Πρωινές καύλες

Δημοσιεύθηκε από 9243
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)
Γεια σας, είμαι η Μάρθα 19 χρονών. Με ωραίο σφιχτό κωλαράκι και μέτρια βυζάκια. Η Ξένια είναι η κοπέλα μου 21 με υπέροχο σώμα. Πάντα μαζί της, είμαι παθητική και αυτή ενεργητική. Μένουμε μαζί και το σεξ είσαι σε καθημερινή βάση.

Από το βράδυ κοιμήθηκα μόνο με ένα στρινγκ στην αγκαλιά της το ήξερα ότι αυτό την καύλωνε. Το πρωί ξύπνησε πιο νωρίς από μένα και το κατάλαβα όταν ένιωσα την γλώσσα της να γλείφει την κλειτορίδα μου. Ξύπνησα και την είδα.

-    Τι κάνεις;

-    Έχεις καύλες πρωί-πρωί;

-    Ναι μωρή πόρνη, έχω!

Το μουνάκι μου άρχισε να στάζει. Ξεκίνησα να χαϊδεύω της ρώγες μου. Το είδε και αμέσως ανέβηκε πάνω μου και άρχισε να της ρουφάει και να της δαγκώνει. Το χέρι της ακόμα κάτω στο μουνάκι μου να παίζει με την κλειτορίδα μου. Με μια απότομη κίνηση μου βάζει 2 δάχτυλα. Πέθαινα από την καύλα, τρελάθηκα. Με δύναμη έχωνε τα δάχτυλα της μέσα μου.

-    Πουτάνα θα σε γαμάω συνέχεια, θα σε ξεσκίσω παλιό καριόλα, θες συνέχεια γαμήσι, εγώ θα στο δίνω παλιό πουτάνα. Βόγκα μωρή γαμιόλα, βόγκα να σε ακούω. Μεγαλύτερη πουτάνα δεν υπάρχει, μόνο εσύ πόρνη είσαι ξεκωλιάρα. Εγώ θα είμαι ο γαμιάς σου, κατάλαβες μωρή βρώμα;

Με έβριζε και γούσταρα τρελά, καύλωνα όλο και περισσότερο. Σηκώθηκε, μου έδωσε τα δάχτυλα της να τα γλείψω, έβαλε το ψεύτικο καυλί της και ήρθε πάλι.

-    Πάρε μου πίπα τώρα παλιοπουτάνα.

-    Γαμιά μου, θέλω να ξεσκίσεις την μουνάρα μου και τον πάτο μου.

-    Ότι θες μωρή καργιόλα. Πάρε μου πίπα πρώτα και θα δεις τι γερό πούτσο θα φας.

Έσκυψα και έπαιρνα πίπα άγρια. Με έπιασε από το κεφάλι και μου γαμούσε άγρια το στόμα. Εγώ έπαιζα με τις ρώγες μου. Βγάζει το ψεύτικο καυλί από το στόμα μου και με χτυπάει στα μάγουλα και τις ρώγες. Με σήκωσε με βία, με έστησε καλά στα τέσσερα και με χτύπησε στο μουνί με τον πούτσο και τον κάρφωσε όσο πιο δυνατά μπορούσε μέσα στο μουνάκι μου. Τα μπατσάκια στο κωλαράκι μου όλο και πιο δυνατά κάθε φορά. Ένιωθα το μουνάκι μου ήταν έτοιμο να χύσει ποτάμια. Ο ρυθμός από το γαμήσι όλο και πιο δυνατό.

-    Γαμιά μου θα χύσω, δεν αντέχω άλλο, θέλω να χύσω, γάμα με πιο δυνατά!

-    Πόρνη, θα σου κάνω την μουνότρυπα σου τεράστια παλιογαμιόλα.

-    Χύνω γαμιά μου, σε χύνω, χύνω τον πούτσο σου!

Με πιάνει από το λαιμό και με καρφώνει πολύ δυνατά. Μέχρι που έκανα άσπρη από μαύρη. Γύρισα και αμέσως την πήρα στο στόμα την καθάρισα. Της έβγαλα την πουτσα και ξάπλωσα. Ήθελα πλακομούνι. Σταύρωσε τα πόδια της με τα δικά μου και γάμαγε τα μουνάκια μας μεταξύ τους μέχρι που χύσαμε μαζί. Μετά… κουρασμένες και οι δυο, πήγαμε για ένα γρήγορο ντους.Copyright protected OW ref: 94861