Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα μου και η φίλη της (2ο μέρος)

Σας είχα μιλήσει για την παρτούζα τιμωρία με τη γυναίκα μου και τη φίλη της Κατερίνα επειδή γαμήθηκαν σε ένα ταξιδάκι τους στην Πάρο.

Τους είχα υποσχεθεί λοιπόν ότι θα τις αφήσω να κάνουν ότι γουστάρουν αν και εφόσον μου κάθονται κι εμένα. Πάνω λοιπόν σε ένα επικό γαμήσι μας, η γυναίκα μου αμέσως την ώρα που την έχυνα στις μουνότριχες της μου ζήτησε να πάνε στο Βόλο σε ένα παλιό γκόμενο της Κατερίνας. Της είπα ναι με την προϋπόθεση ότι θα μου τα πει όλα.

Ακριβώς λοιπόν μια εβδομάδα πριν την καραντίνα έφυγαν με το αυτοκίνητο μας. Έφυγαν Παρασκευή μεσημέρι και γύρισαν την Τρίτη αφού πήραν άδεια για τη Δευτέρα από τη δουλειά τους.

Τηλεφωνηθήκαμε μόνο τρεις φορές -μια για κάθε ημέρα- και από το πρώτο τηλεφώνημα διέκρινα μια απόλυτη ζωντάνια στη χροιά της φωνής της. Δείγμα των όσων ζούσε και δείγμα ότι πια είχε αφεθεί στο ξεσάλωμα. Γυρίζοντας μπήκε για ένα καυτό μπάνιο και εγώ γυμνός και καυλωμένος την περίμενα στο κρεβάτι για να μου τα διηγηθεί με κάθε λεπτομέρεια.

Έφτασαν λοιπόν στο Βόλο και πήγαν κατευθείαν στο σπίτι του γκόμενου (Τάκης) όπου ο τύπος δεν τις άφησε να κλείσουν ξενοδοχείο καθότι εργένης. Τα κορίτσια είπαν ΟΚ και βολεύτηκαν στο διπλανό δωμάτιο. Μέτριος στην εμφάνιση αλλά ωραίος τύπος μου είπε η δικιά μου, αρρενωπός και γυμνασμένος.

Αμέσως μετά από λίγο η φίλη της πήγε στο δωμάτιο του όπου τα βογκητά άρχισαν σε λίγα λεπτά. "Φτιάχτηκα" μου είπε η γυναίκα μου αλλά μπήκα στο μπάνιο και με ένα ντους μου πέρασε.

Το βράδυ τις πήγε στα "τσιπουραδικα". Εκεί συναντήθηκαν με δύο φίλους του και άρχισε όλη η "ιστορία".

Ήπιαμε όλο το "Βόσπορο" μου είπε η δικιά μου. Είχα "φτιαχτεί" αλλά όχι να μην ξέρω τι κάνω. Κάποια στιγμή της είπε η Κατερίνα ότι έχει ενημερώσει τον Τάκη για το τι έκαναν στη Πάρο και αυτός γελώντας της είπε ότι αυτό που θα ζήσει στο Βόλο θα είναι το κάτι άλλο. Αργά πολύ μπήκαν στο αμάξι να γυρίσουν πίσω. Μπροστά κάθισε ο Τάκης με την Κατερίνα και πίσω εγώ μου λέει ανάμεσα από τους φίλους του Τάκη. Φορούσα μια φαρδιά φούστα μου είπε και ένοιωσα δύο χέρια και από τις δύο πλευρές να με χουφτώνουν στα μπούτια. Δεν πρόλαβα ούτε να σκεφτώ και το ένα χέρι μου είχε παραμερίσει το κιλοτάκι και μου χάιδευε την κλειτορίδα. Ο άλλος με φίλησε στο στόμα βάζοντας μου όλη τη γλώσσα μέσα. Καύλωσα μου λέει στη στιγμή. Μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι τα υγρά μου λέρωναν το κάθισμα.

Μπήκαμε στο σπίτι και με οδήγησαν στο δωμάτιο ενώ στο άλλο πήγε η Κατερίνα με τον Τάκη.

Ούτε κατάλαβα για ποτέ με έγδυσαν. Κυριολεκτικά μου έσκισαν τα ρούχα. Με έριξαν στο κρεβάτι και σα να μην είχαν ξαναγαμήσει ποτέ, άρχισαν να με γλείφουν και να χαϊδεύουν. Ο ένας μου έφερε τον πούτσο του στο στόμα και ο άλλος μου έκανε γλειφομούνι. Το ένα το καυλί ήταν μέτριο αλλά το άλλο τεράστιο. Αφού έχυσα μια φορά με το γλείψιμο, καβάλησα το μεγάλο το καυλί. Ήταν υπέροχα, το πήρα όλο μέσα μου. Ο άλλος μου έγλειφε την κωλοτρυπίδα και αφού μου έβαλε πρώτα το δάχτυλο του μετά μου έβαλε και τον πούτσο του μέσα. Τρελάθηκα από την καύλα. Με ξέσκισαν, με γάμησαν πάνω από δύο ώρες. Με πήραν με όλες τις στάσεις και στο τέλος με έχυσαν και οι δυο στο πρόσωπο μου. Τα χύσια τα μισά τα ήπια και τα άλλα μου έτρεχαν στη μάπα και στα βυζιά μου. Από τα ωραιότερα γαμήσια που έχω κάνει στη ζωή μου μου είπε σε συνδυασμό με το ποτό και την ελευθερία των κινήσεων. Τις πρώτες πρωινές ώρες τα δύο παιδιά έφυγαν και κοιμήθηκα λίγο μου είπε εξαντλημένη από το γαμήσι.

Με ξύπνησε ένα γλυκό μασάζ στην πλάτη και στα κωλομέρια μου συνέχισε, την άλλη ημέρα το μεσημέρι. Ήταν τα χέρια της Κατερίνας και του Τάκη.

Μέσα σε λίγα λεπτά με είχαν γδύσει και ανοίγοντας μου τα πόδια έτσι μπρούμυτα που ήμουν άρχισαν να με χαϊδεύουν στην κωλοτρυπίδα μου και λίγο πιο κάτω στα μουνόχειλα.

Ο Τάκης έβγαλε το μποξεράκι του και αντίκρισα έναν από τους πιο χοντρούς πούτσους που έχω δει στη ζωή μου. Δεν ήταν πάνω από 20 εκατοστά αλλά τρεις φορές πιο χοντρός και γεμάτος φλέβες από τον δικό σου μου είπε. Η Κατερίνα άρχισε να με γλείφει στον κώλο και στο μουνί και ο Τάκης μου έφερε το καυλί του στο στόμα. Έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να τον γλύφω γύρω από τη βάλανο. Σηκώθηκα στα τέσσερα για να μπορώ να τον διαχειριστώ πιο καλά. Άρχισε να του σηκώνεται. Άνοιξα το στόμα μου και με μεγάλη δυσκολία τον χώρεσα μέσα. Αυτό ήταν... ήθελα να τον νιώσω στη μουνάρα μου. Του ζήτησα να με σκίσει πράγμα που έκανε. Δε ξαναθυμάμαι μου είπε το μουνί μου πιο γεμάτο, πιο ξεσκισμένο από ποτέ. Αυτός με γαμούσε πισωκολλητά κι εγώ έκανα γλειφομούνι στην Κατερίνα. Δεν έχυνε ο καργιόλης με τίποτα. Μας ξέσκισε από παντού. Με συγχωρείς αντρούλη μου μου είπε αλλά τον άφησα να με γαμήσει κι απ' τον κώλο. Μου έβαλε ένα λάδι ειδικό και μου άνοιξε την κωλοτρυπίδα τόσο πολύ που δε μπορούσα μετά να κάτσω. Μας έχυσε στα μούτρα και τις δύο και είχε φτάσει πια απόγευμα Σαββάτου.

Εγώ τον έπαιζα όση ώρα μου τα έλεγε αυτά και είχα καυλώσει πάρα μα πάρα πολύ. Μπήκα μέσα της για να τη γαμήσω. Το μουνί της είχε αλλάξει πλέον. Έχυσα σχεδόν αμέσως χωρίς να καταλάβω αντίσταση και η ίδια δεν έχυσε παρά μόνο μετά που μαλακίστηκε.

Δεν την άφησα να μου συνεχίσει γιατί πια ήμουν ξεκαύλωτος. Απ' ότι μου είπε έγιναν και άλλα πολύ πιο καυλωτικά πράγματα. Θα σας τα διηγηθώ μια άλλη φορά.

Περιμένουμε τα σχόλια σας με ανυπομονησία.




Copyright protected OW ref: 181020



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.