Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ονομάζομαι Κώστας είμαι 32 ετών και είμαι από την Κύπρο και συγκεκριμένα από την Λευκωσία. Είμαι παντρεμένος και η γυναίκα μου είναι 29 ετών το όνομα της Ελισάβετ.
Μου αρέσει πολύ η Ελισάβετ να ντύνεται προκλητικά και να την βλέπουν. Αυτό στην Ελισάβετ δεν άρεσε ιδιαίτερα στην αρχή αλλά μετά άρχισε να το κάνει και όλοι φίλοι μου που ερχόντουσαν σπίτι την κάρφωναν με το βλέμμα τους και πάντα μου έλεγαν γιατί την αφήνεις να κυκλοφορεί έτσι. Παρεμπιπτόντως η Ελισάβετ είναι 1.69cm ύψος, 52 κιλά, με λίγο μεγάλο στήθος.

Κάποια στιγμή μου εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να καλέσω σπίτι μας τον γενικό διευθυντή της εταιρίας που εργάζομαι για φαγητό γιατί όπως μου είχε πει θέλει να τον τρελάνει λίγο. Εγώ δίστασα αλλά τότε μου είπε γιατί να το κάνει σε όποιους θέλω εγώ μόνο. Εγώ το δέχτηκα και τον κάλεσα. Εκείνη την νύχτα φόρεσε μια κοντή φουστίτσα και πουκαμισάκι λευκό στενό. Από μέσα φόρεσε ένα μικρούλικο στρινγκ και από πάνω σουτιέν ροζ που κρατούσε σφιχτά και στρογγύλευε το στήθος της υπέροχα, με το λίγο ανοιχτό πουκαμισάκι της ήταν υπέροχα.

Όταν ήρθε ο κύριος Δημήτρης σπίτι τον είδα ότι ξαφνιάστηκε και την κάρφωνε με το βλέμμα του. Περάσαμε μια ωραία νύχτα και την επόμενη στο γραφείο μου είπε τα πιο κολακευτικά σχόλια που άκουσα ποτέ για την γυναίκα μου. Σημειώστε ότι το προηγούμενο βράδυ κάναμε το πιο υπέροχο σεξ της ζωής μας από την καύλα που νιώθαμε.

Μετά από λίγες μέρες μου ζήτησε να τον καλέσω ξανά για καφέ και να φύγω πριν έρθει, ότι κάτι ξαφνικό μου έτυχε λίγο πριν έρθει γιατί ήθελε να δει αν της έλεγε κάτι. Έτσι έγινε και έφυγα τριάντα λεπτά πριν έρθει ο κύριος Δημήτρης. Η Ελισάβετ φόρεσε ένα κοντό μεταξωτό νυχτικάκι χρώματος μαύρου κοντό και από μέσα τίποτα. Εγώ φεύγοντας δεν άντεξα και πήγα άφησα το αυτοκίνητο ένα στενό πιο κάτω και επέστρεψα με τα πόδια, κρύφτηκα στον κήπο που είχε ένα παράθυρο που έβλεπε στο σαλόνι.

Όταν ήρθε και του άνοιξε τον είδα που τρελάθηκε και του λέει η Ελισάβετ πως από εδώ και εκείνος της είπε με κάλεσε ο Κώστας για καφέ. Δεν μου το είπε του λέει συγνώμη για το ντύσιμο μου κι αυτός της λέει έλα ρε Ελισάβετ μια χαρά είσαι. Περίμενε λίγο να κάνω ένα ντουζάκι και να ντυθώ και έρχομαι. Πήγε και επέστρεψε σε πέντε - δέκα λεπτάκια και ήρθε πίσω με μια πολύ κοντή λευκή φουστίτσα με στρινγκ μαύρο από κάτω και κοντή αθλητική μπλούζα χωρίς σουτιέν. Μόνο με την ιδέα εγώ είχα καυλώσει πάρα πολύ.

Καθίσανε στον καναπέ και κουβεντιάζοντας άρχισε η Ελισάβετ να χαϊδεύει τα πόδια της και τότε αυτός πήρε την πρωτοβουλία και όταν πήγε να σηκωθεί αυτή, έβαλε το χέρι του και της χούφτωσε το πισινό κάτω από την φούστα. Αυτή αντέδρασε και του είπε όχι τι κάνεις δεν είναι σωστό και τέτοια. Τότε της λέει αυτός κοίτα τι έκανες και της έδειξε τον πούτσο του που ήταν ειλικρινά τέλειος δεν ήταν και πολύ μεγάλος πρέπει να ήταν γύρω στα 18cm αλλά τόσο χοντρό πούτσο δεν είχα ξαναδεί.

Η Ελισάβετ έμεινε και κοίταζε και τον βλέπω αυτόν να παίρνει το χέρι της και να το βάζει στον πούτσο του τότε τραντάχτηκε αυτή και του λέει ο Κώστας. Αυτός της λέει δεν είναι ανάγκη να το μάθει και ξανά χώνει το χέρι του κάτω από την φούστα και αυτή του χάιδευε τον πούτσο με τόση μαεστρία που πέθανα από την καύλα. τότε πήρα το κινητό και πήρα τηλέφωνο σπίτι και το σήκωσε και έκανα πως δεν ήξερα τίποτε και μου μιλούσε και αυτός πήγε πίσω της την έσκυψε και άρχισε να της γλείφει το μουνί. Τότε της είπα εγώ ότι θα έρθω σε 30-45 λεπτά και πες του Δημήτρη να μην με παρεξηγήσει γιατί όντως φεύγοντας και πήγα σε κάποιο φίλο μου της είπα έτυχε κάτι και θα αργήσω.

Μετά από το τηλεφώνημα είδα κάτι που πραγματικά με καύλωσε ακόμα περισσότερο έσκυψε τελείως η Ελισάβετ και με τα χέρια της άνοιξε τα κωλομάγουλα της και του λέει έλα γλείψε με τρελά και άρχισε να βογκά και να του λέει γάμησε με σε παρακαλώ τότε αυτός την πήδηξε με τόση μανία μέχρι που τελείωσε η Ελισάβετ και τότε τον έβγαλε έξω και της τον έχωσε στο στόμα και την γέμισε με τα χύσια του που εμένα ποτέ δεν μου το είχε κάνει αυτό.

Καθαρίσανε και φόρεσε η Ελισάβετ κάτι πιο σεμνό και παρακολουθούσαν τηλεόραση όταν πήγα εγώ σπίτι λες και δεν έγινε τίποτα. Καθίσαμε περάσαμε την νύχτα μας και την επόμενη ήρθε στο γραφείο η Ελισάβετ να με δει μιλήσαμε λίγο και έτσι για πλάκα την ρώτησα τι εσώρουχο φοράς σήμερα και πειράζοντας την, έβαλα το χέρι μου και την χούφτωσα εκείνη την στιγμή με φώναξαν για κάποια δουλειά που προέκυψε και μου λέει η Ελισάβετ πάω να χαιρετίσω τον Δημήτρη μέχρι να τελειώσεις.

Μετά από τριάντα λεπτά που επέστρεψα βγήκε και αυτή από το γραφείο του γενικού και όταν την χούφτωσα διαπίστωσα ότι δεν φορούσε κιλότα και τότε της είπα τα ξέρω όλα και δεν έχω πρόβλημα απλώς θέλω να βλέπω όταν γίνεται.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.