Σύνδεση || Εγγραφή

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γειτόνισσα κυρία Βάσω (1ο μέρος)

Το επόμενο πρωί σηκώθηκα κατά τις 10:00. Ήμουν τόσο χαρούμενος που είχα κοιμηθεί τέλεια. Η Βάσω δεν ήταν δίπλα μου είχε σηκωθεί νωρίτερα. Τη βρήκα στην κουζίνα να μαγειρεύει.

- Καλημέρα κορίτσι μου.

- Καλημέρα αγόρι μου, κοιμήθηκες καλά;

- Μία χαρά κοιμήθηκα. Τι κάνεις εδώ;

- Μαγειρεύω. Το σεξ χρειάζεται και φαγητό.

Κάποια στιγμή πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και με ρώτησαν τι έκανα. Αργότερα πήρε τηλέφωνο ο άντρας της. Την ώρα που μιλούσε μαζί του, πήγα δίπλα της και άρχισα να χουφτώνω τον κώλο και τα βυζιά της. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο γύρισε και με κοίταξε θυμωμένη.

- Δεν θα το ξανακάνεις ποτέ αυτό όταν μιλάω στο τηλέφωνο με τον άντρα μου.

- Σε πείραξε τόσο πολύ;

- Δε θέλω να καταλάβει τίποτα. Είναι ο άντρας μου και τον αγαπάω, με αυτόν ζω τα τελευταία 20 χρόνια.

- Έχεις δίκιο, συγνώμη.

Είχε δίκιο σε αυτά που έλεγε, όμως εγώ στην ηλικία που ήμουν τα είχα φτιάξει εντελώς διαφορετικά στο μυαλό μου, ήμουν ερωτευμένος μαζί της, πολύ ερωτευμένος και δε μπορούσα να δω ποια ήταν η πραγματικότητα.

Βγήκα μία βόλτα με τους φίλους μου και επέστρεψα το μεσημέρι όπου καθίσαμε και φάγαμε μαζί. Αφού μαζέψαμε και πλύναμε τα πιάτα καθίσαμε στο σαλόνι. Προσπάθησα να τη φιλήσω όμως εκείνη με απέφυγε λέγοντάς μου ότι είναι ακόμα νωρίς. Σηκώθηκε να πάει στην κρεβατοκάμαρα να ξαπλώσει. Προσπάθησα να την ξαναφιλήσω, όμως εκείνη έκανε πίσω.

- Όχι τώρα, μου είπε, το βράδυ… και πήγε να φύγει.

Τη βούτηξα την κόλλησα στον τοίχο έβαλα το χέρι μου στο στόμα της και της είπα "τώρα". Είχα καταλάβει ότι για να γίνω άντρας θα έπρεπε να πάρω εγώ την πρωτοβουλία των κινήσεων. Άρχισα να τη φιλάω εκείνη προσπαθούσε να το αποφύγει όμως κάποια στιγμή παραδόθηκε.

- Εντάξει, κέρδισες, πάμε μέσα.

- Εδώ της είπα, στον καναπέ.

Αμέσως τη βούτηξα και την πέταξα μπρούμυτα στο προσκέφαλο του καναπέ. Κάτι πήγε να πει όμως της έκλεισα το στόμα.

- Σήμερα το αγόρι γίνεται άντρας.

Της κατέβασα τη φούστα και της έσκισα την κιλότα που φορούσε. Το μουνάκι της είχε γεμίσει με υγρά.

- Καύλωσες μωρή καργιόλα;

- Πολύ.

Κατέβασα το παντελόνι μου και με μία κίνηση της τον κάρφωσα μέσα στη μουνάρα της. Γλίστρησε πολύ εύκολα αφού ήταν γεμάτη με υγρά. Έπιασα τις βυζάρες της και άρχισα να τη γαμάω με ρυθμό. Δεν είχα βάλει προφυλακτικό, όμως δε μας ένοιαζε.

- Ναι, έτσι, γάμησε με άντρα μου.

Όταν άκουσα να με λέει άντρα της καύλωσα απίστευτα.

- Ποιος σε γαμάει μωρή καργιόλα;

- Εσύ, Γιώργο μου, εσύ.

- Τι είμαι εγώ τώρα, αγόρι ή άντρας;

- Άντρας είσαι και μάλιστα σκληρός.

- Ποιος είναι ο γαμιάς σου;

- Εσύ είσαι, εσύ, αχ…

Κατέβασα την ένταση μου και άρχισα να τη γαμάω αργά.

- Μη σταματάς σε παρακαλώ.

- Πες μου τι θέλεις να σου κάνω.

- Θέλω να με πηδήξεις.

- Θέλεις να σε πηδήξω απλά ή να σε ξεσκίσω;

- Να με ξεσκίσεις.

Άρχισα να επιταχύνω και να της το βάζω όσο πιο βαθιά μπορούσα. Της έλεγα ότι είναι πουτάνα κι ότι δεν έχω γαμήσει καλύτερο μουνί από αυτό.

- Σκίσε με μωρό μου.

Τη βούτηξα από τα μαλλιά και την έσκιζα.

- Αχ με άνοιξες καλά.

Μετά από λίγη ώρα άρχισε να χύνει σαν τρελή. Μόλις το κατάλαβα άρχισα κι εγώ να χύνω. Το όνειρό μου έχει πραγματοποιηθεί, την πήδηξα χωρίς προφυλακτικό και έχυσα μέσα της. Η ρουτίνα κλασική. Επίσκεψη στο μπάνιο. Καθίσαμε στον καναπέ του σαλονιού. Η Βάσω με κοιτούσε και χαμογελούσε.

- Γιατί με κοιτάζεις;

- Να, δεν περίμενα να είσαι τόσο σκληρός, πρόστυχος.

- Δε σου άρεσε;

Με πλησίασε, με φίλησε και μου είπε:

- Χρόνια είχα να νιώσω έτσι. Σε ευχαριστώ.

Ξαπλώσαμε αγκαλιά στον καναπέ και μας πήρε ο ύπνος. Είχαμε εξαντληθεί δύο μέρες τώρα. Όταν ξύπνησα, θυμήθηκα ότι είχα ένα ραντεβού με φίλους. Η Βάσω μου είπε να μην αργήσω. Στο μυαλό μου όμως μου είχε καρφωθεί μια ιδέα. Να την πάρω από πίσω, να της σκίσω τον κώλο. Όταν επέστρεψα με ρώτησε πως τα πέρασα. Της είπα καλά. Ετοιμαστήκαμε να πέσουμε στο κρεβάτι. Φορούσε ένα διάφανο νυχτικό και μαύρα εσώρουχα όπως μου αρέσουν.

- Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;

- Ότι θες.

- Τον έχεις πάρει ποτέ από πίσω;

- Τι εννοείς;

- Εννοώ από τον κώλο.

- Α… κατάλαβα. Τι έγινε; είπες στα φιλαράκια σου ότι γαμάς μια μεγάλη γυναίκα και σου είπαν να την πηδήξεις από τον κώλο;

- Όχι, εγώ δεν...

- Άκουσε καλά αγόρι μου. Δεν τον έχω δώσει στον άντρα μου, σε σένα θα τον δώσω;

Έμεινα, δεν έλεγα τίποτα. Με ρώτησε αν θέλω κάτι. Της είπα πως θα ήθελα μια μπύρα. Γέλασε και έφερε ένα μπουκάλι κρασί. Μου έβαλε λίγο, ενώ εκείνη γέμισε το ποτήρι. Έπειτα από κάμποση ώρα η Βάσω είχε πιει 3-4 ποτηράκια κρασί. Άρχισε να γελάει να λέει διάφορα πράγματα. Είχε ζαλιστεί. Αυτή ήταν η ευκαιρία που περίμενα σκέφτηκα κι άρχισα να καυλώνω. Την πλησίασα κι άρχισα να τη φιλάω. Τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπαιρναν ενώ χάιδευα συνεχώς τα κωλομέρια της.

- Πάμε στο κρεβάτι αγόρι μου να γαμήσεις την πουτάνα σου.

Την πήγα στο κρεβάτι όπου της ζήτησα να στηθεί στα τέσσερα.

- Σου αρέσει να με πηδάς στα τέσσερα, ε πονηρούλη;

- Ναι κοριτσάρα μου με καυλώνει πολύ αυτή η στάση.

Έβαλα τα μαξιλάρια από κάτω για να έχω καλύτερη πρόσβαση και άρχισα να την πηδάω. Παρόλο που την είχα πηδήξει άλλες δύο φορές δεν τη χόρταινα. Όμως είχα το σκοπό μου. Δίπλα στο κρεβάτι είχα βάλει ένα baby oil που είχα βρει στο μπάνιο. Παράλληλα άρχισα να χαϊδεύω την κωλοτρυπίδα της. Σάλιωσα το δάχτυλο μου και την περιεργαζόμουν. Εκείνη έδειξε να καυλώνει. Έριξα λίγο baby oil και έβαλα δειλά το δάχτυλο μου μέσα της. Άρχισα να βάζω και να βγάζω το δάχτυλο. Της γαμούσα και τις δύο τρύπες. Κάποια στιγμή φώναξε ότι χύνει. Ή τώρα ή ποτέ σκέφτηκα. Τον έβγαλα από το μουνί της, έβαλα baby oil και προσπάθησα να της τον βάλω. Εκείνη προσπάθησε να ξεφύγει. Με δύναμη την ακινητοποίησα. Έσκυψα και της είπα στο αυτί:

- Ήρθε η ώρα να σε ξεσκίσω κανονικά.

Εκείνη τη στιγμή όμως η Βάσω άρχισε να κλαίει. Σηκώθηκα και έφυγα από το δωμάτιο. Σε λίγο ήρθε στο σαλόνι. Αμέσως την αγκάλιασα.

- Συγγνώμη, δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν ξέρω τι με έπιασε, είμαι αδικαιολόγητος.

- Σε συγχωρώ αγόρι μου, μπορώ να κάνω διαφορετικά;

Μου έπιασε το χέρι, πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και ξαπλώσαμε…


© Copyright XStream Management. All Right Reserved.
Copyright Protected with www.ProtectMyWork.com,
Reference Number: 16151301121S011




Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.