H ζωηρή και βιτσιόζα κυρία Μήνα (2ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από dmpir
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.44 (8 Votes)

Προηγούμενο μέρος: H ζωηρή και βιτσιόζα κυρία Μήνα

Πριν λίγο καιρό έγραψα πώς έγινε η γνωριμία και ξεκίνησε η «εμπλοκή» μου στην ερωτική ζωή της καινούργιας γειτόνισσας μας. Στη συνέχεια λοιπόν, το καλοκαίρι κυλούσε με τις ζέστες του και εμένα να βρίσκομαι σε σχεδόν καθημερινή βάση πάνω στη σκάλα, μάρτυρας των ερωτικών περιπετειών της κυρίας Μήνας.

Παράλληλα, είχε ανθίσει η σχέση μου μαζί της καθώς κάθε τρείς και λίγο με φώναζε, δήθεν για να τη βοηθήσω μία με τα ψώνια, μία με τις δουλειές του σπιτιού, ενώ στην ουσία καθόμασταν και μιλούσαμε για τις απιστίες της.

Οι γονείς μου δεν είχαν καταλάβει τίποτα και μάλιστα από ένα σημείο και μετά έκαναν και παρέα οικογενειακώς με τη Μήνα και τον σύζυγο της, ενώ εγώ είχα καταλάβει ότι ο πατέρας μου την καραγούσταρε, μαζί βέβαια με τα περισσότερα αρσενικά από όλη την υπόλοιπη γειτονιά.

Το κοινό μας μυστικό μου έδινε έναν άλλο αέρα και μεγαλύτερη οικειότητα όταν βρισκόμουν μαζί της, καθώς γνώριζα από πρώτο χέρι όλα όσα οι άλλοι απλώς φαντάζονταν, αλλά φυσικά δεν είπα τίποτα σε κανέναν, ούτε καν στις αγοροπαρέες που βρισκόμασταν τότε και που ήταν φυσικά και εκεί αντικείμενο μεγάλων συζητήσεων και βραδινών ονειρώξεων.

Όπως είχα πει, η κα. Μήνα δε με άφησε να της πιάσω ούτε το χέρι που λένε, αλλά παρόλα αυτά έβγαζε σε μένα όλη της την προστυχιά καθώς όταν καθόμασταν συνήθως με έβαζε να της περιγράφω με λεπτομέρειες όλα όσα είχα δει τα προηγούμενα βράδια που την έπαιρνα μάτι. Μετά αρχίζαμε και τα αναλύαμε και αυτό ήταν κάτι που έβλεπα ότι την έφτιαχνε αφάνταστα και φαινόταν. Αναψοκοκκίνιζε από τις περιγραφές μου, ίδρωνε ελαφρά, φούσκωναν τα χείλια της και τα ύγραινε συνεχώς περνώντας την γλώσσα της επάνω τους, σταύρωνε τα πόδια της και άλλαζε συνεχώς θέση σαν να μην τη βόλευε το κάθισμα αλλά... μέχρις εκεί.

Μετά με άφηνε να επιστρέφω σπίτι μου, στο δωμάτιο μου και φυσικά να τρελαίνομαι στη μαλακία αφού κι εγώ καύλωνα απίστευτα με όλα όσα της περιέγραφα. Έτσι λοιπόν, όποτε έλειπε ο κος Κώστας, ο άντρας της, εκείνη φρόντιζε πάντα να αναπληρώνει την απουσία του. Είχαμε κιόλας φτιάξει έναν κοινό τρόπο να συνεννοούμαστε και να με ενημερώνει από πριν για να προετοιμαστώ. Κρεμούσε ένα συγκεκριμένο κατακόκκινο σεντόνι στο μπαλκόνι από πριν, σημάδι ότι το βράδυ θα είχε επισκέπτες. Εγώ, σαν τον καλό τον μαθητή, έπιανα στασίδι και περίμενα να αρχίσει το σόου.

Γρήγορα κατάλαβα ότι οι ορέξεις της κυρίας Μήνας ήταν ακόρεστες και είχαν μεγάλη ποικιλία. Από το κρεβάτι της παρέλασαν λίγοι γνωστοί γείτονες, προς μεγάλη μου έκπληξη, αν και ήταν αναμενόμενο αφού πολλοί την κυνηγούσαν, αλλά εκείνη προφανώς επέλεξε μόνο αυτούς που γούσταρε περισσότερο για να πηδηχτεί μαζί τους. Αλλά φυσικά οι περισσότεροι ήταν οι άγνωστοι. Το ρεπερτόριο της μάλιστα είχε αρκετή ποικιλία καθώς δεν περιοριζόταν πάντα σε έναν και μόνο εραστή αλλά ούτε και σε άτομα μόνο από το αντίθετο φύλλο.

Ένα από τα πολλά βράδια που ακολούθησαν, κουβάλησε 2 φαντάρους. Την πήδηξαν εναλλάξ ο καθένας, με τον άλλον να κάθεται και να παίρνει μάτι, αλλά μετά τους πήρε και τους δύο μαζί. Στην αρχή τους έστησε με τέτοιον τρόπο ώστε ο ένας την πήδαγε πισωκολλητά ενώ εκείνη τσιμπούκωνε τον άλλον και άλλαζαν θέσεις. Μετά τους έβαλε αντικριστά όρθιους μπροστά της, γονάτισε και άρχισε να τους τσιμπουκώνει ταυτόχρονα. Το αποκορύφωμα όμως ήταν όταν τη σήκωσαν και αυτή όρθια, την έβαλαν στη μέση, την πήραν στα χέρια τους με τα πόδια της ορθάνοικτα, κόλλησαν επάνω της και τη γάμησαν ταυτόχρονα από μπροστά και πίσω, μουνί και κώλο.

Ο ένας μπήκε σχετικά εύκολα στο μουνί της και άρχισε να την πηδάει αμέσως αλλά ο πίσω δυσκολεύτηκε λίγο, καθώς ήταν αρκετά προικισμένος και την άκουσα που ζορίστηκε όταν της τον έχωσε γιατί τα βογκητά της ήταν από πόνο και όχι από καύλα. Για λίγο βέβαια, καθώς όταν άρχισαν να κουνιούνται και οι δύο άντρες συγχρονισμένα και να την γαμάνε με δύναμη την άκουσα να βγάζει το γνωστό πια βογκητό που έκανε όταν καύλωνε πολύ και πλησίαζε στην κορύφωση.

Αυτό ήταν κάτι που έβλεπα για πρώτη φορά και φυσικά είχα μείνει με το στόμα ανοικτό. Περιττό να πω ότι έχυσα χωρίς καν να ακουμπήσω το καυλάκι μου εκείνη τη νύχτα, ενώ ήταν η πρώτη φορά που οι κραυγές που έβγαζε από το διπλό γαμήσι η κα Μήνα ακούστηκαν σίγουρα σε όλη την γειτονιά. Αυτά και άλλα πολλά γίνονταν σχεδόν σε καθημερινή βάση, αφού ο άντρας της έλειπε πολλές μέρες συνεχόμενα εξαιτίας του επαγγέλματος του.

Μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η ευκολία με την οποία έβρισκε τους γαμιάδες της, αλλά ούτως ή άλλως ήταν από μόνη της τόσο πολύ καυλιάρα που δεν ήταν δύσκολο αυτό. Η μεγαλύτερη μου όμως έκπληξη και σοκ ήρθαν λίγο καιρό μετά.

Ένα βράδυ και ενώ με είχε ειδοποιήσει ότι θα έχει πάλι επισκέπτη τη βλέπω να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα της μαζί με τη Μαιρούλα. Η Μαιρούλα, υποκοριστικό της Μαρίας, ήταν μία γειτονοπούλα που έμενε λίγο παρακάτω. Ήταν αρκετά μεγαλύτερη από όλα τα υπόλοιπα πιτσιρίκια της γειτονιάς και μόλις είχε τελειώσει το σχολείο και ετοιμαζόταν να φύγει σε κάποια άλλη πόλη σα φοιτήτρια από ότι είχαμε μάθει. Πλησίαζε τα 19 και ήταν η κοπέλα που όλοι μας περιγράφαμε τότε με μία λέξη. «Μούναρος». Μαύρα μαλλιά μακριά και ίσια, καταπράσινα μάτια, όμορφο προσωπάκι, όχι ιδιαίτερα ψηλή αλλά με καλές αναλογίες, μικρό και στητό νεανικό στήθος και ένα κωλαράκι φωτιά. Ήταν η απόλυτη γκόμενα και ο κρυφός πόθος για όλα τα αγόρια της γειτονιάς.

Πολλοί κοκορεύονταν ότι είτε είχαν βγει μαζί της, είτε την είχαν πηδήξει κιόλας αλλά δεν τους πιστεύαμε, καθώς η Μαίρη ήταν αυτό που λέμε κορίτσι από σπίτι. Σοβαρή, ποτέ δεν την είχαμε δει με κάποιο αγόρι, δεν έκανε παρέα μαζί μας και ήταν πάντα σχολείο-σπίτι. Όταν λοιπόν την είδα να μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα της κυρίας Μήνας παραξενεύτηκα. Η κυρία Μήνα την έβαλε να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού, στήθηκε όρθια πίσω της και άρχισε να της φτιάχνει τα μακριά μαλλιά της.

Η Μαιρούλα φορούσε ένα καλοκαιρινό μπλουζάκι με τιράντες, ένα κοντό παντελονάκι και πέδιλα ενώ η κα Μήνα αντίθετα φόραγε το γνωστό ημιδιαφανές baby doll που την είχα γνωρίσει αρχικά, ενώ στο ημίφως του δωματίου καταλάβαινα ότι ήταν γυμνή από κάτω. Τις άκουγα που κάτι έλεγαν και γελούσαν σιγανά και οι δύο. Αυτό με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο και το μυαλό μου δεν πήγε αμέσως στο πονηρό, το αντίθετο μάλιστα. Ετοιμαζόμουν λοιπόν να φύγω, σίγουρος ότι η βραδιά είχε πάει στράφι όταν παρατήρησα ότι η κα Μήνα είχε πιάσει τα μαλλιά της Μαιρούλας και τα είχε ανεβάσει ψηλά φτιάχνοντας τα κότσο ενώ με τα δύο της χέρια είχε αρχίσει και της έκανε ένα αργό μασάζ στο λαιμό και τους ώμους.

Η Μαιρούλα πάλι, είχε γύρει το κεφάλι της προς τα πίσω και έδειχνε ότι το απολάμβανε. Η όλη ατμόσφαιρα, όπως ήταν φυσικό έγινε ξαφνικά πολύ ερωτική οπότε άλλαξα κι εγώ γνώμη και έκατσα για να δω πού θα καταλήξει. Το μασάζ συνεχίστηκε για λίγο και εγώ μένω κάγκελο καθώς βλέπω πλέον την κα Μήνα να σκύβει επάνω από την Μαίρη και να αρχίζει να της φιλάει το λαιμό. Ξεκίνησε από τον ώμο της μικρής, έφτασε μέχρι το αυτί της, έμεινε εκεί για λίγο ενώ μετά με το ένα χέρι της γύρισε ελαφρά το κεφάλι προς τα πίσω και άρχισε να τη φιλάει στο στόμα. Στην αρχή ήταν μικρά, γλυκά φιλάκια στα χείλη της Μαιρούλας αλλά σιγά-σιγά άρχισε να την φιλάει όλο και ποιό παθιασμένα. Μιλάμε για κανονικό γλωσσόφιλο, την είχε γραπώσει και τη φίλαγε πλέον με δύναμη.

Σταματάει μετά από λίγο τα φιλιά, βάζει τα χέρια της μέσα στο φανελάκι που φόραγε η Μαιρούλα και άρχισε να της χαϊδεύει τα στήθια ενώ συνεχίζει τώρα να την γλείφει πάλι στο λαιμό. Φυσικά ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα λεσβιακή σκηνή να εξελίσσεται ζωντανά μπροστά μου και μιλάμε για μία εποχή που οι ελάχιστες τσόντες που κυκλοφορούσαν ήταν απλά γελοίες σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα, ενώ κανείς πιτσιρικάς στην ηλικία μου τότε δεν είχε διανοηθεί ότι μπορεί να υπάρξει και τέτοιου είδους σεξ. Με την καύλα να κτυπάει κόκκινο κάθομαι και προσπαθώ να ρουφήξω και την παραμικρή λεπτομέρεια από το θέαμα.

Η κα Μήνα έχει αρχίσει να γδύνει τη μικρή ενώ συνεχίζει να την χουφτώνει παντού και να τη φιλάει. Η Μαιρούλα κάθεται στην αρχή σχετικά άπραγη αλλά μετά από λίγο τη βλέπω ότι αντιδρά. Κάθε φορά που πήγαινε να βγει ένα ρούχο από πάνω της εκείνη έκανε μία αμυντική κίνηση, σημάδι ότι μάλλον της ήταν πρωτόγνωρη η εμπειρία, ενώ την ακούω που επαναλάμβανε συνεχώς «όχι, μη σας παρακαλώ, σταματήστε» και άλλα τέτοια. Η κα Μήνα αντίθετα, όχι μόνο δεν φαινόταν να πτοείται, αλλά είχε πλέον «αλλάξει». Η εικόνα της καυλιάρας και φιλήδονης γυναικάρας που χάζευα τόσα βράδια να παραδίνεται υπάκουα στις ορέξεις των αρσενικών έχει εξαφανιστεί και στην θέση της έβλεπα τώρα ένα «αρπακτικό» που ετοιμαζόταν να πάρει με το ζόρι αυτό που γούσταρε. Το πρόσωπο της έχει αλλοιωθεί από την καύλα και δεν έχει καμία σχέση με ότι έχω ήδη γνωρίσει, αυτό που έβλεπα ήταν εντελώς καινούργιο, ένας άλλος άνθρωπος.

Η Μαιρούλα συνεχίζει να αντιδρά αν και πλέον όχι τόσο έντονα ενώ έχει μείνει πια ολόγυμνη. Η κα Μήνα την σπρώχνει απότομα πίσω στο κρεβάτι και την καβαλάει, αρχίζει να τη φιλάει και να την χαϊδεύει παντού ενώ ακούω τη μικρή που έχει αρχίσει να βγάζει ήχους σαν να βογκάει ή να μυξοκλαίει, δε μπορούσα να καταλάβω. Η κα Μήνα συνεχίζει να τη φιλάει στο πρόσωπο και το λαιμό ενώ αρχίζει να κατεβαίνει σιγά-σιγά προς τα κάτω. Τη βλέπω που χουφτώνει με δύναμη τα βυζάκια της και αρχίζει να τα γλείφει. Συνεχίζει για λίγο εκεί ενώ ταυτόχρονα με το ένα της χέρι της ανοίγει τα πόδια, το χώνει στο μουνάκι της μικρής και αρχίζει να την χαϊδεύει.

Γλείφοντας, συνεχίζει να κατεβαίνει, φτάνει στην κοιλιά της, φιλάει τα λαγόνια της μικρής, ενώ της έχει πιάσει τα πόδια και τα κρατάει όρθια στον αέρα. Ξαφνικά χώνει το κεφάλι της στο μουνί της Μαιρούλας και αρχίζει να την γλείφει. Βλέπω από το πλάι το πρόσωπο της να ανεβοκατεβαίνει γρήγορα πάνω στο μουνάκι της πιτσιρίκας ενώ η Μαιρούλα, που έχει σταματήσει εντελώς πλέον να αντιδρά, βγάζει μια μικρή κραυγούλα στην αρχή και βλέπω το πρόσωπο της που έχει γύρει στο πλάι με τα μάτια κλειστά και το στοματάκι της μισάνοικτο να βαριανασαίνει.

Η κα Μήνα, κατεβάζει και κρατάει διπλωμένα ψηλά τα πόδια της Μαίρης ενώ συνεχίζει το γλειφομούνι. Σταματάει, κατεβαίνει από το κρεβάτι, γονατίζει στο πάτωμα, την τραβάει απότομα προς το μέρος της στην άκρη και συνεχίζει το γλείψιμο που από αυτήν την θέση φτάνει από πάνω ψηλά στην κλειτορίδα μέχρι χαμηλά στον κώλο της. Η μικρή πλέον έχει παραδοθεί εντελώς. Έχει τεντωθεί ολόκληρη, λυγίζοντας την πλάτη της. Βλέπω το ένα χέρι της που πιάνεται από το σεντόνι και το τραβάει ενώ το πρόσωπο της έχει αλλοιωθεί εντελώς από την καύλα. Έχει αφήσει τους ενδοιασμούς στην άκρη και απολαμβάνει το γαμήσι που της κάνει με τη γλώσσα η κατά πολύ μεγαλύτερη της γυναίκα.

Βλέπω την κα. Μήνα που έχει κολλήσει το πρόσωπο της ψηλά στο μουνί της Μαιρούλας και την πιπιλάει εκεί, στην κλειτορίδα. Η μικρή απλώνει τα χέρια της, πιάνει το κεφάλι της Μήνας και το σφίγγει επάνω στο μουνί της ενώ αρχίζει να βογκάει με όλο και μεγαλύτερη ένταση και ξαφνικά το κορμάκι της αρχίζει να τραντάζεται ολόκληρο, σημάδι ότι έχυνε. Τιναζόταν δυνατά σα να την διαπερνούσε ηλεκτρικό ρεύμα ενώ οι κραυγούλες της ακούγονταν πεντακάθαρα μέσα στη νύχτα. Κάποια στιγμή κατάφερε και ηρέμησε, ενώ η κα Μήνα σηκώθηκε, ξάπλωσε δίπλα της, την πήρε αγκαλιά και άρχισε να την φιλάει γλυκά στο πρόσωπο και το στόμα.

Η Μαιρούλα, μόλις χαλάρωσε άρχισε να αντιδρά και να την αγκαλιάζει κι εκείνη ενώ ανταπέδιδε τα φιλιά. Δεν ήξερα τότε αν ήταν παρθένα ή όχι, αλλά σίγουρα από την αντίδραση της στην αρχή ήταν μάλλον η πρώτη της φορά με γυναίκα και έδειξε ότι το απόλαυσε.

Μετά από λίγα λεπτά, η κα Μήνα μισοσηκώνεται, γδύνεται και εκείνη και παίρνει πάλι θέση πάνω από την μικρή μπαίνοντας κανονικά ανάμεσα στα πόδια της. Ξαπλώνει επάνω στο κορμάκι της Μαίρης και την βλέπω που της πιάνει τα χέρια, της τα γυρίζει πάνω από το κεφάλι της ενώ τη φιλάει με πάθος στο στόμα και παράλληλα αρχίζει να ανεβοκατεβάζει ρυθμικά το σώμα της πάνω στο κορμί της μικρής σαν να την γαμάει. Η Μαιρούλα αντιδρά και εκείνη τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τα πόδια της κυρίας Μήνας ενώ ο ρυθμός τους αρχίζει να γίνεται όλο και πιο γρήγορος. Τρίβουν τα κορμιά τους με δύναμη, πάθος και ταχύτητα. Η σκηνή ήταν απίστευτη, κάθομαι και τις κοιτάω ενώ σχεδόν αισθάνομαι την ένταση από το γαμήσι τους. Είχαν γίνει και οι δύο μούσκεμα στον ιδρώτα και άκουγα πεντακάθαρα τον ήχο από τα μουσκεμένα τους μουνιά που τρίβονταν.

Η ένταση κορυφωνόταν γρήγορα, οι δύο γυναίκες έδειχναν ότι το γούσταραν αυτό που έκαναν και συνέχιζαν να τρίβονται με δύναμη, ώσπου στο τέλος βγάζοντας σχεδόν ταυτόχρονα από μία κραυγή αρχίζουν να χύνουν και οι δύο μαζί. Ήταν τέτοια η δύναμη και το πάθος όπως έτριβαν τα σώματα τους που νόμιζες ότι πάλευαν. Είχα δει πολλές φορές την κα Μήνα να χύνει αλλά ποτέ δεν θυμάμαι να το κάνει με τόση ένταση και πάθος όσο το έκανε τώρα, έχοντας από κάτω της το κορμί της μικρούλας.

Σιγά-σιγά ηρέμησαν και ξάπλωσαν πλάι-πλάι, συνεχίζοντας να χαϊδεύει η μία την άλλη. ώσπου μετά από λίγο η κα Μήνα σηκώθηκε, βγήκε στην μπαλκονόπορτα και έκλεισε τα πατζούρια κοιτώντας προς το μέρος μου, σίγουρη ότι τα είχα δει όλα για άλλη μια φορά.

Εγώ πάλι, είχα σοκαριστεί εντελώς και από το γεγονός ότι είδα για πρώτη φορά ένα τέτοιο θέαμα ανάμεσα σε δύο γυναίκες και λόγο της διαφοράς ηλικίας μεταξύ τους αλλά και λόγο του ότι ήξερα την κοπέλα και δε φανταζόμουν ποτέ ότι μπορούσε να γουστάρει κάτι τέτοιο. Η κα. Μήνα πάλι, στην ουσία είχε βιάσει την πιτσιρίκα άσχετα αν στο τέλος φάνηκε ότι της άρεσε της μικρής. Μου ήταν αδιανόητο το γεγονός ότι η γυναίκα που χάζευα τόσα βράδια είχε μεταμορφωθεί σε κάτι που δεν το φανταζόμουν πιθανό. Βέβαια, δεν φανταζόμουν και ότι λίγο καιρό μετά θα ερχόταν τελικά και η δική μου η σειρά.

Αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία.

Συνεχίζεται...Copyright protected OW ref: 146834