Είμαι ερωτευμένη με την κουμπάρα μου (4ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.13 (4 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Είμαι ερωτευμένη με την κουμπάρα μου (3ο μέρος)

Όπως σας έχω αναφέρει με την κουμπαρούλα μου κάνουμε πολύ συχνά σεξ. Είμαστε πολύ ερωτευμένες και περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Πηγαίνουμε παντού μαζί, στα μαγαζιά, για καφέ, για ποτό, είμαστε αχώριστες τώρα πια. Ένα Σαββάτο βράδυ αποφασίσαμε να πάμε για ποτό μόνες μας σε ένα μπαράκι. Κανονίσαμε να περάσω να την πάρω στις 22:00. Ντύθηκα, στολίστηκα και πήγα σπίτι της. Μου άνοιξε την πόρτα ο κουμπάρος μου και αφού ανταλλάξαμε δύο λέξεις πήγα να βρω την Νατάσα που ετοιμαζόταν στο δωμάτιο. Μπαίνοντας κλείνω την πόρτα και μόλις με βλέπει τρέχει στην αγκαλιά μου.

- Τι έχεις κούκλα μου;… της λέω γιατί την είδα κάπως.

- Τίποτα σε δύο λεπτά θα είμαι έτοιμη να φύγουμε.

- Οκ πάω να σε περιμένω έξω.

Μέχρι να βγω από το δωμάτιο ήρθε και η Νατάσα, καληνυχτίσαμε τον άντρα της και φύγαμε. Στο δρόμο μου είπε να πάμε από τον παραλιακό δρόμο για να δούμε λίγο θάλασσα. Ένιωθα ότι η Νατάσα δεν ήταν καλά οπότε σε ένα πάρκινγκ σταμάτησα για να μιλήσουμε. Μου είπε ότι είχαν αρπαχτεί λίγο με τον άντρα της και μετά του είπε ότι δε θα γυρίσει σπίτι, θα μείνει μαζί μου μιας και έλειπε ο δικός μου άντρας επαγγελματικό ταξίδι. Δεν ήθελε να πει κάτι άλλο και εγώ το σεβάστηκα. Όταν φτάσαμε στο μπαρ ήταν πολύ χαρούμενη και αυτό φαινόταν από τον χορό και την διάθεση της. Στο απέναντι μας τραπέζι κάθονταν δύο πολύ όμορφες κοπέλες. Η Νατάσα τις ήξερες γιατί πήγαιναν μαζί σχολείο. Αυτές καρφώθηκαν πάνω μας και στο αυτί μου λέει η Νατάσα ότι είναι λεσβίες και αν δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους πούμε να καθίσουν μαζί μας.

Έτσι κι έγινε το ένα ποτό έφερε το άλλο και αρχίσαμε να χορεύουμε όλο και πιο τολμηρά. Η Νατάσα είχε γίνει τυφλά και άρχισε να μου τρίβεται πολύ προκλητικά. Εγώ αναστατωμένη προσπαθούσα να το κρύψω αλλά άνθρωπος είναι και λύγισα ανταλλάξαμε μερικά φιλιά διακριτικά, όπως και τα κορίτσια δίπλα μας αλλά αυτές το προχώρησαν σε πιο τολμηρές πράξεις. Ήταν ότι πιο καυλωτικό είχα δει ποτέ. Απλά ήθελα εκείνη την στιγμή να μπω στο παιχνίδι τους, να τις γλείψω και να παίξω μαζί τους. Τα κορίτσια δεν είχαν μέσο για να πάνε σπίτι τους και αν είχαν… ήταν τόσο μεθυσμένες που δεν γινόταν τα οδηγήσουν. Οπότε μπαίνουν στο αμάξι μου και εκεί που οδηγούσα άκουγα διάφορα. Γυρνάω πίσω και ήταν και οι δύο γυμνές η Αναστασία ήταν σκυμμένη και έγλυφε την Φαίδρα. Η Νατάσα το έβλεπε και ήταν έτοιμη να ορμήσει και αυτή.

- Μωρό μου έχω καυλώσει!

- Κι εγώ το ίδιο. Θέλω να σταματήσω το αμάξι και να σας γαμήσω και τις τρεις.

- Πες μου ότι έχεις μαζί το στραπόν.

- Μωρό μου το φοράω μέσα από το παντελόνι μου ήδη. Ήθελα όταν μου τρίβεσαι με τον χορό να το νιώθεις και να σκέφτεσαι τι θα ακολουθούσε.

- Μ… πονηρούλα… όλα τα σκέφτεσαι.

Τα κορίτσια συνέχιζαν κανονικά το γαμησάκι τους χωρίς να τις νοιάζει τίποτα. Η Νατάσα άπλωσε τα χέρια της και μου άνοιξε το φερμουάρ από το παντελόνι μου και άρχισε να μου τρίβει το στραπόν σα να παίζει με πούτσα. Σε λίγα λεπτά σκύβει στο αφτί και μου λέει:

- Μπορούμε να πάρουμε και τα κορίτσια σπίτι σου;

- Στο μυαλό μου είσαι… της λέω και δίνουμε ένα πεταχτό φιλί.

Χωρίς να τις ρωτήσουμε σε λίγα λεπτά ήμασταν σπίτι μου, μπαίνουμε μέσα και μόλις κάθισαν στον καναπέ ξανά άρχισαν το γλείψιμο. Μη μπορώντας άλλο να περιμένω μπαίνω στο παιχνίδι αρχίζοντας να γλείφω την Αναστασία. Αναστατωμένη όπως ήταν μου ξεκουμπώνει το φερμουάρ και πιάνει την πλαστική πούτσα. Άλλαξε χίλια χρώματα. Γυρνάει και με κοίτα.

- Είσαι άντρας;

- Όχι βέβαια πλαστικό είναι.

- Είπα κι εγώ. Θέλω να τον γευτώ μέσα μου.

Άρχισα να τη γαμάω σιγά-σιγά και η Φαίδρα με τη Νατάσα στην άλλη γωνία του καναπέ έκαναν ψαλιδάκι. Η Αναστασία ήταν τόσο καυλωμένη που σε λίγα μόνο λεπτά έχυσε και αμέσως αποκοιμήθηκε. Τα άλλα δύο κορίτσια ήρθα κοντά και άρχισε η μία να κάνει πίπα και η άλλη να γλείφει το στήθος μου. Είχα καυλώσει τόσο πολύ και ήθελα να χύσω παρέα και με τις δύο οπότε ξάπλωσα. Η Φαίδρα κάθισε πάνω στον πλαστικό πούτσο και η Νατάσα στο στόμα μου. Η Φαίδρα κάθισε ανάποδα και καθώς καβαλούσε τον πούτσο έτριβε και το μουνάκι μου. Ήταν τόσο μεγάλη η καύλα μας που χύσαμε και οι τρεις μαζί μέσα σε λίγα λεπτά. Κοιμηθήκαμε και το πρωί που ξυπνήσαμε ήμασταν και οι τρεις γυμνές. Είπαμε ότι κάποια στιγμή θα το ξανακάνουμε και οι τέσσερις μαζί.
Copyright protected OW ref: 171509