Miss-e: Η Λιάνα μαθαίνει το σεξ

Δημοσιεύθηκε από miss-e
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.25 (2 Votes)
Είμαι η Λιάνα. Σήμερα είμαι 25 χρονών, όμως όλα ξεκινούν αρκετά χρόνια πίσω. Ήμουν 14 και εκείνη η χρονιά, το 2005, ήταν η αρχή των πάντων. Με τη συνομήλικη κολλητή μου ήμασταν παρέα από τα 6. Όπως πολλά κορίτσια, είχαμε πολύ κλειστές και οικείες σχέσεις, αγκαλιές, φιλιά, χεράκια, εξοικειωμένες και άνετες η μία με το γυμνό σώμα της άλλης, κοιμόμασταν μαζί, συζητούσαμε για τις ερωτικές μας ανησυχίες, φαντασιώσεις, απορίες, κλπ.

Είχαμε φιλήσει κάποια αγόρια, είχαν απλώσει τα χέρια τους πάνω μας, όμως πάντα λέγαμε μεταξύ μας ότι ήταν πολύ πιο όμορφο όταν φιλιόμασταν μεταξύ μας. Είχαμε, βλέπετε, ξεκινήσει τη μόδα να δείχνουμε η μία στην άλλη, πως μας φίλησε και μας άγγιξε ο ένας και ο άλλος. Καταλήγαμε πάντα να απολαμβάνουμε πολύ περισσότερο τα χάδια και τα φιλιά η μία της άλλης.

Η κολλητή μου έκανε ενόργανη από τα 5 και είχε κάνει τρομερά μυώδη και όμορφα πόδια, φοβερό κώλο, ενώ ήταν και πολύ όμορφη στο πρόσωπο, με πολύ μακριά κατάμαυρα μαλλιά. Το στήθος της δεν είχε αναπτυχθεί τόσο ακόμα. Είχε όμως πεταχτές ρώγες και μεγάλες πλατιές και φουσκωτές θηλαίες. Το μουνί της είχε απαλές, μακριές μαύρες τρίχες.

Εγώ από την άλλη είχα αναπτυχθεί πρόωρα. Το στήθος μου είχε μεγαλώσει αρκετά και είχε σφίξει, ενώ οι ρώγες μου, για κάποιο λόγο, ήταν μόνιμα καυλωμένες. Είχα ψηλώσει, ήμουν 1.65, σχετικά ψηλή για την ηλικία και ο κώλος μου ήταν ωραίος, στρογγυλός και σφιχτός. Λιγότερο από της φίλης μου, αλλά πολύ πιο γυναικείος. Μαλλί κι εγώ μακρύ καστανό σκούρο, ενώ οι τρίχες στο μουνί μου είχαν ήδη αρχίσει να σκληραίνουν. Είχα πάντα μία φυσική συμπεριφορά προκλητικού θηλυκού. Κοίταζα έντονα και επίμονα, κουνιόμουν, τριβόμουν, έκανα νάζια και χαριεντιζόμουν με όλους, φίλους, φίλες, ακόμα και συγγενείς. Η μάνα μου έκανε αμέτρητες φορές έντονες παρατηρήσεις γι’ αυτό και μου έλεγε ότι θα με κακοχαρακτηρίσουν.

Δε με ένοιαζε. Μου άρεσε η προσοχή που έφερνε επάνω μου όλη αυτή η συμπεριφορά. Έβλεπα στα μάτια, κυρίως των αντρών ή των αγοριών, ότι με κοίταζαν αλλιώς. Κάτι είχε το βλέμμα τους που μου προκαλούσε εσωτερικό κάψιμο. Μυρμήγκιασμα στο μουνί μου. Μου άρεσε η αίσθηση υπερβολικά και όσο περισσότερο μου άρεσε, τόσο περισσότερο το έκανα. Έβλεπα που κοίταζαν τις ρώγες στα βυζιά μου και τρελαινόμουν, με ακουμπούσαν στο κορμί μου ή προσπαθούσαν να αγγίξουν -κατά λάθος υποτίθεται- σημεία του και παθιαζόμουν, όμως αρκετά με αυτό. Επιστροφή στην κολλητή μου.

Πολλές φορές λέγαμε ότι θέλουμε να δούμε μία τσόντα. Ένα βράδυ λοιπόν που είχα πάει να μείνω σπίτι της και ήμασταν μόνες γιατί οι δικοί της είχαν βγει, κάτσαμε και βάλαμε κάτι δισκάκια του πατέρα της που είχε ανακαλύψει κρυμμένα. Τρελάθηκα... κι εκείνη δηλαδή. Ένιωθα τα πάντα να καίνε μέσα μου και το μουνί μου να πάλλεται σαν να πρόκειται να εκραγεί. Είχα απίστευτη λαχτάρα και επιθυμία να βάλω το χέρι μου να το χαϊδέψω και τα ίδια αισθανόταν και η φίλη μου. Όταν βλέπαμε γυναίκες να πηδιούνται μεταξύ τους, γελάγαμε η μία στην άλλη και φιλιόμασταν κοροϊδευτικά. Όμως μετά από τη τέταρτη, πέμπτη φορά, το φιλί δεν ήταν τόσο κοροϊδευτικό και το άγγιγμα διαφορετικό.

Μάζεψε τα δισκάκια και τα έκρυψε πάλι στη θέση τους γιατί οι δικοί της θα έρχονταν πια και εμείς έπρεπε να πάμε να ξαπλώσουμε. Η αδελφή της, τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη, ήταν κι αυτή στο σπίτι μιας δικής της φίλης. Τα κρεβάτια τους ήταν κουκέτες και εγώ όταν έλειπε η αδελφή της κοιμόμουν από πάνω. Πέσαμε για ύπνο συζητώντας για αυτά που είχαμε δει. Η αναστάτωση και των δυο μας ήταν ολοφάνερη. Εγώ μιλούσα μαζί της και χάιδευα το μουνί μου. Ήμουν φτιαγμένη τρομερά. Ακούσαμε τους γονείς της που ήρθαν και σταματήσαμε τις ομιλίες. Μετά από λίγο ήρθε η μαμά της να ελέγξει και το παίξαμε κοιμισμένες.

Έφυγε και μετά από κάποιο χρόνο, όταν κατάλαβα ότι πήγαν στη κρεβατοκάμαρά τους και έκλεισαν τη πόρτα τους, έβγαλα το παντελόνι της πιτζάμας μου, μένοντας με το βρακάκι, κατέβηκα και πήγα στη κάτω κουκέτα. Η κολλητή μου έκανε στην άκρη και εγώ πέρασα από πάνω της και πήγα να ξαπλώσω στη πλάτη της. Γύρισε ανάσκελα και εγώ, δίπλα της, την κοίταξα στα μάτια. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε παίζοντας με τις γλώσσες μας στα στόματά μας. Το χέρι μου σαν να είχε δικό του μυαλό, πήγε κατευθείαν ανάμεσα στα πόδια της. Μόλις την άγγιξα στο μουνί τινάχτηκε και έσπρωξε τη μέση της πιέζοντάς το στο χέρι μου.

Από εκείνη τη στιγμή χάθηκε η αίσθηση τόπου και χρόνου. Δεν κατάλαβα πότε βρεθήκαμε ολόγυμνες και οι δύο. Τα σώματά μας υπάκουαν στους δικούς τους κανόνες και φαίνεται ότι τους γνώριζαν καλά. Εμείς απλά ακολουθούσαμε. Η γλώσσα μου δεν άφησε μέρος του κορμιού της χωρίς να το αγγίξει και τα δάχτυλά μου εξερεύνησαν κάθε διαθέσιμη τρύπα του. Το ίδιο όμως έκανε κι εκείνη. Όταν μου έβαλε δάχτυλο στο κώλο, αμέσως κατάλαβα ότι αυτός ήταν ο δικός μου παράδεισος. Ο κώλος μου. Δεν ξέρω πόσους οργασμούς είχαμε εκείνο το βράδυ, δεν ξέρω ακόμα κι αν ήταν πραγματικοί οργασμοί.

Από εκείνο όμως το βράδυ και μετά προσπαθούσαμε διαρκώς να βρούμε ευκαιρία να πηδηχτούμε. Ακόμα και απλά να αγγίξουμε η μία την άλλη. Ξεμοναχιαζόμασταν όπου μπορούσαμε για να τριφτούμε, να φιληθούμε, να χαϊδευτούμε. Είχαμε αρχίσει να χρησιμοποιούμε και αντικείμενα, αλλά μόνο στο κώλο μας γιατί φοβόμασταν για την παρθενιά μας. Όλο αυτό είχε κάνει τη συμπεριφορά μου πλέον εντελώς προκλητική προς όλους. Χρησιμοποιούσα το κορμί μου, το βλέμμα μου, τα λόγια μου, τις εκφράσεις μου, με τρόπο που έλεγε, έλα να με γαμήσεις. Μου άρεσε.

Έφευγα από το σπίτι για το σχολείο ντυμένη σαν άνθρωπος και έφτανα σε αυτό σα νυμφίδιο. Έβγαζα το σουτιέν, έβαζα και κάτι ελαφρύ από πάνω, συνήθως κοντές φούστες ή φόρμες που έπεφταν χαλαρά πολύ χαμηλά, με αποτέλεσμα να φαίνεται το βρακί μου. Φυσικά απολάμβανα τη ξελιγωμάρα των αγοριών, των καθηγητών, αλλά και τις συνεχείς παρατηρήσεις των καθηγητριών που με έστελναν να ντυθώ καλύτερα. Σε εξόδους για καφέ ήμουν το οφθαλμόλουτρο των αγοριών.

Παρατηρούσα όλους τους αρσενικούς γύρω μου, ανεξαρτήτου ηλικίας για να δω τις αντιδράσεις τους. Φυσικά με τραβούσαν οι πολύ μεγαλύτεροι και δεν είχα πρόβλημα να συμπεριφερθώ έτσι ακόμα και με συγγενείς. Στο στόχο μου είχα βάλει τον μεγάλο αδελφό του πατέρα μου. Τότε βάδιζε στα 45 και τον είχα πάρει πολλές φορές χαμπάρι να χαζεύει τα βυζιά μου και τα μπούτια μου. Εγώ βέβαια όποτε έβρισκα ευκαιρία του έδειχνα όσα περισσότερα μπορούσα. Καθόμουν απέναντί του ας πούμε και απρόσεκτα άνοιγα πολύ τα πόδια μου. Ή τον άγγιζα με τα βυζιά μου να τρίβονται κολλητά πάνω του. Μία γιορτή της μάνας μου ήταν προφανώς αυτό που τον αποτελείωσε.

Αυτό όμως θα το διηγηθώ σε επόμενη ιστορία.Copyright protected OW ref: 95603