Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Την προηγούμενη Παρασκευή χτύπησε το κινητό μου και ήταν ο Κώστας. Μόλις είδα τον αριθμό του κατάλαβα ότι θα μου έλεγε κάτι για την Όλγα. Με ρώτησε, πως μου φάνηκε η Όλγα και αν θα ήθελα να την ξαναδώ. Του απάντησα, πως φυσικά και θα το ήθελα. Ο Κώστας μου ζήτησε να βρεθούμε σε ένα καφέ, για να μου δώσει κάτι από την Όλγα. Ήμουν πολύ περίεργος να μάθω, τί ήταν αυτό και γι» αυτό κανόνισα να συναντήσω τον Κώστα αμέσως. Βρεθήκαμε σε ένα καφέ και μου έδωσε ένα φάκελο. Τον άνοιξα αμέσως και ήταν μια πρόσκληση από την Όλγα που έλεγε:

«Δημήτρη μου αρέσεις πολύ και θα ήθελα να έρθεις στο prive party που θα κάνω στο σπίτι μου, όπου θα σε φέρει ο Κώστας. Όσοι έρθουν, θα είναι έτοιμοι για όλα. Εγώ θα κάνω παιχνίδι. Ώρα 12μμ… αρχίζει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα και το είπα στον Κώστα, να της το μεταφέρει. Τον ρώτησα για λεπτομέρειες και μου είπε ότι κι αυτός δεν έχει ιδέα, γιατί είναι πρωτοβουλία της Όλγας και έκπληξη και δεν του έχει πει τίποτα περισσότερο. Το βράδυ που ήταν να πάω στο σπίτι της Όλγας ήρθε ο Κώστας να με πάρει με το αυτοκίνητό του. Μπήκα κι έκατσα μπροστά. Έκανε μια στάση και πήραμε και τον Νίκο, ο οποίος είχε δεχτεί κι αυτός πρόσκληση από την Όλγα. Μετά από 10 λεπτά ερωτήσεων και διαφόρων υποθέσεων είχαμε φτάσει.

Ανεβήκαμε με το ασανσέρ στο δεύτερο όροφο. Δεν ξέραμε που βρισκόμασταν. Μόνο ο Κώστας ήξερε, αλλά είναι φίλος και τον εμπιστεύομαι. Εγώ είμαι παντρεμένος, όπως και ο Νίκος, κάτι που γουστάρει πολύ η Όλγα. Συναντήσαμε μια κόκκινη πόρτα εισόδου. Μας άνοιξε η Όλγα. Μας υποδέχτηκε με ένα καυτό φιλί στο στόμα. Κρατούσε στα χέρια της ένα ποτήρι με το αγαπημένο της ποτό, κόκκινη Ursus με Coca-Cola. Μπήκαμε σε ένα μεγάλο σαλόνι όπου υπήρχε ένα τζάκι αναμμένο. Πιο πέρα υπήρχε ένα μπαρ, στον ίδιο χώρο.

Η Όλγα φορούσε ένα κοντό μαύρο φόρεμα, διχτυωτό καλσόν και ψηλές μαύρες μπότες. Είχε ωραία σγουρά μακριά μαλλιά, καστανά με ξανθιές ανταύγειες. Ήταν έντονα βαμμένη και φορούσε στο λαιμό ένα δερμάτινο μαύρο κολιέ. Μου ερχόταν να την αρπάξω και να την ξεσκίσω επί τόπου, αλλά έκανε εκείνη παιχνίδι και όλοι περιμέναμε τις οδηγίες της. Μας είπε να χαλαρώσουμε και να καθίσουμε στο μπαρ. Αυτή πήγε από μέσα και μας ετοίμασε τα ποτά. Είχε ετοιμάσει κι ένα ωραίο μπουφέ για να μας περιποιηθεί. Αφού συζητήσαμε λίγο μας, είπε να περάσουμε στο καθιστικό, για να είμαστε πιο άνετα. Καθίσαμε σε ένα πολύ άνετο καναπέ και στο τραπέζι του καθιστικού υπήρχε μια γυάλα. Μέσα υπήρχαν κάτι μικρά πράγματα, που στην αρχή δεν κατάλαβα τί ήταν. Η Όλγα μας εξήγησε ότι τώρα αρχίζει το παιχνίδι, που είχε ως εξής: Μέσα στην γυάλα υπάρχουν πολλές πλαστικές κάψουλες σε σχήμα καυλιού, που η κάθε μια μέσα έχει ένα χαρτάκι. Ο κάθε ένας με τη σειρά θα παίρνει με το χέρι του μια κάψουλα μέσα από τη γυάλα, θα την γλύφει, θα την ανοίγει και θα διαβάζει, τί λέει το χαρτάκι. Αυτό που θα λέει, θα είναι υποχρεωμένος να το κάνει. Μόλις το άκουσα αυτό κάβλωσα, αλλά δεν κρύβω ότι φοβήθηκα και λίγο. Κατάλαβα ότι το ίδιο έπαθαν και οι άλλοι και ο Κώστας πραγματικά δεν ήξερε τίποτα. Θα έπαιρνε και η Όλγα από τα ίδια φυσικά.

Η Όλγα πρώτη πήρε μια κάψουλα μέσα από τη γυάλα, την έγλειψε και την άνοιξε. Μας διάβασε και μας έδειξε το χαρτάκι που έλεγε: «Δείξε μας το καβλί σου και μετά πρέπει να γαμήσεις τον κώλο του Νίκου». Η Όλγα άνοιξε τα πόδια της και είδαμε ότι δεν φορούσε εσώρουχο, άλλα μια μαύρη ζώνη μέσα από το φόρεμα, η οποία είχε ένα χοντρό μαύρο καβλί. Εκεί τα παίξαμε όλοι. Εγώ παραλίγο να χύσω μ» αυτό που είδα.

Η Όλγα είπε: Τώρα είναι η σειρά του Νίκου. Ο Νίκος διάβασε το χαρτάκι που έλεγε: «Πρέπει να γαμήσεις τον κώλο του Κώστα».

Εγώ πήρα και έγλειψα μια κάψουλα. Την άνοιξα και το χαρτάκι έλεγε: «Πρέπει να γαμήσεις το στόμα και το μουνί της Όλγας».

Και του Κώστα έλεγε: «Πρέπει να γαμήσεις όλους τους κώλους που υπάρχουν μέσα στο σπίτι».

Στο τέλος η Όλγα είπε: «Αφού πήραμε όλοι τα χαρτάκι μας, πάμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για τον πρώτο γύρο, γιατί το παιχνίδι δεν σταματάει εδώ. Θα ξανατραβήξουμε χαρτάκια, για δεύτερο και τρίτο γύρο!»

Πήγαμε σε μια κρεβατοκάμαρα με ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι και δίπλα ένα καναπέ. Η Όλγα έβγαλε το φόρεμα και έμεινε με το σουτιέν και το μαύρο καβλί. Βγάλαμε όλοι τα ρούχα μας και η Όλγα άρχισε να γλείφει με την καυτή της γλώσσα την κωλοτρυπίδα και να βάζει λιπαντική κρέμα στο μαύρο καυλί της. Ο Νίκος την παρακαλούσε να του χώσει αυτό το καβλί! Ο Κώστας ήρθε από πίσω μου και με μαεστρία προσπαθούσε να ανοίξει την τρύπα μου με το δάκτυλό του, που το έστριβε αργά προς όλες τις κατευθύνσεις. Όταν πια έβαλε και άλλο δάκτυλο μέσα, τον παρακαλούσα να με πάρει δυνατά, γιατί κόντευα να λιποθυμήσω από την καύλα. Επιτέλους ένοιωσα τον πούτσο του να με ανοίγει και να μπαίνει βασανιστικά αργά μέσα μου. Η Όλγα γαμούσε το Νίκο και ο Κώστας εμένα ταυτόχρονα, στο ίδιο δωμάτιο. Μετά ο Κώστας γαμούσε το Νίκο, αφού έπρεπε να γαμήσει όλους τους κώλους κι εγώ έχωσα το καβλί μου στο στόμα της Όλγας. Μετά της ξέσκισα τη μουνάρα. Ήρθε ο Κώστας από πίσω μου και ενώ εγώ γαμούσα την Όλγα, τριβόταν στον κώλο μου πάλι. Ο Νίκος γαμούσε τον Κώστα από πίσω μου.

Κατά τη διάρκεια όλης αυτής της τρέλας η φωνή της Όλγας ήταν αυτή που έδωσε την εντολή. «Δείξτε μου τι ξέρετε να κάνετε σ’ ένα ξέκωλο, που γουστάρει καυτά χύσια παντού».

Δεν μπορούσα να φανταστώ, πως θα με διαπερνούσε τόση καύλα. Το σώμα της σπάραζε κάτω απ τα χάδια μας. Τα κύματα της ηδονής που με διαπερνούσαν, με έκαναν να τρέμω ολόκληρος. Ο Νίκος της έγλυφε τις ρώγες με μανία, ενώ γαμούσε με λύσσα τον Κώστα, ο Κώστας της έχωνε όλα τα δάχτυλά του στο μουνί, όπως τον έσπρωχνε ο Νίκος και εγώ την τσιμπούκωνα άγρια, χωρίς να την αφήνω να πάρει ανάσα και τα σάλια της τρέχανε στα αρχίδια μου. Όλοι μας λέγαμε ότι γουστάραμε: «Απόψε θα σου πετάξουμε τα μάτια έξω παλιοπουτάνα. Θα φας πούτσο που θα τον θυμάσαι στην υπόλοιπη ζωή σου. Ετοιμάσου να καταπιείς ό, τι χύσια τρέξουν απ τις καυλωμένες ψωλάρες μας».

Ο Νίκος αφού γάμησε αρκετά τον Κώστα, τον έσπρωξε και με κοίταξε με νόημα… τώρα ήταν η σειρά μου. Ο Κώστας έπιασε άγρια την Όλγα και την πέταξε σαν βιαστής μπρούμυτα και σπρώχνοντάς την με δύναμη, μπήκε στην τέλεια και δουλεμένη κωλάρα της, αφού πρώτα έγλυψε την ανοιχτή κωλοτρυπίδα της. Ήταν πολύ υγραμένη και ένοιωσα φοβερή καύλα, μόλις τον έβλεπα να μπαίνει και να κινείται μέσα της και του χάιδευα τα αρχίδια και την τρύπα του, βάζοντας με άνεση δύο δάκτυλα βαθιά μέχρι τον προστάτη του. Ο Νίκος σχεδόν ούρλιαζε απ’ την καύλα του, περιμένοντας τη σειρά του, ενώ τα χέρια του δε σταματούσαν στιγμή, να μου χαϊδεύουν τα αρχίδια και την κωλοτρυπίδα, όπως είχε καθίσει από πίσω μου.

Οι αναστεναγμοί μας γέμιζαν το χώρο καθώς ο Νίκος πλέον μπαινόβγαινε στο κώλο μου μανιασμένα. Ο Νίκος ξαφνικά πετάχτηκε από μέσα μου, με γύρισε και ένοιωσα σαν να μου φεύγουν όλα από μέσα μου, ένα κενό αφήνοντας μια τρύπα ολάνοιχτη και πήγε και έχυσε την Όλγα στο πρόσωπο. Με μία κίνηση ο Κώστας βγήκε και έχυσε άγρια το πηγάδι, που είχε δημιουργήσει στην τρύπα της και τα χύσια του έτρεχαν καυτά στη ξεσκισμένη μουνάρα της και στα μπούτια. Η όλη φάση… εγώ ανοιχτός, με μια σούφρα να πάλλεται σαν τρελή από το πολύ σπρώξιμο και έτοιμος για χύσιμο… ίσα που πρόλαβα να χύσω τα πανέμορφα καστανά μαλλιά και τα καυλιάρικα μάτια της κ έτσι ώστε να μην μπορεί να τα ανοίξει. Ύστερα όλοι μαζί αρχίσαμε με τα χύσια που είχε πάνω της, να τα απλώνουμε σε όλο το πρόσωπο και το κορμί, όπως ακριβώς γούσταρε η πουτάνα «ένα μπάνιο από κατά χύσια»

Είχαμε λαχανιάσει και τα κορμιά μας γυάλιζαν ολόκληρα από ένα μίγμα χυσιών και ιδρώτα. Οι τρύπες μας ήταν γαμημένες και ανοιχτές, αλλά και η Όλγα δεν πήγαινε πίσω, η μουνάρα και η κωλότρυπά της έσταζαν, ενώ πια είχε καταπιεί τα χύσια της ζωής της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).