Η κυρία Γιώτα

Δημοσιεύθηκε από loukianos
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.78 (16 Votes)
Αμφιταλαντεύτηκα για το αν πρέπει να δημοσιεύσω την ιστορία, μιας και δεν αποτελεί δική μου εμπειρία, αλλά εφόσον πέρασαν αρκετά χρόνια, κομμάτια να γίνει. Την ιστορία μου τη διηγήθηκε μια πρώην μου, η Μέλπω, μια κοντούλα (1.61), βυζαρού, μελαχρινή και αδύνατη (καμιά 50ρια κιλά). Η Μέλπω είναι από τις γυναίκες που έξω δε δίνουν κανένα απολύτως δικαίωμα και μάλιστα θα την χαρακτήριζα και σνομπ. Ενώ όμως έξω ήταν κυρία, εντός σπιτιού μεταλλασσόταν σε άγριο kinky θηρίο, πραγματικό ηφαίστειο. Γούσταρε λεσβιακά γενικά και όταν βλέπαμε τέτοιου περιεχομένου τσόντες, έχυνε σαν πουτάνα. Είχαμε πει και για παρτούζα αλλά το διαλύσαμε και έμεινε μόνο σαν όνειρο η σκέψη.

Η Μέλπω πριν από μένα, μια περίοδο φασωνόταν με μια συμφοιτήτρια της, τη Σοφία που ήταν γύρω στα 22-23 τότε, πάνω στις καύλες της και αυτή. Μια μέρα έλειπε η μάνα της Σοφίας, η κυρία Γιώτα και η Μέλπω, είχε πάει να κοιμηθεί σπίτι της. Το πρωί που ξύπνησε η Μέλπω δε βρήκε κανένα σπίτι, οπότε κάθισε στο κρεβάτι αλλά περιμένοντας, θυμήθηκε τι κάνανε το προηγούμενο βράδυ & άρχισε να καυλώνει. Για να μην τα πολυλογώ κάποια στιγμή είχε κάτσει στα 4 κι έτριβε το υγρό μουνάκι της. Γενικά η Μέλπω ήταν μέσα στις καύλες συνέχεια και ας μην της φαινόταν.

Η καύλα της είχε μεγαλώσει αρκετά και παρακαλούσε να επιστρέψει γρήγορα η Σοφία για να την αναλάβει. Κάποια στιγμή όπως ήταν έτσι στα 4, παρατήρησε με την άκρη του ματιού της ένα πρόσωπο στην μισάνοικτη πόρτα αλλά λόγω μυωπίας δεν διέκρινε καθαρά. Φυσικά δε μπορούσε να ήταν άλλος από τη Σοφία. Δήθεν ότι δεν την κατάλαβε, συνέχισε να τρίβει το μουνάκι της χωρίς να κοιτάει την πόρτα. Καύλωσε που την παρατηρούσε έτσι στα κλεφτά. Μετά από λίγα λεπτά δεν άντεξε κ είπε «θα με γλείψεις ή μόνο θα βλέπεις;», χωρίς να κοιτάει προς την πόρτα. Τούρλωσε την κωλάρα της (πάντα γούσταρε τη σκυλίσια στάση) και αφέθηκε στα χάδια της Σοφίας. Εκείνη άρχισε να της κάνει ένα περίεργο και διστακτικό σάλιωμα στην κλειτορίδα της. Ο τρόπος γλειψίματος δεν ήταν αυτός που είχε συνηθίσει αλλά δεν έδωσε σημασία. Μέσα σε λίγα λεπτά ένιωσε τη γλώσσα της Σοφίας να προσπαθεί να μπει όλη μέσα στο μουνάκι της. Δυο χέρια της χούφτωναν τα κωλομέρια και μια γλώσσα της γαμούσε το μουνάκι λες και δεν είχε ξανακάνει γλειφομούνι.

Η Μέλπω έχασε την ανάσα της αλλά πρόλαβε να πει «βάλε δάκτυλο, γάμησε με». Τότε ένιωσε 2 δάκτυλα να μπαίνουν στο μουνί της χωρίς την παραμικρή δυσκολία βέβαια. Μόλις βρήκε ρυθμό η Σοφία και τη γαμούσε κανονικά πλέον με 2 δάκτυλα, έκανε και γλειφοκώλι ταυτόχρονα. Η Μέλπω άρχισε να βογκάει πλέον μην αντέχοντας την καύλα, όμως όσο της έκανε γλειφοκώλι από πίσω, ένιωσε κάτι σαν ζευγάρι με γυαλιά. Η Σοφία δε φοράει γυαλιά, οπότε η Μέλπω γύρισε να δει τι παίζει. Ήταν η κυρία Γιώτα, η μητέρα της Σοφίας που της έκανε το γλειφοκώλι και τη γάμαγε άγρια με τα δάκτυλα της. Αυτή ήταν τελικά που την κοίταζε από την πόρτα και όχι η Σοφία, η οποία δεν είχε γυρίσει ακόμα.

- Κυρία Γιώτα;... είπε η Μέλπω.

- Συγνώμη Μέλπω αλλά όταν σε είδα έτσι δεν ξέρω τι με έπιασε. Δε μ’ αρέσουν κανονικά οι γυναίκες αλλά… ήσουν τόσο καύλα.

Μετά από μερικά δευτερόλεπτα που κοιτάζανε η μία την άλλη η κυρία Γιώτα ρώτησε:

- Θέλεις να σταματήσω;

Τότε η Μέλπω γύρισε ανάσκελα, πήρε τα δάκτυλα της κυρίας Γιώτας που πριν ήταν στο μουνάκι της, τίγκα στα υγρά εννοείται και τα έβαλε στο στόμα της, κοιτάζοντας στα μάτια την κυρία Γιώτα. Μετά, τα οδήγησε στο μουνάκι της, τα άφησε εκεί και ξάπλωσε προς τα πίσω. Αυτό ήταν. Η κυρία Γιώτα χώθηκε ανάμεσα στα σκέλια της Μέλπως και την έγλειφε με λύσσα. Της δάγκωνε την κλειτορίδα και της έβαλε 3 δάκτυλα αυτή τη φορά μέσα. Τη γάμαγε καλά πλέον. Η Μέλπω κρατιόταν από τα σεντόνια και της ξέφευγαν φωνές.

- Όλο μέσα βάλτε το κυρία Γιώτα, όλο μέσα!

Η κυρία Γιώτα αφού σοκαρίστηκε λίγο, έβαλε όλο το χέρι της αργά-αργά μέσα στο μουνάκι της Μέλπως που το δεχόταν σιγά-σιγά. Η κυρία Γιώτα δεν είχε καλή φυσική κατάσταση (55 ετών γαρ), οπότε έχανε σε ανάσες και είχε κουραστεί. Η Μέλπω το κατάλαβε αυτό και την καύλωσε ακόμα περισσότερο που η 55αρα τη δαχτύλωνε όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Μετά από 3-4 μέσα έξω η Μέλπω είπε…

- θα με κάνετε να χύσω, κυρία Γιώτα…

και πραγματικά ένας ποταμός από χύσια, από το squirting της Μέλπως, χύθηκαν στη μάπα της κυρίας Γιώτας. Όπως μου είπε η Μέλπω, ήταν από τους πιο δυνατούς οργασμούς που είχε ποτέ. Αμέσως η Μέλπω έτρεξε στην τουαλέτα για να καθαριστεί αλλά κυρίως για να αποφύγει την αμηχανία. Βγήκε διστακτικά και βρήκε την κυρία Γιώτα να κάθεται στα πλάγια του κρεβατιού αποσβολωμένη και λερωμένη σε μάπα και πουκάμισο από τα ζουμιά της Μέλπως.



Copyright protected OW ref: 137967