Γνωριμία στο σάιτ με την κυρία Άννα

Δημοσιεύθηκε από love
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.56 (16 Votes)
Γνωριστήκαμε λίγο καιρό πριν μέσα στο site του XStream και μπορώ να πω πως με έχει συνεπάρει. Εγώ 18 χρονών κοπέλα, μόλις είχα τελειώσει το σχολείο και εκείνη 55 χρονών, παντρεμένη. Έχω μακριά ίσια μακριά μαλλιά και ίδιο χρώμα μάτια με μεγάλο στήθος σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας μου και ανάλογο κωλαράκι, σώμα που σίγουρα δεν παρέπεμπε στην ηλικία μου από όταν σχηματίστηκε ολοκληρωτικά, αλλά με γλυκό πρόσωπο. Η Άννα, ή αλλιώς "μαμά" όπως θα την αναφέρω στο εξής, έχει ωραίο σώμα για την ηλικία της με πιασίματα και απίστευτο πραγματικά στήθος που τρελαίνομαι στην σκέψη και μόνο να το γλείφω.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή τα πράγματα. Ξεκινήσαμε να μιλάμε με mail στην αρχή, καταλήγοντας να χύνουμε ασταμάτητα τα βράδια, εγώ με τους γονείς μου δίπλα και εκείνη με τον άντρα της να κοιμούνται. Δεν είχαμε ανταλλάξει ακόμα φωτογραφίες αλλά η καύλα και μόνο από τα μηνύματα ήταν αρκετή. Όπως έμαθα αργότερα, η "μαμά", δούλευε σε ένα μαγαζί το οποίο δεν άργησα να επισκεφτώ, εν αγνοία της φυσικά, με μια φίλη μου. Από την περιγραφή που μου είχε κάνει την κατάλαβα αμέσως καθώς και από τον τρόπο που μας εξυπηρετούσε, αφού δεν έλειπαν τα αθώα σχόλια και αγγίγματα σε εμένα και τη φίλη μου στο πλαίσιο ανεκτικότητας που έδινε η διαφορά ηλικίας και το γεγονός ότι ήμασταν σαν "κόρες" της. Μόλις γύρισα σπίτι αμέσως είχα μήνυμα από εκείνη για το πώς γνώρισε δύο απίστευτες κοπελίτσες, ενώ δε μπορούσε να πιστέψει πως η μία ήμουν εγώ όταν της το είπα. Με τα πολλά, κανονίσαμε να πάμε σπίτι της για φαγητό μετά τη δουλειά μια μέρα, μιας και θα έλειπε ο άντρας της. Πλύθηκα, ετοιμάστηκα, στολίστηκα και φόρεσα ένα καινούριο ζευγάρι από ροζ δαντελωτά εσώρουχα που πάνω στο ανοιχτόχρωμο σώμα μου έμοιαζαν ακόμη καλύτερα, ενώ από πάνω έβαλα ένα αέρινο καλοκαιρινό φορεματάκι. Βλέπετε, στη "μαμά" αρέσει το μωρό της, όπως με λέει λόγω της διαφοράς ηλικίας, να φοράει ρούχα της ηλικίας της, για μικρές κοπέλες που αναδεικνύουν καλύτερα τα σημεία που πρέπει.

Όταν με είδε τη δεύτερη φορά με φίλησε απαλά στα χείλη και μου είπε:

-    Πάμε σπίτι μωρό μου.

Όση ώρα οδηγούσε, μιλούσαμε για γενικά θέματα, ενώ πλέον την αποκαλούσα "μαμά" και εκείνη μωρό μου χωρίς ενδοιασμούς. Φτάσαμε σπίτι όπου και παραγγείλαμε φαγητό. Πήγε να κάνει ένα μπάνιο και μόλις εμφανίστηκε έπαθα σοκ. Φορούσε μία πετσέτα τυλιγμένη γύρω της με το στήθος μετά βίας να κρατιέται στη θέση του και τα μαλλιά της να πέφτουν βρεγμένα στους ώμους της. Αμέσως ένιωσα το μουνάκι μου να μουσκεύει και αντανακλαστικά έκλεισα σφιχτά τα πόδια μου γιατί ήταν σαν να με διαπερνάει ρεύμα. Γέλασε. Ήξερε πως να με διαχειρίζεται, να παίζει για να το πω καλύτερα. Ήρθε το φαγητό και το καημένο το παιδί που το έφερε έμεινε με ανοιχτό το στόμα μόλις είδε την μαμά έτσι. Με τα χίλια ζόρια κατάφερε να της δώσει τα πράγματα ενώ έκανε λάθος στις δυο κουβέντες που της είπε. Όσο τρώγαμε στον καναπέ δεν έλειπαν τα πειράγματα ούτε τα σχόλια για το νεαρό, ενώ εγώ δεν πήγαινα πίσω αφού προσπαθούσα να συγκεντρωθώ στη συζήτηση χωρίς να κοιτάω τα βυζιά της που πλέον ξεχείλιζαν κανονικότατα και ήταν σαν να με προσκαλούσαν να τα φάω. Πράγμα που δεν άργησε, αφού ξαφνικά λύνει την πετσέτα και σχεδόν επιτακτικά μου λέει πως ήρθε η ώρα για το γλυκό. Χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα αφού τόση ώρα αυτό ήθελα, κάπως διστακτικά στην αρχή άρχισα να γλείφω τις ρώγες της που είχαν σκληρύνει, ενώ η "μαμά" μου έλεγε πόσο καλά το κάνω και ότι αυτό πρέπει να κάνουν τα καλά κορίτσια. Κατέβασε τις ράντες από το φόρεμα μου και απελευθέρωσε τα βυζιά μου από το σουτιέν και άρχισε να τα μαλάζει απαλά μέχρι που μου ξέφυγε ο πρώτος πνιχτός αναστεναγμός καθώς την έγλειφα.

-    Μωρό μου σήκω όρθια να σε δει η "μαμά", έτσι μπράβο, βγάλε το φορεματάκι σου…

μου έλεγε ενώ το κατέβαζα αισθησιακά χαϊδεύοντας τόσο το καυλωμένο στήθος μου, όσο και το μουνάκι μου που είχε γίνει μούσκεμα μαζί με το εσώρουχο. Πλησίασα κοντά της και κατέβασε το βρακάκι μου, ενώ κάθισα πάνω στα πόδια της με ανοιχτά τα δικά μου και αρχίσαμε ένα μεγάλο και υγρό φιλί με τις γλώσσες μας να παίζουν στα στόματά μας και τα χέρια της να χαϊδεύουν, να πιάνουν γερά το κωλαράκι μου και κάποιες στιγμές να χαϊδεύει με ολόκληρο το χέρι της από το μουσκεμένο μουνί μου μέχρι το κωλαράκι μου κάνοντας με να τρέμω από καύλα.

-    Μαμά γάμησε με σε παρακαλώ, θέλω να νιώσω τα δάχτυλα σου μέσα μου.

-    Ό,τι θέλει το μωρό μου…

και νιώθω δυο δάχτυλα να γλιστράνε αργά μέσα στο καυτό μουνάκι μου.

Η συνέχεια σε δεύτερο μέρος αν θέλετε.Copyright protected OW ref: 134000