Υγρός παράδεισος (2ο μέρος)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.50 (5 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Υγρός παράδεισος

Έπεσα ανάσκελα στο κρεβάτι. Εκείνη μου άνοιξε τα πόδια και ξεκίνησε να με φιλάει στο εσωτερικό του μπουτιού μου κατευθυνόμενη προς την υγρή μουνάρα μου. Είχα χάσει τα λόγια μου, η πουτάνα το έκανε τόσο καλά. Αναρωτιόμουν αν έχει ξαναπάει με γυναίκα. Απέφυγα να τη ρωτήσω και αφέθηκα στο απολαυστικό γλειφομούνι που μου έκανε με την καυλιάρα και παιχνιδιάρα γλωσσίτσα της. Έχωνε την άκρη της μέσα στη τρύπα, ρούφαγε τα υγρά, έγλειφε πάνω κάτω, μου έβαζε 2-2 τα δάχτυλα, κόντεψα να μείνω.

-    Τι μου κάνεις μωρή καριόλα, τι μου κάνεις; Αχ… ούτε αγόρι δεν κάνει τέτοιο γλειφομούνι μωρή καύλα.

Εκείνη μούγκριζε και έδειχνε να απολαμβάνει τα σχολιάκια μου ενώ συνέχιζα να τη γαμάω με το μουνάκι μου. Ξαφνικά πήρε το δονητή της και μου τον έχωσε με δύναμη στην καυλωμένη μου τρύπα. Άρχισε να τον βάζει και να τον βγάζει με αρκετή  γρηγοράδα, ενώ παράλληλα έγλειφε τη κλειτορίδα μου. Εγώ τιναζόμουν από καύλα και πήγαινα να κλείσω τα πόδια μου για να μη λιποθυμήσω εκεί επιτόπου, αλλά εκείνη με κοίταξε άγρια.

-    Πες ότι δεν το απολαμβάνεις μωρή σκύλα. Αυτό δεν ήθελες μωρή καύλα; Να σε γαμήσω; ορίστε, όχι μόνο σε γαμάω, σου ξεσκίζω την τρύπα σου! Και είναι μόνο η αρχή τσουλάκι!

Όλα αυτά μου ακούγονταν απίστευτα. Δεν της το είχα ότι ήξερε τόσο καλά να με καυλώνει. Συνέχισε να με γαμάει και να με γλείφει μέχρι που έβγαλα μια τσιρίδα και γέμισα την καυλόφατσα της με χύσια. Εκείνη γλειφόταν και μου είπε:

-    Μ… όσο νόστιμα τα περίμενα. Να δοκίμασε την καύλα σου μωράκι μου...

είπε και μου έδωσε δυο δάχτυλα της να τα γλείψω ενώ ήταν ακόμη γεμάτα με τα υγρά μου. Ήρθε δίπλα μου να βρει την ανάσα της. Πέρασα το χέρι μου στο μουνάκι της και άρχισα να τη δαχτυλώνω και να μπουκώνομαι με το βυζί της. Εκείνη ανάσαινε βαριά και μου χάιδευε το κεφάλι. Ξαφνικά, τη γυρίζω μπρούμυτα και σαλιώνω ένα μου δάχτυλο και το χώνω στην λίγο ανοιχτή τρυπούλα της. Μπήκε με αρκετή ευκολία, κάτι που μου έδειξε να καταλάβω ότι το μωρό μου γούσταρε να τον παίρνει και από το καυλιάρικο κωλαράκι της. Ε βέβαια, ποιος να αντισταθεί σε ένα τόσο καυλιάρικο πάτο; ''Αχ μωρή καριόλα τι μου κάνεις..'' σκέφτηκα. ''Θα σε ξεκωλιάσω''. Σα να διάβασε τη σκέψη μου, μου είπε:

-    Άντε, τι περιμένεις; Γλειψ’ τη μου λίγο γιατί τη περιμένει άγριο γαμήσι.

Άρχισα λοιπόν να της γλείφω τη κωλοτρυπίδα και να της χώνω δάχτυλο, ενώ εκείνη βόγκαγε και τσίμπαγε τις ρώγες της. Μετά από αρκετά λεπτά πήρα το δονητή και τον έχωσα στον κώλο της.

-    Αχ… μη σταματάς, έτσι, έτσι μωρό μου αχ τι μου κάνεις. Ναι ναι μωρό μου συνέχισε, χριστέ μου, τι καύλα είναι αυτή, ούτε με τον πουτσαρά το δικό μου δεν καυλώνω έτσι, τι καύλα είσαι μωρή;… που ήσουν τόσο καιρό;… αχ ναι, ναι, έτσι, ξεκώλιασε με!

Την είχα αφήσει να μονολογεί και συνέχισα να την ξεκωλιάζω, ενώ έβλεπα το μουνί της να στάζει και μου έτρεχαν τα σάλια. Τη γαμούσα έτσι για κάνα 5λεπτο και μετά τη γύρισα ανάσκελα να της γλείψω την υγρή της μουνάρα, τον υγρό της παράδεισο.

-    Μωράκι μου τι μουνάκι είναι αυτό, έλεγα απολύτως καυλωμένη που έγλειφα μουνί. Μέλι στάζει μωρό μου, μέλι είναι η μουνάρα σου...

της έλεγα και εκείνη φώναζε και έλιωνε στα χέρια μου από καύλα. Μόλις έχυσε, την έγλειψα και ξάπλωσα δίπλα της. Χωρίς καμία προετοιμασία, πήρε το δονητή και άρχισε σιγά-σιγά να τον βάζει στον κώλο μου.

-    Τώρα θα δεις γαμιόλα, ποιος ξεκωλιάζει ποιον…

είπε και άρχισε να ανεβάζει τους ρυθμούς. Πόναγα. Πολύ. Όμως μου άρεσε και πάρα πολύ. Σιγά-σιγά το κωλαράκι μου συνήθισε και τον πόνο άρχισε να διαδέχεται η καύλα. Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω. Δε μπορούσα καν να αρθρώσω λέξη από την καύλα. Αυτή η κοπέλα αδιαμφισβήτητα ήξερε πολύ καλά να με καυλώνει. Έλιωνα. Μετά από λίγο τον έβγαλε και άρχισε να μου γλείφει τη γαμημένη μου τρυπούλα.

-    Σου άρεσε μωράκι;… είπε ενώ άναβε ένα τσιγάρο.

-    Πολύ, είπα και την κοίταγα. Σε θέλω Αθηνά.

-    Κι εγώ μωράκι μου, είπε και μου έδωσε ένα φιλί.

Βρισκόμασταν στην αρχή μιας όμορφης, γεμάτης καύλα σχέσης, χωρίς ταμπού. Μόνο καύλα και πάθος.Copyright protected OW ref: 100078