την κλειτορίδα και τα μουνόχειλα. Έγλειφε και ρουφούσε το μουνάκι μου και παρ' όλη την αμηχανία και την ντροπή μου ξαφνικά άρχισα να χύνω μέσα στο στόμα της. Αυτή τα έπινε με ευχαρίστηση και σε λίγο έχυσε.

Το μουνάκι μου είχε πάρει φωτιά, έχυνα συνέχεια ενώ με τρόμο διαπίστωσα ότι μου έφυγαν και μερικά τσίσα. Η αφεντικίνα μου σαν να μη συνέβαινε τίποτα ήπιε και τα κάτουρα μου συνεχίζοντας να ρουφάει ότι έβγαινε από το καυλωμένο μουνάκι μου. Είχαμε τρελαθεί και οι δυο μας από τη καύλα. Όταν τελείωσε με το μουνί μου σηκώθηκε πάνω, με αγκάλιασε και με φίλησε με πάθος. Φιλώντας με γευόμουν για πρώτη φορά τη μυρωδιά του μουνιού μου, τα χύσια μου και τα τσίσα μου από το στόμα άλλου. Μείναμε για λίγο αγκαλιασμένες ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά. Στη συνέχεια γδύθηκε τελείως, έγδυσε κι εμένα και μου ζήτησε να καθίσω στο ντιβάνι.

Προς μεγάλη μου έκπληξη γονάτισε μπροστά μου και άρχισε να μου γλείφει τα πόδια, τις πατούσες και να μου πιπιλάει τα δάχτυλα. Προς στιγμή ανατρίχιασα αλλά μετά το σοκ άρχισε να μου αρέσει. Από τη μια γαργαλιόμουν αλλά από την άλλη ερεθιζόμουν. Συνέχισε γλείφοντας μου τις γάμπες, το καυλωμένο μου μουνάκι και την κωλοτρυπίδα μου προσπαθώντας να χώσει τη γλώσσα της στη τρυπούλα μου. Τότε άρχισα να χύνω ξανά ουρλιάζοντας στο στόμα της αφεντικίνας μου. Μόλις συνήλθα θέλησα να πάω στην τουαλέτα να κατουρήσω. Η αφεντικίνα μου όμως μου είπε να μπω μέσα στη μπανιέρα, αυτή ξάπλωσε ανάσκελα και μου ζήτησε να καθίσω πάνω της φέρνοντας το μουνί μου πάνω από το ορθάνοιχτο στόμα της. Μου είπε να κατουρήσω μέσα στο στόμα της, ήθελε να πιεί τα κάτουρα μου. Τα έχασα προς στιγμή αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ και άρχισα να κατουράω κατευθείαν μέσα στο στόμα της.

Είχε κλείσει τα μάτια της και κατάπινε τα τσίσα μου με μεγάλη ευχαρίστηση. Ξαφνικά όπως έπινε τα κάτουρα μου έβγαλε μια δυνατή κραυγή καύλας και τρέμοντας ολόκληρη άρχισε να χύνει. Βλέποντας την σε αυτή τη κατάσταση άρχισα να χύνω ποτάμια τα χύσια μου μέσα στο στόμα της. Αυτή ρούφαγε τα χύσια μου γλείφοντάς το καυλωμένο μου μουνί. Μόλις έχυσα την κατούρησα ξανά μέσα στο στόμα. Η άτιμη δε χόρταινε με τίποτα, συνέχισε να με γλείφει και μετά ασχολήθηκε με τη κωλοτρυπίδα μου. Όταν τελειώσαμε, έπλυνε και σκούπισε η μια την άλλη και ξαπλώσαμε αγκαλιασμένες στο κρεβάτι για να ξεκουραστούμε και να βρούμε τις ανάσες μας. Σε λίγο μας πήρε ο ύπνος, εξαντλημένες αλλά και χορτάτες από τα πολλά χυσίματα μας.
Copyright protected OW ref: 172797