Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά την περιπέτεια μου, που σας διηγήθηκα με τίτλο "Επέτειος γάμου" επανέρχομαι με νέα περιπέτεια η οποία έλαβε χώρα μόλις σήμερα.

Σήμερα είχαμε κανονίσει παιχνίδι με τον ξάδερφο, τον κολλητό της Μαρίας, την Ελένη και μια συνάδελφο της φωτεινής στην οποία εδώ και κάποιες μέρες η Φωτεινή έχει αποκαλύψει τη σεξουαλική μας ζωή. Λοιπόν πριν έρθουν, το πρωί δηλαδή αφού κάναμε μπάνιο και με έβαλε να της ισιώσω τα μαλλιά και να της φτιάξω δύο μικρά κοτσιδάκια, μου είπε να της διαλέξω και τι θα βάλει. Διάλεξα ένα μαύρο στενό παντελόνι, μια ροζ μπλούζα σχεδόν διαφανή, το σουτιέν που της είχε κάνει δώρο ο Γιάννης για να φορέσει κάτω από το νυφικό της στο γάμο μας, ένα Brazil που της είχε πάρει κάποια στιγμή ο Κυριάκος και τις μαύρες μπότες της.

Μετά μου έβγαλε εκείνη τα δικά μου ρούχα, τζιν και πουκάμισο κοντομάνικο επίσης τζιν αλλά για εσώρουχο ένα δικό της. Μετά αφού ήρθαν σιγά-σιγά ένας-ένας, τους υποδεχόμουν εγώ φυσικά και τους έφτιαχνα το καφέ τους. Αφού μαζεύτηκαν όλοι, ανέλαβε ο Κυριάκος και λέει στη Φωτεινή.

- Δείξε στην Κατερίνα (η συνάδελφος της) πόσο υπάκουος είναι ο άντρας σου.

Μου είπε να γδυθώ, μόλις γδύθηκα κι έμεινα με το εσώρουχο χαμογέλασαν όλοι, άρχισαν να σχολιάζουν και μου είπαν να πάω έτσι στην κουζίνα να βάλω να φάμε. Έβγαλα έξω το φαΐ, καμία δεκαριά σουβλάκια, λίγες πατάτες και κρασάκι. Απλά να κρατηθούμε όλη μέρα και με τόση ενέργεια που θα χρειαζόμασταν. Μόλις τα έβγαλα λοιπόν, πήρε το λόγο ο κολλητός μου και μου λέει:

- Εσύ θα κάτσεις στα γόνατα κι αν κάποιος θέλει να σε ταΐζει θα το πράττει, αλλιώς νηστικούλης.

Η Κατερίνα χαμογέλασε και με απορία ρώτησε αν μιλάει σοβαρά, με τη Φωτεινή να το επιβεβαιώνει. Τέλος πάντων, όσο έτρωγαν, πότε ο ένας πότε ο άλλος, πότε κάποια από τα αγόρια, πότε κάποιο από τα κορίτσια, σιγά-σιγά έπαιρνε θάρρος και η Κατερίνα με φώναζαν είτε με το όνομα μου αλλά χαδιάρικα Νικολάκη, είτε με το όνομα Αζόρ και με τάιζαν κατευθείαν στο στόμα. Κάπου κατά τη διάρκεια του φαγητού αφού με είχαν φωνάξει κάνα δυο φορές "Αζόρ" και είχε φανεί στο βλέμμα μου ότι απορώ γιατί με λένε έτσι, πήρε το λόγω η Φωτεινή και είπε ότι εφόσον θα είμαστε πλέον αυτή η παρέα μια φορά στις 15 μέρες, αποφάσισε να ακολουθήσει την πρόταση του Γιάννη και να με κάνει σκυλάκι του. Έτσι από σήμερα όταν θα είμαστε όλοι μαζί θα είμαι το σκυλάκι τους και το όνομα μου θα είναι Αζόρ, η βάπτιση μου μάλιστα είπε θα γίνει αργότερα, όπως κι έγινε.

Τέλος πάντων αφού έφαγαν, γύρισε η Ελένη, η κουμπάρα και μου είπε να τα μαζέψω να τα πλύνω και αφού τελειώσω και με τη καθαριότητα στον νεροχύτη να γυρίσω στο σαλόνι. Πράγματι μάζεψα, έπλυνα τα πιάτα όσο έπλενα τους άκουγα να γελούν, να μιλάνε αλλά άκουγα και κάποια βογκητά. Αφού τελείωσα βγήκα στο σαλόνι και βρήκα τη Φωτεινή ήδη γυμνή ανάμεσα στους Κυριάκο και Γιάννη να τους παίζει τις πούτσες κι εκείνοι να τη χαϊδεύουν ένας στα βυζιά ένας στο μουνί. Αμέσως έφαγα το πρώτο χαστούκι της μέρας από την Ελένη, μου κατέβασε το εσώρουχο η Μαρία, μετά άρχισαν να με βρίζουν όλοι (ξεφτίλα, κερατά, μικροτσούτσουνε, μαλάκα, πουστράκι, καργιόλη), να με χαστουκίζουν στ' αρχίδια, το καυλί, τον κώλο αλλά και το πρόσωπο, να μου σφίγγουν στις παλάμες τους τα αρχίδια, να με χτυπάνε στα αρχίδια με γονατιές.

Πριν γαμήσουν τη Φωτεινή, με έβαλαν να γλείψω και τις δύο πούτσες, μόλις ήταν έτοιμοι με κλώτσησαν κι αυτοί μακρυά και καρφωθήκαν στη Φωτεινή. Τα κορίτσια άρχισαν μια μια να θέλει γλειφομούνι και γλειφοκώλι για να χύσει. Έτσι όσο γαμούσαν οι δύο γαμιάδες της τη Φωτεινή και την έχυναν, εγώ έγλειφα μια-μια τα κορίτσια και έχυναν στο στόμα μου. Έκανα διάλειμμα μόνο για να καθαρίσω τα καυλιά των γαμιάδων μόλις έχυναν τη Φωτεινή, ώστε να την ξανά γαμήσουν. Την έχυναν κατευθείαν μέσα στο μουνί, μόνο στο μουνί εκτός από μια φορά ο καθένας που έχυσε στο στόμα της. Μετά η Φωτεινή με φιλούσε, μου έδινε τα μισά και κάτω από τη διαταγή του Κυριάκου τα καταπίναμε μαζί. Κάθε φορά που έχυνε κάποιος στο μουνί της φωτεινής μου έλεγε βρίζοντας με όπως παραπάνω και συμπληρώνοντας "η γυναίκα σου είναι η πουτάνα μας, θα στη γκαστρώσουμε και θα το μεγαλώνεις εσύ".

Κάποια στιγμή, αποφάσισαν, για ακόμα μια φορά να μη χύσουν στο μουνί της φωτεινής, με έβαλαν να ξαπλώσω ανάσκελα, ήρθαν από πάνω μου όταν κόντευαν και χύνοντας πάνω σε όλο σχεδόν το σώμα μου, φώναξαν, σκύλε επίσημα από τώρα θα λέγεσαι Αζόρ και αυτό θα είναι το όνομα σου όταν θα είμαστε όλοι μαζί. Την ίδια στιγμή τα κορίτσια με έφτυναν, άλλη στο πρόσωπο, άλλη στ' αρχίδια δεν ξέρω κι εγώ που. Η Φωτεινή συνέχισε να γαμιέται με τον Κυριάκο και το Γιάννη σε όλες τις στάσεις και από όλες τις τρύπες κι εγώ να γλείφω τη Μαρία, την Ελένη και τη Κατερίνα μέχρι που θέλησαν κι εκείνες να γαμηθούν. Φόρεσαν από ένα διπλό στραπόν, (εκείνο που μισό εξέχει σαν πούτσα και μισό είναι στο μουνί αυτής που το φοράει) και η μία γαμούσε εμένα και γαμιόταν κι εκείνη, οι άλλες γαμιόταν μεταξύ τους. Εναλλάξ αυτό ώσπου με γάμησαν και οι τρεις.

Η Κατερίνα μάλιστα ήταν πιο βίαιη πρέπει να πω, μου έσφιγγε και τα αρχίδια όσο με γαμούσε και με χτυπούσε στον κώλο. Με γάμησαν στα τέσσερα, ανάσκελα και μπρούμυτα. Τέλος, αφού όλοι είχαν εξαντληθεί, με είχαν βάλει ανάσκελα, είχε έρθει η Φωτεινή κι είχε κάτσει με το καταχυμένο μουνί της στο στόμα μου να τη καθαρίσω από όσο σπέρμα είχε φάει τόσες ώρες, τα αγόρια έπαιζαν τις πούτσες τους στο πρόσωπο της μια τελευταία φορά και τα κορίτσια η Ελένη με έφτυνε, η Μαρία μου την έπαιζε ενώ ταυτόχρονα με τσιμπούσε στα αρχίδια και με χαστούκιζε στο καυλί και η Κατερίνα με γαμούσε άγρια για τελευταία φορά. Αφού τελειώσανε όλοι, ακόμα μια φορά με άφησαν επιτέλους να χύσω κι εγώ στα χέρια της Μαρίας και στην κοιλιά της Κατερίνας, τα οποία αφού τα μάζεψαν μου τα έδωσαν να τα καταπιώ. Αυτή ήταν η μέρα μου, το πρωί μπορεί να ρίξουν κάνα πρωινό στη Φωτεινή και εμένα τα κορίτσια, ή να θέλουν κάνα γλειφομούνι και να φύγουν.

Θέλω με μηνύματα σας να μου πείτε για το πως οι άντρες θα μου γαμούσατε κι εσείς τη Φωτεινή ή πως οι γυναίκες θα γαμούσατε και θα ξεφτιλίζατε εμένα.




Copyright protected OW ref: 179876



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.