Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με την Ντίνα είχαμε γνωρίστει μέσω γνωστού λόγω δουλειάς. Ήταν ένα καστανό θηλυκό 26 χρονών, 1,80 ύψος αδύνατη, μικρό στήθος αλλά τέλειο κορμί, εγώ από την άλλη 33 χρονών 1,87 ύψος, 85κιλά αθλητικό κορμί, κοντά μαλιά και πράσινα μάτια. Από την πρώτη μας επαφή ήξερα ότι θα καταλήξουμε κάποια στιγμή στο κρεβάτι μαζί.

Ήταν από Αθήνα και εγώ από Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα ανέβαινε να δεί κάποιες φίλες της Θεσσαλονίκη και εάν ήθελα να βρεθούμε κάποια στιγμή για ποτάκι. Της είπα φυσικά ότι είμαι μέσα. Της έκλεισα ένα δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, αλλά ενώ δεν είχε συμβεί μέχρι εκείνη την ώρα κάτι μεταξύ μας της είπα ότι θα έκλεινα ένα με διπλό κρεβάτι για να είναι πιο άνετη. Αυτή χαμογέλασε και μου είπε καλά θα κάνεις μπορεί να μου χρειαστεί….

Με την Ντίνα είχαμε γνωρίστει μέσω γνωστού λόγω δουλειάς. Ήταν ένα καστανό θηλυκό 26 χρονών, 1,80 ύψος αδύνατη, μικρό στήθος αλλά τέλειο κορμί, εγώ από την άλλη 33 χρονών 1,87 ύψος, 85κιλά αθλητικό κορμί, κοντά μαλιά και πράσινα μάτια. Από την πρώτη μας επαφή ήξερα ότι θα καταλήξουμε κάποια στιγμή στο κρεβάτι μαζί.

Ήταν από Αθήνα και εγώ από Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι θα ανέβαινε να δεί κάποιες φίλες της Θεσσαλονίκη και εάν ήθελα να βρεθούμε κάποια στιγμή για ποτάκι. Της είπα φυσικά ότι είμαι μέσα. Της έκλεισα ένα δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας, αλλά ενώ δεν είχε συμβεί μέχρι εκείνη την ώρα κάτι μεταξύ μας της είπα ότι θα έκλεινα ένα με διπλό κρεβάτι για να είναι πιο άνετη. Αυτή χαμογέλασε και μου είπε καλά θα κάνεις μπορεί να μου χρειαστεί…. Εγώ γενικά την ημέρα που θα ερχόταν είχα δουλειά αρκετή, αλλά παρόλα αυτά σκεφτόμουν την βραδινή μου συνάντηση μαζί της.

Κατά τις 11 το βράδυ την πήρα τηλέφωνο. «Που είσαι κορίτσι μου;» της είπα. Κάνω ένα ντουζάκι και ετοιμάζομαι μου είπε. Ωραία της απάντησα και εγώ τώρα τελείωσα οπότε θα ετοιμαστώ και θα έρθω να σε πάρω. Αφού έκανα και εγώ ένα ντουζάκι και ξύρισμα για φρέσκο πρόσωπο, πήρα το αμάξι και πήγα στο ξενοδοχείο. Την πήρα στο κινητό και της είπα να κατέβει. Σε λίγο ήταν κάτω. Φορούσε ένα κόκκινο φορεματάκι το οποίο τόνιζε το ύψος της αλλά και το ωραίο κορμί της. Βγήκα την φίλησα στο μάγουλο και της ψυθίρησα είσαι απίστευτο μωρό σήμερα…. Χαμογέλασε πονηρά και μπήκε στο αυτοκίνητο. Αφού πήγαμε για ένα ποτάκι σε μαγαζί της Κρήνης και μιλούσαμε περί ανέμων και υδάτων, το γυρίσαμε στο ερωτικό και μου είπε ότι ήταν καιρό τώρα μόνη και ανικανοποίητη από τους άντρες. Η απάντησή μου ήταν άμεση. Εξαρτάται από τους άντρες μωρό μου της είπα. Και μου απάντησε χωρίς δισταγμό αλλά πολύ πονηρά το ξέρω και άφησε το χέρι της πάνω στο πόδι μου και δίπλα από τον πούτσο μου δίχως όμως να προκαλέσει…. Την ίδια στιγμή όμως και ενώ με κοιτούσε έσκυψα και την φίλησα χωρίς προειδοποίηση και δίχως να το περιμένει. Δεν τραβήχτηκε αλλά το απόλαυσε και ανταποκρίθηκε. «Εάν δεν το έκανες εσύ θα το έκανα εγώ» μου είπε… Για αυτό δεν σε άφησα να το κάνεις εσύ της είπα. Μου αρέσει να έχω εγώ τον έλεγχο… Την φίλησα ξανά, ζήτησα τον λογαριασμό και της είπα ότι ήρθε η ώρα να πάμε στο ξενοδοχείο να χαλαρώσουμε.

Γυάλισε το μάτι της από ερωτική επιθυμία και φύγαμε από το μαγαζί. Στο αμάξι φρόντισε να έχει περισσότερο σηκωμένο το φορεματάκι της και φαινόταν τα πανύψηλα πόδια της. Άπλωσα το χέρι μου και χάιδεψα το πόδι της εσωτερικά του μηρού της και την ένοιωσα να ηλεκτρίζεται. Άνοιξε χαλαρά τα πόδια της και με άφησε να την χαϊδεύω. Δεν ακούμπησα καν το μουνί της αλλά ήξερα ότι είχε αρχίσει να μουσκεύει. Μικρές κραυγές ερωτικής επιθυμίας έσκαγαν από την Ντίνα. Τραβάω το χέρι μου και την βλέπω να απορεί. Βγάλε το εσώρουχό σου της είπα. Με κοίταξε απορημένη. Βγάλτο τώρα το εσώρουχό σου μωρό μου και βάλτο στο τσαντάκι σου της είπα. Υπνωτισμένη από καύλα σήκωσε λίγο τους γοφούς της και έβγαλε το μικροσκοπικό κόκκινο στριγκάκι και το έβαλε στο τσαντάκι της. Άνοιξε και πάλι τα πόδια της στο σηκωμένο φουστανάκι περιμένοντας να ξεκινήσω και πάλι τα χάδια μου, εγώ άπλωσα το χέρι μου και κατέβασα το φουστανάκι και της έκλεισα τα πόδια, χαμογελώντας και της είπα σε λίγο μωρό μου…… Εκείνη λίγο θυμωμένη αλλά περισσότερο καυλωμένη κοίταξε έξω από το παράθυρο…. Σε λιγότερο από 5 λεπτά ήμασταν στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου. Μπήκαμε μέσα και ζήτησε το κλειδί του δωματίου. Με το που μπήκαμε στο ανσασέρ την αγκάλιασα και την φίλησα.

Πέρασα το χέρι μου κάτω από το κοντό φορεματάκι της και χάιδεψα το ζεστό μουνάκι της το οποίο ήταν μούσκεμα. «Σήμερα θα σε κάνω γυναίκα» της είπα. Θα κάνεις ότι σου πω και θα τη θυμάσαι την σημερινή βραδιά μαζί μου. Ναι μου είπε. Θα κάνω ότι θέλεις μωρό μου, μου είπε. Την κρατούσα από την μέση ενώ μπαίναμε στο δωμάτιο και κλείνοντας την πόρτα την κολλάω στην πόρτα και της δίνω ένα γλωσσόφιλο που κόντεψε να λιποθυμήσει. Με έσπρωξε και μου είπε με ένα πονηρό χαμόγελο, δώσμου 10 λεπτά να ετοιμαστώ… Δεν είχα αντίρρηση, την άφησα και μπήκε στο μπάνιο. Εγώ άνοιξα τηλεόραση και έβαλα ένα μουσικό κανάλι είχε απαλή μουσική… άρχισα να ξεντύνομαι και έμεινα μόνο με το εσώρουχο. Ξάπλωσα και έβλεπα την τηλεόραση όταν άνοιξε η πόρτα από την τουαλέτα και βγήκε η Ντίνα. Δεν το έδειξα αλλά κόντεψε να μου ξεκολλήσει το σαγόνι…. Είχα απέναντί μου ένα μωρό 1,80 ύψος 65 κιλά και φορούσε ένα μαύρο διάφανο νυχτικάκι που δεν έκρυβε τίποτε και ένα μαύρο στριγκάκι. Με ένα πονηρό χαμόγελο μου λέει «πρώτη φορά τα φοράω». Τρελοπούτανο σκέφτηκα, το είχε οργανώσει το έγκλημα και τώρα θα το πληρώσει…. Σηκώθηκα από το κρεβάτι την πλησίασα και άρχισα να την φιλάω. Την χάιδευα σε όλο της το κορμί. Είχε τον πιο σφικτό κώλο που έχω ακουμπήσει. Την είχα μπροστά μου με την πλάτη της στο στήθος μου και την φιλούσα πίσω από το αυτί της ενώ της αφαιρούσα το διάφανο νυχτικάκι της. Οι ρώγες της σκουρόχρωμες και σκληρές από τα χάδια νόμιζα ότι θα με τρυπήσουνε όπως την γύρισα και την αγκάλιασα. Την έσπρωξα να καθίσει στο κρεβάτι με ανοιχτά τα πόδια της και γονάτισα μπροστά της. Την φίλησα και την έσπρωξα να ξαπλώσει. Και άρχισα να φιλάω τις γάμπες της και το εσωτερικό από τα λεπτά της μπούτια. Αυτή σε κάθε άγγιγμα της γλώσσας μου στο κορμί της έτρεμε. Με παρακαλούσε «φάε το μουνάκι μου» μου έλεγε.

Αφού την ταλαιπώρησα αρκετά μην αγγίζοντας το μουνάκι της αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό. Παραμέρισα το εσώρουχό της και μπροστά μου φάνηκε ένα εντελώς άτριχο και περιποιημένο μουνάκι το οποίο έσταζε στην κυριολεξία από καύλα. Μόλις η γλώσσα μου άρχισε να μπαίνει μέσα του, ένοιωσα την Ντίνα να σηκώνει την λεκάνη της για να μπορέσει η γλώσσα μου να μπει όσο πιο βαθιά γινόταν. Εγώ της πίεσα το στομάχι προς τα κάτω και της είπα άσε με καυλάκι μου ξέρω πως θα σε κάνω να τρέμεις, χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Δεν είμαι superman στο sex, και όποιος το ισχυρίζεται αυτό είναι τρόμπας, απλά το sex θέλει τρόπο όχι κόπο. Μου αρέσει πολύ να γλύφω το μουνάκι της γυναίκας και ξέρω πώς να την κάνω να χάσει κάθε έλεγχο. Και αυτό είχα σκοπό να κάνω και στην Ντίνα. Άρχισα λοιπόν να γλύφω τα χείλη από το μουνάκι της το οποίο έσταζε από τους χυμούς της. Το άνοιξα με τα χέρια μου και άρχισα να γλύφω την κλειτορίδα της. Λίγα δαγκώματα στο εσωτερικό από τα πόδια της λίγο τα χείλη από το μουνάκι της και ξανά την κλειτορίδα της να την δαγκώνω απαλά και να την ρουφάω, η Ντίνα είχε χάσει το φως της. Τα πόδια της έτρεμαν και σε κάθε μου άγγιγμα ανάσαινε με δυσκολία. Άρχισε να με παρακαλάει «μπες μέσα μου, δεν αντέχω άλλο καύλα μου» της είπα ότι θέλω να πάρω το κωλαράκι σου και μου είπε, γάμησε τώρα το μουνάκι μου και το κωλαράκι μου είναι δικό σου…. Την έβλεπα ότι δεν άντεχε άλλο οπότε έβγαλα το εσώρουχο μου και πήγα να μπω μέσα της. Αυτή με έσπρωξε και με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Όχι ότι μπορούσε να με κουμαντάρει, αλλά έμεινα ξαπλωμένος και άρχισε να με φιλάει και να κατεβαίνει από τον λαιμό μου στο στήθος μου να μου δαγκώνει τις ρόγες και να πιάνει τον πούτσο μου. Σε λίγο τον είχε πάρει στο στόμα της και τον ρουφούσε. Εγώ άρχισα να τρελαίνομαι…. Η καύλα μου είχε ξεπεράσει τα όρια. Ήθελα να την πάρω εκείνη την στιγμή. Της λέω θέλω να σε γαμήσω τώρα, και αυτή με ένα πονηρό χαμόγελο μου απαντάει, «τόση ώρα με τυρρανούσες εσύ τώρα είναι η σειρά μου» και συνέχισε να ρουφάει τον πούτσο μου. Τον δάγκωνε απαλά και τον είχε πάρει όλον στο στόμα της. Σε κάποια στιγμή κατάλαβε ότι είχα τρελαθεί από καύλα σταματάει και ανεβαίνει πάνω μου. Κρατώντας τον πούτσο μου στο χέρι της ανοίγει τα χείλη από το μουνάκι της και κάθισε πάνω του. Απίστευτο!!!

Το πιο καυτό μουνάκι που έχω γαμήσει. Ήταν ήδη μούσκεμα και τον πήρε όλον με την μία. Χτυπιόταν σαν τρελή τα υγρά της είχαν κάνει μούσκεμα τα αρχίδια μου. Ενώ λοιπόν ήταν από πάνω μου την σπρώχνω και βγαίνω από μέσα της. Θα σε πάρω όπως θέλω εγώ. Την γύρισα και την έριξα στα 4. Μπήκα δυνατά στο μουνί της και άρχισε να φωνάζει. Γάμησέ με μη σταματάς κλπ. Σιγά μη σταματούσα. Κουνούσε την λεκάνη της με πίεση πάνω στον πούτσο μου και ένοιωθα τα αρχίδια μου έτοιμα να εκραγούν. Ενώ ήμουν μέσα της της χάιδευα την στενή της τρυπούλα και την σάλιωνα με τα δάχτυλά μου. Αυτή μου είπε «δεν το έχω ξανακάνει από εκεί μη με πονέσεις». Ήταν πολλή στενή, και της είπα «δεν είχα σκοπό να σε πονέσω μωρό μου». Έτσι όπως ήταν στα 4 βγήκα από μέσα της και άρχισα να γλύφω το κωλαράκι της. Έβαλα ένα δάχτυλο μέσα σιγα σιγά γιατί πονούσε. Άρχισα να φιλάω την πλάτη της και την δάγκωνα απαλά λέγοντας της να προσπαθήσει να χαλαρώσει και εάν πονούσε θα σταματούσα μέχρι να ήταν χαλαρή να με δεχτεί. Σήκωσε τον κώλο της και έβαλα τον πούτσο μου στην τρυπούλα της. Με το που έβαλα το κεφάλι την ένοιωσα να σφίγγεται την ξαναφίλησα στο λαιμό και της είπα χαλάρωσε…. Το έκανε. πίεσα σιγα σιγά και άρχισα να μπαίνω μέσα της. Λίγο τραβιόμουν και λίγο την ξαναπίεζα με προσοχή μέχρι να με συνηθίσει για να με δεχτεί όλον μέσα της. Αφού ένοιωσα ότι είχε χαλαρώσει, με μία ξαφνική πίεση μπήκα όλος μέσα της και έμεινα εκεί. Αυτή έβγαλε μία κραυγή που ήταν ανάμικτος πόνος και καύλα. Άρχισα να μπαινοβγαίνω στην αρχή σιγά σιγά και μετά να αρχίζω να επιταχύνω τις κινήσεις μου. Η Ντίνα είχε χάσει τον έλεγχο βογγούσε από καύλα και φώναζε. Δεν υπήρχε περίπτωση ο όροφος όλος μας είχε πια ακούσει. Συνέχισα να την γαμάω από τον κώλο της και ειλικρινά με είχε καυλώσει το τρελοπούτανο, δεν μπορούσα να χύσω, ο πούτσος μου ήταν τόσο σκληρός μέσα της που δεν μπορούσα να χύσω… Σε κάποια στιγμή βγαίνω από μέσα της και την παίρνω από τα 4 που ήταν και την ξαπλώνω και μπαίνω ξανά στο μουνί της συνέχισα να την γαμάω έτσι για κανένα 5λεπτο και βγαίνω με ξαπλώνει και μου τον παίρνει ξανα στο στόμα. Το τσιμπούκι της με τρελαίνε…. Απίστευτη γλώσσα, ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Δεν άντεχα άλλο ήθελα να χύσω αλλά αυτή είχε διαφορετική γνώμη.

Έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου και πάω να βάλω τον πούτσο μου στο μουνί της. Ενώ με το χέρι μου ανοίγω το μουνί της και ακουμπάω τον πούτσο μου να μπω μέσα της με ένα απίστευτα ναζιάρικο ύφος, μου λέει, «όχι μωρό μου εκεί,» και μου παίρνει τον πούτσο από το μουνί της και μου ανοίγει το κωλαράκι της και καρφώνεται όπως ήταν με πλάτη σε μένα ξαπλωμένη πάνω στον πούτσο μου…. Απίστευτη καύλα. Μπήκα με την μία μέσα της. Τον πήρε όλον μέσα στον κώλο της. Έμπαινα με δύναμη μέσα της και αυτή πίεζε τον κορμό της πάνω μου. Εγώ είχα φτάσει πια στα όρια… Της λέω μωρό μου δεν αντέχω άλλο πια θα χύσω… με το που το είπα τραβιέται και κατεβαίνει και αρχίζει να μου παίρνει ένα τρελό τσιμπούκι. Μου λέει «Χρήστο, θέλω να τελειώσεις στο στόμα μου» «θα τα πιεις όλα της απάντησα» και το πονηρό χαμόγελό της ξανάκανε την εμφάνιση στο πρόσωπό της. Συνέχισε να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι που μου είχαν κάνει και σε κάποια στιγμή άρχισα να χύνω. Τον είχε στο στάμα της δεν τον έβγαλε καθόλου μέχρι που τον στράγγιξε. Με το που τον καθάρισε ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου και ενώ με φιλούσε στο στο λαιμό μου είπε «σου άρεσε;» και της απάντησα με ένα φιλί….

Κοιμηθήκαμε εξαντλημένοι. Την επόμενη μέρα έφυγε για την Αθήνα και δεν ξαναβρεθήκαμε. Αρκετές φορές θυμάμαι την βραδιά μας, μιας και είμαι μόνος τώρα και ομολογώ ότι θα ήθελα να γνωρίσω κάποια και να ζήσω κάτι ανάλογο…. Το mail μου μπορεί να δημοσιευθεί μιας και ήδη είπα ότι δεν έχω κάτι να με δεσμεύει οπότε όποια πιστή μπορεί να προσέλθει σε επικοινωνία διότι ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξει μία γνωριμία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.