Γιούκι

Δημοσιεύθηκε από LadyDeWinter
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.45 (11 Votes)
Ήμουν στην αρχαία Ολυμπία για ένα σεμινάριο συντήρησης παλαιολιθικών και αφού τελείωσε η διάλεξη, όλοι μαζί περπατήσαμε στο «Θείο Χώρο». Ήμουν μικρό κοριτσάκι την τελευταία φορά που επισκέφθηκα το μέρος αυτό, αλλά ήξερα από καρδιάς όσα μας εξηγούσε ο ξεναγός. Ένοιωθα τουρίστρια στον ίδιο μου τον τόπο. Η φωτογραφική μου μηχανή αποθανάτιζε την ιστορία. Ήμασταν στο Ηραίον, εκεί που γίνεται η τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας και μέσα από το φακό της φωτογραφικής την είδα.

Ήταν από την Ιαπωνία και είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα. Βασικά οι δικοί της την είχαν αναγκάσει, γιατί δεν ξεκολλούσε από τους υπολογιστές. Είχε σπουδάσει αναλύτρια δεδομένων και την είχαν χαρακτηρίσει «white hat» τουλάχιστον δύο παγκόσμιες υπηρεσίες αστυνόμευσης και προστασίας. Ήταν κοντούλα, ίσα που έφτανε το 1,50. Με πολύ λεπτό σώμα, πολύ μικρό στήθος, σχεδόν χωρίς καμπύλες. Αλλά τα ματάκια της ήταν δυσανάλογα μεγαλύτερα και ερευνητικά. Η φατσούλα της θύμιζε κοριτσάκι νεαρής ηλικίας και έμοιαζε με άγγελο της Άπω Ανατολής.

Μου τράβηξε την προσοχή το προσωπάκι της, αλλά και το βαριεστημένο βλέμμα. Αμέσως κατάλαβα ότι δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί. Τα μάτια της έψαχναν να βρουν ένα τρόπο διαφυγής. Το σώμα της τυραννιόταν κάτω από τον καυτό ελληνικό ήλιο. Φορούσε λευκό σορτσάκι με αθλητικά παπούτσια, ροζ τιραντέ μπλουζάκι και λευκό καπέλο. Ξεχώριζε από το γκρουπ, γιατί ενώ όλοι οι άλλοι Ιάπωνες άκουγαν με προσοχή τον ξεναγό τους, εκείνη είχε καθίσει πιο μακριά στη σκιά που σχημάτιζε μια κολώνα. Όλοι σχεδόν είχαν σακίδια και φωτογραφικές μηχανές, εκείνη είχε ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι και έπαιζε με αυτό.

Το βλέμμα της πέρασε από πάνω μου και δύο δευτερόλεπτα αργότερα επανήλθε. Είχε καταλάβει ότι την κοιτούσα μέσα από το φακό, αλλά κανένα κλικ δεν ακούστηκε. Η ματιά της έγινε επίμονη και κατέβασα την κάμερα. Έγνεψα με το κεφάλι και χαμογέλασα. Με κοίταξε από πάνω έως κάτω διεισδυτικά. Ένοιωσα να με μετράει και μετά να με γδύνει. Αυτό ήταν! Έκανα πρώτη κίνηση προς το μέρος της.

-    Γεια, είπα στα αγγλικά.

-    Γεια.

-    Δε σου αρέσει η ιστορία της χώρας μου;

-    Δε μου αρέσει το κάθε τι παλιό γενικά!

-    Τι εννοείς;

-    Εννοώ ότι δε μου αρέσουν τα παλιά πράγματα, οι παλιές παραδόσεις, οι παλιές ιδέες.

-    Και τι σου αρέσει, αν δε πειράζει που ρωτάω.

Με κοίταξε στα μάτια και πήρε ένα αινιγματικό ύφος.

-    Ο δρόμος! Που συνεχίζει να πηγαίνει και να πηγαίνει. Το ταξίδι μπροστά.

-    Πες μου ότι δεν παραθέτεις το τραγούδι του Μπίλμπο όταν φεύγει από το Σάιρ και αφού άφησε το δαχτυλίδι στο Φρόντο.

Χαμογελάει και μου κλείνει το μάτι τσαχπίνικα. Ανταποδίδω αμέσως και τείνω το χέρι μου.

-    Κατερίνα, χάρηκα.

-    Γιούκι, επίσης.

-    Να υποθέσω είσαι με την οικογένεια σου εδώ;

-    Ναι, αλλά θα χαρώ πολύ να φύγω μακριά τους.

-    Γνωρίζουν ότι είσαι γκέι;

Κοκκίνισε! Και έγνεψε κάνοντας υπόκλιση και πλέκοντας τα δάχτυλα των χεριών της.

-    Πού το κατάλαβες;

-    Έχω γκέι ραντάρ. Βέβαια δε λειτουργεί πάντοτε σωστά.

Γελάσαμε και οι δύο καθώς μια μέσης ηλικίας γυναίκα μας πλησίασε και άρχισε να μιλάει ιαπωνικά στη Γιούκι. Αμέσως ακολούθησε ένας άντρας και μιλούσε με πιο έντονο ύφος. Η γυναίκα γύρισε προς το μέρος του και κάτι του είπε. Ανάθεμά τους, τους γιαπωνέζους. Κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος αν σε βρίζουν ή σου μιλάνε ευγενικά με το δυνατό τρόπο ομιλίας τους. Ο άντρας με πλησίασε και έκανε την ίδια υπόκλιση μιλώντας με σπαστά αγγλικά. Υποκλίθηκα σχεδόν ταυτόχρονα για να μην τον προσβάλω.

-    Εσύ γνώρισες την κόρη μου και μιλήσατε! Είσαι το μόνο άτομο που έχει ανταλλάξει πάνω από δύο κουβέντες. Εσύ ελληνίδα;

-    Ναι.

-    Εσύ πρέπει να έρθεις να φάμε μαζί. Μεγάλη τιμή για εμάς, είπε και υποκλίθηκε.

-    Οκ.

-    Εσύ μπορείς να κάνεις παρέα στην κόρη μου. Εσείς να έρθετε σε δύο ώρες στο γνωστό εστιατόριο.

-    Οκ.

-    Εσύ μιλάς σα Σπαρτιάτισσα. Λες λίγα, αλλά καταλαβαίνεις πολλά. Δύο ώρες.

Κοίταξε προς το μέρος της Γιούκι, έκανε υπόκλιση και τράβηξε τη γυναίκα του προς το γκρουπ. Εκείνη με κοίταξε απολογητικά.

-    Λυπάμαι γι’ αυτό. Αλλά τώρα πρέπει να έρθεις να φάμε μαζί.

-    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.

Οι δύο ώρες πέρασαν γρήγορα. Κατάφερα να μάθω τα πάντα για τη ζωή της, αν και της έδωσα πολύ λίγες πληροφορίες για τη δική μου. Δεν την πείραξε. Η επικοινωνία δεν ήταν ατού της, αλλά κατάφερα να εισχωρήσω στον κόσμο της. Η μόνη μας διαφορά ήταν τα επαγγέλματά μας. Δε θα μπορέσω να καταλάβω ποτέ τον κόσμο των υπολογιστών που τόσο τεχνικά μου ανέλυε. Δε θα μπορούσε ποτέ να εκτιμήσει την ιστορία και γιατί πρέπει να συντηρείται.

Στο εστιατόριο συζήτησα χαλαρά με τους δικούς της. Κατάλαβα ότι προσπαθούσαν να βρουν τρόπους, για να την κάνουν να ξεκολλήσει από το δωμάτιο. Στο επιδόρπιο τους ζήτησα κάπως ωμά την άδεια να πάω με την κόρη τους βόλτα. Είχα μάθει στο μεταξύ που διανυκτέρευαν και ποιο ήταν το πρόγραμμά τους και τους ανέφερα ότι θα ψυχαγωγούσα εγώ τη Γιούκι για μία ημέρα. Δε μου αρνήθηκαν γιατί είχαν εκτιμήσει το γεγονός ότι δε σκάμπαζα από υπολογιστές.

Μισή ώρα αργότερα φεύγαμε από το ξενοδοχείο της με το παλιό, αλλά καλοδιατηρημένο φολκσβάγκεν μου. Κινηθήκαμε βόρεια, προς Πάτρα. Στη διαδρομή μιλήσαμε για κάτι κοινό. Την αγάπη μας για τον Τόλκιν. Ήταν από τα λίγα βιβλία που είχε διαβάσει. Απόρησε που δεν είχα δει τις ταινίες. Ανέφερα ότι οι ταινίες πάντοτε χαλούσαν τη μαγεία του βιβλίου. Μου είπε ότι παίζει ένα διαδικτυακό παιχνίδι βασισμένο στον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Της απάντησα ότι δεν καταλάβαινα ούτε τα μισά από τις ορολογίες που μου ανέφερε.

Περίπου στη μέση της διαδρομής, έστριψα δυτικά σε ένα χωριό. Ήξερα ότι περίπου επτά χιλιόμετρα μακριά υπήρχε μια παραλία, κοντά στη λιμνοθάλασσα του Κοτυχίου. Ήταν σχετικά ερημική και πολύ περισσότερο τα απογεύματα. Ο χώρος είχε χαρακτηριστεί ως προστατευόμενος, εξαιτίας του σπάνιου υδροβιότοπου και της χελώνας Καρέτα-Καρέτα. Καθώς φτάσαμε στην παραλία, κινήθηκα στον πλάγιο χαλικόδρομο, προσπερνώντας τρία ή τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά πάρκαρα το αμάξι δίπλα σε κάτι πυκνές και ψηλές καλαμιές για να έχει ίσκιο.

-    Εδώ θα κάνουμε μπάνιο, είπα στη Γιούκι.

-    Μα δεν έχω μαγιό, διαμαρτυρήθηκε.

-    Ήρθες για διακοπές στην Ελλάδα χωρίς μαγιό;

-    Ναι.

-    Μήπως δεν ξέρεις κολύμπι;

-    Ξέρω!

-    Τότε θα βουτήξεις με τα εσώρουχα.

-    Το δέρμα μου είναι ευαίσθητο στον ήλιο.

-    Θα σε αλείψω με αντηλιακό.

Βγήκα από το αμάξι και έβγαλα δύο μεγάλα ψάθινα που είχα πάντοτε μέσα στο πορτ-μπαγκάζ το καλοκαίρι. Πήρα επίσης μια μεγάλη πετσέτα και έβγαλα τα ρούχα μου. Στη συνέχεια πέρασα στη μέση μου ένα απαλό ροζ παρεό. Φορούσα ήδη το μαγιό μου γιατί είχα σκοπό να πάω για κολύμπι μετά τη διάλεξη. Η Γιούκι με ακολούθησε διστακτικά, αφού έβγαλε τα ρούχα της και κλείδωσα το αμάξι. Καθώς έστρωνα τα ψάθινα, της ζήτησα να βρει πέτρες για να τα πατικώσουμε. Καθώς μου είχε γυρισμένη την πλάτη θαύμασα την πορσελάνινη επιδερμίδα της. Φορούσε ένα λευκό τάνγκα κιλοτάκι και ασορτί σουτιέν. Αφού τοποθετήσαμε τις πέτρες στις γωνίες, την έβαλα να ξαπλώσει μπρούμυτα και αφού έβγαλα το αντηλιακό μου, άρχισα μια αργή επάλειψη στο σώμα της.

Δεν είχε τις καμπύλες που αναζητά το μάτι για να ηδονιστεί, αλλά το προσωπάκι της μου έβγαζε ένα ακόλαστο συναίσθημα. Με αργές κινήσεις άπλωσα το λαδάκι πάνω στο σώμα της, σκεπτόμενη πολύ διαφορετικά πράγματα. Όταν τα χέρια μου βρέθηκαν στους γλουτούς της, άρχισα να την χαϊδεύω εσωτερικά. Την άκουσα να αναστενάζει ηδονικά και σταμάτησα. Της είπα να γυρίσει ανάσκελα και ξεκίνησα την επάλειψη σε σημεία που δεν κάνουν το σώμα να ανατριχιάζει. Έπαιζα με τις αισθήσεις της. Την ανέβαζα λίγο και μετά την άφηνα μετέωρη. Αφού μάλαξα απαλά το στομάχι της και «κατά λάθος» ακούμπησα το εσώρουχό της, την τράβηξα να σηκωθεί και της είπα να βουτήξουμε.

Το νερό ήταν αρκετά ζεστό. Έπρεπε να περπατήσουμε αρκετά μέτρα μέχρι να βρούμε πιο βαθιά νερά. Εγώ έκανα μακροβούτι και αφέθηκα στη χαρά της κολύμβησης. Η Γιούκι δε με ακολούθησε πιο μέσα. Για περίπου πέντε λεπτά έμεινα μακριά της και δεν την πρόσεχα. Με την τελευταία μου ανάδυση, την είδα να είναι ανάσκελα και ακίνητη. Πήρα μια βαθιά ανάσα και πλησίασα προς το μέρος της κολυμπώντας με το ελεύθερο στυλ. Είχε τα μάτια της κλειστά, αλλά σίγουρα με είχε ακούσει να πλησιάζω. Το χέρι μου πέρασε απαλά πάνω από το σώμα της και με τα πόδια μου «έσπρωξα» για να βρεθούμε στα ξέβαθα. Όταν πάτησα στην άμμο της θάλασσας πέρασα το άλλο χέρι από κάτω της και μάλαξα το κωλαράκι της. Την είδα να χαμογελάει. Με μια γρήγορη κίνηση, της έβγαλα το εσώρουχο από το ένα πόδι και είδα το σώμα της να ανατριχιάζει. Ήταν σχεδόν έτοιμη, όταν βύθισα με ευκολία το μεσαίο μου δάχτυλο μέσα της και άρχισα να το στριφογυρνάω κυκλικά. Την άκουσα να αναστενάζει. Είδα τις ρώγες της να γίνονται πιο σκούρες και να σκληραίνουν μέσα από το λευκό σουτιέν.

Συνέχισα να τη δαχτυλώνω και η μέση της έκανε μια μικρή αψίδα προς τα πάνω. Με μια γρήγορη κίνηση την έπιασα πίσω στην πλάτη και με τη βοήθεια της άνωσης τη σήκωσα όρθια και την κόλλησα πάνω μου. Στη συνέχεια βύθισα και το δείκτη μέσα της, ενώ με τον αντίχειρα έτριψα την κλειτορίδα της. Τα μεγάλα στρογγυλά μάτια της άνοιξαν διάπλατα. Άρχισε να βγάζει μικρές πνιχτές κραυγές από το στόμα της και τύλιξε τα χέρια της πίσω από το λαιμό μου. Ένοιωσα να συσπάται και ο ρυθμός που τη γαμούσα επιταχύνθηκε. Τα χέρια της με έσφιξαν πιο πολύ και ένιωσα τα νύχια της να με γδέρνουν. Τα χείλη μου βρήκαν τα δικά της και της σφράγισα το στόμα με ένα καυτό φιλί.

Καθώς ο οργασμός τη συνέπαιρνε, τα μάτια μου εντόπισαν ένα μηχανάκι να σταματάει κοντά στο αυτοκίνητο μου. Ήταν ένα ζευγαράκι και τους είδα να κατεβαίνουν τα λίγα μέτρα προς την παραλία. Σίγουρη ότι μας είχαν δει, αλλά ελπίζοντας ότι δεν έχουν καταλάβει, γύρισα την πλάτη μου προς το μέρος τους και είπα στη Γιούκι ότι έχουμε παρέα. Στα γρήγορα βυθιστήκαμε μέχρι το λαιμό στη θάλασσα και τη βοήθησα να φορέσει το κιλοτάκι της που κρεμόταν από το ένα πόδι. Το σώμα της ακόμα έτρεμε και στο πρόσωπο της διαγραφόταν η καύλα της ικανοποίησης. Καθίσαμε περίπου τρία λεπτά εκεί που ήμασταν, για να συνέλθει. Πίσω μου άκουσα μια γυναικεία φωνή και μετά μια αντρική να απαντάει.

-    Ρε αυτή μοιάζει με την Κατερίνα.

-    Λες να είναι αυτή; Και το αμάξι είναι ίδιο με αυτό που έχει.

Γύρισα προς το μέρος τους και όταν τους αντίκρισα, χαμογέλασα και σήκωσα το χέρι για να τους χαιρετίσω.

-    Ρε κωλόπαιδα; Τι δουλειά έχετε εδώ;

Ρώτησα τα δίδυμα ξαδέρφια μου, αν και ήξερα ότι το χωριό που έμεναν ήταν σε σχετικά κοντινή απόσταση.

-    Εμείς τι δουλειά έχουμε εδώ; Ή εσύ; Εδώ κάνουμε τα μπάνια μας.

-    Εγώ είπα να περάσω μετά το σεμινάριο στην Αρχαία Ολυμπία για ένα μπανάκι και να δείξω στη συνάδελφο Γιούκι τη λιμνοθάλασσα.

-    Και δε σκέφτηκες να έρθεις να μας επισκεφθείς, ρώτησαν σχεδόν ταυτόχρονα και οι δύο.

Έβρισκα αφύσικο το γεγονός ότι τα δίδυμα εξέφραζαν τις σκέψεις τους ταυτόχρονα και σίγουρα δεν ήμουν η μόνη.

-    Δεν ήθελα να ενοχλήσω. Εξάλλου είχα και ξένο κόσμο μαζί μου.

Ακολούθησαν συστάσεις και χαλαρή κουβέντα για λίγο. Η Γιούκι έπαιξε τέλεια το ρόλο της. Το μόνο τρωτό σημείο στην ιστορία μας ήταν ότι δεν είχε μαγιό, αλλά το κάλυψα με ένα εύκολο και αθώο ψεματάκι. Μετά από λίγο τους είπα ότι θα φεύγαμε γιατί είχαμε και ταξίδι μπροστά μας. Όταν βρεθήκαμε μόνες στο αυτοκίνητο και αφού έβαλα στη μεγάλη σκάλα το κλιματιστικό, γελάσαμε κι οι δύο μιας και είχαμε περάσει τη διακριτική ανάκριση.

Στη διαδρομή προς την Πάτρα η Γιούκι διαμαρτυρόταν ότι δεν ανταπέδωσε τη χάρη κι εγώ της υποσχόμουν ότι θα το έκανε στο σπίτι. Της συνέστησα μάλιστα να μη με ενοχλεί με χάδια ή άλλα πειράγματα καθώς οδηγούσα, για να φτάσουμε πιο γρήγορα. Το κινητό της χτύπησε και απάντησε. Όσο μιλούσε, έριξα πλάγιες ματιές προς το μέρος της. Την είδα να κοκκινίζει και μετά να το κλείνει.

-    Οι γονείς σου;

-    Ναι!

-    Ανάκριση;

-    Ναι!

-    Τι τους είπες;

-    Ότι περνάμε καλά και να με αφήσουν ήσυχη.

Χαμογέλασα και συγκεντρώθηκα στην οδήγηση. Φτάσαμε στο σπίτι μου στην Πάτρα και της είπα ότι θα κάνω ένα ντους για να ξεπλύνω το αλάτι. Με ρώτησε αν υπάρχει ζεστό νερό και της είπα ότι θα πρέπει να ανάψω το θερμοσίφωνα. Αφού της έδειξα τα κατατόπια του σπιτιού, κλείστηκα στο μπάνιο. Δέκα λεπτά αργότερα βγήκα ανανεωμένη. Την είδα που καθόταν μπροστά από τον υπολογιστή μου. Το κουτί από το tower ήταν ανοικτό και αυτή ήταν σκυμμένη και το εξέταζε. Έβηξα διακριτικά.

-    Η σύνδεση σου είναι αργή. Ο υπολογιστής σου θέλει αναβάθμιση. Τρέχω ένα πρόγραμμα για να του ανεβάσω την απόδοση. Θα πρέπει επίσης να πάρεις μερικά νέα εξαρτήματα.

Παρότι μιλούσαμε στα αγγλικά κατάλαβα σχεδόν τα ίδια με το αν μιλούσε γιαπωνέζικα. Άρχισε να μου απαριθμεί για το τι χρειάζεται ο υπολογιστής. Την κοιτούσα σα χάνος. Είδα στην οθόνη να τρέχουν χιλιάδες αριθμοί σε γκρίζο φόντο. Δεν είχα ιδέα τι έκανε. Μου έπιασε το χέρι και κοιτώντας με ίσια στα μάτια μου ανακοίνωσε ότι ξέρει τι κάνει. Για περίπου ένα τέταρτο της ώρας, την παρακολουθούσα να πληκτρολογεί με απίστευτη ταχύτητα και να κοιτά την οθόνη. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο.

-    Μην το πειράξεις. Πάω στο μπάνιο, μου είπε εν τέλη.

Της έδωσα μια καθαρή πετσέτα και περίμενα. Η ερωτική διάθεση που είχα χτίσει όσο ήμασταν στη θάλασσα και στη διαδρομή για το σπίτι είχε πέσει. Πήγα στο σαλόνι και κάθισα σχεδόν αγανακτισμένη στον καναπέ. Έφερα στο μυαλό μου το πρόσωπό της για να ξεκολλήσω από όποια άλλη σκέψη. Έκλεισα τα μάτια μου και ξάπλωσα πιο αναπαυτικά. Επανέφερα στη μνήμη μου ότι της είχα κάνει στη θάλασσα, αλλά αυτή τη φορά εγώ ήμουν η παραλήπτρια της ηδονής. Κατέβασα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια μου και πίεσα πάνω από το εσώρουχο μου την κλειτορίδα μου. Άρχισα να νοιώθω τη γνωστή έξαψη και συγκεντρώθηκα σε αυτή. Οι ρώγες μου σκλήρυναν κάτω από την πίεση του σουτιέν. Με αργές κινήσεις άρχισα να χαϊδεύω κυκλικά το ύφασμα που κάλυπτε το μουνάκι μου. Πολύ σύντομα το ένοιωσα υγρό. Η ανάσα μου είχε γίνει πιο γρήγορη. Πίεσα δύο δάχτυλα πάνω στη σχισμή που σχημάτιζαν τα χείλη και ένοιωσα ηλεκτρικό ρεύμα να με διαπερνά. Το στήθος μου φούσκωσε και τα μάτια μου σφίχτηκαν. Χωρίς να το καλοσκεφτώ, κατέβασα το εσώρουχο μου και επιτέλους τα δάχτυλα μου μάλαζαν κατ’ ευθείαν τη σάρκα μου.

Μου φάνηκε ότι άκουσα τη Γιούκι αλλά δεν έδωσα σημασία. Σήκωσα τα πόδια μου ψηλά και βύθισα δύο δάχτυλα βαθιά μέσα στο μουνάκι μου. Όλη την ώρα σκεφτόμουν ότι αυτά ήταν τα δαχτυλάκια της. Ένοιωσα ή άκουσα κίνηση και ξαφνικά δύο ντελικάτα χέρια κράτησαν ανοιχτά τα πόδια μου. Μέσα από τα βλέφαρά μου είδα τη Γιούκι να σκύβει ανάμεσα στα πόδια μου. Ένοιωσα τη γλωσσίτσα της να σαλιώνει την κλειτορίδα μου, όσο τα δάχτυλα μου βρίσκονταν μέσα μου. Ένα ηδονικό κύμα διαπέρασε το σώμα μου και ανατρίχιασα από την καύλα. Το χέρι της Γιούκι τράβηξε το δικό μου και το στόμα της έγλειψε τα υγρά από τα δάχτυλα μου.

-    Έχεις ωραία γεύση, μου είπε.

Στη συνέχεια η γλώσσα της βυθίστηκε μέσα στην τρυπούλα μου και άρχισε να εξερευνεί το μουνάκι μου. Έκλεισα τα μάτια και τα χέρια μου έσφιξαν το πάνω μπράτσο του καναπέ, πίσω από το κεφάλι μου. Η Γιούκι μου έπιασε τον κώλο και μου ανασήκωσε το σώμα ώστε το στόμα της να είναι στην ίδια ευθεία με το μουνάκι μου. Βύθισε όλη τη γλώσσα της μέσα μου και άρχισε να με γαμάει με αυτήν. Ένοιωθα τον οργασμό να πλησιάζει και έφερα το δεξί χέρι μου στα μαλλιά της. Πίεσα το κεφάλι της ανάμεσα στα σκέλια μου με δύναμη. Ένα μικρό της δάχτυλο βυθίστηκε στην τρυπούλα του κώλου μου. Τα έχασα από την καύλα και άρχισα να χύνω δυνατά. Για μισό λεπτό έβγαζα κραυγές ηδονής, αλλά κάτι μέσα μου με έκανε να τραβήξω το κεφάλι της από τα μπούτια μου. Σκέφτηκα ότι την είχα πιέσει πιο πολύ απ’ ότι θα άντεχε. Η Γιούκι πήρε μια βαθιά ανάσα και βυθίστηκε εκ νέου στα πόδια μου, βάζοντας δύο δάχτυλα μέσα μου και ρουφώντας της κλειτορίδα μου. Απογειώθηκα περισσότερο. Ένας δεύτερος οργασμός με συγκλόνισε και σχεδόν ούρλιαξα από την ηδονή.

Λίγο αργότερα ήμασταν αγκαλιασμένες και ξαπλωμένες πάνω στον καναπέ. Όσο πάλευα να βρω τις ανάσες μου, την κοιτούσα που μου χαμογελούσε με τα τεράστια μάτια της.

-    Θα πρέπει να πλύνω το κάλυμμα του καναπέ, της είπα και βάλαμε και οι δύο τα γέλια.Copyright protected OW ref: 97884