Είμαι ερωτευμένη με την κουμπάρα μου (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.21 (7 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Είμαι ερωτευμένη με την κουμπάρα μου

Όπως σας έχω αναφέρει και στην προηγούμενη ιστορία μου, με τη Νατάσα το κάνουμε σχεδόν δύο φορές την εβδομάδα. Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα κανονίσαμε εκδρομούλα στην παραλία με τους άντρες μας και τα παιδιά της. Ξεκινήσαμε πρωί-πρωί, συναντηθήκαμε σε μια καφετέρια για να συνεννοηθούμε και από κοντό για το που θα πάμε και να πάρουμε τους καφέδες μας και τα βασικά. Είχαμε συνεννοηθεί πάνω κάτω να πάμε σε μια παραλία μεγάλη σε έκταση και μαζί μας πήραμε μπύρες και κρέατα για να ανάψουμε κάρβουνα. Θέλαμε να περάσουμε όλη την Κυριακή μας στην παραλία.

Μόλις φτάσαμε διαλέξαμε ένα μέρος λίγο απόμερο για να έχουμε την ησυχία μας. Εγώ με τη Νατάσα μπήκαμε αμέσως στην θάλασσα μέχρι να ετοιμάσουν οι άντρες τις ομπρέλες ξαπλώστρες και τα σχετικά. Θέλαμε να κολυμπήσουμε λίγο και αυτή η παραλία ήταν αρκετά βαθιά οπότε τα παιδιά της τα έβλεπε ο άντρας της. Μπήκαμε αρκετά μέσα στη θάλασσα και ήρθαμε πολύ κοντά για να μπορούμε να μιλάμε σε τέτοια απόσταση που η μία ήταν σχεδόν πάνω στην άλλη. Μιλούσαμε και η Νατάσα μου έλεγε πόσο πολύ μου πηγαίνει το καινούριο μου μαγιό και ήρθε ακόμα πιο κοντά θέλοντας να μου δέσει καλύτερα το πάνω μέρος. Μόλις ήρθε από πίσω μου πέρασε τα πόδια της γύρω από τους μηρούς μου και καθώς μας παρέσερνε το κύμα το μουνάκι της τριβόταν στον κώλο μου. Αυτό μας ερέθισε και τις δύο και αφού είδαμε τους πολύ απορροφημένους σε αυτό που έκαναν, βρεθήκαμε αγκαλιά.

- Μωρό μου, τόση ώρα που μου τρίβεσαι δεν αντέχω.

- Τι έπαθες καύλα μου; Εγώ δεν έκανα κάτι.

- Θα σε ξεσκίσω μπροστά στον άντρα σου να δει τι χάνει που δεν σε γαμάει τόσο καιρό.

- Αχ αυτό θέλω μωρό μου.

Τη γύρισα πλάτη στους άντρες της έβγαλα έξω το στήθος και άρχισα να της γλείφω το στήθος. Την ένιωθα να μην μπορεί να πάρει ανάσα και να τρίβεται σε όποιο σημείο του σώματος μου μπορούσε.

- Μη με βασανίζεις, θέλω να χύσω τώρα.

- Δεν είναι τόσο εύκολο.

Καθώς την έγλειφα, πέρασα το χέρι μου μέσα από το μαγιό της και άρχισα να παίζω με το μουνί της. Είχε σπασμούς και ήξερα ότι αργά ή γρήγορα θα χύσει. Συνέχισα να γλείφω το στήθος της, να της βάζω δάκτυλα στο μουνάκι της και αυτή να ανεβοκατεβαίνει σα να καβαλάει πούτσα. Ήταν τόσο γλυκιά εκείνη τη στιγμή που το μόνο που ήθελα ήταν να την κάνω ευτυχισμένη. Ξαφνικά άλλαξε το χρώμα της και σαν να είχε λιποθυμήσει από τον οργασμό. Έβγαλα τα δάχτυλα μου και τα έγλειψα. Αμέσως μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στα χείλη και είδαμε τους άντρες να κατευθύνονται προς τα μέσα. Βγήκαμε σιγά-σιγά και πήγαμε κοντά τους. Παίξαμε με τα παιδιά για λίγο και βγήκαμε για ηλιοθεραπεία. Προσφέρθηκε να μου βάλει αντηλιακό και το χέρι της όλο και ξεγλιστρούσε και έπιανε ότι μπορούσε και για όσο μπορούσε χωρίς να δίνει στόχο. Και εκεί που έτριβε, σκύβει στο αφτί και μου λέει:

- Να τους πούμε ότι πάμε να δούμε τι έχει πίσω από τους βράχους;

- Ναι γιατί όχι;…

- Αγόρια πάμε μια βόλτα σας πειράζει;

Αφού πήραμε το οκ πήγαμε πίσω από κάτι μεγάλους βράχους. Εκεί είδαμε ότι υπήρχαν αρκετοί που έκαναν γυμνισμό και πιο εκεί είχε άλλο ένα πιο μικρό βραχάκι.

- Καύλα μου πάμε εκεί;

- Ναι πάμε.

- Δεν αντέχω θέλω να σε πηδήξω. Ελπίζω να μην έχει κι εκεί κόσμο.

- Και εγώ αυτό ελπίζω μωρό μου.

Φτάσαμε και είδαμε ότι είχε ένα ζευγάρι, οπότε η λύση ήταν να μπούμε ξανά μέσα στο νερό. Εκεί αρχίσαμε ελεύθερα να δίνουμε η μία φιλία στην άλλη. Τα χέρια και τα πόδια τυλιγμένα στον κορμό της Νατάσας, ήθελα να χύσω σαν τρελή, ήμουν πολύ καυλωμένη. Άρχισε να παίζει με το μουνάκι μου και να μου βάζει μέσα δάχτυλα κι εγώ να τα καβαλάω με δύναμη για να μπουν πιο βαθιά. Ήθελα και άλλα μέσα, δε μου έφταναν μόνο τα δύο.

- Μωρό μου βάλε επιτέλους όλο το χέρι σου μέσα.

- Ρε καύλα μου δε γίνεται εδώ που είμαστε.

Συνέχισε να με γαμάει με δύναμη, μέχρι που έφτασα να χύνω, να χύνω και να μην τελειώνω. Ανταλλάξαμε αρκετά φιλιά μέσα στο νερό καθώς πηγαίναμε εκεί που ήταν οι ομπρέλες μας.

Καθίσαμε με τους άντρες μας, παίξαμε με τα παιδιά και κάποια στιγμή φάγαμε και ήπιαμε τις μπύρες μας. Βέβαια σε κάθε ευκαιρία ανταλλάζαμε φευγαλέα φιλάκια στο στόμα. Όταν έβγαλε το στήθος της έξω για να θηλάσει το μωρό ζήλεψα και ήθελα να της δαγκώσω τη ρώγα και να γαμήσω το μουνάκι. Όταν άρχισε λίγο να βραδιάζει, τα μαζέψαμε και επιστρέψαμε σπίτι. Μόλις έπιασα το κινητό μου είδα μήνυμα από την Νατάσα.

"Θέλω κάθε μέρα να με γαμάς και να σε γαμάω καύλα μου".
Copyright protected OW ref: 171294