Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εδώ και λίγο καιρό η γυναίκα μου ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη, σιγοτραγουδούσε, χαμογελούσε συχνά και ήταν συχνά με πολύ πονηρές διαθέσεις, κάτι που δεν της είχε συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Την έβρισκα ιδιαίτερα όμορφη, ντύνονταν πολύ σέξι και οφείλω να ομολογήσω πώς και η ερωτική μας ζωή είχε γίνει πιο έντονη.

Η Σοφία γινόταν λοιπόν λίγο όπως την είχα γνωρίσει εννέα χρόνια πριν, στην αρχή της σχέσης μας. Γιατί με τα παιδιά, τη δουλειά και την ρουτίνα η σχέση μας είχε αρχίσει να χάνει την σπιρτάδα της. Είμαι το αφεντικό μίας βιοτεχνίας στην Ηλιούπολη και είμαι 42 χρονών. Η γυναίκα μου Σοφία είναι υπάλληλος σε μία μεγάλη ιδιωτική εταιρία που έχει τα γραφεία της στο Μαρούσι.

Μάλιστα η σχέση μας είχε πάρει μία τέτοια τροπή που για πρώτη φορά είχα δικαίωμα στο «ισπανικό». Ενώ ήταν ξαπλωμένη ανάσκελα ανέβαινα αργά πάνω της αφού της είχα πρώτα γλείψει το μουνί επιμελώς. Συνεχίζοντας την κίνηση μου, άρχισα να ασχολούμαι με το στήθος της, τα δύο μεγάλα βυζιά της, μεγάλα και ελαφρώς στητά παρά τα 37 της χρόνια.

Γονάτισα και κάθισα σχεδόν πάνω της βάζοντας το ορθωμένο πέος μου στην κοιλάδα που σχηματίζονταν ανάμεσα στα δυο της στήθη. Μου χαμογελούσε κοιτάζοντας με ίσια στα μάτια με ένα πρόστυχο τρόπο, έτσι όπως δεν με είχε ξανακοιτάξει ποτέ, και ταυτόχρονα με τα χέρια της έσφιγγε την πούτσα μου ανάμεσα στα δύο της στήθη. Έχυσα και τα χύσια μου πετάχτηκαν μέχρι το πρόσωπό της. Ήταν υπέροχο.

Την επομένη αποφάσισα να της κάνω μία έκπληξη και να πάω να την πάρω από τη δουλειά της για να πάμε να φάμε έξω. Έφτασα εκεί με καθυστέρηση 20 λεπτών εξαιτίας της κίνησης και έτσι αποφάσισα να ανέβω στο γραφείο για να δω μήπως είχε φύγει. Ήταν ήδη 8:30 το βράδυ και τα γραφεία ήταν άδεια. Ανεβαίνω λοιπόν στο γραφείο της και δεν βρίσκω κανένα.

Βγαίνοντας στο διάδρομο των γραφείων για να πάρω το ασανσέρ ακούω θόρυβο και αναστεναγμούς από ένα διπλανό γραφείο. Χαμογέλασα σκεπτόμενος την δική μου εμπειρία με μία πρώην γραμματέα μου στην εταιρία. Με την ανάμνηση αυτής της εμπειρίας μου, άρχισα να ερεθίζομαι. Πλησίασα προσεκτικά την κλειστή πόρτα του γραφείου και έσπρωξα προσεκτικά το χερούλι της πόρτας.

Γινόμουν λίγο ηδονοβλεψίας, η καρδιά μου χτυπούσε πιο γρήγορα, φοβόμουν και λίγο μήπως και με καταλάβουν. Η πόρτα άνοιξε χωρίς θόρυβο. Είδα λοιπόν την πλάτη ενός άνδρα που γαμούσε σπρώχνοντας με την λεκάνη του προφανώς μια γυναίκα που ήταν ανάσκελα πάνω στο γραφείο. Ο άνδρας ήταν εντελώς γυμνός και μπορούσα να δω το πέος του να γλιστρά μέσα στον κόλπο της συντρόφου του.

Μπορούσα να υποθέσω ότι αυτή ήταν ανάσκελα βλέποντας τα πόδια της πάνω στους ώμους του άνδρα. Αυτός την γαμούσε ρυθμικά και το πάθος ξεχείλιζε, και οι δύο μούγκριζαν και αναστέναζαν παρά τις προσπάθειες τους για να μην ακουστούν από τους φύλακες του κτιρίου. Είχα πραγματικά καυλώσει και είχα αρχίσει να χαϊδεύομαι πάνω από το παντελόνι.

Την ίδια στιγμή ο άντρας έβγαλε τον πούτσο του τελείως από το μουνί της που έκανε ένα χαρακτηριστικό θόρυβο και ετοιμάστηκε να της τον ξαναχώσει με μία απότομη κίνηση. Ήταν καλά προικισμένος, η πούτσα του ήταν μάλλον μακριά και πολύ χοντρή. Ο τύπος πραγματικά τον είχε μεγάλο! Υπέθεσα ότι πρέπει να γνωρίζονται γιατί ο τύπος δεν φορούσε καπότα. Της τον έβαλε με μία απότομη κίνηση που την έκανε να βγάλει ένα μικρό ωωχ και άρχισε να της ξεσκίζει το μουνί. Τα μεγάλα του αρχίδια χτυπούσαν πάνω στα κωλομέρια της κοπελιάς.

Ξαφνικά άρχισαν να επιταχύνουν τις κινήσεις τους και σε μια στιγμή είδα τον κώλο του άντρα να συσπάται την στιγμή που της άφηνε το σπέρμα του βαθιά μέσα στον κόλπο της αφήνοντας ένα αααααααχ!

Επέστρεψα στο αυτοκίνητο χωρίς να με πάρουν είδηση και προσπάθησα να βρω την Σοφία στο κινητό της. Δυστυχώς πέφτω πάνω στον τηλεφωνητή της. Ήμουν τρελά ερεθισμένος και ταυτόχρονα περίεργος να δω ποιος ήταν ο τύπος που την είχε τόσο μεγάλη. Περιμένω ανυπόμονα να τους δω να βγαίνουν. Θα ήθελα να δω τα μούτρα της γυναίκας μου όταν θα της έλεγα τι συμβαίνει στο γραφείο της μετά το σχόλασμα. Γελάω στην ιδέα.

Μετά από δέκα λεπτά βλέπω τον Κωνσταντίνο, τον προϊστάμενο της γυναίκας μου να βγαίνει από το κτίριο αγκαλιασμένος με την... Σοφία!!! Μπαίνουν στο αμάξι του αχρείου και φεύγουν. Τα έχω δει όλα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Θέλω να τους σκοτώσω! Αλλά ταυτόχρονα είμαι και περίεργος να δω που θα την πάει. Τους ακολουθώ. Την μεταφέρει μέχρι τον σταθμό του ηλεκτρικού. Αφού φιλήθηκαν παθιασμένα για μερικά λεπτά, η γυναίκα μου κατεβαίνει από το αμάξι και μπαίνει στον σταθμό.

Βράζω από θυμό. Η γυναίκα μου προφανώς έχει πάρει το δρόμο για τον σταθμό της Δάφνης κάνοντας ανταπόκριση στην Ομόνοια. Κανονικά παίρνοντας το λεωφορείο κάνει τουλάχιστον μιάμιση ώρα για να γυρίσει από τη δουλειά. Ενώ έτσι κερδίζει πολύ χρόνο. Θα έπρεπε να το κάνουν αυτό εδώ και πολύ καιρό. Σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους. Γι’ αυτό η αλλαγή της συμπεριφοράς της. Γι αυτό είχε καλέσει τον προϊστάμενο της να φάει μαζί μας τόσες φορές! Και εγώ που τον έβρισκα συμπαθητικό!

Γύρισα σπίτι και το βράδυ πέρασε χωρίς να πούμε κουβέντα! Όμως όταν ξαπλώσαμε στο κρεβάτι δεν μπόρεσα να κρατηθώ.

-    «Ήρθα να σε πάρω από τη δουλειά σήμερα το βράδυ αλλά δεν σε βρήκα...»

-    «Α! Έφυγα λίγο νωρίτερα με τα κορίτσια και πήγαμε να δούμε τις βιτρίνες...»

-    «Άσε με να τελειώσω τη φράση μου σε παρακαλώ. Όπως σου είπα δεν σε βρήκα και ανέβηκα επάνω που δεν υπήρχε ψυχή...»

-    «Αφού σου είπα, έφυγα νωρίτερα...»

-    «Σώπασε, σε παρακαλώ! Πήγα να βρω τον Κωνσταντίνο και νομίζω πως ξέρεις την συνέχεια. Σας είδα να το κάνετε!», της λέω με στεγνή φωνή.

-    «Συγχώρεσε με αγάπη μου…», λέει και βάζει τα κλάματα.

-    «Πόσο καιρό;»

-    «Είναι η πρώτη φορά...»

-    «Ψεύτρα! Δεν το πιστεύω!»

-    «Σ’ αγαπώ!»

-    «Και τότε γιατί γαμιέσαι με αυτόν τον μαλάκα;»

-    «Μου ξανάδωσε όρεξη να είμαι γυναίκα, να κάνω έρωτα...»

-    «Δεν αντέχω να σε ακούω!»

-    «Θέλεις να με αφήσεις;»

-    «Όχι, θέλω να τον παρατήσεις και να παραιτηθείς από τη δουλειά σου. Και θα κλείσει εδώ το ζήτημα».

-    «Δεν μπορώ, τον έχω ανάγκη. Τον θέλω…»

-    «Τι λες; Δεν πιστεύω στ αυτιά μου!»

-    «Ή χωρίζουμε ή δέχεσαι να με μοιράζεσαι με άλλον...»

-    «Ποιος μπορεί να δεχτεί τέτοιο πράγμα;»

-    «Εγώ ανέχτηκα τις απιστίες σου τόσα χρόνια…»

Με είχε πιάσει ναυτία. Δεν φανταζόμουν ότι ήξερε για τις πολλές ερωμένες μου. Και όμως την αγαπώ πολύ τη γυναίκα μου για να την χωρίσω. Ήμουν παγιδευμένος. Μου διηγήθηκε πως έπεσε στην αγκαλιά του για να με εκδικηθεί.

Το βράδυ το πέρασα στον καναπέ. Έβλεπα και ξανάβλεπα με τη φαντασία μου τον Κωνσταντίνο με τη χοντρή του πούτσα να τον χώνει στη γυναίκα μου. Ερεθίστηκα. Δεν μπορούσα να μην αρχίσω να τον παίζω.

-    «Βλέπω ότι σε ερεθίζει η ιδέα να με βλέπεις να το κάνω με έναν άλλο…», μου λέει.

Η φωνή της γυναίκας μου που είχε πει αιφνιδιαστικά στο σαλόνι. Φαίνεται ότι με παρακολουθούσε εδώ και λίγες στιγμές.

-    «Θέλω να έρθω εδώ με τον Κωνσταντίνο αύριο το απόγευμα. Τα παιδιά θα είναι στη μητέρα μου, αν θέλεις να μας δεις να κάνουμε έρωτα...»

Λέγοντας την τελευταία φράση με είχε πλησιάσει είχε γονατίσει και είχε απλώσει το χέρι της για να μου πιάσει τον πούτσο. Τον πήρε ανάμεσα στα δάχτυλα της. Άρχισε να μου τον παίζει γλυκά. Ααχ, ήταν υπέροχο! ήξερε να με κάνει να φτάνω στα ουράνια! Άρχισε να τον χαϊδεύει με την άκρη της γλώσσας της. Ο πούτσος μου ήταν έτοιμος να σπάσει! Άρχισε να τον βάζει στο ζεστό της στόμα διστακτικά. Έπειτα τον ξαναέβγαζε από το στόμα και συνέχιζε να μου τον παίζει με το χέρι. Το επανέλαβε πολλές φορές για μισή ώρα.

-    «Λοιπόν, καυλώνεις στην ιδέα να βλέπεις την γυναικούλα σου να γαμιέται με ένα άλλο... Θα ήθελες να με ξαναδείς να μου τον χώνει;»

-    «Ότι θες μωρό μου!», της λέω μέσα στον ερεθισμό μου.

-    «Χαίρομαι να το ακούω!», μου λέει.

Τον έχωσε στο στόμα της βαθιά μέχρι το λαρύγγι της, ένιωθα τον πούτσο μου να χτυπά στον ουρανίσκο της. Με ρουφούσε με μανία. Το κεφάλι της ανεβοκατέβαινε γρήγορα πάνω στο πέος και τ αρχίδια μου, μέχρι που με έκανε να χύσω. Δεν μπόρεσε να καταπιεί όλα τα χύσια μου, λίγο από το σπέρμα μου κυλούσε στο πηγούνι της. Ήταν η πρώτη φορά που δεχόταν να τα καταπιεί. Σηκώθηκα για να πάω στο δωμάτιο μας.

-    «Θα κοιμάσαι στον καναπέ μέχρι να σου πω να ξαναέρθεις στο δωμάτιο μας. Με έκανες να υποφέρω με τις απιστίες σου εδώ και πολλά χρόνια, τώρα ήρθε η σειρά μου…»

-    «Μα... καλά όπως θέλεις. Σε ευχαριστώ που με άφησες να τελειώσω στο στόμα σου. Μου άρεσε πολύ!»

-    «Είναι φυσικό να μπορείς να επωφεληθείς. Ο Κωνσταντίνος με έμαθε να το κάνω. Αύριο θα είμαστε εδώ στις τέσσερις το απόγευμα. Μπορείς να είσαι παρών αν θέλεις….»

Την επομένη φρόντισα να βρω μία δικαιολογία για να φύγω από τη βιοτεχνία αφήνοντας στο πόδι μου τον συνεταίρο μου. Φτάνοντας σπίτι βρήκα τη Σοφία με ψηλοτάκουνες γόβες, φούστα με βαθύ σχίσιμο και διχτυωτό καλσόν. Ήταν σέξι και πρόστυχη ταυτόχρονα.

-    «Δεν σε έχω ξαναδεί ποτέ με αυτά τα ρούχα…», της είπα.

-    «Ο Κωνσταντίνος μου τα αγόρασε».

-    «Μοιάζεις με πουτάνα...»

-    «Το ξέρω είναι ακριβώς αυτό που ήθελε ο Κωνσταντίνος. Είναι η φαντασίωση του και με ερεθίζει η ιδέα να τον ικανοποιώ. Τώρα πήγαινε και κρύψου στο δωμάτιο των παιδιών, όπου να ναι θα έρθει…», μου λέει.

-    «Είσαι τρελή...»

-    «Μπορείς να φύγεις αν θέλεις…»

Φυσικά δεν έφυγα. Έκλεισε τη συζήτηση δίνοντας μου ένα φιλί που υπόσχονταν πολλά. Έτριβε το στήθος της πάνω μου και κουνούσε τη λεκάνη της πάνω στο πέος μου. Ήταν πραγματικά πολύ ερεθισμένη. Με σκότωνε να ξέρω ότι θα την δω με έναν άλλο.

Σε λίγο ο Κωνσταντίνος έφτασε. Τους άκουσα που κάθισαν στο σαλόνι και του έβαλε ένα ποτό. Αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και σε λίγο τους άκουσα να ανταλλάσουν θερμά φιλιά. Πλησίασα στο κατώφλι της πόρτας έτσι ώστε να μπορώ να τους βλέπω χωρίς να γίνομαι αντιληπτός. Αυτός την είχε διπλαρώσει και είχε το ένα χέρι του πάνω στο στήθος της. Με το άλλο την χάιδευε ανάμεσα στα πόδια.

Είχαν ανάψει και οι δύο. Η Σοφία είχε γίνει κατακόκκινη από τον ερεθισμό. Με κλειστά τα μάτια της και μισάνοιχτα χείλη δέχονταν τα χάδια του εραστή της. Αυτός της είχε ανοίξει τα πόδια, είχε βάλει το χέρι του μέσα στη φούστα της και την χάιδευε φιλώντας της στον λαιμό. Της έβγαλε το καλσόν, τα παπούτσια, την μπλούζα και το σουτιέν αφήνοντας της γυμνή από την μέση και πάνω. Τότε της είπε:

-    «Λοιπόν πουτανίτσα μου… πόσα θες για μία πίπα;»

-    «Θα σου πάρω πίπα για 50 ευρώ!», του λέει.

Αυτός έβγαλε 50 ευρώ και της τα έχωσε μέσα στο βρακί της. Αυτή ανασήκωσε την φούστα της και έβγαλε το βρακί της αποκαλύπτοντας τον κώλο της και το άτριχο μουνί της. Είχε κάνει ολική αποτρίχωση! Πότε πρόλαβε; Αυτός ήταν καθισμένος στον καναπέ, αυτή γονάτισε μπροστά του και άρχισε να του γλύφει τα αρχίδια και να του φιλάει το καυλί του. Αργά, βασανιστικά, άρχισε να τον ρουφάει και να τον γλείφει ενώ αυτός έσκυψε και της χάιδευε το στήθος. Η Σοφία έριχνε κλεφτές ματιές προς την πλευρά μου. Ήταν απίστευτα ερεθισμένη.

Είχε αρχίσει να επιταχύνει τις κινήσεις της. Αυτός άρχισε να μουγκρίζει. Της έπιασε το κεφάλι με τα δύο του χέρια και άρχισε να το ανεβοκατεβάζει με ταχύτητα. Ξαφνικά βγάζοντας έναν αναστεναγμό άρχισε να χύνει μέσα στο στόμα της. Της τον είχε χώσει τόσο βαθιά στο στόμα που νόμισα ότι θα την πνίξει. Αυτή κοκκίνισε και κατάπινε με δυσκολία το σπέρμα του. Λίγο απ’ αυτό άρχισε να τρέχει από το πλάι του στόματός της πάνω στα σγουρά της μαλλιά.

Την σήκωσε όρθια. Το πέος του δεν είχε χάσει τις διαστάσεις του, μόνο λίγο από τον ερεθισμό του. Ο πούτσος του ήταν τεράστιος σε σχέση με τον δικό μου. Ένιωσα σχεδόν ζήλια.

-    «Έχω όρεξη να γαμήσω. Πόσα θες;»

-    «Για το μουνί μου 100 ευρώ και για τον κώλο μου 200».

Έβγαλε 300 ευρώ και τα ακούμπησε στο τραπέζι. Μόλις έβλεπα τη γυναίκα μου να δέχεται να το κάνει από πίσω κάτι που μου είχε πάντα αρνηθεί. Την έβλεπα να της φέρονται σαν πουτάνα και το χειρότερο ο ερεθισμός μου γινόταν όλο και πιο έντονος.

Η Σοφία γονάτισε πάνω στον καναπέ ανοίγοντας τα κωλομέρια της με τα δύο της χέρια. Αυτός πήγε από πίσω της και της έχωσε με τη μία το χοντρό του όργανο στο μουνί. Τα μουνόχειλά της άνοιξαν διάπλατα και η ανάσα της κόπηκε. Μικρές κραυγές άρχισαν να βγαίνουν από το στόμα της. Ακούμπησε τα δάχτυλα του πάνω στην κλειτορίδα της την ίδια ώρα που της έχωνε τον πούτσο του. Η Σοφία είχε χάσει επαφή με την πραγματικότητα. Έμοιαζε με μαριονέτα αφημένη στα χέρια του. Αυτός συνέχισε να τη γαμάει και να της γεμίζει το μουνί με τον χοντρό του πούτσο. Η Σοφία άρχισε να φωνάζει:

-    «Αααα! Ναι! Έτσι! Δεν μπορώ, ναιαιαι, χύνω γαμιά μου!»

Δεν άντεξα να δω την συνέχεια. Έφυγα από σπίτι έχοντας και εγώ χύσει τραβώντας μαλακία και βλέποντας την Σοφία να γαμιέται από τον εραστή της.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).