Το καλύτερο γλειφομούνι

Δημοσιεύθηκε από christianna
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.43 (15 Votes)
Με λένε Χριστιάνα, είμαι 24 χρονών και είμαι φοιτήτρια. Είμαι ψηλή, με ξανθά μαλλιά και καστανοπράσινα μάτια. Είμαι αρκετά αδύνατη και πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου περισσότερο γλυκιά κοπέλα, παρά σεξοβόμβα.

Εδώ και ένα χρόνο περίπου, έχω μια ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα. Ήταν κάτι πολύ καινούριο για μένα όλο αυτό, ήρθε απότομα στη ζωή μου, χωρίς να το περιμένω καθόλου. Η… ας την πούμε, Ναταλία, είναι 31 χρονών, ψηλή και αδύνατη, με όμορφα καστανά μάτια και μαλλιά. Όταν τη γνώρισα, ήμουν σε μια σχέση με ένα αγόρι. Ενώ μου άρεσε και περνούσα καλά μαζί του, το σεξ δε με ικανοποιούσε. Έχει μεγάλο πούτσο και συνήθως με γαμούσε βίαια, μου τον έχωνε χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία και ενώ με πήδαγε με έβριζε και μου χτύπαγε τον κώλο και τα βυζιά. Στην αρχή μου άρεσε, αλλά είχα αρχίσει να βλέπω ερωτικά κάποιες γυναίκες και έτσι δυσκολευόμουν να χύσω μαζί του. Ένα απόγευμα θυμάμαι γαμιόμασταν με τις ώρες, ένιωθα το μουνί μου να πονάει και παρόλο που ήμουν αρκετά υγρή, δε μπορούσα να χύσω. Έτσι, όταν έμεινα μόνη, μίλησα με την Ναταλία, με την οποία είχα γνωριστεί σε ένα site για σχέσεις και είχαμε μιλήσει δυο - τρεις φορές ήδη.

Μου είχε προτείνει να συναντηθούμε και το είχα αποφύγει, αλλά εκείνο το απόγευμα είχα τρελαθεί από την καύλα. Πιάσαμε συζήτηση και της είπα τι είχε συμβεί. Ήθελα να βρεθούμε αλλά δεν ήταν στην Αθήνα. Με ρώτησε αν είμαι ακόμη καυλωμένη κι όταν της απάντησα "πολύ", μου είπε να βάλω το χέρι μου πάνω από το βρακάκι μου και να χαϊδέψω το μουνί μου. Το έκανα βογκώντας. Μου είπε να συνεχίσω για λίγο έτσι και το έκανα, αν και πέθαινα να βάλω το χέρι μου μέσα από το βρακάκι μου, το οποίο ήταν κυριολεκτικά μούσκεμα. Τελικά, με άφησε να βγάλω το βρακάκι μου και να τρίψω το μουνί μου. Μου έλεγε πως είμαι μια πουτανίτσα και πως αν ήταν μαζί μου θα με έβαζε να κάτσω στο πρόσωπό της και θα έτρωγε το μουνάκι μου μέχρι να την παρακαλέσω να σταματήσει. Εγώ απλώς βογκούσα, καύλωνα ακόμη περισσότερο από όσα μου έλεγε και δεν άργησα να χύσω με φωνές.

Λίγες μέρες αργότερα, βρεθήκαμε. Πήγαμε αρχικά για ένα ποτό κοντά στο σπίτι μου και μπορώ να πω ότι πέρασα πολύ καλά. Στην αρχή ένιωθα μια αμηχανία και φοβόμουν ότι δε θα έχουμε τι να πούμε, αλλά μπορώ να πω ότι ήμασταν χαλαρά και άνετα, σα να είχα βγει με μια καλή φίλη.

Τελικά πήγαμε σπίτι μου και πέσαμε γρήγορα στο κρεβάτι. Με έγδυσε και αμέσως κατευθύνθηκε στο μουνί μου. Δε μου έχουν ξανακάνει τέτοιο γλειφομούνι, ήταν υπέροχα. Έβαζε όλη τη γλώσσα της μέσα μου και ταυτόχρονα έτριβε με το δάχτυλό της την κλειτορίδα μου. Που και που με δάγκωνε κι εγώ φώναζα από την καύλα. Άρχισα να κουνιέμαι μαζί της και συνέχισε να μου γαμάει το μουνί με τη γλώσσα της, μέχρι που έχυσα. Μου πήρε λίγα λεπτά για να συνέλθω ενώ εκείνη συνέχισε να γλείφει τα μπούτια μου και τα βυζιά μου. Τελικά, την ξάπλωσα ανάσκελα και κατέβηκα στο μουνί της, γλείφοντας και ρουφώντας. Τελείωσε σχεδόν αμέσως και ξάπλωσα δίπλα της με κομμένη ανάσα. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και αυτό κράτησε πολύ ώρα, έχασα την αίσθηση του χρόνου. Σε κάποια φάση με ανέβασε πάνω της και, αφού έγλειψε τα δάχτυλά της, έτριψε το μπούτι της για να το βρέξει. "Τρίψου" μου είπε και έκατσα με το μουνάκι μου να τρίβεται πάνω στο μπούτι της. Άρχισα να κουνιέμαι και να βογκάω, ένιωθα ότι ήμουν μούσκεμα ξανά και εκείνη είχε αρπάξει τον κώλο μου και με βοηθούσε να τη γαμάω έτσι. Τελικά, με σταμάτησε.

Με γύρισε μπρούμυτα, άνοιξε τα κωλομέρια μου και έχωσε το πρόσωπό της μέσα. Ένιωθα τη γλώσσα της να μπαίνει στην κωλοτρυπίδα μου και το μουνί μου ανοιγόκλεινε στάζοντας. Ρουφούσε με δύναμη κι ένιωθα ότι μου έτρωγε τον κώλο. Αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, μέχρι που σηκώθηκε και άρχισε να μου χαστουκίζει τον κώλο. Με ρωτούσε αν είμαι πουτανάκι, τι θέλει το μουνάκι μου και είναι μούσκεμα και μου έλεγε πως θα τρώει τον κώλο μου όλη νύχτα. Με χτυπούσε με δύναμη, στην αρχή στον κώλο και στη συνέχεια, αφού με γύρισε ανάσκελα και μου άνοιξε τα πόδια διάπλατα, στο μουνί μου. Εγώ από την καύλα είχε χάσει πια τη μιλιά μου, μόνο βόγκούσα και της ζητούσα να με χτυπάει πιο δυνατά. Τελικά, ανέβηκε πάνω μου, μπήκε ανάμεσα στα πόδια μου και τα μουνάκια μας ενώθηκαν. Ήταν κι εκείνη μούσκεμα και άρχισε να με γαμάει έτσι. Είχε σκύψει στα βυζιά μου και τα δάγκωνε, τα έγλειφε, τα ρουφούσε. Κάποια στιγμή είχε επιταχύνει τόσο το ρυθμό που το κεφάλι μου χτυπούσε στα κάγκελα του κρεβατιού. Όχι απλά δε με ένοιαζε, αλλά ήθελα να συνεχίσει και πιο δυνατά - μου αρέσει λίγος πόνος όταν με γαμάνε. Χύσαμε σχεδόν ταυτόχρονα.

Με την Ναταλία δεν έχουμε αποκλειστική σχέση. Κυρίως μας ενώνει το σεξ κι εγώ συνεχίζω με το αγόρι μου, που βέβαια δεν ξέρει τίποτα για εκείνη. Το σεξ μαζί του έχει βελτιωθεί πολύ και το απολαμβάνω πλέον αρκετά. Εννοείται πως έχω φαντασίωση να βρεθούμε οι τρεις μας. Ξέρω ότι η Ναταλία δε θέλει να κάνει κάτι με εκείνον, όμως θα μου άρεσε να γαμιέμαι μαζί της και εκείνος να παρακολουθεί ή να μου τον δίνει στο στόμα όσο αυτή τρίβει το μουνί της στο δικό μου. Ποιος ξέρει.Copyright protected OW ref: 135011