Το στραπόν της Κατερίνας (4ο μέρος)

Δημοσιεύθηκε από alrois
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.94 (9 Votes)

Προηγούμενο μέρος: Το στραπόν της Κατερίνας (3ο μέρος)

Με την Κατερίνα συνεχίσαμε να γαμιόμαστε μεταξύ μας αλλά και με τη παρέα που όλο και μεγάλωνε. Τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα συμμετείχαμε σε μικρή ή μεγάλη παρτούζα. Μου άρεσε όποτε μου δινόταν η ευκαιρία να μεταμορφώνομαι στη Γωγώ και να προσφέρω το κωλαράκι μου στους γαμιάδες της παρέας. Φυσικά όταν μπορούσα γαμούσα τις άλλες γαμιόλες αλλά και τις λεσβίες που μου καθόντουσαν.

Μια φορά ή Κατερίνα κάλεσε τον Αντώνη για ένα τρίο. Παρόλο που γαμιόταν συνέχεια και έπαιρνε θηλυκές ορμόνες ό πούτσος του διατηρούσε το μέγεθος του και μπορούσε να γαμήσει και να ξεσκίσει οποιαδήποτε τρύπα του τύχαινε. Τη μέρα εκείνη ό Αντώνης κι εγώ γίναμε ή Τάνια και ή Γωγώ, ντυμένες και βαμμένες σαν ξέκωλα πουτανάκια. Γαμηθήκαμε σε όλες τις στάσεις και τους συνδυασμούς. Η Κατερίνα τον φίσταρε πρώτα με το ένα χέρι και μετά και με τα δύο. Ύστερα του έχωσε την πατούσα της στην ξεσκισμένη κωλοτρυπίδα του. Μετά τον φίσταρα κι εγώ με το ένα και με τα δύο χέρια. Το αποκορύφωμα ήταν του έχωσα στην κωλάρα του την πατούσα μου. Έκλαιγε και ούρλιαζε από τον πόνο και την καύλα ενώ η Κατερίνα τον κατουρούσε κατευθείαν στο στόμα του. Τρόμαξα όταν είδα πόσο είχε ανοίξει η κωλοτρυπίδα του. Δύσκολα θα μπορούσε να ξανακλείσει.

Η Κατερίνα μου έχωσε 4 δάχτυλα και προσπάθησε να μου φιστάρει το κώλο αλλά εγώ αρνήθηκα. Με παρακαλούσε να μου φιστάρει το κώλο, είχε καυλώσει πολύ, ήθελε να με ξεσκίσει τελείως. Δεν ήθελα όμως να μου ξεχειλώσει τόσο πολύ τη κωλοτρυπίδα μου. Της είπα ότι δεν ήμουν έτοιμος ακόμα για να με φιστάρει. Ίσως βαθιά μέσα μου να ήθελα να μου φιστάρουν τον κώλο αλλά φοβόμουν ότι αν μου άρεσε θα μπορούσα να καταλήξω σαν τον Αντώνη και το Λεωνίδα που σχεδόν είχαν καταστρέψει τη κωλοτρυπίδα τους. Ή Κατερίνα παρόλο που εκνευρίστηκε δέχτηκε την άρνηση μου αλλά μου ζήτησε όταν το αποφασίσω θα ήθελε να είναι αυτή η πρώτη που θα με ξεκώλιαζε γιατί ήθελε να με κάνει τελείως πουτάνα. Ο Τάσος κατάλαβε ότι κάτι συνέβη με την Κατερίνα και βρήκε την ευκαιρία για να με προσεγγίσει και να μου προτείνει να τα φτιάξουμε.

– Γιώργο μου, μου αρέσεις πολύ, σε θέλω, δε χορταίνω να σου γαμάω το κωλαράκι. Θέλεις να γίνεις ή γκόμενα μου; Με τρελαίνεις όταν μεταμορφώνεσαι σε γυναίκα.

Ένιωσα περίεργα γιατί δε μπορούσα να φανταστώ πως θα μπορούσε να εξελιχθεί μια τέτοια σχέση. Φυσικά αρνήθηκα αλλά του είπα ότι μπορούμε να γαμιόμαστε πιο συχνά και ότι όταν θα είμαστε μαζί θα μεταμορφώνομαι στη Γωγώ. Με γαμούσε όλο και συχνότερα. Κάθε φορά ένιωθα να μου αφαιρείται και κάτι από τον εναπομείναντα ανδρισμό μου. Άρχισα πια να ανησυχώ πραγματικά με τον εαυτό μου. Ένιωθα ότι έχανα τον έλεγχο και αν συνέχιζα ήταν θέμα χρόνου να χάσω τελείως τον ανδρισμό μου. Χωρίς να έχω τη δύναμη να αντισταθώ θα ξεκινούσα να παίρνω θηλυκές ορμόνες για να θηλυκοποιηθώ και να καταλήξω να γίνω μια τρανσέξουαλ. Άρχισα να σκέφτομαι πολύ σοβαρά το μέλλον μου. Τελικά το πάρτι του Βαγγέλη και το τι επακολούθησε με βοήθησε να αποφασίσω ότι δεν ήθελα να συνεχίσω να είμαι μόνο μια γαμιόλα για τους διάφορους γαμιάδες.

Ο φίλος του Τάσου ο Βαγγέλης ο πουτσαράς άνοιξε ένα καινούργιο κλαμπ που ήταν για γκέι, τραβεστί, τρανσέξουαλ και λεσβίες. Είχε διαμορφώσει στο υπόγειο ένα μεγάλο χώρο για παρτούζες, με τουαλέτες και ντουζιέρες. Στον πρώτο όροφο υπήρχαν 8 δωμάτια για όσους ήθελαν να γαμηθούν απομονωμένοι. Είχε καλέσει ένα βράδυ μόνο τους γνωστούς και φίλους για να διασκεδάσουμε και φυσικά να γαμηθούμε σε μια μεγάλη παρτούζα.

Ο Τάσος μου ζήτησε να τον συνοδεύσω σαν Γωγώ, θα ήταν επίσημα η πρώτη μου φορά που θα έβγαινα ντυμένος γυναίκα με άντρα σε κλαμπ δημόσια με κόσμο. Ήθελα να τον συνοδέψω για να τον ευχαριστήσω, αλλά ντρεπόμουν πολύ και ανησυχούσα μήπως συναντήσω κάποιο γνωστό. Είχα άγχος για τη πρώτη επίσημη μου εμφάνιση σε δημόσιο χώρο σαν γυναίκα στο πλευρό ενός άντρα. Νόμιζα ότι όλοι θα με κοίταζαν και θα με σχολίαζαν. Η Κατερίνα μου είπε ότι να μην ανησυχώ και να το τολμήσω, ενώ αυτή θα συνόδευε τον Αντώνη σαν Τάνια.

Στο κλαμπ είδα όλους τους γνωστούς αλλά και καινούργια πρόσωπα. Όλες οι γνωστές γαμιόλες, ο Μάκης (Μαίρη), ο Γιαννάκης (Γιάννα) και ο Λεωνίδας (Λεόνη) ήταν σέξι ντυμένες και έντονα βαμμένες σαν ξέκωλα πουτανάκια που ψάχνουν το γαμιά τους. Υπήρχαν και μερικές άλλες ξέκωλες γαμιόλες μόνες τους ή με γκόμενους. Ήταν επίσης η παρέα των λεσβίων με τη Νέλλη, τη Βίκυ, τη Λία και τη Δήμητρα. Τη προσοχή μου τράβηξαν δύο λεσβίες, ή Νάνσυ και ή Άντα που ήταν ντυμένες με αντρικά ρούχα, είχαν βάλει ψεύτικο μουστάκι και καπέλο. Από γυναίκες ήταν ή Κατερίνα, ή Στέλλα, ή Φωτεινή και ή Ράνια. Φυσικά ήταν και οι γνωστοί γαμιάδες μας μαζί με μερικούς καινούργιους.

Ο Βαγγέλης σαν καλός οικοδεσπότης μας περιποιούνταν και όταν το γλέντι άναψε για τα καλά πρότεινε στους γαμιάδες να διαλέξουν μια γαμιόλα και να ξεκινήσει ή παρτούζα. Σε λίγο γίναμε όλοι ένα κουβάρι, ούτε θυμάμαι με πόσους γαμήθηκα. Οι γαμιάδες ήταν περισσότεροι από εμάς τις γαμιόλες και έτσι σχεδόν συνέχεια είχα ένα πούτσο στον κώλο και ένα στο στόμα. Όταν σε κάποια στιγμή κουράστηκα ανέβηκα στο πρώτο όροφο για να χαζέψω τι γινόταν στα δωμάτια. Είδα ότι στο ένα ήταν ο Αντώνης και ο Λεωνίδας ξαπλωμένοι στην αιώρα ανάσκελα με τα πόδια πάνω και να τους φιστάρουν τον κώλο δύο γαμιάδες. Στο διπλανό δωμάτιο σε παρόμοια στάση ήταν ή Ράνια την οποία φίσταρε ταυτόχρονα στο μουνί και στο κώλο ή Κατερίνα ή οποία με τη σειρά της γαμιόταν από τον κώλο με μεγάλο στραπόν από τη λεσβία τη Νάνσυ. Δίπλα από τη Ράνια ήταν ή Σάσα που τη φίσταρε ή Λία στο μουνί. Η Φωτεινή και ή Στέλλα γαμιόντουσαν με δυο γαμιάδες ή καθεμιά. Παντού έβλεπα γυμνά κορμιά να γαμιούνται σε διάφορες στάσεις. Δε μπορούσες να διακρίνεις ποιος γαμούσε ποιόν. Ο Τάσος ξεκώλιαζε μερικά καινούργια πουστράκια.

Όπως παρατηρούσα τα γαμήσια μου φώναξε ό Βαγγέλης μέσα από ένα δωμάτιο. Ο Νίκος γαμούσε ένα μικρό 17χρονο τραβεστί, την Πόπη (Λευτέρης) από τον κώλο και ο Βαγγέλης του γαμούσε το στόμα. Ο Βαγγέλης μου είπε να στηθώ στα τέσσερα δίπλα από την Πόπη και μου κάρφωσε τη ψωλάρα του στην ανοιχτή από τα πολλά γαμήσια κωλοτρυπίδα. Πόνεσα αλλά κατάφερα να τη πάρω με τη μία. Με είχε καυλώσει ή φάση που γαμιόμουν δίπλα από μια άλλη γαμιόλα τραβεστί. Μας γαμούσαν οι γαμιάδες μας και εναλλάσσονταν στις ξεσκισμένες κωλοτρυπίδες μας. Ένιωθα ότι μου αφαιρούσαν κάθε τι αντρικό στοιχείο που μου είχε απομείνει. Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι αλλά ή πραγματικότητα ήταν ότι ήμουν ντυμένος γυναικεία και γαμιόμουν με διάφορους γαμιάδες που ο κάθε ένας τους με το τρόπο του με πούστευε περισσότερο και με έσπρωχνε πιο γρήγορα προς τη θηλυκοποίηση μου. Μας γαμούσαν για αρκετή ώρα, ενώ στη συνέχεια κι άλλοι γαμιάδες με τη σειρά τους απόλαυσαν τα κωλαράκια μας. Πριν εγκαταλείψουμε το δωμάτιο, μας γάμησαν και οι δύο λεσβίες με τα αντρικά ρούχα ή Νάνσυ κα ή Άντα.

Επέστρεψα στο σπίτι μου τελείως εξαντλημένος και με την κωλοτρυπίδα μου ορθάνοιχτη να με πονάει. Η Κατερίνα πήγε με τον Αντώνη στο σπίτι του. Κοιμήθηκα αμέσως.

Πέρασαν τρείς μέρες μέχρι να μου περάσει κάπως ό πόνος και να συνέλθει η κωλοτρυπίδα μου από τα απανωτά γαμήσια. Δυστυχώς ή τρύπα μου δε μπόρεσε να κλείσει τελείως γιατί με περιέλαβε ό Τάσος στο γυμναστήριο και ή τεράστια πούτσα του με ξέσκισε και μάλλον μου την άνοιξε περισσότερο. Ήταν τόσο καυλωμένος που μου ζήτησε να συνεχίσουμε το γαμήσι μας στο σπίτι μου. Με γαμούσε συνέχεια όλο το βράδυ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πλέον εθιστεί στην πούτσα και τον παθητικό ρόλο και δε χόρταινα τα γαμήσια. Το επόμενο Σαββατοκύριακο ό Τάσος μου πρότεινε να το περάσουμε παρέα στο εξοχικό του. Με γαμούσε συνέχεια, με ξεκώλιασε τελείως. Η Κατερίνα τα είχε βρει με τον Αντώνη. Είχε ξετρελαθεί μαζί του γιατί είχε μεγάλη και χοντρή πούτσα. Είχε ξεκινήσει τη θηλυκοποίηση του για να γίνει τρανσέξουαλ και φυσικά του φίσταρε το κώλο με χέρι και με πόδι

Ο Τάσος βρήκε έτσι την ευκαιρία για να γαμιόμαστε συχνότερα. Περνούσαμε ωραία. Γαμιόμουν και με φίλους του αλλά και με άλλους γαμιάδες στις διάφορες παρτούζες. Άρχισα να αποδέχομαι το γυναικείο ρόλο. Στο σπίτι συνήθως φορούσα γυναικεία ρούχα και κάποιες φορές κυκλοφορούσα με αυτά και εκτός σπιτιού. Αύξησα τη γυναικεία μου γκαρνταρόμπα, βελτίωσα τις θηλυκές κινήσεις μου και το περπάτημα μου. Ένιωθα και συμπεριφερόμουν όλο και περισσότερο γυναίκα. Κάποιες φορές ανησυχούσα πολύ που μου άρεσε όλο και περισσότερο να γαμιέμαι από ψωλαράδες άντρες που με χρησιμοποιήσουν σαν να ήμουν το τσουλάκι τους. Με έπιαναν οι ανασφάλειες μου που μου άρεσε να είμαι γαμιόλα και φοβόμουν που θα κατέληγε αυτή ή ιστορία.

Στο γραφείο παρατήρησα το τελευταίο καιρό μια υφιστάμενη μου να με κοιτάζει κάπως διαφορετικά. Πολλές φορές ένιωθα το βλέμμα της καρφωμένο πάνω μου και οι ματιές μας συχνά συναντιόνταν. Άρχισα να την αποφεύγω γιατί δεν ήθελα να δώσω δικαίωμα. Το όνομα της είναι Χριστίνα, 24 χρόνων όμορφη με ωραίο σώμα. Έκανε παρέα με μια άλλη κοπέλα του τμήματος μου την Έφη 23 χρόνων εμφανίσιμη με καλό σώμα και πεταχτό κώλο. Ή Χριστίνα όμως φαινόταν ότι προσπαθούσε να με πλησιάσει. Ευτυχώς για μένα που ήμουν ο προϊστάμενος της και έτσι μου ήταν πιο εύκολο να την αποφεύγω. Προσπαθούσε να μου πιάνει συζήτηση ρωτώντας με διάφορα για τη δουλειά.

– Τι μου κάνετε κε Γιώργο, πως είστε σήμερα; Θέλω να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με ένα πελάτη. Τι νομίζετε; Ποια είναι η γνώμη σας;

Φυσικά καταλάβαινα τη προσπάθεια της για να με προσεγγίσει. Όσο την απέφευγα τόσο περισσότερο αυτή προσπαθούσε. Αυτό όμως που με προβλημάτιζε ήταν ότι με κοίταζε με παράξενο τρόπο, και μερικές φορές ένιωθα να με παρατηρεί και να με γδύνει με τα μάτια της. Προσπαθούσα να καταλάβω το λόγο χωρίς αποτέλεσμα.

Μια εβδομάδα αργότερα με προσκάλεσε η Νέλλη με τη Βίκυ για μια λεσβιακή παρτούζα. Μαζί τους θα ήταν άλλες δύο λεσβίες ή Λία και ή Δήμητρα και ο μικρός Γιαννάκης. Ίσως αργότερα να έρχονταν ακόμα δύο φίλες τους λεσβίες. Έπρεπε εμείς τα δύο αγόρια να ντυθούμε με γυναικεία ρούχα, να βαφτούμε και να βάλουμε περούκα ώστε να είμαστε ασορτί με τα υπόλοιπα κορίτσια.

Ξεκίνησαν ή Νέλλη με τη Δήμητρα, ή Βίκυ με τη Λία και εγώ με το Γιαννάκη. Στη συνέχεια αλλάζαμε σύντροφο και σχήματα. Σε κάποια στιγμή ήλθαν και οι άλλες δύο λεσβίες. Πήγαν στο δωμάτιο να ετοιμαστούν. Εγώ εκείνη τη στιγμή ήμουν στα τέσσερα και γαμιόμουν από τη Λία και έτσι δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία.

– Έτσι Λία, γάμησε με, σκίσε μου τον κώλο.

– Γωγώ μου σου αρέσει που σου ξεσκίζω τον κώλο σε κάνω το πουτανάκι μου;

– Ναι Λία μου, γαμιά μου, μου αρέσει να είμαι το πουτανάκι σου. Μη με λυπάσαι, γάμα με σκίσε μου τη κωλοτρυπίδα. Απόψε θέλω να γαμηθώ με όλες σας, να με ξεσκίσετε τελείως.

– Φυσικά και θα σε γαμήσουμε όλες. Περίμενε να φας τον πούτσο της φίλης μου, να σε σκίσει και αυτή. Έλα καυλιάρα μου γάμησε τη Γωγώ το πουτανάκι μας.

Εγώ όπως ήμουν στον κόσμο μου αποχαυνωμένος από τη καύλα και το μεθύσι αφέθηκα στα χέρια της φίλης της για τη συνέχεια. Μου τον έχωσε απότομα και άρχισε να με γαμάει γρήγορα και δυνατά. Είχε πιο μεγάλο και χοντρό στραπόν από τις άλλες αλλά ευτυχώς η κωλοτρυπίδα μου είχε ανοίξει από τα προηγούμενα γαμήσια και έτσι το πήρα πιο εύκολα. Ξαφνικά άκουσα μια γνώριμη φωνή να μου λέει.

– Τι μου κάνετε κε Γιώργο μου, είστε καλά; Σας αρέσει που γαμιέστε, που σας σκίζω το κωλαράκι; Θέλετε να γίνετε και το δικό μου πουτανάκι; Να σας γαμάω με τη φίλη μου την Έφη; Να σας ξεκωλιάζουμε παρέα;

Πάγωσα προς στιγμή. Αναγνώρισα τη φωνή της Χριστίνας ενώ δίπλα μου ήταν και η Έφη με το στραπόν της που περίμενε τη σειρά της για να με γαμήσει.

– Μην ανησυχείτε κε Γιώργο, ή αν προτιμάτε κα Γωγώ, το μυστικό σας είναι ασφαλές μαζί μας. Ήθελα να σας γαμήσω από τη πρώτη στιγμή. Μου άρεσε το πεταχτό κωλαράκι σας. Μόλις έμαθα από τη φίλη μου τη Λία ότι γαμιέστε τρελάθηκα από τη χαρά μου. Επιτέλους θα χαιρόμουν το ωραίο και πεταχτό κωλαράκι του αφεντικού μου που τόσο πολύ με είχε αναστατώσει.

Πριν προλάβω να συνέλθω από το σοκ ή Χριστίνα συνέχιζε να μου γαμάει το κωλαράκι και η Έφη να μου γαμάει το στόμα.

– Θυμάστε τις δύο λεσβίες με την αντρική αμφίεση που σας γαμήσαν στο κλαμπ του Βαγγέλη. Εμείς είμαστε και από τότε προσπαθούμε να βρούμε τρόπο για να ξαναβρεθούμε.

Δεν ήξερα τι να πω. Ντρεπόμουν πολύ ήθελα να ανοίξει ή γη και να με καταπιεί. Η αλήθεια ήταν ότι η Χριστίνα με γαμούσε υπέροχα και εκθείαζε τα προσόντα μου.

– Αχ κα Γωγώ μου είσαι κούκλα, μου αρέσει που είσαι στημένη στα τέσσερα και σου γαμάω το ωραίο κωλαράκι. Σου αρέσει που γαμιέσαι μαζί μας; Έλα τώρα να γυρίσεις ανάσκελα για να σε βλέπω την ώρα που θα σου ξεσκίζω τη κωλοτρυπίδα.

Με το ζόρι ψέλλισα ένα "ναι". Τα κορίτσια με βοήθησαν να γυρίσω ανάσκελα και να σηκώσω ψηλά τα πόδια μου. Η Χριστίνα μου έχωσε ξανά τον πούτσο της και άρχισε να σφυροκοπάει με δύναμη τη κωλοτρυπίδα μου. Είχαμε αλλάξει ρόλους, αυτή ήταν ό άντρας ό γαμιάς και εγώ η γυναίκα ή γαμιόλα. Είχα καυλώσει πολύ και χωρίς να ντρέπομαι πια της το είπα.

– Γάμησε με Χριστίνα, σκίσε μου τον κώλον κάνε με το πουτανάκι σου. Μου αρέσει να με γαμάνε κορίτσια με μεγάλους πούτσους.

– Ναι κα Γωγώ και εμένα μου αρέσει να γαμάω άντρες από τον κώλο και να τους πουστεύω. Εσύ όμως με τρελαίνεις που γαμιέσαι έτσι ντυμένη με γυναικεία ρούχα και θέλεις να γίνεις πουτάνα. Μην ανησυχείς κα Γωγώ, τώρα που σε γνωρίσαμε και μάθαμε ότι έχουμε παρόμοια βίτσιαν μαζί με την Έφη θα σε κάνουμε το πουτανάκι μας.

– Κα Γωγώ μαζί με τη Χριστίνα θα σε γαμάμε συνέχεια θα γίνεις το τσουλάκι μας.

– Ναι καυλιάρες μου, γαμήστε με σκίστε μου το κώλο κάντε με το πουτανάκι σας.

Πράγματι ή Χριστίνα με γαμούσε τέλεια ενώ η Έφη μου γαμούσε το στόμα. Μόλις τελειώσαμε ή Λία μας πλησίασε και μου είπε.

– Γωγώ μου σου άρεσε ή έκπληξη με τη φίλη μου; Η Χριστίνα όταν έμαθε ότι σε γνωρίζω και μάλιστα ότι σε γαμάω μου ζήτησε να σας φέρω σε επαφή για να σε γαμήσει και αυτή. Έτσι στο πάρτι του Βαγγέλη, με το κατάλληλο μακιγιάζ και με το ψεύτικο όνομα κατάφερε να σε γαμήσει μαζί με την Έφη χωρίς να καταλάβεις ποιες ήταν. Μετά στήσαμε τη παρτούζα αυτή για να γίνουν οι αποκαλύψεις.

- Ελπίζω κε Γιώργο να μη έχεις πρόβλημα μαζί μου. Μου αρέσεις πολύ και ήθελα να τα φτιάξουμε. Φαντάζεσαι τη χαρά μου όταν έμαθα από τη Λία ότι σου αρέσει να γαμιέσαι.

– Μην ανησυχείς Χριστίνα, μου αρέσεις και μένα, αλλά δεν ήθελα να σου το δείξω λόγω της επαγγελματικής μας σχέσης. Δε σου κρύβω ότι είχα φαντασιωθεί να γαμιόμαστε μαζί αλλά και μαζί με την Έφη. Ευκαιρία λοιπόν να πραγματοποιήσουμε τις φαντασιώσεις μας.

Στη συνέχεια ή Έφη ξάπλωσε ανάσκελα, εγώ κάθισα πάνω στο στραπόν της και η Χριστίνα γονάτισε μπροστά μου και οδήγησε τον πούτσο μου στη κωλοτρυπίδα της. Φοβερή φάση, γαμιόμουν από την Έφη και γαμούσα το κωλαράκι της Χριστίνας ενώ τα κορίτσια φιλιόντουσαν.

– Γάμα μου κε Γιώργο το κωλαράκι ενώ ή Έφη σε γαμάει. Σου αρέσει να γαμάς και να γαμιέσαι ταυτόχρονα;

– Σου αρέσει κε Γιώργο που σε γαμάω και σε σκίζω ενώ γαμάς το κωλαράκι της Χριστίνας;

- Ναι κορίτσια μου αρέσει πολύ που γαμιόμαστε. Είναι φοβερή αυτή ή στάση. Αχ Έφη γάμα με, μη σταματάς σε λίγο θα χύσω στο κωλαράκι της Χριστίνας.

– Γάμα με, χύσε με στον κώλο.

– Ναι… σε χύνω, σου γεμίζω τη κωλοτρυπίδα.

Τα κορίτσια μου ζήτησαν να γδυθώ τελείως και να πάμε στη μπανιέρα για να κατουρήσουμε ό ένας τον άλλον. Γονάτισα μπροστά τους ανοίγοντας το στόμα μου και ήπια τα κάτουρα των κοριτσιών. Πρώτα με κατούρησε στο στόμα ή Χριστίνα και μετά ή Έφη. Αλλάξαμε θέση και αυτές γονάτισαν μπροστά μου και με τη σειρά τους ήπιαν τα δικά μου κάτουρα. Η επόμενη στάση έφερε την Έφη στα τέσσερα να της γαμάω το κωλαράκι και την Χριστίνα από πίσω μου να ξεσκίζει. Όταν τελειώσαμε τα ξημερώματα τους πρότεινα να μείνουν μαζί μου το βράδυ στο σπίτι μου. Η Έφη δε μπορούσε και έτσι μείναμε μόνοι μας με τη Χριστίνα.

Ξύπνησα γύρω στο μεσημέρι από το τσιμπούκι που μου έπαιρνε ή Χριστίνα. Ήλθε από πάνω μου, έχωσε τον πούτσο μου στο μουνί της και άρχισε να χοροπηδάει από πάνω μου. Ήμαστε πολύ καυλωμένοι και οι δυο. Όπως γαμιόταν πάνω στον πούτσο μου με φίλησε με πάθος και για πρώτη φορά μου εκμυστηρεύτηκε τα συναισθήματα της για μένα στον ενικό.

– Γιώργο μου σε αγαπώ, σε ερωτεύτηκα από τη πρώτη στιγμή που σε είδα, αλλά δεν τολμούσα να σου το πω. Σε θέλω πολύ, γάμησε με, σκίσε μου το μουνάκι και μετά το κωλαράκι.

Για να είμαι ειλικρινής κόμπλαρα, δεν περίμενα τέτοια είδους εξομολόγηση και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Η Χριστίνα το κατάλαβε και μου είπε ότι της αρκεί που μου αρέσει και τη θέλω.

– Γιώργο μου δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Σε αγαπώ και μου αρκεί που σου αρέσω και θέλεις να τα φτιάξουμε. Θέλω να ξέρεις ότι μου αρέσει ή εναλλαγή ρόλων στο σεξ με το σύντροφο μου, να γαμιέμαι με κορίτσια και αγόρια και ή ουρολαγνεία. Ειδικά με σένα με τρελαίνει το τελείως αποτριχωμένο σου κορμί και που ντύνεσαι με γυναικεία ρούχα στις ιδιαίτερες σου στιγμές.

– Χριστίνα μου κι εμένα μου αρέσεις και νιώθω και εγώ κάποια πράγματα για σένα. Ας ξεκινήσουμε τη σχέση μας και να δούμε πως θα τα πάμε. Με τη Κατερίνα και τη παρέα της ξεκινήσαμε καλά αλλά στη πορεία ξεφύγαμε. Γαμούσα όλο και λιγότερο ενώ γαμιόμουν όλο και περισσότερο από τους γαμιάδες της παρέας με αποτέλεσμα να χάνω σιγά-σιγά τον ανδρισμό μου. Οι γαμιάδες με γαμούσαν όλο και πιο συχνά με αποτέλεσμα να εθιστώ στην πούτσα και στο παθητικό ρόλο. Ο Τάσος μάλιστα σε κάποια φάση μου πρότεινε να τα φτιάξουμε και να γίνω γκόμενα του, ενώ ή Κατερίνα τελευταία ήθελε να μου φιστάρει τον κώλο και να με κάνει τελείως πουτάνα. Ένιωθα ότι όλοι και όλα με έσπρωχναν προς τη θηλυκοποίηση μου.

– Αγάπη μου μην ανησυχείς, θα σε βοηθήσω να ξαναβρείς σιγά-σιγά τον ανδρισμό μου. Θα με γαμάς και θα σε γαμάω. Μπορείς να ντύνεσαι γυναικεία και να γαμιέσαι με τις λεσβίες φίλες μου. Φυσικά θα γαμιόμαστε συχνά με την Έφη και τη Λία. Μπορείς να αποφύγεις για λίγο καιρό τα γαμήσια με τον Τάσο και τους άλλους γαμιάδες. Είναι ευκαιρία να ξεφύγεις από το ρόλο της γαμιόλας. Αν θέλεις μπορείς να είσαι ή δική μου πουτανίτσα.

– Συμφωνώ μωρό μου, είναι ευκαιρία να απομακρυνθώ από τη παλιά παρέα και με τη βοήθεια σου να προσπαθήσω να ξαναβρώ τουλάχιστον ένα μέρος του παλιού μου εαυτού. Μου αρέσει να γαμάω αλλά και να γαμιέμαι.
Copyright protected OW ref: 174263